Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 14. 9. 2007 19:07

Martina1980
♥♥♥♥---
Web

Padani vlasu..

Ahojky. Snad muzete nekdo poradit. Hodne me posledni dobou padaji vlasy a nevim proc. Mam strach, ze jestli to pujde takto dal, tak budu za chvilku plesata.. Mozna potrebuju nejaky vitaminy nebo neco, nevim. Poradte. Dekuju.

Není tady

#2 29. 9. 2007 19:49

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Padani vlasu..

Mi taky dost padají vlasy. Holička mi řekla, že je to buď dědičné, nebo že to může být stresem, ale že na to žádný lék není... tak nevím. Mi osobně ale pomáhá na zesílení vlasů a nehtů zinek.

Není tady

#3 9. 10. 2007 16:39

piskota
♥♥-----

Ahoj Martino, o padani vlasu najdes vsechno zde: http://www.hledej.vlasy.cz - uplne dokonale informace. Napis si take do poradny a odpovi Ti, ale musis to tam napsat vice obsirne. Mne se zase vlasy lamou a je to tim, ze jsem uzivala kremik a predtim je pry neposilila. Beru kolagen uz druhy mesic a je to fakt lepsi, ale nechci radit, radsi si napis.
Piskota

Není tady

#4 9. 10. 2007 17:21

bílá kočka
♥♥♥♥---

Ahoj taky jsou dobré stránky o vlasech www.vicevlasu.cz

Kočka

Není tady

#5 18. 10. 2007 17:18

elinka
♥♥♥♥---

padání vlasů může souviset se spoustou různých problémů, např. se stresem, poruchou funkce štítné žlázy atd. Pro začátek by ses myslím mohla poradit se svým praktickým lékařem,aby se vyloučily ty nejčastější důvody...

Není tady

#6 18. 10. 2007 17:39

Fatimah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Ahoj,

bohužel i já patřím do klubu těch, kterým začaly šíleně padat vlasy a myslím, že jsem přišla o dobrou třetinu svého vlasového porostu... když jsem se začala opravdu bát, že budu brzy plešatá, koupila jsem si v lékárně inneov od Vichy, zelené tabletky určené právě na padání vlasů a kdesi cosi. Asi po čtyřech dnech mi vlasy přestaly padat, teď jím tabletky druhý měsíc. Je doporučeno brát je tři měsíce.
Nevím, proč mi vlasy padají, mám hormonání problémy a mám teď docela stresové období... Nechci tady tabletky propagovat jako zázračný nástroj, který všem pomůže, protože fakt nevím, jestli pomůže všem. Když jsem si kupovala druhé balení, tak jsem je v lékárně chválila a paní se tvářila, že jí říkám informaci asi jako že nebe je modré, takaže dobré ohlasy na to určitě jsou...

Jestliže nevíme, ke kterému přístavu míříme, žádný vítr není příznivý.

Není tady

#7 28. 12. 2008 20:09

Romana.P
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj, taky mi poslední dobou padají vlasy a docela dost. Chci si zítra pořídit zinek nebo Biosil, ale nad šamponem pořád váhám. Chtěla bych spíš něco přírodního, ale netrvám na tom. Máte nějaké vlastní zkušenosti?

Není tady

#8 19. 1. 2009 13:53

PavlušaOV
♥------

Ahoj, měla jsem stejný problém, nechala si udělat veškeré vyšetření, jestli to není od štítné žlázy s kterou chodím k lékaři, hormonálního charakteru a nic mi nenašli, takže lékařka na kožním říkala že to může být ze stresu... Je fakt, že nějaký ten stres jsem v té době měla, ale nic z čeho bych se hroutila... Lékařka mi tehdy předepsala Methionin 500mg tbl 100 od firmy Tamda a.s., Olomouc. A opravdu to zabralo. Neužívala jsem to jako na příbalu doporučují, ale lékařka říkala, že stačí 1x denně, ale dlouhodobě, takže po půl roce mám ve vaně po umytí vlasů oprvdu minimálně vlasů a to jsem se jednu dobu bála, že budu za chvíli plešatá godlike Lék stojí cca 205 Kč (jak v které lékárně) a dá se koupit i bez předpisu a je tam dokonce napsané, že to funguje i na nehty a při snižování hmotnosti a opravdu to mělo i tyhle skvělé "vedlejší" účinky tummenupp Teď už na polštáři nenacházím svůj skalp :-) A vyzkoušela to i kolegyně a zabralo to i jí a ta byla ještě větší zoufalec než já a bez stresů.... Jen je opravdu potřeba vytrvat a brát to alespoň toho půl roku a více. Já to beru jako doplněk stravy vždycky tři měsíce a potom na 3 měsíce vysadím....ale už jsem absolvovala půlroční léčbu a teď mám dlouhé vlasy tummenupp

Není tady

#9 31. 1. 2009 20:18

Eduš
♥♥-----

Taky mě začaly padat vlasy, dočetla jsem se , že je dobrý šampon Plantur 39. Tak jsem ho zakoupila v lékárně a k tomu beru Biotin 1 tbl. denně. Zdá se to lepší. Ale u každého je to jinak, přispívám jen svými zkušenostmi. Třeba to někomu pomůže.

Není tady

#10 23. 2. 2009 0:19

vendulinda
♥♥♥----
Místo: ta naše Morava :-)

no já teda nevím, moc peněz bych osobně do zázračných šampónů z lékárny nedávala a ani do těch pilulek, pokud to opravdu nejsou nějaké vitamíny jako je Biosil nebo tak. Největší význam bych kromě horm. problémů přikládala stresu....S tímhle problémem jsem se potýkala docela dlouho a teď, co jsem překonala takové krizové období to ustalo:-) A ani se mě neptejte, kolik jsem vrazila peněz do oněch "zázračnýchů preparátů..........

Není tady

#11 12. 3. 2009 10:08

linshe
♥------

Martina1980 napsal(a):

Ahojky. Snad muzete nekdo poradit. Hodne me posledni dobou padaji vlasy a nevim proc. Mam strach, ze jestli to pujde takto dal, tak budu za chvilku plesata.. Mozna potrebuju nejaky vitaminy nebo neco, nevim. Poradte. Dekuju.

zkus tabletky biosil plus. já je jím a jsem s tím spokojená. je to na posílení, růst, padání vlasů, na nehty a pleť. ale taky je dobrý čistý zinek

Není tady

#12 2. 6. 2009 8:00

Barborka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

Poradí někdo? Už delší dobu mi padaly dost vlasy, ale teď je to úplná katastrofa grater. A to jsem začala jíst GS Eladen - to je na vlasy, nehty. Že by se to těm vlasům nelíbilo? Nebo čím to může být? Taky jsem začala teď brát prášky na tlak - nemůžou ty mít na to účinek? Mám doma ještě tablety Panthenol a Revital - můžu je brát k tomu GS Eladenu? Nebo se to nemá kombinovat a už by to bylo moc najednou?

Není tady

#13 2. 6. 2009 10:29

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Barborka napsal(a):

Poradí někdo? Už delší dobu mi padaly dost vlasy, ale teď je to úplná katastrofa grater. A to jsem začala jíst GS Eladen - to je na vlasy, nehty. Že by se to těm vlasům nelíbilo? Nebo čím to může být? Taky jsem začala teď brát prášky na tlak - nemůžou ty mít na to účinek? Mám doma ještě tablety Panthenol a Revital - můžu je brát k tomu GS Eladenu? Nebo se to nemá kombinovat a už by to bylo moc najednou?

Barborko, ohledne michani vitaminu bych se poradila v lekarne...
Jak se stravujes? Nezmenila jsi sampon, barvila sis vlasy, stresy v praci,atd. atd.?

Není tady

#14 6. 6. 2009 17:54

papa22
♥------

Přestala jsem používat lak na vlasy, vosky, gely...barvím jednou za dva měsíce, myju obden..o fénu a žehličce nemluvě...přestanou se ničit a tolik padat a pak přijde stres a nanovo...zinek taky doporučuju a dávku hořčíku na posílení nervů..
vyzkoušela jsem hodně přípravků...ale možný účinek jsem blokovala svou kuřáckou závislostí...takže zdravý životní styl a vitamíny typu B, C a zmiňovaný zinek...

Není tady

#15 16. 10. 2009 18:43

luluchen
♥♥♥♥♥--
Web

..taky jsem mela ted asi pulrocni obdobi,ze jsem se hrozila,ze tak za dalsi pulrok nebudu mit na hlave nic..hlavu jsem si radsi moc nechtela ani myt,kdyz jsem potom videla ty chomace..uz jsem si vyhlizela paruky..ale myslim,ze u kazdeho je to z jine priciny,proto si myslim,ze by doktor mel posoudit sam,co je vhodne brat a co ne..me predepsal troje vitaminy,k tomu jeste beru biosil (pry to nevadi),jestli nekdo chce,napisu nazvy,ale stejne jsou asi na predpis..a musim zaklepat..beru to tak dva,tri mesice a myslim,ze mi padaji tak normalne jako driv..uuff,to jsem si oddychla,protoze zrovna vlasy nijak dobre nemam,mam je jemne a relativne malo,tak to padani melo velky tlak na moji psychiku,ktera by uz jen kvuli tem vlasum,mela byt udajne take v poradku..to uz je pak jedno s druhym..a myslim,ze ja to mela ze stresu z energickeho a vecne nespiciho ditete...  :-(

Není tady

#16 19. 10. 2009 15:03

Mocsonoky Peter
♥------
Místo: Praha
Web

Dobrý den. Padání vlasů je častý problém, který bohužel nejde vyřešit ze dne na den. Padání způsobuje skoro všechno, co se kolem vás děje. Může to být špatné počasí, stres ale třeba i těhotenství. Důležitý je potřebný přísun vitamínů, především beta karotenu a zinku. Pokud vám vypadne denně cca 100 vlasu, tak je to ještě v pořadku, jestli je to víc, tak už je to případ pro kožního lékaře. Na trhu je jeden připravek, jmenuje se Revalit. Posiluje růst vlasů a nehtů. Pár zákaznic ho používalo a vysledek byl znát během prvního měsíce. Bohužel jako u všech jiných výrobků se může stát, že to nepomůže.

Není tady

#17 24. 2. 2012 19:25

pago
♥------

Martina1980 napsal(a):

Zkus tomu předejít. Nejlepší je vypadávání z větší části předejít. Zkus mrknout po internetu na nějaké rady.

Padávní vlasů

Není tady

#18 21. 3. 2012 14:49

Petra.11
♥------

pago napsal(a):

Martina1980 napsal(a):

Zkus tomu předejít. Nejlepší je vypadávání z větší části předejít. Zkus mrknout po internetu na nějaké rady.

Padávní vlasů

Osobně mám výbornou zkušenost s výživou na vlasy Donna Hair. Taky jsem měla strach, že snad plešatím a nedařilo se mi to zastavit. Denně mi vypadlo cca 180-210 vlasů, nejvíce během mytí. Pak jsem 3 měsíce užívala Donnu a teď je to tak kolem 50 vypadlých vlasů za den. Moc doporučuju.

Není tady

#19 27. 3. 2012 14:13

Radek77
♥------

Zastavte vypadávání vlasů!
Přípravek Propecia prodej v online lékárně

http://www.europe-pharm.com/CZ/%C4%8Ces … rick%C3%A1

Upravil(a) Radek77 (27. 3. 2012 14:14)

Není tady

#20 22. 9. 2012 20:11

risinka
♥------

Mně šíleně padaly vlasy po porodu a pomohl až Alpecin (ten jsem koupila na netu na a-cosmetics.cz) vyšel levněji než v lékárně a pak vitamíny methionin 500 z lékárny - je bez předpisu, snad pomůže moje rada, sama vím, jak moc je to nepříjemné a sráží to sebevědomí.

Není tady

#21 25. 10. 2012 20:28

edulka
♥♥-----

Takže vzhledem k tomu, že mám odzkoušeno hooodně přípravku na danou problematiku, tak za sebe říkám tuto péčo od redkenu http://www.hairshop.cz/product/intenziv … 6-ml-1028/

Není tady

#22 29. 10. 2012 9:41

Lenkous
♥------

Tak já spoustu rad na padání vlasů našla tady: http://www.padanivlasu.info
Nakonec ale manželovi pomohli tady: http://www.autotransplantace-vlasu.cz
Tak držím palce. Hlavně vitamíny!!!

Není tady

#23 29. 10. 2012 11:29

Pufinka
♥------

Já jsem měla jednu dobu taky tento problém. Užívala jsem takové zelené pilulky, Revalid se jmenují. Ale dobré je taky koupit si nějaký lepší šampon, tedy z lékárny. Používala jsem Pantenol, dělají i kondicioner, ale ten jsem brala na objednání. A jinak ono záleží, čemu říkáš vypadávání. Můj kadeřník tvrdí, že 100 vlasů denně je normál :-) Zkus to tedy probrat i s kadeřníkem. Ten asi nejlépe dokáže říct, zda jde skutečně o vypadávání...

Petra.11 napsal(a):

pago napsal(a):

Martina1980 napsal(a):

Padávní vlasů

Osobně mám výbornou zkušenost s výživou na vlasy Donna Hair. Taky jsem měla strach, že snad plešatím a nedařilo se mi to zastavit. Denně mi vypadlo cca 180-210 vlasů, nejvíce během mytí. Pak jsem 3 měsíce užívala Donnu a teď je to tak kolem 50 vypadlých vlasů za den. Moc doporučuju.

Není tady

#24 29. 3. 2013 13:25

MichaelaG
♥------

doporučila mi moje kadeřnice řadu proti vypadávání vlasů od Selective professional,popravdě jsem tomu moc nevěřila jeliokož jsem už vyzkoušela úplně všechno a byla jsem už bezradná .... ty ampulky jsou úplný zázrak u mě zafungovaly naprosto výborně ...doporučuji http://www.selectiveprofessional.cz/onc … 8x8ml.html

Není tady

#25 9. 4. 2014 12:37

veru1808
Zablokovaný

Zkus si přečíst tento článek http://www.atraktivni.cz/clanek/vime-ja … vani-vlasu
Jsou tam zajímavé informace o padání vlasů...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí