Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 27. 9. 2007 11:22

barunka01
♥♥♥----

Re: Test otcovstvi

Barunko, vy jste asi zase zaujatá obráceně a až moc. Rozhodně sipartnera jiného hledat nechci anic mi netajil. Manželce nechal byt, auto, komlet vybavení msi jí vždy jak stanovil soud, platí na ní výživné 4.000 Kč, platí úvěr na byt, kde žije  BM. Ne každá žena je chudinka jen proto, že je žena.. Já tady nepíšu nic o tom, že mám problém s pacením na dceru, tu zplodil je rád že jí má, protože bydlí 200 km daleko, tak si s ní každý den volá (jo, mobil jí platí taky), tedy pokud jí ho matka na několik dní nevypne, aby se nemohl dovolat (to se stane ve chvíli, kdy má špatnou náladu a s přítelem se pohádá - jen pro zajímavost hádání v  jejich podání je sprška urážek, kdy pak přítel zavěsí neb to nechce poslouchat.
vy jste snad zastánce manželství na věky, když prostě ten vztah nefunguje, Co enfungovalo u nich netuším a není to asi ani podstatné, rpotže to mám jen z jedné strany (jeho). nesouhlasím s otcema, kteří nechtějí paltit alimenty, nechtějí se vídat se svými dětmi, stejně tak nesouhlasím s ženama, které se snaží rozvod přeměnit na pračku peněz a dojit co to jde - asi proto, že já jsem se rozvedla celkem v klidu, tak vím, že to jde.
já netvrdím, že pokud náklady (jestli je soud přizná) ponesu já tak to není můj problém, asi bych ho v tom nenechala, to je snad jasný - jen se pozastavuju nad logikou - odešel ode mě, jsem teda zhrzená a chci peníze a čí víc, tím je mi to pořád málo.. prostě jsem jiná povaha - já v době rozvodu byla třeba nezaměstnaná )ersp. jsme podnikali, ale bylo to jen na muže, já si pouze platilasociálku a zdravotko), odešla jsem bez koruny )manžel mi projel i peněženku) a bydlela u mámy, která mě založila než jsem se vzpamatovala a našla si práci, ale prostě by mě hanba fackovala chtít na sebe výživný..

šla jsem do toho dobrovolně a s tím, že má dítě, o které se bude starat (nejen finančně) - bohužel soud o svěření dcery do jeho péče jsme nevyhráli, přestože matka i před dcerou říkala "zeptej se tatínka, jestli si tě vezme k sobě" - dceři je 8 let, tak z toho byla celekm přepadlá.. opravdu mě nenapadlo (asi jsem naivní), že může dospělá žena v 33 letech požadovat na sebe 10.000 Kč měsíčně, přítel to přede mnou netajil, to ho taky nenapadlo..
Barunko, neházejte všechny do jednoho pytle - lidi a situace jou každá jiná..
Sorry - bylo to mimo téma, ale nějak jsem chtěla barunce odpovědět.. offtopic

ja porad nevim, na co si vlastne stezujete. pokud jste do toho sla vedome a nevadi vam to, tak proc tady napadate jine zeny v uplne odlisne situaci? a muzu vam rict, ze zhrzene/ni BM jsou stejne otravne/i jako novi partneri, kteri se snazi zbavit se jakychkoliv naroku tech predchozich, ale predevsim deti. a za sve neuspechy, zvlaste financi, z predchozim manzelstvi se prece nemuzete hojit na BM sveho noveho partnera.
a o vyzivnem rozhoduje soud, podle zakona, tak nevim, v cem mate problem.

Není tady

#77 27. 9. 2007 11:24

barunka01
♥♥♥----

pecule napsal(a):

Lucie, to co ty popisuješ je úplně jiná situace než moje, jakpíše Kiara, pokud ho za¨píšeš jako otce, tak samozřejmě musí platit alimenty a je možné, že soud mu umožní se vídat s mimčem.
Jen já bych se asi obávala, že takový případ jako je on nic platit nebude a bude tě akorát deptat tím, že se bude dožadovat styku s dítětem.
Co si myslíte, pokud nebude platit (když je někde v léčení, tak asi mu to ani není z čeho strhávat) ,ůže se dožadovat styku s dítětem nebo ne?

samozrejme se muze dozadovat styklu s ditetem a rodicovske odpovednosti, neplaceni alimentu u nas neni zadna prekazka, spis mam pocit, ze v posledni dobe je to znakem zdraveho (draveho) zivotniho stylu muzu (a asi i tech nekolika malo zen) v CR

Není tady

#78 27. 9. 2007 11:44

pecule
♥♥♥♥♥♥-

barunka01 napsal(a):

ja porad nevim, na co si vlastne stezujete. pokud jste do toho sla vedome a nevadi vam to, tak proc tady napadate jine zeny v uplne odlisne situaci? a muzu vam rict, ze zhrzene/ni BM jsou stejne otravne/i jako novi partneri, kteri se snazi zbavit se jakychkoliv naroku tech predchozich, ale predevsim deti. a za sve neuspechy, zvlaste financi, z predchozim manzelstvi se prece nemuzete hojit na BM sveho noveho partnera.

já mylsela, že jsem to popsala pořádně, ale asi ne.. vědomě jsem šla do toho, že je to rozvedený chlap s díttem , prostě jsem nepočítala, že až BM zjistí, že já mám dobré zaměstnání, tak bude zkusit vyždímat další kačky - prostě podle sebe soudím tebe..
neřekla bych, že tady ostatní anpadám, podle čeho si to myslíte? žejsem vyslovila  (teda spíš napsala) názor, že často BM se snaží vydupat víc než skutečně potřebuje (teď pozor nemluvím o dětech - s alimenty na děti já naprosto souhlsím)? já si to už ted prostě myslím a samozřejmě netvrdím (přečtěte si to ještě jednou), že se to týká všech BM.
to o té otravnosti - souhlasím - zhrzená/ý a ukřivděnáúý BM jsou děs běs, stejně tak to asi budou vnímat BM, kdy se otec (popř. matka), snaží z odpovědnosti vyvlíct.

za sve neuspechy, zvlaste financi, z predchozim manzelstvi se prece nemuzete hojit na BM sveho noveho partnera.
to doufám...

a o vyzivnem rozhoduje soud, podle zakona, tak nevim, v cem mate problem
zatím ještě v ničem, jen obavy - soud teprve bude a BM je OSVČ, tak se uvidí..

Není tady

#79 27. 9. 2007 11:47

pecule
♥♥♥♥♥♥-

barunka01 napsal(a):

samozrejme se muze dozadovat styklu s ditetem a rodicovske odpovednosti, neplaceni alimentu u nas neni zadna prekazka, spis mam pocit, ze v posledni dobe je to znakem zdraveho (draveho) zivotniho stylu muzu (a asi i tech nekolika malo zen) v CR

v tom případě by asi lucie neměla vycházet "otci" moc vstříc, protože podle toho jak ho popisuje, tak mu jde o znepříjemnění jejího života než o dobro dítěte a snahu je finančně zajistit

Není tady

#80 27. 9. 2007 13:02

barunka01
♥♥♥----

pecule napsal(a):

barunka01 napsal(a):

v tom případě by asi lucie neměla vycházet "otci" moc vstříc, protože podle toho jak ho popisuje, tak mu jde o znepříjemnění jejího života než o dobro dítěte a snahu je finančně zajistit

:-) vzdyt o tom se tu celou dobu bavime

Není tady

#81 27. 9. 2007 13:02

barunka01
♥♥♥----

pecule napsal(a):

barunka01 napsal(a):

já mylsela, že jsem to popsala pořádně, ale asi ne.. vědomě jsem šla do toho, že je to rozvedený chlap s díttem , prostě jsem nepočítala, že až BM zjistí, že já mám dobré zaměstnání, tak bude zkusit vyždímat další kačky - prostě podle sebe soudím tebe..
neřekla bych, že tady ostatní anpadám, podle čeho si to myslíte? žejsem vyslovila  (teda spíš napsala) názor, že často BM se snaží vydupat víc než skutečně potřebuje (teď pozor nemluvím o dětech - s alimenty na děti já naprosto souhlsím)? já si to už ted prostě myslím a samozřejmě netvrdím (přečtěte si to ještě jednou), že se to týká všech BM.
to o té otravnosti - souhlasím - zhrzená/ý a ukřivděnáúý BM jsou děs běs, stejně tak to asi budou vnímat BM, kdy se otec (popř. matka), snaží z odpovědnosti vyvlíct.

za sve neuspechy, zvlaste financi, z predchozim manzelstvi se prece nemuzete hojit na BM sveho noveho partnera.
to doufám...

a o vyzivnem rozhoduje soud, podle zakona, tak nevim, v cem mate problem
zatím ještě v ničem, jen obavy - soud teprve bude a BM je OSVČ, tak se uvidí..

prima ze jsme se ta pekne shodly :-)

Není tady

#82 27. 9. 2007 15:31

pecule
♥♥♥♥♥♥-

jo, na tom, že lidi (ať jsou to chlapi, ženský, v manželství, rozvedený..) nemají být potvory se shodneme gloria

Není tady

#83 27. 9. 2007 15:33

pecule
♥♥♥♥♥♥-

barunka01 napsal(a):

pecule napsal(a):

barunka01 napsal(a):

:-) vzdyt o tom se tu celou dobu bavime

jo  já jsem se ptala (protože mi to z textu nebylo jasné), jestli naopak on se brání nechat zapsat jako otec a lucia by to chtěla wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí