6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Byla jsem nedávno v Jičíně. Bohužel bylo strašné počasí, tak jsme viděli jen náměstí a blízké okolí. Myslím, že za větší výlet by to stálo. Navíc v blízkosti Kost, Prachovské skály ... Asi se tam na jaře vypravíme ...
Není tady
sudina napsal(a):
sugar,tak kdyby jsi chtěla poradit,tak se ozvy ,jičín a jeho okolí je krásný a je tu toho dost k vidění... ,kdo má děti-tak druhý týden v září-jičín město pohádky-festival-stojí za to !!!
tak to už teď taky vím, protože jsme tam byli měsíc po ... Ale na jaře si to určitě zopakujeme. Možná, že by to dalo prohlížení i na 2 dny, že?
Není tady
no když budeš chtít i okolí tak určitě.... prachovský skály,kost,trosky,valdštejnská lodžie ke který se jde lipovou alejí,jinolický rybníky,zámek dětenice-to určo znáš,zámek staré hrady no máme toho tady dost
Není tady
Včera dávali Kluky v akci z Jičína a tu lipovou alej tam ukazovali, musí to být hezký.
Není tady
Ahoj, opravdu hezké to je v Českém Švýcarsku, velké množství různých možností na výlet, nejen Pravčická brána, lodičky ve Hřensku, třeba taky Kyjovské údolí, Dolský mlýn, hezké to je také v německé části Saském Švýcarsku, tady jsou zajímavé informace
www.region-ceskesvycarsko.cz
Jituš
Není tady
Ahoj, jako výborné místo na výlet považuji Kroměříž v samém srdci Moravy. Město má nespočet romantických historických míst a je i zapsáno na seznamu UNESCO. Doporučuji navštívit zahrady Podzámeckou a Květnou a také nakouknout na zámeckou věž a omrknout město z ptačí perspektivy. Na ubytovaní a dobré jídlo u nás zvítězil pivovar nepovolená reklama chutnáte tu výborné kvasnicové pivo, české speciality a hlavu můžete složit v pensionu či hotelu. Opravdu všem co rádi výletují tak jako já po ČR tohle místo si nenechte ujít stojí za návštěvu.
Upravil(a) tina (18. 3. 2011 12:08)
Není tady
jitkand napsal(a):
Ahoj, opravdu hezké to je v Českém Švýcarsku, velké množství různých možností na výlet, nejen Pravčická brána, lodičky ve Hřensku, třeba taky Kyjovské údolí, Dolský mlýn, hezké to je také v německé části Saském Švýcarsku, tady jsou zajímavé informace
www.region-ceskesvycarsko.cz
Jituš
Já určitě také doporučuje České Švýcarsko, je to tam fakt nádherný. Ale je taky třeba nezapomenout, že krásná je tam snad pouze příroda, protože města tam jsou strašně zanedbaná a hlavně plná romské menšiny - například Krásná Lípa není krásná, ale je to jednou z nejošklivějších měst v Čr které jesm kdy viděla
Není tady
Ahojda lidičky. Dlouhá zima už nám končí a určitě všichni začínáte přemýšlet o letní dovolené. Už se nemohu dočkat, až bude pořádné teplo a užiji si s rodinou sluníčka u vody. My s rodinou plánujeme opět dovolenou jako minulý rok. Všem doporučuji camp-Frymburk (kemp na Lipně). Úžasné prostředí, kde se nebudete vy a ani Vaše děti nudit. Opravdu nádherná dovolená a ani nemusíte nikam za hranice. Klidně mrkněte určitě se Vám něco zalíbí reklama .Všem krásnou dovolenou
Upravil(a) mala.popelka (17. 3. 2011 13:42)
Není tady
Vyražte do kempu Bucek u Prahy, v létě je tam opravdu nádherně, po celý den koupání, navíc pobyt na úrovni za skvělé ceny s pomocí ochotného personálu Zkuste nepovolená reklama a snad také najdete, co hledáte
Upravil(a) Ronja (5. 4. 2011 14:22)
Není tady
Přidám pár tipů ,nám se hooodně moc líbilo na dovolené v Jižních Čechách, Třeboň je pěkná a okolí ,dále bez debat je úžasný Český Krumlov,manželovi se líbil Tábor a mě učaroval Jindřichův Hradec a okolí,projížďka parním vláčkem tak úžasnou krajinou byla paráda. Pak bych třeba doporučila s dětma ZOO Olomouc,hrad Bouzov. Dále třeba se nám také líbí Rožnov pod Radhoštěm -skanzen a určitě kdo má rád hory,výšlapy,tak nevynechat Pustevny. Beskydy máme blízko a určitě je doporučuji. Pak stojí za návštěvu Tatra Kopřivnice,Hukvaldy a nevynechat určitě zajimavé městečko Štramberk..to mám moc ráda. No a Jeseníky nesmím taky opomenout,taková Karlová Studánka,určitě stojí za podívanou nebo Velké Losiny. Jo a ještě jsem si vzpomněla na Luhačovice a ZOO Lešná. Tak přeji hezké jarní dny a samé pěkné výlety,popř.dovolené
Ahoj, já mám velice dobrou zkušenost s dovolenou v hotelu Jezerka na Seči - Ústupky, je to u sečské přehrady. Krásný zrekonstruovaný hotel obklopený přírodou. Jsou tam možnosti koupání a procházek, okolí za to opravdu stojí, stejně tak na kole je tam hezky, kola půjčuje hotel, takže je ani nemusíte vozit. Hotel má sám o sobě bohatou nabídku aktivit, takže i když nevyjde počasí, můžete si užívat plnými doušky. Pro více informací přikládám odkaz: http://www.hotel-jezerka.cz/
Není tady
Už máte tipy na DEN DĚTÍ? Tenhle a příští víkend můžete v Praze vyrazit na spoustu akcí, většina z nich je navíc ZDARMA! info zde: nepovolená reklama
Upravil(a) tina (25. 5. 2011 11:11)
Není tady
Čauky... Já a moje rodina máme skvělé zkušenosti s kempem Bucek u Prahy, je to dobře udržované čisté zařízení za slušnou cenu, personál je velmi ochotný a okolní příroda kouzelná! Naše děti toto místo zbožňují Nějaké info najdete také na www.topcamping.cz
Není tady
Tipy na výlet s dětmi. http://netdeti.cz/cz-kategorie_421853-0 … detmi.html
Není tady
Ahoj, já mám dobrý tip na aktivní výlet pro rodiny s dětmi a nebo partu mladých lidí. My jezdíváme do sportovního areálu v Satalicích, který je nedaleko Prahy. Najdete tam skoro vše, co vás jen napadne. Hřiště na veškěré míčové sporty, na petang, cyklostezky, nedaleko projížďky na koních a skydivearénu. Přímo v areálu je možné si dopřát i trošku relaxu na masážích nebo ve whirpoolu. My tam s rodinkou byli už třikrát a děti se tam vždy těší
Není tady
V České republice je spousta super míst, například:
http://www.justride.cz/tipy-na-vylet/st … romu-lipno nebo http://www.justride.cz/tipy-na-vylet/se … i-kostnice nebo http://www.justride.cz/tipy-na-vylet/mu … ych-kocaru
Spoustu dalších výletů naleznete na adrese http://www.justride.cz
Není tady
Za letadly a dobrým jídlem do Chrudimi
Letiště v Chrudimi bude patřit poslední prázdninovou sobotu milovníkům letectví a gastronomie. Celodenní program je oslavou letecké techniky k 75. výročí založení letiště Chrudim a městských slavností roku gastronomie.
V sobotu 31. 8. 2013 je připraven bohatý letecký a gastronomický program ve vzduchu i na zemi. Od 8.30 až do večerních hodin se návštěvníci mohou těšit na ukázky letecké techniky....
více na
http://www.vzp.cz/o-nas/aktuality/za-le … o-chrudimi
Není tady
Ahoj, chci se zeptat, zda by tu někdo neměl tip na výlet v Praze? Kam zajít s dětmi, aby se také pobavily?
Díky :-)
Není tady
Ahoj, a jak staré děti máš? Jestli už trochu starší, tak spolu sedněte k internetu a naplánujte trasu spolu - aspoň hned uvidíš, o co by tak mohli mít zájem nebo ne :-)
Pudlinka68 napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat, zda by tu někdo neměl tip na výlet v Praze? Kam zajít s dětmi, aby se také pobavily?
Není tady
Ahojky, my pravidelně chodíme na procházky se Strašidelnou Prahou (http://strasidelnapraha.cz/) a já jsem moc spokojená, většinou nás jde celá banda, tak napíšem předem a vždycky nám dají nějakou fajn slevu. A občas se stane že ptořebujem jiný termín a taky nám vždycky vyšli vstříc, teď už ale máme skoro všechny trasy projité, tak čekáme, kdy vypíšou nějaké nové :-D
Pudlinka68 napsal(a):
Není tady
My jsme si zašli s přáteli do únikových her do The Chamber. Bylo to super, ještě jsem si nikdy žádnou únikovou hru v nějaké místnosti nezahrála. Byl to nezapomenutelný zážitek, akorát příště zvolíme méně náročnější hru, rezervovali napoprvé jednu z nejtěžších. Ale i tak byla legrace.
Není tady
Byl to nezapomenutelný zážitek, akorát příště zvolíme méně náročnější hru, rezervovali napoprvé jednu z nejtěžších.
"Rezervovali jsme si ji dopředu. Vybrali jsme si pro začátek něco jednoduššího."
Tývoe... a tohle s ní udělala jedna hra...
Upravil(a) helena (28. 3. 2017 11:04)
Není tady
Poradíte mi prosím holky, kterou Zoo máte nejraději (nejlépe Morava) chtěla bych o víkendu s dětmi vyrazit na výlet
Není tady