Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 14. 9. 2007 11:00

Šárka Junková
♥♥-----

Jak dát najevo, že se mi líbí?

Ahoj děvčata
zdravím Vás všechna, mladší i starší,
pro svou novou knihu potřebuji téma do ankety, a to téma zní :
Jak dát najevo, že se mi líbí?

Vzpomeňte si, moc prosím, na své léta v 9. třídě ZŠ a napiště mi, jak jste to dělally.
Takyu veďte, pod jakým jménem či přezdívkou vás mohu uvést v knize.
Díky!
Piště klidně i na můj mejl -SarJun@seznam.cz-
Vaše Šárka

Není tady

#2 14. 9. 2007 21:40

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Re: Jak dát najevo, že se mi líbí?

Moje metoda asi nebude moc čtenářsky zajímavá - já jsem to dělala tak, že jsem nedělala NIC - prostě, totální ignorace - ale fungovalo to stoprocentně smile

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#3 17. 9. 2007 22:29

Nevis
♥------

Já si to pamatuju přesně! Byla jsem strašně zamilovaná do spolužáka z vedlejší třídy( asi jen proto, že se líbil mojí nej kamarádce Míše) a když jednou Míša nebyla ve škole, řekla jsem o své lásce další kamarádce Kláře, která znala kamarády toho mého objevu... Klára je akční, tak zašla do té vedlejší třídy a zjistila mi čísla, adresu a mail na mého idola:D Já mu ani nemusela psát, protože ti jeho kamarádi mu to řekli a pak to věděla skoro celá škola, že se mi líbí... No, je to celkem zmatené, ale podle pravdy!!smile

Není tady

#4 20. 9. 2007 18:42

Šárka Junková
♥♥-----

Mashanko a nějaká příhoda?
Jak se Ti to Nic dařilo či nedařilo?
Díííííky! Víš, aby bylo o čem psát....
Šárka

Není tady

#5 20. 9. 2007 18:44

Šárka Junková
♥♥-----

Dík za dobrý nápad, Nevis,
to je dobrý. Kámoška zprostředkovatelka....
a jak to skončilo?
Promiň, jsem moc zvědavá! Ale kdyby Ti to nevadilo....

Není tady

#6 21. 9. 2007 9:15

Nevis
♥------

Nakonec jsme si začli psát smsky, ale stejně jsme nikam nešli, prostě to skončilo nijak, asi jsem se mu nelíbila( což fakt nechápu:-D) nebo byl stydlivý, a pak byly prázdniny a každý jsme šli na jinou školu...

Není tady

#7 22. 9. 2007 21:31

Simčaaaaaaaaaaaa
♥------

ahojky poraďte mi plosím...Nechci se na tohle ptát mámy ptž by mi bylo trapně... Takže bych chtěla vědět jak dlouho trvá sex??? Jak poznám že chce zkončit???? Až se udělá??Nebo mám zkončit až se udělám já???? Fakt vůbec newím a bojím se že se ztrapním ptž sem ještě panna a jak mám svýmu klukovi říct že sem to ještě nedělala???
Ps: Omlouvám se za případný pravopisný chyby smile

Není tady

#8 23. 9. 2007 0:23

Nevis
♥------

Kdyz mas takove otazky, tak nejsi jeste zrala na to mit sex myslim...

Není tady

#9 25. 9. 2007 18:39

Koza
♥♥-----

Sice už to bylo v prváku na gymnáziu... přesto je to ale k tématu.
V tomhle ročníku jsem se zbláznila do jednoho fešáka, který chodil o tři roky výše, do maturanta. Byl to takový vysoký, tmavovlasý a velmi štíhlý... intelektuálně vzhlížející kluk s palestinou okolo krku. Mé poblouznění bylo šíleně intenzivní a já se červenala hned jak jsem zahlédla cíp čehokoliv z něj. Byla jsem ohromný stydlín, čili nepřipadalo ani v úvahu, že bych se o něco pokusila.
Má aktivita narostla s několika krásně střiženými situacemi. Za prvé: jsme dostali ve škole zadáno, ať půl roku sledujeme nějaké politické periodikum a pak o tom napíšeme hodnotící zprávu... za druhé: onen kluk byl šéfredaktorem jistých novin ... za třetí: jsem se to dozvěděla... za čtvrté: když jsem řekla profesorce, o čem chci psát, sdělila mi, že šéfredaktor je u nás na škole... za páté: časopis/noviny dlouho nevyšly... a když jsem to řekla profesorce, zastavila se mnou na chodbě ,,onoho" a řekla mu to ... za šesté: se rozhodl, že mi s tím pomůže a vezme mě třebas na novinovou radu....
Pak bylo několik vělmi vtipně dojemných situací... ale ty už jsou vedlejší... smile

Není tady

#10 26. 9. 2007 7:44

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Míškovice 191

Simčaaaaaaaaaaaa napsal(a):

ahojky poraďte mi plosím...Nechci se na tohle ptát mámy ptž by mi bylo trapně... Takže bych chtěla vědět jak dlouho trvá sex??? Jak poznám že chce zkončit???? Až se udělá??Nebo mám zkončit až se udělám já???? Fakt vůbec newím a bojím se že se ztrapním ptž sem ještě panna a jak mám svýmu klukovi říct že sem to ještě nedělala???
Ps: Omlouvám se za případný pravopisný chyby smile

to poznáš wink toho se neboj.... stolt

Není tady

#11 3. 10. 2007 21:15

Lolita
♥♥♥----
Místo: Praha

Tak ja sem si vzdycky nekoho vyhlidla, rekla kamoskam, ze je hezkej, ty se na nej vsehcny trapne otocily, a ja sem byla presvedcena, jakej desnej trapas to byl, a pak sem zistila, ze on si nas ani nevsim....no vetsinou sem si na ne sehnala cislo ale nakoenc z toho nic nebylo....a ted chodim se skvelym klukem, se kterym sem se seznamila vicemene pres icq a pak az sme se zacli zdravit ve skole, a puvodne sem chtela jednoho jeho kamose, pak druhyho...no a nakonec byl tenhle jedinej s kym sem se normalne dokazala bavit, vsehcno  sem si to postupne uvedomovala, porad sme si psali na icq a potom i smsky, pak me pozval na svuj koncert a zamiloval se i on do mne....coz je pro me doted neuveritelny smile ale sme spolu uz pres pul roku a porad stastni smile jo jinak, me je 15, jemu 18, mejte s ehezky, preju vam taky takovy stetsi jako mam ja wink

Není tady

#12 4. 10. 2007 12:59

Maya.82
Host

No když se mi v devítce líbil jeden kluk začla jsem mu nenapádně všude podhazovat dopisy jako tajná ctitelka posílat sms samozřejmně jsem na sms odpovídala akorat jsem neřekla kdo jsem. No a když se tak dva měsíce vydusil (samozřejmně o tom věděla celá škola a všichni čekali co se bude dít.) tak jsem se s ním sešla no a jelikož jsme toho o sobě už dost věděli tak jsme to po nějaký době dali dokupy.

No to mi tenkrát bylo patnáct a měla jsem takovej ujetej nápad.

Upravil(a) Maya.82 (4. 10. 2007 13:00)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí