29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, chtěla bych znát Vaše zkušenosti a názory s HA. Nejvíc mi jde o to jestli HA může souviset s pigmentovými skvrnami, s černáním chloupků v obličeji, s křečovými žílami a metličkami, a s červenými žilkami v obličeji? A vůbec jaké maté další negativní zkušenosti s HA? Díky.
Není tady
souvisi se vsim, mrkni se na www.lekarna.cz do pribalovych letaku, tam se poucis i o dalsich nezadoucich ucincich.
Není tady
Já nevím,ale mi ty informace v příbalových letácích připadnou vždy dost přemrštěné... co se třeba píše i u obyčejného Ibalginu, různých kapek, sprejů apod.,kdybych se tím řidila, tak asi nevezmu nikdy nic.
Z vlastní zkušenosti:já jsem po první HA/Loette/ přišla o libido, s druhou/Lyndynette 20/ jsem dostala bolest hlavy a migrény, u poslední/Jasminelle-prý je nejlepší/ se mi točila hlava a měla jsem takové stavy slabosti-nejspíš to souviselo s nízkým tlakem a nízkou váhou.
Už přes půl roku HA neberu a vše se zpravilo...ale je to individuální
Není tady
Já zkusila po dvaceti letech brát HA,protože jsem sama a začla jsem mít hroznou chuť na chlapy,tak abych byla zodpovědná,ale po týdnu braní jsem chlapa nemohla ani cítit,k sexu jsem dostala až odpor,byla jsem protivná a měsíc jsem špinila,takže jsem nedobrala ani celé balení a je mi zas dobře a chuť se mi vrátila.
Není tady
HA určitě souvisí s problémy se žílami, a myslim že i s chutí na sex má co do činění
Není tady
Beru Yadine a žádné vedlejší účinky u sebe nepozoruji...
Není tady
Ztráta libida ,Tak zkouším na 3 měsíce vysadit,a doufám,že se to zlepší.Moje poslední HA byla Jasminelle-prý nej.na trhu.
Není tady
Bebe napsal(a):
Ztráta libida
Jen si tak říkám:možná právě to je ten antikoncepční účinek
Není tady
Me napsal(a):
Bebe napsal(a):
Ztráta libida
Jen si tak říkám:možná právě to je ten antikoncepční účinek
tak to je pekny!!!
Není tady
Já budu zkoušet nějákou injekci, prý se na ni chodí jen jednou za tři měsíce a nebudu mít vůbec menses a budu moct pořád TO tak mi neříkejte, že bych snad měla přestat mít na TO chuť
Není tady
PPavlo klid, já už dostal injekcí a chuť mě nepřešla :-))))))))))))))))))
Není tady
Vašku, ale jestli po ní přejde mě, tak máš po ptákách a budeš si to dělat sám
Není tady
Není tady
Není tady
Pavli,tak si řekni třeba o pendepon.Bude Tě jenom trochu bolet zadnice,chuť na sex tě nepřejde určitě,jen budeš muset zezadu a moc nepřirážet,ale asi nebudeš moc antikoncepční.
Není tady