Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 23. 10. 2007 9:30

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Zvláštní sny

Dnes v noci jsem velmi brutálně vyvraždil, snad všechny mé známe, znamená to něco?  Jo to divné šel jsem spát v 23:30 probudil jsem se v 1:00 a už všichni byly mrtví sad

Prosím nevíte, co by to mohlo znamenat ? Děkuji.

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#77 23. 10. 2007 9:38

Kazalin
♥♥♥♥♥--
Místo: Olomouc

Pil jsi alkohol před spaním? Páč pokud jsi pil více, než je zdrávo, je možné, že se tvé astrální tělo dostalo ve spánku do nízkého astrálu a vědomí to zpracovalo tak, jak to vnímáš teď.
Na druhou stranu to může znamenat, že tví známí potřebují od něčeho osvobodit a ty jsi jim otevřel dveře ke svobodě.
Výkladu může být několik, bylko by nutné znát více indicií, než vyvraždění přátel.
Ale každý sen má svou podstatu.

Let Your Soul Be Your Pilot...

Není tady

#78 23. 10. 2007 9:40

Somaia
Host

Děkuji ti Hirondel, souhlasím s tebou. Sny byly skutečně pozitivní, ale hlubší poselství se zatím nedostavilo a přiznám se, že ani bezprostředně tam nebylo obsaženo, proto mě to asi tak zmátlo a snažila jsme se v tom hledat něco ,co tam není. Třeba to byla skutečně jen prostá návštěva od dvou lidí se kterými nás pojily vzájemné sympatie, poselství klidu a míru nebo jen utvrzení v prosté myšlence, že "Smrtí" fyzického těla nic nekončí .

#79 23. 10. 2007 15:06

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Feuria napsal(a):

Dnes v noci jsem velmi brutálně vyvraždil, snad všechny mé známe, znamená to něco?  Jo to divné šel jsem spát v 23:30 probudil jsem se v 1:00 a už všichni byly mrtví sad

Prosím nevíte, co by to mohlo znamenat ? Děkuji.

Ahoj Feuria,
Znamenat by to mohlo,ze Tva duse Te vyziva k pochopeni sebe sama.
Zeptej se sebe jaky mas skutecny vztah k tem lidem ve snu. Jestli jsi k nim laskavy,nebo jaky?
Zeptej se sam sebe jestli myslis ze Te maji v oblibe.

Jestli tam nenajdes odpoved.Zda v sobe neco k nim nepotlacujes.

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#80 23. 10. 2007 15:11

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia myslim ze jsi blizko k tomu naslochat sve intuici ze snu,naslochat svemu vyssimu existujicimu Ja.
Neni treba a ani to nejde,sen uchopit racionalni mysli. To co Te vsak napada jako prvni je zablesk svetla Tvoji pravdy.
A vis co? Nemas zac dobra vilo.

Není tady

#81 24. 10. 2007 21:52

svetluska
♥♥-----

Me se zase driv (kdyz sem byla dite) strasne casto zdavalo, ze sem nekam jakoby padala, nekdy sem i nekam vylezla a padala, nekdy sem padala, aniz bych na neco vylezla a v tom snu sem z toho mela strasnej pocit,
zaludek jakoby az v krku, proste strasne neprijemnej pocit. A nebo ze chci pred necim/nekym utikat a nemuzu se pohnout z mista. Nohy mam jak z olova a nebo se pohnu, ale strasne pomalu a "bezim" jakoby uplne spomalene...Zda se to taky nekomu? Nevite co to znamena??

Jednou se mi taky zdalo (moc si to teda uz nepamatuju) neco v tom smyslu, ze sem byla s tatou a brachou
nekde jakoby v bance nebo na naky pobocce a najednou sme se schovavali za kreslama a byli tam naky teroristi a chteli nas zastrelit a najednou se tam objevil nas pes a vystartoval po nich, ze nas jako bude branit a pak sme se najednou objevili u nas pred panelakem a myslim, ze nas tata zastrelil (uz je to docela davno, ale myslim, ze to tak bylo) a pak nas tahnul oba dva po zemi kolem baraku....tenkrat sem se probudila cela spocena
hruzou...Nevite co by to mohlo znamenat??

Není tady

#82 24. 10. 2007 21:59

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Svetlusko myslim ze se ve svem zivote jako takovem hodne bojis.A proto se Ti to odrazi ve snech.

Není tady

#83 24. 10. 2007 22:08

svetluska
♥♥-----

hirondel napsal(a):

Svetlusko myslim ze se ve svem zivote jako takovem hodne bojis.A proto se Ti to odrazi ve snech.

no na tom mozna neco bude. Mela bych byt sebevedomejsi, ale moc mi to nejde, i kdyz uz sem toho hodne
zmenila...I astrolozka mi rekla, abych si vec verila, ze na to mam. je fakt, ze jako mala sem se hrozne stydela roll a mezi cizima sem se necejtila zrovna nejlip. No ted uz je to o hooooodne lepsi, ale asi bych
na tom mela porad pracovat...taky me napada, ze to muze souviset se vztahama. Uz sem tu resila, ze sem nemela doted zadnej vaznej vztah a po preceteni nekolika knizek sem asi prisla na to, ze si podvedome vybiram nevhodny partnery, protoze mam podvedome strach z intimity atd...jezis, ze by to vsechno souviselo se vsim??

Není tady

#84 25. 10. 2007 16:46

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Svetlusko,
vzdycky vsechno se vsim souvisi.
Jeste k tem snum. Nekdy sen odrazi i to co jsme behem dne zazili,slyseli,cetli.
To jak ve snech casto padas a pocity s tim souvisejici ,jsou ukazkou toho aby  ses proste niceho co Te v zivote potka nebala,nepotlacovala, pokud si neco uz uvedomujes.
Uvedomujes si napr. podvedomy strach z intimity? Tak se sousted na to,ho dal uz nepotlacovat.Tim je- nenalhavat si dal ze ten problem nemas,nebo ze neni podstatny,nebo zamest ho tzv. pod koberec proto ze se Ti nelibi,ze ho nechces vlastnit.  Takovym zpusobem se s nim nesmiris.
Ale jedine tak ze ac se Ti sice zda ze je treba na tom neco spatneho mit tenhle problem,neni to tak.
Reknes si,jsem takova ale nemusim takova byt.Mam sanci a silu to zmenit.
Jen Tva vlastni myslenka muze vsechno zmenit.
I Tvuj pohled na sebe sama. viz. sebevedomi.
Na tom muzes neunavne pracovat,to Te posili.

Není tady

#85 25. 10. 2007 17:38

svetluska
♥♥-----

hirondel napsal(a):

Svetlusko,
vzdycky vsechno se vsim souvisi.
Jeste k tem snum. Nekdy sen odrazi i to co jsme behem dne zazili,slyseli,cetli.
To jak ve snech casto padas a pocity s tim souvisejici ,jsou ukazkou toho aby  ses proste niceho co Te v zivote potka nebala,nepotlacovala, pokud si neco uz uvedomujes.
Uvedomujes si napr. podvedomy strach z intimity? Tak se sousted na to,ho dal uz nepotlacovat.Tim je- nenalhavat si dal ze ten problem nemas,nebo ze neni podstatny,nebo zamest ho tzv. pod koberec proto ze se Ti nelibi,ze ho nechces vlastnit.  Takovym zpusobem se s nim nesmiris.
Ale jedine tak ze ac se Ti sice zda ze je treba na tom neco spatneho mit tenhle problem,neni to tak.
Reknes si,jsem takova ale nemusim takova byt.Mam sanci a silu to zmenit.
Jen Tva vlastni myslenka muze vsechno zmenit.
I Tvuj pohled na sebe sama. viz. sebevedomi.
Na tom muzes neunavne pracovat,to Te posili.

No ja si ten problem uvedomuju. Nechci ho zamest pod koberec smile ono tech problemu asi bude i vic smile
ja si je uz ted vsechny uvedomuju, driv sem nevedela, proc to tak je, ale po docteni ty knizky sem si uvedomila spoustu veci, jen nevim, jak to zmenit. V ty knizce sem se totiz docetla, ze clovek
se podvedome naprogramuje v detstvi a pak se podle toho v dospelosti chova, viz spatny vyber partneru na
zaklade nejakeho problemu, ale uz sem se tam nedocetla, jak se preprogramovat v mysli, abych uz k sobe podvedome netahla partnery, co se nechteji vazat atd. Myslis, ze to staci jen uvedomit si?? A pak se to zmeni?
Nebo je potreba jeste neco??

Není tady

#86 25. 10. 2007 22:33

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Svetlusko,
uvedomit si je zaklad. Bez toho by neslo jit dal.Pak to prijmout jako Tvou dosavadni soucast sebe sama.Pak neunavne a s vuli (treba jako kdyz kurak chce prestat kourit) zacnes trenovat svou mysl,neunavnym opakovanim a procvicovanim se v pozitivnim mysleni na ukonceni stareho navyku-v Tvem pripade navyku myslet podle podvedomi.Mela bys myslet jen na to ze mas sanci a silu ,nadeji se zmenit a byt s partnerem podle Tvych skutecnych predstav-nikoliv podle predstav ulozenych ,zasetych do podvedomi.

Vsechno co mame z detstvi ulozeny v hlave jako kody,neni tim cim skutecne jsme.
Ovlivnilo to Tve okoli a Ty jsi tomu uverila namisto verit sama sobe,ze jsi clovek ktery se nenarodil s nizkym sebevedomim,tudiz ho nemuzes vlastnit. Ten program musis chtit ze srdce a z lasky k sobe zrusit ,pozitivnim myslenim.
Kazda myslenka zpusobuje nejakou reakci a dokud je schovana a nevedoma v podvedomi ,pak je zle .
Kdyz o ni ale uz vis ,pak udelej vsechno pro to si sve vedomi udrzet.
Proste nejsi to co sis doposud myslela,jsi to co si zacnes myslet.

Není tady

#87 25. 10. 2007 23:50

svetluska
♥♥-----

hirondel napsal(a):

Svetlusko,
uvedomit si je zaklad. Bez toho by neslo jit dal.Pak to prijmout jako Tvou dosavadni soucast sebe sama.Pak neunavne a s vuli (treba jako kdyz kurak chce prestat kourit) zacnes trenovat svou mysl,neunavnym opakovanim a procvicovanim se v pozitivnim mysleni na ukonceni stareho navyku-v Tvem pripade navyku myslet podle podvedomi.Mela bys myslet jen na to ze mas sanci a silu ,nadeji se zmenit a byt s partnerem podle Tvych skutecnych predstav-nikoliv podle predstav ulozenych ,zasetych do podvedomi.

Vsechno co mame z detstvi ulozeny v hlave jako kody,neni tim cim skutecne jsme.
Ovlivnilo to Tve okoli a Ty jsi tomu uverila namisto verit sama sobe,ze jsi clovek ktery se nenarodil s nizkym sebevedomim,tudiz ho nemuzes vlastnit. Ten program musis chtit ze srdce a z lasky k sobe zrusit ,pozitivnim myslenim.
Kazda myslenka zpusobuje nejakou reakci a dokud je schovana a nevedoma v podvedomi ,pak je zle .
Kdyz o ni ale uz vis ,pak udelej vsechno pro to si sve vedomi udrzet.
Proste nejsi to co sis doposud myslela,jsi to co si zacnes myslet.

Diky za radu par

Není tady

#88 5. 11. 2007 8:59

Nick3594
Host

V noci se mi zdálo o Igrain, nic jiného si ze snu nepamatuji, ale stále mi visí v podvědomí Igrain. Netušíte, co to může být za poselství? Požádala jsem anděly o pomoc, aby mi ve spánku pomáhali. Vysílají ke mně informaci, ale nedokážu ji rozkódovat. Co může postava Igrain znamenat?

#89 5. 11. 2007 9:27

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Trochu jsem zagůglila, Irgain byla podle legendy matkou krále Artuše...

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#90 5. 11. 2007 9:46

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Lvice, kurnik,  že Ty budeš matkou nějakého budoucího krále?   lol

Upravil(a) lueta (5. 11. 2007 9:46)

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#91 5. 11. 2007 10:24

Nick3594
Host

Luet, že by lol? Tak to Vás pak pozvu na Kamelot a budeme se jen veselit a tančit a jů to bude paráda gloria lol Žádný žehlení, žádný vaření a uklízení, už se na to těším big_smile

Upravil(a) lvice (5. 11. 2007 10:25)

#92 5. 11. 2007 10:41

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Hurá, podle zvěstí a předpovědí, kdy duchovno z Tibetu převezmou Slované, potažmo Češi, se Shamballa přestěhuje třeba do Hrádku a budem tam  chodit meditovat! Jupí, nebudu muset cestovat do Nevady!

Lvice, Kamelot pro ženský? To bude dóóśt zajímavý! tongue wink

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#93 5. 11. 2007 10:52

Nick3594
Host

Regi, doba patriarchátu je v tahu tongue. Teď budou sedět u kulatého stolu čarodějky rollvissla. Jestli chceš, zabukuju ti jednu židli big_smile

Upravil(a) lvice (5. 11. 2007 10:52)

#94 5. 11. 2007 11:28

Kazalin
♥♥♥♥♥--
Místo: Olomouc

Regina napsal(a):

Hurá, podle zvěstí a předpovědí, kdy duchovno z Tibetu převezmou Slované, potažmo Češi, se Shamballa přestěhuje třeba do Hrádku a budem tam  chodit meditovat! Jupí, nebudu muset cestovat do Nevady!

Lvice, Kamelot pro ženský? To bude dóóśt zajímavý! tongue wink

Něco tomu nasvědčuje smile Mé sny Tibet hodně provází, astrálník tam hodně spouzí. Uvidíme časem.

Let Your Soul Be Your Pilot...

Není tady

#95 5. 11. 2007 11:36

Maya.82
Host

No tak mi už se několik let zdá jeden a ten samý sen. Nastoupim do výtahu zmáčknu třetí patro a on začne rychle jezdit nahoru a dolu nejde z něj vystoupit. A furt nahoru tam se otočí jako by dokola a zas dolů a strašně rychle.

#96 6. 11. 2007 9:05

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tak dneska se mi zdál sen, že mi kočka rozbila zrcadlo, je tu nějaký schopný vykladač? lol

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#97 6. 11. 2007 9:18

Somaia
Host

Andromeda napsal(a):

Tak dneska se mi zdál sen, že mi kočka rozbila zrcadlo, je tu nějaký schopný vykladač? lol

Kočka symbolizuje náhradní ženský sexuální symbol tedy lépe řečeno část, která se týká základních pudů v sexu a rozbití zrcadla znamená zničení, zbavování se iluzí v této oblasti.
Tak a teď se můžeš hluboce zamyslet.... big_smile

#98 6. 11. 2007 9:45

Nick3594
Host

Andromed, Deméter, Deméter....... A pak že moje karta. Tůdle reta

#99 6. 11. 2007 10:18

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Lvice, já si říkala, že jsme si ty karty prohodily big_smilebig_smilebig_smile Jinak hlásím, že jsem nejenže ostříhaná, ale taky obarvená big_smile Dílo spontánního okamžiku big_smile

Dík Som, asi se zamyslím a půjdu se zbavovat iluzí, akorát teda mi k tomu nejspíš někdo chybí va

Ještě k tomu snu, když končil tak jsem si říkala: "stejně až vstanu, tak bude to zrcadlo v pohodě, teď se mi to jen zdá", a spala jsem dál lol

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#100 6. 11. 2007 10:21

Somaia
Host

No, v reálu se těch iluzí, které sis v sobě nashromáždila zbavovat nechceš.... a podvědomí tě upozornilo, že je na čase s tím něco dělat.

No včil mudruj, KDE si něco lakuješ narůžovo.....

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí