Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#101 6. 11. 2007 10:36

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Re: Zvláštní sny

Som, to ani nemusím mudrovat big_smile V týhle oblasti mám totiž máloco vybarveno správnou barvou big_smilebig_smilebig_smile Každopádně dík za dešifrování tummenupp

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#102 7. 11. 2007 17:33

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Andromeda napsal(a):

Lvice, já si říkala, že jsme si ty karty prohodily big_smilebig_smilebig_smile Jinak hlásím, že jsem nejenže ostříhaná, ale taky obarvená big_smile Dílo spontánního okamžiku big_smile

Dík Som, asi se zamyslím a půjdu se zbavovat iluzí, akorát teda mi k tomu nejspíš někdo chybí va

Ještě k tomu snu, když končil tak jsem si říkala: "stejně až vstanu, tak bude to zrcadlo v pohodě, teď se mi to jen zdá", a spala jsem dál lol

Ahoj Andromedo,
tak ja se Te zeptam. To ze se Ti to jen zdalo sis uvedomila uz primo v tom snu? Pochopila bych to teda tak z Tvych slov.
No a pokud bude Tvoje odpoved ano,pak se da rict ze to byl lucidni sen.
No a lucidni sny,jsou branou k uvedomeni.K uvedomeni si sebe sama.K nelpeni na iluzi.A k dalsim moznostem.  wink

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#103 7. 11. 2007 21:22

pírko
♥♥♥----

Dobrý večer,
chtěla bych se s váma podělit o můj sen. Pokaždé si myslím, že nespim, věci kolem mě jsou tak jak jsou, najednou dostanu děsivý strach, ale nemám mít z čeho, protože v místnosti nic nevidim, nic tam prostě není. Vždy mi hrozně buší srdce a pak jakobych slyšela hučení, jako kdyby jste z dálky slyšeli hodně silný proud vody. No a pak chci vzbudit manžela ale nemohu se vůbec hnout, jako kdyby mé tělo bylo strašně težký a pak najednou se hnu, ale ne tělem ale duchem nebo co. Chci sáhnout na manžela, ale má ruka jde přes něj skrz, hrozně se leknu a začnu jak zběsilá lítat nadmím tělem a po místnosti a cítím ten strašný strach. Pak se vzbudím uvědomím si že to byl sen, ale pokaždé mě pak bolí hrozně hlava uprostřed čela, někdy pak i celý den potom. Byly dny kdy jsem se bála chodit spát, protože se mi to zdálo třeba 4 krát týdně. Co si o tom myslíte?

http://www.mytickerz.com/tickers/ypz5apoievjo441n.png

Není tady

#104 7. 11. 2007 21:31

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Pírko, nějaký podobný stavy mám za sebou... hlavní je přestat se bát.. a pak uvidíš, jak se to vyvine dál. Ale ten strach je na tom nejhorší. Zkus si třeba opakovat, že jsi vždy a za každých okolností v bezpečí...můžeš si poprosit i ochranu andělů nebo čehokoli, v co věříš.  wink

Vesmír je báječné místo pro život

Není tady

#105 7. 11. 2007 21:39

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

No to ale vypadá, jako nějaké ne(z)řízené otvírání se třetího oka.va
Sice jsem to zažila, ale ani tehdy, ani teď netuším, jak se to má řídit...a mmch, ty "úlety" duše můžou být pěkně! nepříjemný.
Halo halo Hirondel - netušíš?

Počkej, Bubli....ty myslíš, jakože když to bude zábava, tak že to bude zábava?? va
Kdys to zažila? Mně totiž bylo asi 10-11, takže jsem fakt nemohla tušit, co s tím, ale zajímalo by mě to. A takys měla přecitlivělý třetí očénko?

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#106 7. 11. 2007 21:52

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Ale o zábavě jsem nic nepsala  big_smile 
Nevím, co se s Pírko děje, já těmhle věcem nerozumím, ani moc nevím, co se dělo mě, ale počítám, že se mi žádný voko nevotvíralo. roll
Jen jsem chtěla říct, že ať se jí děje cokoli, tak že je asi nejrozumnější přestat se bát... strach podle mě blokuje to, co se děje a možná z toho pak jsou ty nepříjemné stavy a bolesti. A navíc se pak Pírko nevyspí  roll
Mě tyhle stavy přestaly, když jsem se právě toho strachu z nich zbavila. Ale ony nebyly přesně takové, ale to hučení jo, strach, paralyzované tělo, poflakování se bez těla po místnosti, občas mě navštívili nějací hnusáci astrální, sem tam nějaké ufo.... když si to tak vezmu... ještě že jsem to tehdy nikdy nikomu nevyprávěla neboť by mě někam zavřeli   lol

Vesmír je báječné místo pro život

Není tady

#107 7. 11. 2007 22:00

pírko
♥♥♥----

Jo to jsem už zkoušela,ale nejde to. Dokonce jsem si v tom snu pořád dokola opakovala, že bůh je se mnou a nic. Někdy cítím i jakobych se kamsi propadala. No měla jsem teď tak 3 měsíce klid, ale ze včerejška na dnešek se mi to právě zase přihodilo, tak se už teď bojím aby se mi to zase dnes nezdálo.

http://www.mytickerz.com/tickers/ypz5apoievjo441n.png

Není tady

#108 7. 11. 2007 22:09

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj ahoj ,
tak holky(lupi),ja se domnivam ze tohle neni podle mne zase tak uplne sen jako sen.Je to snad spis vystup z vlastniho tela.To ze si uvedomite,vidite,Ty pirko taky,ze ruka projde skrze,mam za to, ze je okamzik kdy neverite tomu co vidite a navic se toho bojite.
Zacinam se rzovna prave o tohleto zajimat,takze rikam to co prozatim vim,ale jistotu jeste nemam.
Bolest v oblasti cela s tim opravdu souvisi.Je to prevysena aktivita cakry tretiho oka.
Tato cakra je voditkem k dusi ,k intuici.

Upravil(a) hirondel (7. 11. 2007 22:13)

Není tady

#109 7. 11. 2007 22:11

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

A nešlo by zvolit tzv. "vědecký přístup?" Jakože...."to se na to podívejme, co se nám to tu vylíhlo...hm..hmm"

Bubli, kruciš, tebe byly navštívit ségry ze Síria a ty prej-hnusáci valol No ptala jsem se proto, že já to měla v tý předpubertě a pubertě podobně (bez astrálů a ufounů, tedy) a přitom jsem měla léta velice přecitlivělý právě ten bod mezi očima (a trošku nad) zvaný třetí oko - právě jako Pírko.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#110 7. 11. 2007 22:43

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Jeste neco doplnim tim,ze bolest v oblasti tretiho oka nejen v techto stavech mimo telo pri usinani ale i v beznem zivote v "bdelem" stavu je vyzvou k tomu ze neni potreba prosazovat racionalni myslni.Hlavne ve stavech mimo telo je dobre si to uvedomit. Bolest na miste tretiho oka i ve dnech bezneho "bdeni" muze prozit ten,kdo se moc ridi hlavou namisto srdcem.
Jestli to neni moc srozumitelne ,reknete a ja to zkusim jeste jinak.

Není tady

#111 8. 11. 2007 8:03

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

hirondel napsal(a):

Ahoj Andromedo,
tak ja se Te zeptam. To ze se Ti to jen zdalo sis uvedomila uz primo v tom snu? Pochopila bych to teda tak z Tvych slov.
No a pokud bude Tvoje odpoved ano,pak se da rict ze to byl lucidni sen.
No a lucidni sny,jsou branou k uvedomeni.K uvedomeni si sebe sama.K nelpeni na iluzi.A k dalsim moznostem.  wink

Ahoj Hirondel, myslím, že tam takováhle myšlenka proběhla lol
Dá se někde (nejlépe online, ale i na papíře) sehnat nějaké info jak dál s lucidními sny..? Co a jak se s nimi dá vyvádět? Jaké jsou ty možnosti..? lol

Hirondel, máš plnou schránku...

Upravil(a) Andromeda (8. 11. 2007 8:14)

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#112 8. 11. 2007 8:09

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pírko, zkus si přečíst knížku Cesty mimo tělo od Monroea. Myslím, že se v tom najdeš a že ti další informace pomohou zbavit se tvého strachu...

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#113 8. 11. 2007 8:22

Nick3594
Host

Andromed, na netu jsem našla:

http://peliinka.blog.cz/0702/lucidni-sny
http://darknesblog.blog.cz/rubriky/lucidni-sny
http://zivotni-energie.cz/lucidni-sny-k … o-sen.html
http://www.suzane.estranky.cz/clanky/sn … ucidni-sny
http://tajemny.blog.cz/0603/lucidni-sny

Jinak když si zadáš na Seznamu heslo lucidní sny, vyjede ti toho poměrně hodně. Já jdu taky číst, protože od té doby, co jsem požádala anděly, ať mi v noci posílají info nutné k mému vývoji, není dne, aby se mi něco nezdálo. va. A to jsem prosím před tím sny vůbec nemívala wink.

#114 8. 11. 2007 11:36

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Andromeda napsal(a):

Ahoj Hirondel, myslím, že tam takováhle myšlenka proběhla lol
Dá se někde (nejlépe online, ale i na papíře) sehnat nějaké info jak dál s lucidními sny..? Co a jak se s nimi dá vyvádět? Jaké jsou ty možnosti..? lol

Hirondel, máš plnou schránku...

Andromedo,
na strankach -satori mysteria. a pak jedine v knihach o buddhisticke nauce.
Shranka by mela fungovat.Diky za upozorneni.  wink

Není tady

#115 8. 11. 2007 12:46

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Doufám, že vám to nevadí, že jsem sem tak vlezla.
Stává se vám, že se vám zdá o někom známém .. např.o tom koho milujete a ve snu vypadá jinak? Prostě je to někdo jiný fyzicky - ale přitom je to on ?  měla jsem dnes krásný sen "o někom" kdo byl ale ve snu jiný, než ve skutečnosti... ten pocit mě drží do teď. Velice příjemný pocit - takový naplňující ... jen jsem nějaká zmatená, že to byl vlastně cizí chlap ... ale moc hezkej  gloria rodna big_smile

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#116 8. 11. 2007 13:15

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Fe, já obvykle ve snech známé lidi vůbec fyzicky nevidím (nemají konkrétní "vizáž"), jen vím, že se jedná o ně smile

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#117 8. 11. 2007 13:17

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Já ho viděla - ale nebyl to on - vzhledově to byl někdo cizí, ale pocit byl k němu. Tak fakt nevím ? Ale asi je to fuk - hlavně, že to byl pěkný sen smile

Není tady

#118 8. 11. 2007 13:27

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Řekla bych, že asi ten vzhled nehraje žádnou roli, že hlavní je ten tvůj pocit ohledně toho, kdo to opravdu je wink Třeba v tom snu na sebe vzal tu podobu "jaký je vevnitř" wink

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#119 8. 11. 2007 14:34

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Feuria,
a co ve skutecnosti? Zalezi Ti na vzhledu lidi nebo reknu presne na vzhledu toho koho milujes,nebo jak rika Andro. koukas na vnitrni krasu?

Není tady

#120 8. 11. 2007 15:12

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Andromeda napsal(a):

Řekla bych, že asi ten vzhled nehraje žádnou roli, že hlavní je ten tvůj pocit ohledně toho, kdo to opravdu je wink Třeba v tom snu na sebe vzal tu podobu "jaký je vevnitř" wink

hmm tak v tom případě je to nádhernej člověk big_smile

Není tady

#121 8. 11. 2007 15:15

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

hirondel napsal(a):

Feuria,
a co ve skutecnosti? Zalezi Ti na vzhledu lidi nebo reknu presne na vzhledu toho koho milujes,nebo jak rika Andro. koukas na vnitrni krasu?

Asi to kombinuji... když by byl jen hezkej - tak to neberu, ale když je krásný vnitřně a k tomu i fyzicky smile tak to beru jako bonus smile (ten fyzický vzhled. Tenhle člověk se mi líbí vzhledově i duševně... v tom snu nebyl hezčí nebo ošklivější jenom jiný ! Když se zamyslím - typově byl jako můj bratr va

Není tady

#122 8. 11. 2007 16:25

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Feuria napsal(a):

Asi to kombinuji... když by byl jen hezkej - tak to neberu, ale když je krásný vnitřně a k tomu i fyzicky smile tak to beru jako bonus smile (ten fyzický vzhled. Tenhle člověk se mi líbí vzhledově i duševně... v tom snu nebyl hezčí nebo ošklivější jenom jiný ! Když se zamyslím - typově byl jako můj bratr va

Mas to ale bujnou fantazii  va (bratr)
No ale ve snu se fantazii nekladou meze ,tak proc ne.
Ale neco me rika ze protoze jsi napsala poprve ze v tom snu to byl krasnej ,nebo hezkej chlap(uz nevim) a ze z toho mas prijemnej pocit,ze se muze jednat o Tve podvedomi.
Podvedome si jak rikas sama beres krasu fyzickou jako bonus. Treba je to popravde tak ze ne jako bonus ale jako i podminku. Sen muze ukazovat na to jak poznat sama sebe a pochopit kde muzem udelat ve skutecnosti chybu. Protoze pokud nestaci jen vnitrni krasa cloveka jenz milujem,tak........     hmm
pussa

Není tady

#123 8. 11. 2007 16:36

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

hirondel - to mi nerozumíš - ten pocit nebyl z toho vzhledu, ale z toho, že jsem s tím člověkem, kterého miluju... je to krásnej chlap i ve zkutečnosti! Pocity a vše patřily jemu. Jen v tom snu to nebyl fyzicky on ... ale někdo jiný. Mojí matku v tom snu znázorňovala Šinkorová big_smile asi se moc dívám na růžovku a ten chlap v tom snu byl asi bratr (mladší vydání) ... ale city a moje pocity patřili člověku mě blízkému. Prostě mi to došlo až ráno, že to nebyl fyzicky on ... ale ten pocit vydržel. To je jedno.
Ne, nemám to tak, že u mě hraje vzhled hlavní roli .... (kdyby jo, tak to klidně napíšu) jasně, že se mi líbí hezcí lidé ... ale nepřikládám tomu větší význam. Co se týče přítele či kamarádek - nejsem obklopena zrovna modelkami a modely, ale troufnu si říct, že lidmi vnitřně krásnými. I u mě je pro mě důležitější krása vnitřní než vnější... ale řekla bych, že je to v rovnováze... stejně to bylo v tom snu a šlo tam především o vnitřní pocit - né o pocit z toho "hezkého chlapa" to jsem napsala spíš ironicky (vtip).

Není tady

#124 8. 11. 2007 16:59

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Feuria napsal(a):

hirondel - to mi nerozumíš .

Tak ted uz si rozumime stolt
Tak at zije Tvoje fanatazie a energie kladnych pocitu ze snu i ve snu.  Vidim ted,ze to mas srovnany smile
Ja tomu proste neodolala,otestovat Tvoji sebeduveru. hjarta
Vzdyt uz me znate.  wink

Není tady

#125 9. 11. 2007 7:08

Vanda
Host

Ahoj berušky,
budete mít pro mě nějakou radu? Nikdy se mi nezdály sny, nebo spíš jsem je hned zapomněla, ale teď poněkolikáté mě ve snu někdo nahání, dohání, taková klasická filmová honička. Vždycky v poslední chvíli, když už to vypadá beznadějně, se objeví třeba placáky jako pěšina přes široký rybník, prostě nějaká další možnost. Nevíte, jak s tím, aby se mi zdály příjemné sny, a jak zapudit ty honicí?

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí