|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1
Zdravím všechny maminy co studují, já se na to dala před třemi lety, dělám dálkově následné magisterské, ted jsem měla rok přerušeno a čeká mě poslední rok...mám 2 děti 4 roky a skoro 9 měsíců. Začínám mít obavy taky jsem chtěla zkusit, jestli se nenajde někdo, kdo taky takhle bojuje.....
Já tady nemám ani žádné babičky, takže je to husté i bez studia, a ted v září to začne škole je jen jednou za čas, to snad tatka zvládne ale co zkoušky a učení a diplomka a státnice......bojim, bojim...
Je tu někdo taky stejně bláznivý a studuje během mateřské.....
Ozvěte se , bude nás víc, nebudem se bát vlka nic 
Není tady
čauvec pepi a co studuješ? já už dlouho nestuduju,s dětma jsem si ale dodělávala doktorát, takže vím, že je to mazec....
ale pokud nejsem na MD tak na VŠ učím
tak třeba pomůžu nějakou tou radou....
Není tady
Díky alenko
tady je každá rada drahá, když není čas, je to těžké, ty první dva roky jsem dělala "jen" s prvním dítětem, ted to bude náročnější. Učila jsem se vždy když spala a večer,. Dokážeš si představit kdy jsem asi uklízela a ty další nezbytnosti co jsou pořád doma na práci....
co studuju Ti napíšu jako SZ, je to obor, kde je málo lidí, tzn. že kdyby to někdo od nás četl, hned by mě poznal...a to zrovna nechci 
Ted je potřeba napsat diplomku, a na tu se u nás klade hodně velký důraz, co zatím vyhodili, tak to bylo při obhajobě....takže bojim, bojim..
Taky tam bude dost statistiky, a takových těch systému hodnocení, výpočty atd....a to taky bojim
co navrhuješ, kdy se učit, máš nějakou osvědčenou metodu 
Není tady
Ahojda
já jsem zrovna v 5.ročníku VŠ a mám také na rok přerušeno
...přerušila jsem ale až po zimním semestru takže nastupuju až v únoru do letního semestru a čeká mě jen pár měsíců...naštěstí... ale dítko mám jen jedno zatím takže to mám trochu snažší než ty... 
Není tady
Já se taky hlásím mezi studenty 
Začínám páťák. Tákže diplomka, zkoušky,státnice... 
Není tady
Tak to jsme na to uplně stejně...já taky, jelikož to mám jako násladne mgr., tak to mám třeták, ale taky vše uvedené diplomka, státnice.....brrr
a odkud jsi? A okolik Ti je? Mě 31. Takže už jsem taky stara a blbě se mi učí
aspon mám na co se vymluvit. 
Není tady
Stránky: 1