19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Stránky: 1
Nevím, kam jinam to vloit, kdy tak to, prosím, moderátoři, přesuňte, děkuji.
Synek má skoro 11 let a hrozně touí hrát stolní tenis. Mittal Ostava je plný, a oběhala jsem domy dětí a mládee, sportovní kluby...někde pro malý zájem vůbec nazačali, jinde nic takového vůbec nemají.
Maminky, prosím, nevíte, kde bych toho svého hoíka mohla přihlásit? Moc se těí, a já mu to slíbila.
Kdo máte zkuenosti, prosím o radu.
Děkuji!
Není tady
Damilo, já vím o krouku v Ostravě Porubě, to bude asi pro vás daleko, ne?
Není tady
Darja70 napsal(a):
Damilo, já vím o krouku v Ostravě Porubě, to bude asi pro vás daleko, ne?
Děkuji,
u jsem v zoufalství taky uvaovala, e budem tu půlhodinu drkocání tramvají absolvovat, kdy synek tolik chce...
Ale vyplatilo se počkat a děti, co se v září přihlásily do ping-pongu do sportovního klubu, u některé ztratily zajem, a tak jsem hned kluka přihlásila do Mittalu. Jsem hrozně ráda, e jsem mu jeho sen mohla splnit, bylo to pro mně moc důleité. Je nádherné splnit dítěti nějaké přání.
Není tady
Stránky: 1