Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 13. 9. 2007 18:32

amycz
♥------

problem s klukama

ahoj,mam takovy problem grater 
predstavte si situaci:potkala sem fakt good kluka,rozumeli sme si vsechno,ze zacatku sem si myslela ze by z toho mohlo byt neco  vic nez kamaradstvi,ale on mi daval jasne najevo,ze nema zajem... tak to sem brala.ok je to jenom kamos,tak snad najdu brzo i to svoji lasku(v tu dobu sme se znali asi mesic) no a ani ne za mesic se objevil smile potkala sem supr kluka a myslim ze ho miluju a ted spolu chodime asi tak 2 mesice....a tady sem narazila na ten problem..muj kamos kdyz se dozvedel o tom ze s nim chodim  a zacal se  chovat divne grater dneska mi rek ze se mnou konci,ze uz se se mnou nebavi,ze z nej nebudu delat idiota(omlouvam se za to) pry mi nebude delat druhy krovi atp... pry ze me miluje.  trochu to ale nepobiram... daval mi jasne najevo ze budem jenom kamosi..  tak ted teda nvm jak z toho ven grater mam pocit ze miluju oba grater ted vubec nvm co mam delat,prosim pomoc  kapitulation

Není tady

#2 13. 9. 2007 23:49

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Re: problem s klukama

Opravdový kámoš by ti lásku přál a měl by radost, že jsi šťastná. Tohle tedy moc přátelské není. Třeba něco cítil, ale bál se nebo se na to necítil, budovat ještě vztah a teď si uvědomil, že zaspal.
Ale také je možné, že je to jen ješitnost, že cítil Tvoji zamilovanost k němu, ikdyž on do tebe zamilovaný nebyl a jen mu to dělalo dobře - a teď, samozřejmě, když máš lásku,je s tím konec, tak má po egu.
Těžko říct, jak to je, ale ty se řiď svým srdcem a dělej to, co Tobě se chce a co Tě těší. Na vztahové kompomisy budeš mít ještě čas, až sejednou vdáš. Buď s tím, s kým je Ti prostě hezky a nic neřeš

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#3 14. 9. 2007 20:42

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Míškovice 191

no tak jedna dívčina kterou pořád miluju měla takový problém se mnou a tehdy ještě se svojím, teď už se rozešli ale není ani se mnou ani s jiným, něvěděla jestli miluje mě nebo jeho, při tom když byla s ním, tak pořád myslela na mě, když byla se mnou, tak na něj nemyslela.. jenže tu byl problém, byla na něj až moc zvyklá.... když jí jednou řekl, že se rozejdou, tak mi dala kopačky, z ničeho nic.. prostě se od něj neuměla odpoutat....., řekl sem jí že si musí uvědomit s kým se cítí dobře, na koho myslí když je sama a jak jí příjemné když na ni ten či onen šahá, drží, ji, líbá ji....  díky tomu si uvědomila, že chcebýt se mnou. jenomže sem taky prodělal... pač te´d nevím, jestli mě opravdu milovala...... potom co se s ním rozešla sem jí řekl, že jí pomůžu se odpoutat, celý týden, každý den sme si dělali večerní procházky na naše oblíbené místo kam nikdo nechodí ale je tam krásně kor večer když výjdou hvězdy.... celý týden sme si tam vykládaly objímali se líbali a mazlili chtěli sme být spolu a pak sme se přes výkend nevyděli a začalo to z jjejí strany postupně opadávat...už je to tak přes měsíc od těch procházek a už mi psala, že chce aby sme zatím byli jenom kámoši, nic víc.. že se nechce k nikomu vázat a tomuto předcházely 3 týdny nevšímání a ignorování.. skoro mi nepsala vždycky bal s někým jeným než se mnou, nikdy na mě neměla čas. ani nevíš jaké je to utrpení když si tě holka kterou miluješ víc než svůj život nevšímá....a pořád ji miluju ale musím se smířit s prohrou...., když sem s ní šel tančit ploužáka na zábavě tak se ke mě ani nepřitiskla jako dřív a ani se mi nepodívala do očí.....to všechno bolelo tomu věř, mám pocit, že to neudělal proto, že ví jak by to dopadlo kdyby se mi odívala do očí... tak jako vždy, a nevím proč to nechtěla...., u nás totiž pohled do očí končil dlouhým polibkem..... je to těžké.. pořád na ni myslím na její oči, na její rty, na její vůni.......

eh.. no to už sem mimo téma......
no je to tam napsané co by sis měla promyslet .. toť vše....ehm ehm...
sorráč, někdy se moc rozkecám jak na ni začnu myslet....
každý mi říká, že se na ni mám vykašlat, že si mám najít jinou, jenže já jinou nechci. Opravdu poprvé můžu říct, že holku miluju víc než vlastní život, hned bych ho za ni položil...
šmarja už zase začínám.. no nic zatím čus....

Není tady

#4 15. 9. 2007 3:43

amycz
♥------

Díky moc za odpověď.ale ja stejně pořád nevím,jak dál grater ja se v těch klucích fakt nevyznam sad

Není tady

#5 15. 9. 2007 15:52

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-

to je těžko, my kluci si zas myslíme, že se nevyznáme ve vás holkách..... si proatě nerozhodná.... musíš si ujasnit který z nich je ten s kterým chceš opravdu trávit čas a pěkné chvíle

Není tady

#6 15. 9. 2007 21:54

amycz
♥------

no to je tezky sad  kdyz oni sou oba supr gloria budu si to muset poradne v ty moji dubovy palici srovnat  roll  akorat nvm,jak to mam na to... a ten muj "kamos" se se mnou nebavi grater

Není tady

#7 19. 9. 2007 0:51

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-

tak to je buď naštvaný a nebo zkouší fintu být naštvaný, protože pokud ví, že k němu něco cítíš, tak taky moc dobře ví, jaký to bude mít na tebe dopad že se s tebou nebaví, budeš smutná, zmatená a budeš na něj pořád myslet, pořád si budeš říkat : proč mi nevolá, proč neodpovídá, je to strašné, máš pocit, že je s jinou a věnuje se všem ostatním kromě tebe a to tě štve, začínáš chtít, aby se věnoval jenom tobě a začneš si myslet, že ho miluješ a pak nebudeš vědět jestli ho miluješ nebo je to žárlivost z tvojí strany. Je tak ? smile myslím, že jio, já to znám z obou stran.. až na to že když sem to udělal já jí, tak sem byl na ni fakt hodně naštvaný a nechtěl sem s ní mluvit.. vlastně sem jí neměl už co říct, druhý den už vztek polevil ale chtěl sem aby věděla jaké to je když je člověk nešťastný, tak sem ji v tom ještě den nechal, stejně mi te´d řekla, že jí pasuje, že je sama, takže mě asi ani nemilovala, což mě moc mrzí, já ji miluju pořád a od té doby co mě nechala, ve mě něco chybí abych byl šťastný sad , ona byla prostě středem mojeho kruhu, když sem ji potkal, tak byl kruh dokonalý, ... ale teď už ne... svůj střed sem zase ztratil a z lepšího se na horší zvyká hůř, sem zase bez střredu a nemůžu si na to zvyknout a vrátit se do původních kolejí.... sad .. strašně se mi po ní stýská grater

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí