|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Baby, len oznamujem, že 4.10.-7.10 tu nie som. takže hocijaký iný termín
Není tady
Sunny, paaanecku, vsak hadam sa nechceme stretnut az na Vianoce zasa... 
ja tu nie som posledny septembrovy vikend.
Co tak stretko buduci tyzden???
Není tady
No, mne by to budúci týždeň vyhovovalo až cez víkend. Máme celý perný týždeň v práci, takže neviem odhadnúť kedy budem končiť.
Není tady
V Devátem srdci hrál J. Kukura - aspoň myslím. Šlo tam o nějakou princeznu a čaroděje - tuším? - plavili se tam pořád na lodičce potmě v jeskyni do další osvětlené jeskyně - fuj... Taky jedna s "pohádek" pro děti!
Není tady
a stale nic o mojej vraneeeeee

sakra, akoby sa zem zlahla.
Není tady
Ahojky faf, a co takhle havran? nebrala bys? Pták jako pták
Teď vážně ráda bych ti pomohla najít tu tvoji vránu...
Z dob svého dětství si vzpomínám na film "Osada havranů" film byl z pravěku, všude sníh, zima a havrani... Utkvěl mi v paměti, působil na mně nějak divně, nikdy jsem ho neviděla dokonce...ale havrany asi nehledáš, že??
Není tady
Nebo Sedmero krkavců... No nic, už mlčím 
Faf, ešte chvíľočku vydrž (dáky ten týždnik
)
Mám kamošku,filmovú kritičku, tá by hádam mohla vedieť, ibaže je nadlho v Londýne a práve dnes som sa dozvedela, že zavedenie internetu sa im posunulo o ďalší týždeň - 14 dní
Není tady
Lena01 napsal(a):
Ahojky faf, a co takhle havran? nebrala bys? Pták jako pták
Teď vážně ráda bych ti pomohla najít tu tvoji vránu...
Z dob svého dětství si vzpomínám na film "Osada havranů" film byl z pravěku, všude sníh, zima a havrani... Utkvěl mi v paměti, působil na mně nějak divně, nikdy jsem ho neviděla dokonce...ale havrany asi nehledáš, že??
Leni, az ma zamrazilo....
ono to asi nakoniec bol havran, pretoze vrany nie su cierne, ale sivo cierne a toto bol vtak, co bol cely cierny. Ale strasne zaujimave je, ze na havrany v poslednej dobe "narazam" strasne casto... 
prave som sa dozvedela, ze v mithraisme bol Havran jednym zo stupnov zasvätenia, jedna zo 7mich bran.... takze zacina sa to pomaly rozmotavat, stale jasnejsie mi je naznacovane, co vlastne hladam.
Aj preto by som si potrebovala pozriet znovu tento spominany film, myslim si totiz, ze to, z coho som bola taka zdesena a nestastna vtedy, bude dalsim z klucov. 
Není tady
Judita napsal(a):
Nebo Sedmero krkavců... No nic, už mlčím
jaaaa nie som v zasade ani proti krkavcom...

cim vacsi vtak, tym lepsie....

Není tady
lupina montana napsal(a):
Faf, ešte chvíľočku vydrž (dáky ten týždnik
)
Mám kamošku,filmovú kritičku, tá by hádam mohla vedieť, ibaže je nadlho v Londýne a práve dnes som sa dozvedela, že zavedenie internetu sa im posunulo o ďalší týždeň - 14 dní
Lupiiii 
jasne ze vydrzim, bolo by super, keby sa mi podarilo dopatrat sa nazvu. Dakujem. 
Není tady
Emma, Seli, Sunny, tak kedy ideme voooon? 
Není tady
Ja mám vo štvrtok vyriešiť jednu veľmi nepríjemnú vec. Tak dovtedy sa musím venovať tomu, aby som bola pripravená. A cez víkend idete niekam?

Není tady

Ja sob nakapatá
a cez weekend máme nejaký team-building.... Na budúci týždeď, asi...

Není tady