29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte nějaké tipy kam na výlet nebo nějakou zajímavou akci.
Upravil(a) Náka (17. 9. 2007 13:35)
Není tady
Teď jsme byli v Mor.krasu, na Macoše a zámku Rájec-všechno blízko sebe. Pak jsme to vzali i do nočního Brna(nemáme děti). Byl to tam super ..... Pak je to hezký v Hradci Králové-pěkný město a Plzeň. A samozřejmě Český Krumlov.
Není tady
Na Macoše jsme byli hodněkrát,ale v tom Krumlově ještě ne.Nedávno jsme byli v Hřensku,vyšlápli jsme si na Pravčickou bránu a od tud popojeli do Němec.Bylo to taky fajn.Dobrý tip na celodenní výlet.
Upravil(a) Náka (26. 9. 2007 21:26)
Není tady
Není tady
Ahoj, tip na penzion - v létě na kola a procházky lesem, v zimě na lyžování.Uvnitř penzionu bazén,sauna,vířivka.V ceně ubytování polopenze a neomezené užívání bazénu. www.penzion-berany.cz
Není tady
Oxi - máš pravdu všude je něco zajímavého,ale já neznám všechny kouty naší republiky a tím,že tu někdo zanechá nějaký tipy je to výletování o moc jednodušší.Asi těžko se vydám např.200km kamsi a ono tam nic,že? Ale jinak díky za další rady.
Není tady
Jj, ak si si vsimla, tak vpravo si vyberies typ aktivity, region a ono ti to vypise vsetky akcie v danej oblasti ...
Není tady
Dobré tipy na výlety jsou na www.kudyznudy.cz, na www.vyletnik.cz, a podobných stránkách.
Zadáte si region a ono vám to samo nabídne.
Jina já preferuji Český áj, jižní Čechy, ale vlastně ono je skoro všude hezky a něco k vidění
Poradil by mi někdo nějaké fajn místo na stanování v naší krásné přírodě?Lépe trošku opuštěnější - v přírodě, kde je možnost koupání - přehrada, rybník, lom nebo jen řeka...díky:jojo:
Není tady
Krasne je v ve Dvore Kralove v ZOO.Nebo v Liberci v aquaparku to je nadhera.
Není tady
Krásné je železniční muzeum v Lužné u Rakovníka. Určitě i pro ty, kdo nejsou nadšenci do vláčků, jen musí být trošku obstojné počasí, z větší části je to venkovní expozice.
Není tady
My jsme byli teďka v létě v Českém Švýcarsku...supr příroda...
a taky jsme byli v Jeseníkách...musím doporučit...ale to je spíš na dovolenou než na denní výlet...ale tam teda ta příroda nemá konkurenci podle mě
Není tady
Teď jsem si ještě vzpomněla, v Kutné Hoře mají doly, dělají se tam prohlídky, každý tam má helmu, baterku, plášť a procházíte takovýma úzkýma tunelama v podzemí, to doporučuji:)
Není tady
Aknella napsal(a):
Teď jsem si ještě vzpomněla, v Kutné Hoře mají doly, dělají se tam prohlídky, každý tam má helmu, baterku, plášť a procházíte takovýma úzkýma tunelama v podzemí, to doporučuji:)
Jo, taky doporučuju,ale ne klaustrofobikům...
(já tedy klaustrofobii nemám, ale když jsem tam před lety byla a procházela těmi úzkými tunýlky, taky mi nebylo moc dobře na duši...)
Když do Kutné Hory, tak se jděte podívat hlavně do chrámu sv.Barbory, na kamennou gotickou kašnu a dům, a kdyžtak i pěšmo údolím Vrchlice až ke zříceninám hradu Sion...
Výlov rybníka Dvořiště
http://www.trebonsko.cz/vylov-rybnika-dvoriste-2009
Má bejt hezky, tak to nebude mít chybu.
Není tady
Aknella napsal(a):
My jsme byli teďka v létě v Českém Švýcarsku...supr příroda...
a taky jsme byli v Jeseníkách...musím doporučit...ale to je spíš na dovolenou než na denní výlet...ale tam teda ta příroda nemá konkurenci podle mě
Jeseníky miluju, třeba když jdete na výlet kolem Starýho města pod Sněžníkem, nepotkáte v lesích celej den člověka, krásný lesy, horský potoky, drsná přiroda ......a v hospodách levný pivko .
Ted se mi taky moc líbila procházka z Nymburka do Poděbrad..............nádherná cesta při řece, barevné planoucí stromy se odrážejí v tmavém Labi, silná energie z hořících stromů a z řeky ....a trvá to dlouho, je to 9 km. Pak lázenské městečko plné kavárniček a cukrárniček ......
Upravil(a) Rozmarila (3. 11. 2009 11:37)
Není tady