|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Díky,.. to já jsem střílela od pasu.....
,
Ale myslím, že jste blízko, trochu jsme to spolu naťukly a podobné úvahy opravdu padaly.
Líbí se mi vaše teorie- tedy ve smyslu dobrého vysvětlení toho snu.
Kdyby vás napadlo ještě něco víc do hloubky , tak budu ráda
hezký večer
Není tady
Heluško, těžko psát do hloubky z tak stručného popisu. Víš, barvy, vůně, detaily to vše může být důležité...
Není tady
Helus,
verim ze nutne jsou predevsim pocity ktere se v tom snu vyjevovaly. Na ne je potreba zamerit pozornost a pochopit je. 
Není tady

lupina montana napsal(a):
Pomněnko, to je trošku těžký; já bych třeba věděla, co může znamenat pro mě, ale pro tebe to může být něco jiného. Pro mě by to třeba byla neřízená a trošku nevypočitatelná, ale velmi mocná síla - jenže v zárodku, protože mimino. Přesto už "se na tebe tlačí"
Jelikož je ale bílej, tak to asi nebude úplně špatná síla, ne?
Myslíš si, že by ses mohla s nosorožcem domluvit?
Lupi, tak jsem se zkusila "domluvit" s tím mládětem. Přivolala jsem si ho a ono mě vybídlo abych si na něj sedla... a jak asi, vždyť je tak malý... nedalo pokoj dokud jsem si nesedla, ale to už jsem neseděla na malým nosorožci, ale na jednorožci, krásný bílý... měl i kříla, roztáhnul je a odnesl mě na břeh někam do vzáleného kraje... nevím, neznám, kde to bylo.... na ten břeh přišel můj drak ( to mi zase jindy přiletěl jako moje božské já, ten drak)... sestoupila jsem z jednorožce a udiveně jsem se na měj podívala, co to jako má znamenat.... když jsem se podívala do jeho očí, tak to byly oči mého přítele.... přivedl mě k mému drakovi, vlastně ke mně a odletěl. Tak jsem z toho tak trochu vedle.... zase mám o čem přemýšlet....
Není tady
ahoj vsem
nevite nahodou nahodou nekdo, co znamena, kdyz se zda o plavani. Mam to docela casto, tak 4x do tydne. Vzdycky je to v nejakem bazenu a ja plavu a plavu. Citim se u toho skvele (jako v opravdovem plavani, plavu sportovne na dlouhou trat a bavi me to).... Co me zarazi je, ze v tech snech skacu sipky jako mistr a taky s velkym potesenim, kdezto v opravdovem zivote jsem od svych 6ti let nikdy zadnou uz neskocila. Nutila nas tenkrat ucitelka na plavani, ja odmitala tak dlouho, az me nechala na stupinku predklovit a pak do me strcila a pridrzela me za nohy.

Není tady
dito při popisu tvého snu mi přišlo pořekadlo - cítíš se jako ryba ve vodě... Velmi pozitivní odraz.
Není tady
Pavlo, to nebude ono, mam hodne moc problemu, ktere musim neustale resit, ktere zdarne resim, ale vzdycky se najde reseni az po tom, co se nekde rozcilim... dost me to stresuje

Není tady
Tak je to to druhé - plaveš v tom. nezvládáš. hm hm. ROzčiliš se - skočíš do vody a holt plaveš... Jsi mě asi zmátla tím popisem skutečnosti. Víš nejlépe můžeš vyložit sen sama sobě. Jen ty víš, který význam je správný. Voda jako taková - je důležité jestli je čistá, špinavá, studená nebo teplá. Většinou naznačuje změnu, očistu...
Není tady
Dita.L napsal(a):
ahoj vsem
nevite nahodou nahodou nekdo, co znamena, kdyz se zda o plavani. Mam to docela casto, tak 4x do tydne. Vzdycky je to v nejakem bazenu a ja plavu a plavu. Citim se u toho skvele (jako v opravdovem plavani, plavu sportovne na dlouhou trat a bavi me to).... Co me zarazi je, ze v tech snech skacu sipky jako mistr a taky s velkym potesenim, kdezto v opravdovem zivote jsem od svych 6ti let nikdy zadnou uz neskocila. Nutila nas tenkrat ucitelka na plavani, ja odmitala tak dlouho, az me nechala na stupinku predklovit a pak do me strcila a pridrzela me za nohy.
Dulezite je Dito ,ze se u toho citis dobre. Chodis ted plavat casto?
Není tady
hirondel, ted po porodu jsem jeste nebyla, ale brzo zacnu, obavala jsem se kojeni, ale jak jsem vysondovala od holek na podzimnatech, bat bych se toho nemusela. Takze vyrazim asi tenhle vikend na takovych 50 bazenku
jako zahrivaci kolo.
Pavlo, ja si ho prave vylozit neumim. Nekde jsem navic cetla ze voda = podvedomi. Pry je dulezite jestli dosahnes druheho brehu nebo ne, ale v tom snu je to jak kdy..... mno, moc jsem tomu nerozumnela 

Není tady
Hele Ditu,a co kdyz je to ciste o tom,ze Ti to chybi,ze Ti to naznacuje jit a zaplavat si,protoze jako v tom snu z toho mas dobry pocit. Muze Ti to pomoc byt k sobe citlivejsi a nenervovat se. Treba je to az takhle snadny. Kdo vi?
Není tady

Ja som čítala včera to, čo osm si myslela už dávnejšie - že sovj sen si každý vyloží najlepšie sám, leno len on/a vie, čo preňho/pre ňu ktorá vec znamená. Pre mňa je dôležitý celkový pocit, čo mi zo sna zostal, a jednotlivosti si vykladám až neskôr, keď trochu odoznie...
Není tady
Selima napsal(a):
.......že sovj sen si každý vyloží najlepšie sám, leno len on/a vie, čo preňho/pre ňu ktorá vec znamená.
Nu,to je preci Selim stara znama vec. Ne kazdy to ale dokaze. 
Není tady
Hir, Pavli, díky a info předám.
Není tady

Ja trochu občas polistujem v snároch, ale aj tak hlavne stále skúmam, či to "sedí" s mojím pocitom a dojmami zo sna...
Není tady

Fuuj, já na dnešek měla takový ošklivý sen.... nic moc rozsáhlého.... z ucha jsem si vyndala něco jako klíště.... dívala jsem se do toho ucha jako do cizího ( do svého tak nevidíš) a viselo tam potvora taková malinká , dva orsté zoubky to mělo a tím jedním byla zaháknutá, tak jsem jí vytrhla, ale žádná krev netekla a ani to nebolelo.... jen takový blbý pocit z vetřelce, který se mi několikrát po celý den vrátil.
Není tady
Kdopak na tebe hodně mluví, kdo je přisátý na tvou pozornost?
Není tady
Ahoj, jelikož jste mi vždy tady pomohli se snem a dobře, obracím se na vás i dnes. V dětství se mi hodně zdálo o knihovně, vše tam bylo červené, obaly od knich, koberce, závěsy, byla to obrovská místnost. Knihy byly až do stropu a mě tam bylo krásně, bylo to vzrušující, tajemný. Vždy jsem tam četla nějakou knihu, bohužel jsem si nikdy nepamatovala obsah. Zlváštní bylo, že ta knihovna byla v suterénu školy. No a o škole se mi zdá do dneška, už né o knihovně ale o škole, né o bývalích žácích, učitelů atp. Jen o dlouhých chodbách o vysokých dveří a ty pocity jsou stejné jako ze snu o knihovně. Vzrušení, tajemno, něco duchovního. Pořád mě to pronásleduje. Chci podotknout, že školu jsem nenáviděla.
Poradíte prosím???
Není tady
Dveře, chodba - zkus ve snu nějaké dveře otevřít. Myslím, že oba sny mají souvislost. Oba jsou o procesu učení, hledání. Pronásleduje tě to - to mi napovídá, že asi nesleduješ svoji cesu, nejdeš tam, kam bys měla. Suterén je oblast podvědomí, takže je to něco, co si přinášíš jako úkol.
Není tady

PavlaH napsal(a):
Kdopak na tebe hodně mluví, kdo je přisátý na tvou pozornost?
Noo, Pavli, já ani nevím.... nevíc mi do života kecá manžel, ale právě teď spolu nemluvíme 
Není tady
Hm , pokud to naskočilo jako asociace velmi rychle, pak jsi na to kápla. Není to nic vážného, neteče krev, nebolí. Jen ho musíš čas od času vypudit. Klíšťáka 
Není tady

pozdě jsem si všimla celého rozsáhlého vlákna o snech, tak jsem založila nové téma, diskuse se moc nerozproudila, tak to zkusím dát ještě sem:
Zdálo se mi o velkém množství koťat a koček, které jsem nebyla schopná uživit a některé z nich proto umřely. Jo, a byly všechny černé.
Není tady
ahoj všichni. můžu se vetřít se svým snem? 
už od střední se mi zdávají sny, ve kterých "běhám ve vzduchu". většinou před někým utíkám, nebo i jen tak, abych někde byla rychleji... běžím obyčejně po zemi a pak cíleně běžím do vzduchoprostoru, kde jsou moje kroky daleko delší a jsem taky rychlejší. nemám křídla, nic takového. stejně jako se běhá po pevnině, takhle běhám "na nebi". každé překážce (dráty el. vedení, budovy apod.) se vyhnu. co se týče návratu na zem, je to něco podobného, jako se běží z kopce... abych nezapomněla, příběh není nikdy stejný a asi dvakrát jsem se to někoho pokoušela naučit (bezvýsledně).
nevíte někdo, co můžou takové sny znamenat? 

Není tady
Ahoj holky,
nedávno jsem objevila tuto diskusi a tak píšu taky svůj sen ze včerejška.
Byla jsem u matky v jejím panelákovém bytě v 11. patře. Byla jsem přivázaná k posteli na volno a v bytě se pohyboval násilník, který mi vyhrožoval, že mi vyřízne srdce skalpelem, tak, jako dvaceti ženským přede mnou.
Přes okno jsem viděla, jak se formuje záchranné komando policistů, a ve chvíli, kdy násilník odešel na záchod, jsem je přivolala, aby mne osvobodili. V tu ránu se ten násilník vrátil a už se chystal, že mně tedy vyndá to srdce. Já se ho snažila ukecávat, ale to nepomáhalo. Pak ti zachránci skočili oknem dovnitř a vyzvali ho, aby zahodil skalpel. On se otočil, ale nechtěl se vzdát, a ještě než ho zastřelili, tak mi stihl rozříznout chodidlo napříč, dost hluboko. V tom jsem se probudila.
Nevíte náhodou někdo, co by to mohlo znamenat? Nějaké tušení mám, ale nedává mi to celý smysl...
Není tady
Ten začátek bych řekl, znamená, že se moc díváš na televizi.
Ale ten závěr, to chodidlo, je opravdu zajímavý moment. Sám bych to cítil asi tak, že si máš dávat pozor na úraz. BL (bez legrace) 
A ještě drobnost: Proč se tak bojíš o svůj život?..
Je to jen iracionální pocit anebo se Tvé vědomí o něco opírá?..
Myslím tím nějakou neblahou zkušenost či zasutou vzpomínku.
Není tady