Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 12. 9. 2007 18:13

keito
♥♥♥♥♥--
Místo: Unhoš
Web

Zvláštní sny

Ahoj děvčata, opět jsem mezi vás dorazila. smile Poraďte mi prosím, budete-li vědět wink  Zdály se mi  teď dva zvláštní sny a nevím si s nimi rady. Vím, že bychom si měli každý přijít na to, co takový sen znamená. Jenže mě nic nenapadá a nenapadá.  mad Ty sny  jsou zvláštní tím, že jsou o mých nejbližších,  kteří už zemřeli. Máma a táta před několika lety a sestra umřela ve svých 15 ti letech před více než čtyřiceti lety.
První sen -  Jsem sama doma a někdo se dobývá do bytu (mimochodem  tohle se mi zdálo už vícekrát). Ale teď to bylo jiné. Ten někdo m vyhrožoval, že mě dostane a já se děsně bojím. Vtom se rozsvítilo v předsíni a já se příšerně vyděsila, že se tomu dotyčnému podařilo dostat se dovnitř. Tak do té předsíně vletím a zjistím, že je tam máma. S úlevou jí vletím do náruče, cítím neuvěřitelný pocit jistoty a bezpečí, všechno jí vyprávím a brečím u toho. Jsem štastná, že je to ona.   
Druhý sen - Jsem na chatě, je tam se mnou moje sestra. Situace, kterou jsem nikdy nemohla prožít, protože když ona umřela, mně bylo deset. Teď jsme ale obě dospělé. Povídáme si spolu, čas plyne a najednou je večer. Ptám  se jí, jestli tam  přespí nebo odjede pryč. Sice  vím, že by raději domů, jenže  venku už je tma a ve tmě jít nemůže. Takže jí nezbývá nic jiného než zůstat. Pak ještě přijde táta a přespíme tam všichni tři.
Nenapadá vás, proč se mi během jedné noci objevili takhle všichni  tři a co by to mohlo znamenat?

Není tady

#2 12. 9. 2007 19:42

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Re: Zvláštní sny

Keito, za sebe říkám, že netuším. Jenom se mi ježej chlupy - tedy vlasy, ačkoli nevím proč by měly.
Prostě mi to připadá jako sen, který nic neznamená, jak většinou sny znamenají, ale který se děje. va
Mám na mysli ten druhý. Ten první by se asi nějak vysvětlit dal, ale s tím druhým fakt nevím.
Mmch - já mám teď taky sny nadraka, ale aspoň vím, proč smile

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#3 12. 9. 2007 20:00

keito
♥♥♥♥♥--
Web

lupina montana napsal(a):

Keito, za sebe říkám, že netuším. Jenom se mi ježej chlupy - tedy vlasy, ačkoli nevím proč by měly.
Prostě mi to připadá jako sen, který nic neznamená, jak většinou sny znamenají, ale který se děje. va
Mám na mysli ten druhý. Ten první by se asi nějak vysvětlit dal, ale s tím druhým fakt nevím.
Mmch - já mám teď taky sny nadraka, ale aspoň vím, proč smile

Lupi, já si sny zapisuji už několik let. Vím, že sny vždy něco znamenají a taky často vím, o co v nich jde. Někdy jsou hrůzu nahánějící, nerozumím jim, mám je pak stále před očima a děsí mě. Není to nic nepříjemného, ale zřejmě jde o jakýsi pocit ohrožení, které možná prožívám i v reálu.... Ale pokud se mi zjevují mí blízcí - zemřelí, a  že je to poměrně často, tak nad tím pokaždé dumám, co to mělo znamenat. Někdy mi to dojde, někdy ne. Teď vůbec netuším a mám z toho blbý pocit. Hlavně z toho prvního. To jsem se vzbudila celá vyděšená. Ten druhý mě nechal v klidu. Proto mě udivuje, že zrovna reaguješ na ten druhý. ...Hele, popřemýšlej, co ti to evokuje…ha ha,   to bych měla asi já lol , jenže mně to neevokuje nic. ….že bych se už chystala „tam nahoru“? Že by? …To abych si začala vše dávat do pořádku wink

Není tady

#4 12. 9. 2007 20:29

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Taky jsem si je psala, mám snář, jak bichli a je to hodně zajímavý smile
Teď už jsem líná rodna
Chápu, že tebe vyděsil ten první sen, ale ten by se jistě dal pochopit, jako žes našla nějaký bod, něco v sobě, co tě ochrání...vytváří v tobě pocit bezpečí........"máma" v tobě.
Ale ten druhý.........
Jednou se zdálo mojí dceři o našem letitém kamarádovi, který měl asi dva dny předtím pohřeb. Zdálo se jí, že jen tak stojí a nic neříká a když ona mu povídá - co tu děláš? Vždy jsi přeci mrtvý? Tak on jí nato - já vím, ale stýskalo se mi po vás, tak jsem se zastavil.
A taky se mi zdálo o mojí mámě, asi půl roku po její smrti něco na ten způsob...a o mojí milované feně.
Všechny tyhle sny mají jediného společného boda - a sice to ježení vlasů.
Bůhví, co se to děje....
Mně se dnes zdálo mimo jiné, že se mi někdo jaksi z pozadí, nebo tak nějak, snažil naléhavě sdělit, že já TAKY mám vyřízený účty....
To je tak, když se tady zakládají transformační kroužky loldumbomlol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#5 12. 9. 2007 20:29

Pag
♥♥♥♥---

Chápu, že Ti vadí, že nemůžeš přijít na to, co ten sen znamená, znám to. Možná bys měla přemýšlet i nad určitou metaforou, že to "špatné" je za dveřmi a k tobě se to nemůže dostat. Když je nejhůř tak se mezi to špatné postaví Tvá maminka, celé to prozáří a to špatné je tím světlem zahnáno... Maminka je v předsíni, to může znamenat, že nevstupuje do Tvého osobního prostoru, ale když se její holčičce něco děje, zasáhne. Třeba to může znamenat, že na nic nejsi sama a nemusíš se bát...
Tomu druhýmu snu nerozumím o moc lépe než prvnímu, ale budu o nich přemýšlet.
Třeba nechápu, proč u Tebe doma je maminka a na chatě tatínek a sestra...
Dříve či později na to jistě příjdeme! hjarta

Není tady

#6 12. 9. 2007 20:32

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

Já si myslím, že setkání ve snu s mrtvými příbuznými znamená změnu. Mě se zdál před 5ti lety sen, že mě čekal v Praze na Jiřáku mrtvý otec, měl v ruce tašku a říkal mi, že pro mě má ty věci. Co měl v tašce jsem se nedozvěděla, ale krátce na to jsem si našla v Praze zaměstnání a od té doby tam jezdím každé druhé pondělí s taškou do práce.

Není tady

#7 12. 9. 2007 20:40

keito
♥♥♥♥♥--
Web

Děvčata, děkuji, že se tak snažíte big_smile Musím říct, že vysvětlení, které popsala Pag se mi líbí nejvíc. Díky hjarta To bych z fleku brala. Nevím, jak dalece znamenají mrtví změnu, u tebe možná Tetomámo jo, mně se o nich zdá tak často, že bych musela prožívat změny neustále....Ale když tak o tom přemýšlím, tak je vlastně prožívám.,... Takže proč ne? wink
Lupi, a co mᚠproti transformačním kroužkům ? lol
No, na každý pád, pokud přijdete na to, proč doma - máma, na chatě ti druzí, tak dejte vědět. To mě předtím nenapadlo a teď mi to bude vrtat v hlavě...Ach jo, jako bych neměla k řešení 1000 jiných důležitějších věcí lol

Není tady

#8 12. 9. 2007 21:28

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Keito,
sen neni v pravde rozdilny od reality.Tezko se me to vysvetluje,ale nejak to zkusim.
Predstav si ze projekce Tvych snu ktere popisujes ja beru jako skutecnost,nebot jsem poznala dimenzi bez casu a proto si troufnu tvrdit co rikam.
Sen a zkutecnost naseho pohledu je totozna.Oboji je obraz bezici pred Tvym zrakem,tak jak si ho utvoris svou myslenkou.
Verim tak nejak tomu ze podvedome Ti clenove rodiny jednoduse chybi.
Tak nejak jsi urcite dost silna na to se zivotem prodrat ,ale je mozne ze se citis podvedome osamocena a tim treba  nejak nesva.
Projektujes si je v momentech kdy spis.
A protoze verim na to jak nevidet rozdil mezi tim co je skutecne (pro nase vedomi tady) a tim co je projekci snu,pak nevidim nic divneho na tom ze Tva mamca nebyla na chate. Vis jak to myslim?
Jako ve skutecnosti kdyby zili,mohla by tam byt jen sestra a tata a mam mohla by byt jinde.
Co by me ale ze zvedavosti zajimalo je jak sis predstavila svou sestru v tom snu jako dospelou?
Proste podle sve predstavy,volby. Asi ano ,vid? Nebo tak jak si ji pamatujes?

Upravil(a) hirondel (12. 9. 2007 21:31)

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#9 12. 9. 2007 22:06

keito
♥♥♥♥♥--
Web

hirondel napsal(a):

Keito,
sen neni v pravde rozdilny od reality.Tezko se me to vysvetluje,ale nejak to zkusim.
Predstav si ze projekce Tvych snu ktere popisujes ja beru jako skutecnost,nebot jsem poznala dimenzi bez casu a proto si troufnu tvrdit co rikam.
Sen a zkutecnost naseho pohledu je totozna.Oboji je obraz bezici pred Tvym zrakem,tak jak si ho utvoris svou myslenkou.
Verim tak nejak tomu ze podvedome Ti clenove rodiny jednoduse chybi.
Tak nejak jsi urcite dost silna na to se zivotem prodrat ,ale je mozne ze se citis podvedome osamocena a tim treba  nejak nesva.
Projektujes si je v momentech kdy spis.
A protoze verim na to jak nevidet rozdil mezi tim co je skutecne (pro nase vedomi tady) a tim co je projekci snu,pak nevidim nic divneho na tom ze Tva mamca nebyla na chate. Vis jak to myslim?
Jako ve skutecnosti kdyby zili,mohla by tam byt jen sestra a tata a mam mohla by byt jinde.
Co by me ale ze zvedavosti zajimalo je jak sis predstavila svou sestru v tom snu jako dospelou?
Proste podle sve predstavy,volby. Asi ano ,vid? Nebo tak jak si ji pamatujes?

Hirondei, tak ti nevím, moc tomu nerozumím. Pokusím se to vzít jedno po druhém smile
Někdo říká, že sny jsou odrazem toho, co se odehrává v našem podvědomí. Že je to shluk všeho možného, co zachytíme svými smysly. Nezpracované, všechno se to tam válí bez ladu a skladu.... Další názor je, že sny jsou „jen“ dalším projeveným/neprojeveným světem. Že prostě existují paralelní světy a sny jsou vlastně odrazem toho, co prožíváme v tom jiném světě..... Možná jsou názory ještě jiné, ale teď si nemůžu vzpomenout wink

Mᚠpravdu, ačkoli jsem ve věku již velmi zralém, táta i máma mi scházejí a často na ně myslím.  Asi s nimi mám stále ještě nějaké nevyřízené "účty". I když jsem už podnikala vše možníé i nemožné, určitě tam ještě něco je. Ale moje sestra mi neschází. Já si na ni totiž vůbec nepamatuji. Já ji ze vzpomínek úplně vytěsnila. Tady musím podotknout jednu věc. Možná se to někomu bude zdát divné, ale je to tak.  Ona se mnou žila od těch mých deseti let (kdy zemřela) až do loňska jako přivtělená duše a teprve loni, když  jsem na to přišla,  „odvedla jsem ji do světla“. ....No, můžete si myslet, co chcete, ale je to tak. big_smile Takže se mnou žila přes 40 let  pěkně v jednom fyzickém futrálu. roll

Nerozumím tomu, proč by máma nemohla být na chatě, když tam byli všichni ostatní? Spíš tam neměla být sestra, protože ta chatu nikdy nezažila. Ale moje máma s tátou tam  s mou rodinou trávili víkend co víkend až do konce jejich života. Takže to mi fakt nějak není jasné.

A jak jsem sestru viděla? No, prostě byla dospělá. Ale zapomněla jsem říct to, že když jsem se probudila, tak sestra jakoby splývala s mou dospělou dcerou. A tomu už vůbec nerozumím. V tom snu to byla nabeton sestra, ale pak  se mi tam namontovala dcera. Samo, že se nikdy nemohly poznat, dokonce o ní ani moc neslyšela, protože jsem o ní nemluvila, nicméně dcera pravila, že k ní má zvláštní - velmi blízký vztah a že moje sestra  jí je i když nechápe proč, sympatická a blízká. He? To je nějaký divný roll ...To jsem se zase nějak rozepsala, tak sorry smile

Není tady

#10 12. 9. 2007 22:39

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Ano je mnoho vysvetleni co takovy sen vlastne je.
To,ze Ti chybi je jasny fakt, podle snu(mama ,tata)-podvedomi- ale taky vedomy fakt o kterem muzes vedet.
Pak to ze sen je i to co skutecne prozivame(paralelni svety).
Pak to ze zivot v realite je taky jako sen. Zijes preci podle toho jak si predstavis v myslenkach,jak myslis,tak jednas,tak se deje. Myslenka je predurcena k akci. Sen neni nicim jinym v mnoha pripadech,ale stejne je treba tip snu odlisovat.

Nevim ale skoro jsem si jista ze jsem se pustila do neceho ted na co me nestaci slova.

Ve snu si totiz z vetsi casti take muzes pedstavit co chces,prani. Nebo i to ze se Ti ukaze projev neceho co postradas,nebo neco co si neuvedomujes,neco co mas napravit,pochopit. Spousta ruznost

S tou mamcou to je otazka.Ale me na tom nic nemeni. Ten fakt ze tam sice byla vikend co vikend az do konce zivota a ted ne, preci nemusi byt nicim divnym.Byl to sen tak jak byl.
Nebo mas snad na mysli ze to co si videla byl jiny jev nez sen?

A s tou sestrou neprijde Ti na tom neco napadne kdyz ted sama pises tu vec  se svou dcerou?

Upravil(a) hirondel (12. 9. 2007 22:47)

Není tady

#11 13. 9. 2007 8:24

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Ahoj Keito, když jsem si to četla poprvné, tak mě nic nenapdlo, ale jak nad tím uvažuju, tak bych řekla, že

keito napsal(a):

První sen -  Jsem sama doma a někdo se dobývá do bytu (mimochodem  tohle se mi zdálo už vícekrát). Ale teď to bylo jiné. Ten někdo m vyhrožoval, že mě dostane a já se děsně bojím. Vtom se rozsvítilo v předsíni a já se příšerně vyděsila, že se tomu dotyčnému podařilo dostat se dovnitř. Tak do té předsíně vletím a zjistím, že je tam máma. S úlevou jí vletím do náruče, cítím neuvěřitelný pocit jistoty a bezpečí, všechno jí vyprávím a brečím u toho. Jsem štastná, že je to ona.

by mohlo znamenat, že se něčeho ze strany matky podvědomě obávᚠ(výhrůžky za dveřma, kam nevidíš), ale v momentě, kdy "už vidíš" o koho/co se jedná, tak zjišuješ, že obavy byly liché (tohle slovo nesnáším, ale nenapadá mě lepší). Tohle

keito napsal(a):

Druhý sen - Jsem na chatě, je tam se mnou moje sestra. Situace, kterou jsem nikdy nemohla prožít, protože když ona umřela, mně bylo deset. Teď jsme ale obě dospělé. Povídáme si spolu, čas plyne a najednou je večer. Ptám  se jí, jestli tam  přespí nebo odjede pryč. Sice  vím, že by raději domů, jenže  venku už je tma a ve tmě jít nemůže. Takže jí nezbývá nic jiného než zůstat. Pak ještě přijde táta a přespíme tam všichni tři.

mi přijde jakobys tvé rodiče brala jakoby "navždy mrtvé", pryč a oni třeba s tebou chtějí komunikovat a pořád ti lezou do snů, abys už konečně pochopila, že realita života zahrnuje i ten "druhý břeh". My je většinou nevnímáme, ale že oni mohou být s námi jen my je máme za provždy "odepsané" a nedostižné.

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#12 13. 9. 2007 17:28

keito
♥♥♥♥♥--
Web

Hirondei – co se týká významu snů, mᚠpravdu. Je jich hafo. Hned včera mi pár dalších naběhlo. To jen v té rychlosti jsem si na nic dalšího nevzpomněla wink ….Ale! Rozlišuji sny,  které zrcadlí situace, které jsem prožila nebo ještě prožívám, nebo když se v nich promítají myšlenky, které se mi honí v hlavě, či nějaké obavy  nebo naopak touhy, nebo třeba jde jen o  reakce na film nebo knihu, kterou jsem zrovna zhltla,  a tak…. Tyhle sny mě absolutně nezajímají. Ale pokud je to sen, který si nedokážu spojit s ničím reálným, nebo pokud se týká mých blízkých, kteří tu už nejsou, anebo když mě v nich něco vyděsí, ale nevím/nerozumím proč, tak potom nad tím hloubám a snažím se přijít na to, odkud se to bere. Jestli  je to nějaká zpráva pro mě, nebo jestli na mě nevykouklo něco z mého podvědomí, anebo jeslti to fakt nemůže být ten “paralelní svět”. Já jsem totiž  dospěla k přesvědčení, že paralelní světy opravdu existují a že někdy, za určitých okolností, jsme schopni je navštívit – a být si toho i  vědomi, a taky,  že někdo z nich (z těch světů) nás může navštívit smile .. Jinak si myslím, že během spánku se do těch světů mnohdy dostaneme a pak se nestačíme divit, cože se nám to vlastně zdálo anebo kdo/co nás ohrožovalo. …No, možná znáte Roberta Monroa, který na tohle téma napsal několik knih a hlavně se tomuhle tématu věnuje ve svém institutu ve Virginii. Ale to je zase jiné téma. smile 
Pořád dumám nad tím – a to odpovídám i Andromedě. Ahoj rock jak dalece to, co bylo v noci, bylo reálné nebo jen ulítlý sen. Takže Andromedo, já přece vím, že existuje jiný svět než ten náš, a vím jak je to s námi/resp. našimi dušemi po smrti. Přece jsem se tam v regresích často dostala a leccos prožila, takže vím o čem mluvím. Tudíž i vím, že se mnohé duše s námi někdy můžou kontaktovat. A k tomu se váže spousta dalšího. ….Ale pokud to opravdu udělají, mělo by to mít nějaký význam a ne že mi jen řeknou „ahoj“ big_smile  A ten význam se teď snažím rozluštit. Nevím, jestli mám obavy ze strany mámy, asi ne. Ale nějaké obavy určitě mám, to by se mi tam tak nezhmotnily. Třeba je to tím, že se cítím odjakživa  permanentně ohrožená, jen mi do toho nezapadá ta moje máma. ..No nic, třeba to není vůbec důležité .......
Ale přemýšlela jsem Hirondei o tom, jak se mi promíchávala sestra s dcerou a jediné, co mě napadlo je to, že když se mnou duše mé sestry tolik let  sdílela mou tělesnou schránku, tak moje dcera, resp. její duše  před narozením se s ní mohla nějakým způsobem kontaktovat a tím pádem může mít pocit, že jí důvěrně zná. .... Ale proč se mi tam ty holky ve snu míchaly, to fakt nevím. Stejně tak nevím, proč ta máma měla být doma a ne na chatě.  Takže pokud mᚠHirondei v tomto směru nějaký nápad, sem s ním lol
No a jestli šlo o propojení těch paralelních světů,  nebo něco jiného, nevím. Ale vím, že to byl „silný“ sen, na který hned tak nezapomenu. …Apropó, pokud mi chtěli něco říct, tak to měli říct jasně a ne na to jít takhle oklikou. Přece mě znají a vědí, že potřebuju mít ve všem jasno, abych to byla schopná nějak „skousnout“ , jinak se to míjí účinkem big_smile

Není tady

#13 13. 9. 2007 17:44

keito
♥♥♥♥♥--
Web

...

Upravil(a) keito (13. 9. 2007 18:52)

Není tady

#14 13. 9. 2007 18:19

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Keito, ani jsem tak tím nemyslela, že bys nevěřila na "minulo" jako spíš jestli se tomu nějak nebráníš, já fakt nevím smile PS: Ty Černošice ještě zvaž, jako letní byly fááááákt dóóóóst dobrý tummenupp

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#15 13. 9. 2007 18:29

keito
♥♥♥♥♥--
Web

Andromeda napsal(a):

Keito, ani jsem tak tím nemyslela, že bys nevěřila na "minulo" jako spíš jestli se tomu nějak nebráníš, já fakt nevím smile PS: Ty Černošice ještě zvaž, jako letní byly fááááákt dóóóóst dobrý tummenupp

Jo děvče,  čemu se bráním v noci, to opravdu nevím lol

Letní Černošce mi unikly o fous. Fakt jsem na ně chtěla jet. Jenže to nakonec nevyšlo. Ale ty prosincové – nevím, nevím. ....Ale člověk nikdy neví, co se ještě uděje, ne? smile

Není tady

#16 13. 9. 2007 18:30

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

No já si myslm, že to hlavní se každopádně uděje tam big_smile

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#17 13. 9. 2007 18:33

keito
♥♥♥♥♥--
Web

Andromeda napsal(a):

no počkej! A co se tam má dít? Já myslela, že jde jenom o nezávazné klábosení. Sice na "ušlechtilá" témata, ale nic dalšího big_smile

Není tady

#18 13. 9. 2007 21:06

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Keito,
prijde me zvlastni ze se snazis prijit na to proc mama doma a ostatni na chate. Treba si klades otazku ktera neni dulezita.Zdalo se Ti to v jeden a ten stejny den?
Ty mas z neceho strach ,ale z ceho to musis pochopit jen Ty. Nic nejde hned preci.
Mozna si myslis ze neco nezvladnes a mama muze byt symbol utechy,opory, spojeny s domovem.Navic pises ze Ti
chybi.Dalsi spojitost.
Priklad:
Kam bezi dite napriklad kdyz citi strach? Myslim ze k mame.

Vic by mne zajimalo jak sis vizuelne behem snu mohla predstavit sestru v dospelosti.Ja se neptam ted Tebe? Ja to pisu k zamysleni.
Take bych premyslela o tom o cem jste si povidaly se sestrou v tom snu.
Pak je zajimavy jak se ptas jestli zustane na chate a ona ac by chtela(Tvuj subjektivni pocit) jit domu, tak nepujde ale zustane,nic jineho ji nezbyva.
Je tisice okolnosti a znas je jen Ty,tak premyslej i takhle.

Tvar sestry a Tve dcery na konci kdy ses uz probudila me prijde zvlastni.Jakou mela tvar behem snu?
Premyslim nahlas Keito. Aby ses ptala sama sebe.

Take jsi psala ze si sestru nepamatujes,ze jsi ji vytesnila. Uz jen to slovo vytesnila se me zda spatne.
Bylo ti deset,mela by sis ji preci uz v tomhle veku urcite pamatovat. Asi nechces(podvedome). Vis neco o tom?
Pises ze Ti nechybi. Take hodne zvlastni a ptala bych se sama sebe proc.

Neni mozne ze si ji nemela rada nebo ze ji nemas rada? Rekni si pravdu?
Neni nahodou mozne ze se jedna o nejake odpusteni? A jaky mas vztah k dceri,nema to neco spolecneho s odpustenim?

Jestli Tva sestra ji dceri prijde blizka je mozna ze se znaji tak jak popisujes.
To prvni co Te napada je vetsinou spravne.
Bavila jsi se se svou dcerou nekdy o duchovnich vecech? O tom ze Tva sestra zila v Tvem tele?
Co vis jake pocity ma Tva dcera.
Jses si jista ze Tva sestra neni Tvou dcerou?

Keito napada me tisice veci,ale nemohu je vseccny vepsat.
Ja verim ze budou Ti podnetem k zamysleni a k tomu videt veci z jineho pohledu(jako ted z meho).
Premyslela jsem nahlas.Nejsou to otazky k tomu me odpovedet.
Mam pocit ze musis neco zvladnout a rodina ve snech je jako spojitost,jako znakem lasky ale i pripoutanosti.
Neznam vsechny okolnosti ani Teba ale to co si myslim,to pisu.
Zdravim Te a snad to rozlustis.

Není tady

#19 13. 9. 2007 22:08

keito
♥♥♥♥♥--
Web

Hirondel, moc ti děkuji za to, jak ses podělila o to, jak ti šly myšlenky.  smile  Já nad vším popřemýšlím, nebo spíš pomedituju. smile Už to nebudu dál rozvádět, jen odpovím na pár věcí.  O rodičích  se mi zdá poměrně často, ale nikdy to nebylo tak intenzivní a neobjevili se mi tam všichni takhle najednou včetně sestry. A protože se mi  oba sny zdály během jedné noci, o to víc mi to připadá zvláštní a proto nad tím dumám ...Co se týká toho vytěsnění z paměti, vím, co za tím je. Tohle člověk udělá vždy, když ho s tou situací/ osobou váže něco “bolavého”, co je dosud nezpracováno (na vědomé úrovni). Spoustu věcí jsem už objevila, ale možná zbývají další věci, o kterých zatím nevím. Takže mám určitě před sebou něco  k rozluštění, a určitě i odpuštění. Ale obě víme, že tyhle věci nejdou vytlačit rozumem. K tomu musí nastat pravý čas. Možná těmi sny se mi zviditelnilo, že ted na to ta správná doba nastala. Kdo ví? ... Mám před sebou víkend, budu na chatě, tam se mi vždy líp “přemýšlí”, jsem daleko od lidí a všech rušivých vlivů. Třeba na něco přijdu. ....A když ne ted, tak holt jindy. Tohle upospíchat nejde.
Jo a poslední věc – moje dcera nemůže být mou sestrou. Vím totiž, za jakých okolností se duše sestry ke mně (do mého těla) dostala a prožila jsem si –  a to velmi intenzivně, když z mého těla odešla a my jsme ji odvedli  “nahoru do světla”.  To nejsou jenom nějaké dohady, mám to krok po kroku rozkryté a prožité. ....A s dcerou jsem o tom mluvila. Nijak ji to “nevzalo”. Takže tak. smile
Ještě jednou díky. hjarta pussa

Není tady

#20 13. 9. 2007 22:49

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Keito neni zac dekovat,vazne ne.Rado se stalo.
Neco me rika ze je to o odpusteni(laska),o odvaze v mnoha smerech v Tvem zivote. Byt spokojena sama se sebou.
S tou chatou a meditaci to je skvely napad. Prijdes na to a je dulezity ze vis,ze nejde tlacit na pilu.
Hezky vikend.

Není tady

#21 14. 9. 2007 7:40

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Máma a domov znamenají pocit bezpečí, jistotu, lásku ...
Otec, sourozneci i chata mohou znamenat volný čas, rozptýlení, pohodu a taky lásku ...
A všechno dohromady rodinu, nejbližší lidi, provázanost, semknutost ...
Možná ti dnes něco z toho chybí, něco, co jsi prožívala se svou primární rodinou, něco co s nimi teď prožívᚠve snu ... smile

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#22 14. 9. 2007 7:51

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

keito napsal(a):

Andromeda napsal(a):

no počkej! A co se tam má dít? Já myslela, že jde jenom o nezávazné klábosení. Sice na "ušlechtilá" témata, ale nic dalšího big_smile

No já nevím, pokud mluvím za sebe, tak jsem odjela jiná než přijela tummenupp Lítalo tam hodně ženské energie a některé mě tam zase trochu "přisměrovaly", ani o tom neví pussa hjarta

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#23 14. 9. 2007 8:29

Nick3594
Host

No co jsem slyšela o vánočních Černošicích, tam se tam jenom futrují vánoční dobroty a pak člověk odjede fakt jiný - přežraný a o pár kilo t잚í lol. Jsem odhodlána odolat rock - náporu dobrot gloria.

#24 17. 9. 2007 18:21

keito
♥♥♥♥♥--
Web

lvice napsal(a):

No co jsem slyšela o vánočních Černošicích, tam se tam jenom futrují vánoční dobroty a pak člověk odjede fakt jiný - přežraný a o pár kilo t잚í lol. Jsem odhodlána odolat rock - náporu dobrot gloria.

lolgodlikelol
Hm, tak to aby člověk ze sebe vydoloval silnou vůli, aby odolal.... Jenže já jí potřebuju na jiné věci, tak fakt nevím, nevím.....wink

Není tady

#25 17. 9. 2007 20:21

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

ahoj keito, necetla jsem vsechny odpovedi. co na mne dychne z tveho prispevku - chybi ti zazemi? zazemi, kde jsi bezpodminecne milovana a muzes se projevit takova jaka opravdu jsi?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí