|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1

Nevím, kam jinam to vložit, když tak to, prosím, moderátoři, přesuňte, děkuji.
Synek má skoro 11 let a hrozně touží hrát stolní tenis. Mittal Ostava je plný, a oběhala jsem domy dětí a mládeže, sportovní kluby...někde pro malý zájem vůbec nazačali, jinde nic takového vůbec nemají.
Maminky, prosím, nevíte, kde bych toho svého hošíka mohla přihlásit? Moc se těší, a já mu to slíbila.
Kdo máte zkušenosti, prosím o radu.
Děkuji!
Není tady
Damilo, já vím o kroužku v Ostravě Porubě, to bude asi pro vás daleko, ne?
Není tady

Darja70 napsal(a):
Damilo, já vím o kroužku v Ostravě Porubě, to bude asi pro vás daleko, ne?
Děkuji,
už jsem v zoufalství taky uvažovala, že budem tu půlhodinu drkocání tramvají absolvovat, když synek tolik chce...
Ale vyplatilo se počkat a děti, co se v září přihlásily do ping-pongu do sportovního klubu, už některé ztratily zajem, a tak jsem hned kluka přihlásila do Mittalu. Jsem hrozně ráda, že jsem mu jeho sen mohla splnit, bylo to pro mně moc důležité. Je nádherné splnit dítěti nějaké přání.
Není tady
Stránky: 1