Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 13. 9. 2007 10:49

lindaB
♥♥♥♥♥♥-

Medvídek

už jste tenhle film někdo viděl? Stojí za to? Chci vzít manžela do kina a přemýšlím na co

Není tady

#2 13. 9. 2007 14:23

Spina
♥♥♥♥♥--

Re: Medvídek

určitě na něj běžte... stojí to za to.

Není tady

#3 13. 9. 2007 18:04

host5522
Host

Já se na to Medvídka chystám příští týden, takže kdyžtak poreferuju. Ale vzhledem k autorům a jejich předchozí tvorbě předpokládám, že to určitě bude stát za skouknutí.

#4 13. 9. 2007 23:18

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

právě jsem se vrátila s multikina smile a musím uznat -- příjemný a v řadě věcí a přespříliš reálný životní příběh, určitě doporučuju tummenupp

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#5 16. 9. 2007 10:13

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

Lindo B, co člověk, to názor. Film jsem neviděl, ale tady je drobet recenze
http://chromy.blog.idnes.cz/c/10581/Jak … -dort.html

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#6 16. 9. 2007 10:34

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Ota napsal(a):

Lindo B, co člověk, to názor. Film jsem neviděl, ale tady je drobet recenze
http://chromy.blog.idnes.cz/c/10581/Jak … -dort.html

Neviděla jsem Medvídka, ač jsem chtěla, nečetla jsem jinou recenzi, než tu "Tvoji", jestli dovolíš, napíšu sem, co jsem "vycítila" jenom z těch pár prvních slov tzv. recenze (nemohla, prostě nemohla jsem ji dočíst celou!)...
Ten Adam musí být minimálně nepřítel Hřebejkův, něco mu udělal, je proti němu zaujatý, nasadil mu parohy, něco m u závidí, nebo já nevim co. Z každého slova srší taková šílená nenávist, zloba, negativní energie... šířit takovou náladu a názory mezi nevyhraněné, nic netušící a nerozhodné potenciální diváky bych zakázala, dala bych mu pokutu, ev. zavřela do basy za manipulování, deformování soukromé duševní svobody a pod. Fuj. A jsut půjdu, a bez ohledu na kvalitu Medvídkovu napíšu do jeho komentáře takové chvalozpěvy, že se z toho krásnej chytrej Adámek pos..., promiňte, vhodnější výraz jsem nenašla... skurt

Není tady

#7 16. 9. 2007 15:27

x256987
Host

Kdybys tu recenzi dočetla, měla bys šanci zaregistrovat, že autor nešetří argumenty pro své osobní a zároveň poučené (jinak to totiž nejde) hodnocení, které (zcela v souladu s pravidly recenze) stručně a výstižně zformuloval v prvním odstavci.

Nevím, kde bereš tu nenávist a zlobu. Já tam vidím spíš nadhled, autor si z filmu evidentně "nesedl na zadek". Mmch všechny recenze, které jsem zatím četla, byly ohledně jeho kvalit podobně rezervované, i když většinou si autoři těch servítků brali víc.

#8 16. 9. 2007 17:06

Ota
Moderátor(ka)

ViktorkoLove, všimla sis, jak začíná můj příspěvek? Co člověk...Já viděl filmů, na které byly napsané takové kydy a byly to filmy, které se mě líbily a naopak.

Upravil(a) Ota (16. 9. 2007 17:09)

Ota
K. H. Borovský.

Není tady

#9 17. 9. 2007 7:53

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Až ho uvidím, napíšu vám svoju recenzi, OK? dumbom

Není tady

#10 17. 9. 2007 14:12

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

Byli jsme na něm teď v sobotu. Velmi vydařenej film,jen je to místy až krutý,když si člověk uvědomí,že je to vážně ze života,alespoň podle mě... Jinak můj názor je ten,že to rozhodně stojí za zkouknutí a já do kina nechodím vůbec ráda-berte tp jako argument navíc lol A´T se líbí.

Není tady

#11 17. 9. 2007 14:50

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Hele Judit, nechceš si o tom pokecat s lidma z Brna? Na Hledám kamarádku z Brna se to zatim domlouvá, mrkni tam, jestli máš zájem...

Upravil(a) ViktorkaLove (17. 9. 2007 14:51)

Není tady

#12 21. 9. 2007 20:50

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

No, tak nevim, jestli se mám omlouvat, nebo co... Medvídka jsem zatim neviděla, a nevim, jestli uvidim, ale byla na něm dcera s přítelem, a prý "děsně zklamaní"...co dodat? Třeba ta recenze byla dobrá. Proč z ní ale čpělo tolik nějaké povýšenosti? Ten kritik napsal "něco lepšího"? Nechte mi prosím ještě prostor pro vlastní úsudek, ano?Zatim zdravim..... kapitulation

Není tady

#13 22. 9. 2007 9:22

Ota
Moderátor(ka)

ViktorkoLove, proč se omlouvat, každýmu se líbí něco jinýho. Já před více než dvaceti lety četl (tajně šířenou) knížku Obsluhoval jsem anglického krále a byl jsem nadšen, nedávno jsem ho viděl...a katastrofa, film bez života. Asi to nejhorší od J.Menzela. Teď je nominován na Oscara..Ale zas je to jen můj subjektivní názor, který může druhé pohoršit..

Ota
K. H. Borovský.

Není tady

#14 22. 9. 2007 10:41

x256987
Host

Já to nevnímám jako povýšenost. Trochu do toho zabývání se uměním z pozice hodnotitele vidím a pravda je ta, že pokud člověk x let denně kouká na filmy, čte hromady knížek nebo chodí do divadla, má prostě jiná měřítka a dokáže i u nového díla poměrně rychle rozeznat, jestli přináší nějakou obecnější hodnotu aktuálním způsobem, nebo jestli autor podesáté nastavuje stejnou kaši. Někteří autoři prostě škodí vlastnímu dílu (v literatuře třeba Arnošt Lustig), jakkoli to zní paradoxně, a obávám se, že Hřebejk podobně jako třeba Viewegh prostě rozmělňuje sám sebe. Mmch ta nominace menzela na Oscara je podle mě spíš výrazem piety ke starému pánovi než čímkoli jiným.

Znovu píšu, že ta recenze není citově angažovaná, to, co laického čtenáře může iritovat, je možná spíš ta nezúčastněnost.

#15 27. 9. 2007 11:54

Fines
♥♥-----

Možná jste přehlídli odkaz na recenzi na Babinetu, kterou jsem na forum  dávala 30.8.  tedy další názor na tento film.

http://babinet.cz/zobraz.php?4165

Není tady

#16 27. 9. 2007 12:11

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, Fines, tohle beru jako nezaujaté. A bylo prima si to přečíst, dik, zdá se, že jak mě mé děti trošku odradily film shlédnout, tak tohle zasejc vzbudilo moji zvědavost.... tummenupp

Není tady

#17 30. 9. 2007 16:44

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tak jsme včera na Medvídka zašli a líbilo se mi to. Z kina jsem odcházela s příjemnými pocity a dobrou náladou, což se mi nestává ani u kritikou vysoko hodnocených děl (ikdyž někdy výjimečně taky jo), ani u Kameňáků a podobných ptákovin (u těch trpím pocity trapnosti vždycky).

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí