Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 17. 9. 2007 13:25

Marsyl
♥♥-----
Registrovaný: 3. 4. 2006
Příspěvky: 55

Stará láska?

Na vysokej škole sa mi vežmi páčil jeden chalan. K ničomu nedošlo, len sme po sebe 2 roky pokukovali a zdravili sa. Dokonca sme sa ani nikdy nerozprávali.
Po VŠ som si zistila jeho adresu a napísala som mu. Všetko, čo som cítila. teraz sa za to hanbím a už by som to neurobila.
Neskôr som sa vydala a ako som sa dozvedela aj on sa oženil. Minulý rok na dovolenke som ho videla s dcérou. ON ma nevidel, takže zase sme sa nerozpravali. Ja som si ale zistila jeho mobil a poslala sms, že som ho videla a že, či si na mňa pamätá. Odvtedy si sms - kujeme a sem - tam vymeníme aj mail. Zistila som, že je rozvedený a žije s priatežkou. V tých mailoch sa zverujeme s našimi rodinými a osobnými veciami, ako keby sme boli starí kamaráti.Ja na neho stále nemôžem zabudnú. Stále sa mi vežmi páči a stále k nemu niečo cítim. Teraz mi už 2x behom mesiaca poslal sms, že ide cez naše mesto a že by sa chcel so mnou stretnú a pokeca. Ja zo zbabelosti a strachu som sa vždy vyhovorila a nešla som. Od výšky som sa dos zmenila, okrem toho sme malé mesto a keby sa muž dozvedel, že som bola s cudzím chlapom na káve, tak neviem...
Neviem sa rozhodnú, čo urobím, ak ešte takéto pozvanie príde. Chcela by som ho vidie, ale ...
Prosím o radu, čo by ste urobili na mojom mieste.

Není tady

 

#2 17. 9. 2007 14:37

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 28. 4. 2006
Příspěvky: 1367

Re: Stará láska?

Sešla bych se s ním jinde. Protože z jednoho pokecu mít doma malér nestojí zato. Dokud se s ním totiž nesejdeš, nedá Ti pomyšlení na něj pokoj. jste už domluveni, tak to neodkládej. Buď zjistíš, že jste kamarádi a to bude fajn, nebo jen pokecáte a půjdete po svém. Hlavně si pamatuj, že záleží spíš na Tobě, kam to dovedeš. Kluci berou spoustu věcí jinak a tak dej pozor, aby ses nezamilovala a on si jen nepohrál. To by za to stálo totiž ještěš míň...

Není tady

 

#3 17. 9. 2007 22:37

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 6. 3. 2007
Příspěvky: 12363

Re: Stará láska?

Taky bych se s nim urcite sesla v jinem meste.


Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

 

#4 18. 9. 2007 12:05

Marsyl
♥♥-----
Registrovaný: 3. 4. 2006
Příspěvky: 55

Re: Stará láska?

Naposledy doviezol priatežku k nám do mest, k jej rodičom a medzitým chcel ís so mnou na kávu. No neviem, či o tom vedela ona a čo by na to povedala. Aj keď si myslím, že jemu fakt nejde o viac, len o ten rozhovor. Aj keď na výške sme sa nerozprávali a teraz je už 10 rokov po jej skončení. A to je práve ten kameň úrazu. ja som odvtedy dos pribrala a  mala by som pred ním zlý pocit. (Už som začala cviči,). A zamilovanos do neho ma asi neprešla už od výšky.

Není tady

 

#5 18. 9. 2007 14:50

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Stará láska?

Ak si zmailovaná doňho(alebo skôr do svojej predstavy), zamyslela by som sa, ako sa vydatej žene primeraného veku stane, že sa zamiluje do niekoho, koho poriadne ani nepozná... Nie je to skôr tým, že ti niečo chýba v manželstve? Ak nie, tak kžudne choď na to stretnutie(radšej niekde inde), ale to podža mňa nič nevyrieši, maximálne situáciu vyostrí.


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#6 18. 9. 2007 19:52

jeannne
♥------
Registrovaný: 26. 8. 2007
Příspěvky: 23

Re: Stará láska?

Neviem, aké máte vzahy s manželom, ale je to v tom dos vežké riziko, že sa do neznámeho známeho zahžadíš ešte viac. A keď serotoníny a endorfíny zaplavia mozog, môže sa sta aj to o nechceš.

Není tady

 

#7 19. 9. 2007 11:54

Marsyl
♥♥-----
Registrovaný: 3. 4. 2006
Příspěvky: 55

Re: Stará láska?

Selima:Mᚠpravdu. S manželom si dlhšie nerozumiem. Naša rodinná atmosféra je dusná. Hádame sa už pre všetko. Čo sa týka tej zmailovanosti, asi fakt mi niečo doma chýba. Ale je v tom asi vežký kus naivity z mojej strany. No neverím, že to takto nájdem. Veď on (neznámy známy) má priatežku. A ako si to myslela, že čo sa ešte viac vyhrotí?

Není tady

 

#8 19. 9. 2007 12:23

helena
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 12. 1. 2006
Příspěvky: 31213

Re: Stará láska?

Marsyl, tomu,co děláš, se říká dráždit kobru bosou nohou. Kdysi jsi mu napsala, pak sis zjistila jeho mobil... téměř všechny podněty vycházejí z tvé strany. Tak se teda sejdete na kafe, pokecáte, možná popijete, bude to fajn, protože bez starosti... no a vzhledem k té "dusné atmosféře" se ti bude tenhle pán zdát jako pravý opak toho, co mᚠdoma (ale to by se ti zdál v téhle situaci každý chlap) a pokud k tomu přičtu, že ti "niečo doma chýba", jsi na nejlepší cestě se bezhlavě zamilovat (ne do něj - do svojí představy o něm) - a co bude dál? Víš to? Chceš to?


http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů