29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky,doporučovali jste knihu ČTYŘI DOHODY, hledala jsem na netu informace,někdo chválí,že četl jedním dechem,někdo píše,že některé kapitoly nejsou záživné.Ale vyčetla jsem tedy ty 4 dohody.Četli jste knihu,můžete doporučit? A hlavně řídíte se těma dohodama a jakým způsobem_
Myslím,že já teda budu muset všechny 4 dodržovat,že je to pravdivé. U mě je nutné hlavně dodržovat dohodu č.2 a dohodu č.3 . S tím mám fakt problém.
1. Nehřeště slovem
2.Neberte nic osobně
3.Nevytvářejte si žádné domněnky
4.Dělejte vše jak nejlépe umíte
Není tady
Ahoj Otzi...knihu mozem len doporucit, ja som nou "zacinala", bola to prva knizka z mnohych, ktore som v ramci svojej "premeny" citala...
Vopred upozornujem, tak ako koniec koncov aj jej autor, ze dodrziavanie tych dohod zo zaciatku vobec nie je jednoduche, ale treba sa snazit a vytrvat. Postupne to ide lepsie a lepsie a pocit slobody, ktory sa tak da dosiahnut musi byt uzasny.
drzim palce a prajem vela zdaru na Ceste...
Není tady
Ahojky,
já jsem jí přelouskala na dovče v Chorvatsku a chystám se divadlo
musím říct, že upřímně úplně skvěle záživné to nebylo ale jako "učebnice" skvělá
a pramení z toho hodně moudrosti a zkušeností. Musím říct, že se snažím dle toho jak to jde žít ....zvládám vše krom "nehřešit slovem"
no....to je pro mě asi to nejtěžší...
Není tady
Dobrá knížka,
ale také je dobré se k takovým časem vrátit-už máš zas trochu jiný pohled na stejnou věc a chápeš ty věci , o kterých se píše i líp než na začátku, kdy se v tom svém problému plácáš celá zoufalá a vyjukaná.
Dohody znám, ale dodržovat je-vzpomenout si na ně v pravé chvíli, to je kumšt.
Upravil(a) Mikulenka (17. 9. 2007 18:20)
Není tady
Úžasná kniha - kéž tyto dohody zvládnu. :-)
Není tady
Ahoj holky,
běžte se podívat na Čtyři dohody na Duška v Divadle Lávka. Dobře se pobavíte a protože už jste je četly, pochopíte i náznaky. Fakt skvělé, jen nechoďte pozdě, nebo si vás Dušek vychutná, bude vám hledat místo, ptát se jestli jste s ním spokojení a tak.
Tak já si v pátek taky koupila Čtyři dohody. Hodně se tady o tom mluví, tak jsem zvědavá. A vzala jsem ji taky pro jednoho kolegu, co ji sháněl. Ani jsem netušila, že chlapi tohle taky řeší.
Není tady
Jistě že "i" muži čtou Čtyři dohody. Nezáleží na pohlaví ale na duši a srdci. :-)
Není tady
AlixaZS napsal(a):
Celestýnské proroctví a Tajemství Shambaly jsi četla?
Hodně věcí si tam ujasníš.
A pak kniha - možná to není úplně správný názet - Poselství protinožců?
Není tady
Zrovna tady napsal(a):
AlixaZS napsal(a):
Celestýnské proroctví jsem četla, Tajemství Shambaly ne...A též Poselství od protinožců od Marlo Morganové...bohužel jsem ji půjčila nějakému dobrákovi, který mi ji už nevrátil. Zbyl mi jen druhý díl, který na ten první volně navazuje - Poselství z věčnosti. Ale musím říci, že to první Poselství je mnohem lepší. Je to psané jako román á...přitom je to autentická výpověď jedné americké lékařky...Četla jsem to už asi před 10 lety a musím říci, že mne tato kniha velmi oslovila a současně ovlivnila v dalším životě. Vřele ji doporučuji!!!!
Není tady
Není tady
Ano, film jsem viděla. Povedlo se jim to. :-)
Není tady
x.caro
Tajemství Shambaly je vrchol knih Celestýnské proroctví + Desátý vhled a pracovní kniha. Hodně je tam vysvětleno ohledně energií. Myslím, že ta kniha se dá sehnat i v knihovně, popř. on-line prodej.
Třeba k Ježíšku. :-)
Není tady
Zrovna tady: Zatím jsem nečetla nic takového. Jen si to tak pročítám všechno tady na Babi. Čtyři dohody - to bude moje řekněme "první učebnice".
Jo, a když zabrousím na duchovní, moc věcem nerozumím. Uvidím časem.
Není tady
Nespěchej, krok po kroku.
Nemá cenu jít do 8. třídy, když máš za sebou např. 2 třídu.
Vše přijde, jak má :-)
Upravil(a) Zrovna tady (7. 10. 2007 19:24)
Není tady
Wow Zrovna tady, vdaka za tip... Proroctva su super... uzasne knihy, citila som sa ako v bavlnke, ked som to citala.... tak pojdem pozhanat aj Shambalu.
Není tady
no tak po bavlnce přijde samet :-)
Není tady
Zrovna tady napsal(a):
AlixaZS napsal(a):
Je to správny názov a ja to veľmi zaujímavá knižka, teda podľa mňa...autorka sa tuším volá Morganová či ako, budem si to musieť pohľadať.
Není tady
A už jste četli - píšu měkké i - protože je zde i Pisatel :-)
Paolo Coellho
Manuál bojovníka Světla ?
Není tady
Zrovna tady napsal(a):
A už jste četli - píšu měkké i - protože je zde i Pisatel :-)
Paolo Coellho
Manuál bojovníka Světla ?
Klidně piš i "Y" občas jsem dost natvrdlý.
A co 12 bran sebepoznání ?
Není tady
kdopak to napsal?
děkuji
Není tady
Zrovna tady napsal(a):
kdopak to napsal?
děkuji
Tak to ti pošlu až večer ti ´říkám občas jsem natvrdlý a takové věci jako autoři, režiséři nebo i herci apod jsou pro mě španělskou vesnicí
Není tady
Včera večer jsem dočetla čtyři dohody a řekla jsem si, vždyť to nebude až tak těžké držet se těchto dohod...akorád musím zapracovat na nevytváření si domněnek, co ta moje hlava je schopná si domyslet a vymyslet? se až kolikrát divím
No a ráno příjdu do práce a jedna kolegyně mně tak uzemnila a já přišla na to, že mám problém i s tím nebrat si nic osobně...ale nikde jsem ji nepomluvila
a snažím se dělat vše jak nejlépe umím a už odtud utíkám, bo jsme v práci a musím pracovat a ne šmejdit na babinetě
Není tady
OTZI napsal(a):
Holky,doporučovali jste knihu ČTYŘI DOHODY, hledala jsem na netu informace,někdo chválí,že četl jedním dechem,někdo píše,že některé kapitoly nejsou záživné.Ale vyčetla jsem tedy ty 4 dohody.Četli jste knihu,můžete doporučit? A hlavně řídíte se těma dohodama a jakým způsobem_
Myslím,že já teda budu muset všechny 4 dodržovat,že je to pravdivé. U mě je nutné hlavně dodržovat dohodu č.2 a dohodu č.3 . S tím mám fakt problém.
1. Nehřeště slovem
2.Neberte nic osobně
3.Nevytvářejte si žádné domněnky
4.Dělejte vše jak nejlépe umíte
tak to mám stejný problém - s 2. a 3. bodem
Není tady