1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Jaký typ mobilního telefonu je nejlepí a za rozumnou cenu?Nemám na mysli operátora nýbr aparát.Má někdo dobré zkuenosti s LG?
Není tady
Ahoj, LG jsem měla, u si přesně nepamatuju typ,bylo to Véčko, ale spokojená jsem fakt nebyla, tak putoval dál.
Není tady
no já jsem vdycky měla telefon od Siemens a to byl děs..fungoval jen kdy se mu chtělo,tak letěl do koe...nakonec jsem si teda koupila ten LG taky véčko a zatím je v pohodě,tak jsem zvědavá jak dlouho
Není tady
1.Alcatel - to byla prehistorická vysílačka - nepočítám
2. Alcatel - s ním jsem byla max. spokojená (záhadným způsobem jsem ho ztratila )
3.Sagem - ten mám teď a sem s ním nadmíru spokojená - mám ho přes čtyři roky. Menu mi absolutně vyhovuje, i kdy na některé věci jsem si musela zvykat, ale OK. Mám ho u skoro pět let, vydrel i koupel v barvě při malování a stále drí. I s původní baterkou, i kdy je fakt, e nabíjím kadou noc (preventivně).
4. Nokia- sluební - nokie se mi nikdy nelíbily a nikdy jsem po nich netouila - ale je fakt, e jsou "blbuvzdorné" a jednoduché a tím i přehledné.
Co vím, tak Siemense měli lidé okolo mne - a téměř vdy dost poruchové
Přítel má Samsunga - ten telefon bych hodila do koe, ale zvyknout se dá asi na cokoliv - má ho u třetím rokem bez oprav
Já si vyhlídla kdysi LG Butterfly a teď si myslím na SE K300i (?) Jsem na ty baculatý drobečky.
- To konec mé přednáky
Upravil(a) Holčička (26. 2. 2008 14:09)
Není tady
Záleí, co od něj očekává. Foák u mají dnes asi vechny mobily, i LG. Asi bych se dívala na velikost paměti nebo vůbec nejlepí monost vloení paměovky.
Já jsem měla vdy Nokii a byla jsem s nima vdy spokojena, jednoduché ovládání, nejsou poruchové. Syn taky měl Nokie, jednou koupil Siemense a měl ho pořád v opravně, koupilo si draí N95 a můj mu taky má Nokii a nedá na ni dopustit.
Já mám nyní Motorolu a jsem spokojená, ale zase fotky nemám tak kvalitní.
Není tady
No foák mě ani tak moc nezajímá,ale spí aby ten mobil nebyl moc poruchový a zase nestál majland...faktem je e Nokii mám jako sluební a přeila i koupel sice byla den mimo provoz,ale vzpamatovala se
Laky: Siemens jsem měla kdysi dávno taky a u nikdy víc
Není tady
Mám třetí Motorolu a jsem spokojená, mezitím jeden Sony Ericsson - ten jsem bohuel utopila v záchodě. Syn má Nokii 5300 půl roku a u 2x v opravě. Mladí syn Siemens ME75 - podle návodu extrémně odolný a zatím opravdu odolává. Manel třetí Nokii a je spokojený. Já Nokie nerada, vyhovují mi Motoroly. Těko ti někdo poradí. Dokud to nevyzkouí, tak neví jak to bude vyhovovat.
Není tady