|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Z jakého vepřového ho je nejlepší připravit, aby maso nebylo tuhé, ale měkké a šťavnaté. A je třeba maso nějak naložit? Díky za rady.
Není tady

Ideální je vepřová panenka. Když naložíš do oleje a koření, nic nezkazíš
Není tady
Já dala libovou vepřovou kotletu naloženou na 2hod. v oleji a koření(bez soli) a bylo to tuhé.
Není tady
stačí i pěkné plecko
Není tady
U nás je v oblibě krkovička jemně prorostlá, nakládám do oleje s bylinkama.
Není tady
K tomu vepřovému bych přikoupila ještě římský hrnec
.........ne ,vážně ,je to fajn věcička.Maso šťavnatý a nemusí se tolik hlídat jako v pekáči .
Není tady
Nefrit, římský hrnec mám, ale nějak se mi v něm nedaří. Prosím máš nějaké osvědčené recepty?
Třeba kdybych tam dělala to ražnči, měla bych tam dát tuk?
Zkoušela jsem v tom třeba francouzské brambory bez vymazání hrnce a bylo to na hrnci tak připečené, že jsem měla problém to odstranit bez použití saponátu.
Není tady
Kety nejsem znalec římského hrnce,nemám osvědčené recepty,jsem začátečník,ale dělala jsem v tom zatím vlastně jen maso a jsem s tím spokojená.Ono asi úplně bez připečení to nejde,ale nemusela jsem podlévat během pečení,vlastně jen trochu na začátku a nespálilo se to.Tuk vůbec nemusíš použít.Jsem věčný studovatel kuchařek a hlavně se nebojím všechno vyzkoušet.Teď jsi mě vlastně inspirovala a francouzský brambory určitě vyzkouším,co to udělá 
Není tady