3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Ahojky,čeká nás v dohledné době koupě nové sedačky (rohová rozkládací do U) a setkala jsem se nyní (ve Scontu) s nabídkou oetření povrchu sedačky nějakým přípravkem, který zabrání pinění a kdy se něco vylije na sedačku,tak se to jen utře-prý to neprosákne. Vzhledem k tomu, e máme 2,5 leté dítě, tak by se to dost hodilo /koenou nechci/. Jen nevím, jestli tomu mám věřit. Ve Scontu to měli nyní v akci zdarma (oetření Top Care),ale nechtěla jsem se unáhlit s koupí, spíe bych si i za to oetření zaplatila (prý dvojsedačka vyjde na cca 400 Kč), ale aby to opravdu fungovalo. Nesetkal se s tím někdo?
Není tady
Na sedačce to nemám, ale na ubrusech ano a funguje to i po několikerém vyprání. Za 400 to můe risknout i tak vzhledem k ceně sedačky...
Není tady
Bety napsal(a):
Na sedačce to nemám, ale na ubrusech ano a funguje to i po několikerém vyprání. Za 400 to můe risknout i tak vzhledem k ceně sedačky...
Ty myslí,e to bude to stejné,jak prodávají ty nepropustivé ubrusy (taky jich pár mám ) ??? To by lo. (ono to na tu sedačku co my chceme vyjde na cca 2000 Kč,tak abych nenaletěla
)
Není tady
Já jsem to na sedačce jetě neviděla, my u máme postarí... neměli tam nějakou ukázku jak to vypadá, apoň na vzorku látky?
Není tady
Já myslela e to vyjde na celou sedačku za 400 no ale kdyby to fungovalo... já musím dávat na sedačku Larisu, jak chodí pejskové okolo tak se to piní a taky tam jíme a pijeme kafe, tak kadý týden tu Larisu peru...
Upravil(a) Bety (17. 9. 2007 7:50)
Není tady
Proto mě to tak láká (navíc malé dítě...). Jetě se rozhlííme, ale i kdybysme kupovali jinde,tak bych asi chtěla nějakou takovou úpravu, je fakt, e by měli mít ukázku na prodejně. Musím se přítě pozeptat
Není tady
Také mi to ve Scontu nabízeli. Je pravda, ze take vaham, nam rekli, ze nas jedno misto k sezeni vyjde na 500,- Kc bez DPH. Pokud jste prosím někdo zjistil více, napitě. Jetě nejsem rozhodnutá.
Není tady
A nenabízejí třeba "svlíkací" čalounění - e by se to dalo vyprat? Některé sedačky to mají... tu nepinivou úpravu budete muset stejně čistit nějakou pěnou nebo tak...
Není tady
Svlíkací čalounění? To jsme jetě neslyela. Sice existují sedačky, které mají svlíkací potahy, ale je jich velice málo a navíc údajně nejsou rozkládací (co my potřebujeme). Ta impregnace má způsobit to, e kdy na to něco vylije, tak se to nevcucne dovnitř, ale můe to ihned setřít. Pokud se to zapiní třeba propiskou, tak se to dá lehce vyčitit. Impregnece prý vydrí a pět let, po třech letech doporučují vyčitění, na které přijedou. S manelem jsme se shodli, e to necháme na poprvé udělat, ale dalí impregnaci u dělat nebudeme.
Není tady
o tom slysim poprve, taky chceme nekdy v blizke budoucnosti kupovat sedacku, tak by me to celkem i zajimalo
Není tady
Ahoj, no nevím. Buď bych volila sedačku se svlékacím a pracím potahem - docela praktické, ale nevím, zda se dělají rohové. Nebo bych kvůli údrbě uvaovala o koupi koené nepovolená reklama, nebo to je podle mojí zkuenosti nejvíc praktické, a u jde o ratolesti nebo zvířata. Jinak souhlasím s Bety, teflonovou úpravu na ubrusech mám a funguje to, nevím, jakým způsobem to aplikují na sedačky. Zřejmě to bude mít jiný princip.
Upravil(a) tina (21. 4. 2011 19:36)
Není tady
Nevím, na jakém principu to funguje, ale moc bych dodatečné úpravě nevěřila.
Chtěla jsem přečalounit nádherné staré idle, původně koené, kde byla u kůe popraskaná. Kdy jsem vybírala látku, shodou okolností si ji přiel koupit čalouník pro sebe. Prodavačka se smála, e vichni čalouníci budou mít doma stejnou látku. Měli ji v různých barvách a jedna z nich (smetanově bílá) mi vyhovovala. Napadlo mě, e asi vědí, proč chtějí právě tu.
Koupila jsem jen prouek a doma zkusila napatlat a doslova silou vetřít: Kečup, čokoládu, červené víno, ávu z minutky s paprikou, počmárat fixou, propiskou, modelínu, atd. a nechala zaschnout. Pak jsem to namydlenou utěrkou z mikrovlákna bez námahy VECHNO, bez fleků a bez námahy setřela. idle mám stále jako nové, i kdy jsou v nepřetritém provozu, včetně dětí.
Bohuel, prodavačky vůbec netuily, jak skvělou potahovou látku prodávají. Kdy jsem ji la koupit a řekla jim, co vechno vydrí, nestačily se divit. To je ale látka přímo takto vyrobená.
Dcera si s ní nechala přečalounit sedačku.
Nabízely jí látku s teflonovou úpravou, kterou jsme také vyzkouely. Nejen, e se mnohem hůř čistila, ale zůstávaly na ní, i kdy jen lehké,mapy.
Horí bylo, e se mačkala a u to nelo vyrovnat. Po kadém posezení zůstaly jakoby "vrásky", dost ostré a vypadalo to hrozně. Teflonový ubrus také bývá jemně pomačkaný, ale je tenký a srovná se. Potahová látaka je silná a nesrovnala se.
Znovu ale zdůrazňuji, e nevím, na jakém principu dodatečná protipinivá úprava funguje. Já bych asi volila sedačku potaenou přímo protipinivou a voděodolnou látkou. Je sice o něco draí, ale vyplatí se.
Není tady
No já bych jednoznačně doporučila nějakou tu kvalitní koenou sedací soupravu. Najde celou řadu velice povedených serverů, na kterých se dá pěkná sedačka vybrat. Zkus se podívat třeba sem http://www.sedacky.cz/ Velice pěkný obchod s velikým výběrem a ceny taky nejsou tak vysoké.
amba001 napsal(a):
Chtěla jsem přečalounit nádherné staré idle, původně koené, kde byla u kůe popraskaná. Kdy jsem vybírala látku, shodou okolností si ji přiel koupit čalouník pro sebe. Prodavačka se smála, e vichni čalouníci budou mít doma stejnou látku. Měli ji v různých barvách a jedna z nich (smetanově bílá) mi vyhovovala. Napadlo mě, e asi vědí, proč chtějí právě tu.
Koupila jsem jen prouek a doma zkusila napatlat a doslova silou vetřít: Kečup, čokoládu, červené víno, ávu z minutky s paprikou, počmárat fixou, propiskou, modelínu, atd. a nechala zaschnout. Pak jsem to namydlenou utěrkou z mikrovlákna bez námahy VECHNO, bez fleků a bez námahy setřela. idle mám stále jako nové, i kdy jsou v nepřetritém provozu, včetně dětí.
Bohuel, prodavačky vůbec netuily, jak skvělou potahovou látku prodávají. Kdy jsem ji la koupit a řekla jim, co vechno vydrí, nestačily se divit. To je ale látka přímo takto vyrobená.
Nabízely jí látku s teflonovou úpravou, kterou jsme také vyzkouely. Nejen, e se mnohem hůř čistila, ale zůstávaly na ní, i kdy jen lehké,mapy.
Horí bylo, e se mačkala a u to nelo vyrovnat. Po kadém posezení zůstaly jakoby "vrásky", dost ostré a vypadalo to hrozně. Teflonový ubrus také bývá jemně pomačkaný, ale je tenký a srovná se. Potahová látaka je silná a nesrovnala se.
Znovu ale zdůrazňuji, e nevím, na jakém principu dodatečná protipinivá úprava funguje. Já bych asi volila sedačku potaenou přímo protipinivou a voděodolnou látkou. Je sice o něco draí, ale vyplatí se.
Není tady
amba001 napsal(a):
A jak se jmenuje ta látka?
Není tady
Kdy tady řeíte ty modelíny, aby Vám nezničili sedačku, tak je snadné to vyřeit tím, e si koupíte tu modelínu co my a asi budete (stejně jako my) překvapení, e opravdu nepiní Jedná se o modelínu playfoam, mají ji na penovamodelina.cz a je fakt super. Mají i různé sety!
Není tady
No já myslím, e jsem to dostala přímo k téhle sedačce v obchodě,
http://www.prima-cena.cz/sedaci-souprav … ava-zdarma
a je to v pohodě. Nedělá to fleky a sedačka je pořád jako nová.
Není tady
petrasp napsal(a):
No já myslím, e jsem to dostala přímo k téhle sedačce v obchodě,
http://www.prima-cena.cz/sedaci-souprav … ava-zdarma
a je to v pohodě. Nedělá to fleky a sedačka je pořád jako nová.
jako do mládeneckého pokoje proč ne,ale jako sedačka pro rodinu?
Není tady
No jasný Jakube, tahle sedačka je mylená pro rodinu .. do mládeneckýho pokoje by to chtělo něco jinačího.
Co tahle .. a je i rozkládací .. to se myslím docela hodí
http://www.prima-cena.cz/pohovka-rozkla … ava-zdarma
Není tady