29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Po dětech se mi začaly sypat zuby. U zubaře jsem skoro už jak doma, ale ty ceny se mi zdají přehnané.
Zajímalo by mě, jak je to s cenami u Vás pro srovnání? Třeba za malou bílou plombu na přední zub zaplatím 605 kč.Ted mi bude dělat korunku, a dám za dvoukanálovou kořen. nástavbu 1500 kč + korunka napůl kov, půl bílá za 2100, takže korunka vyjde na 3600.Zdá se mi to strašně moc.
Můžete někdo napsat, jak je to s cenami u Vás, kolik jste za tyto úkony platili Vy? Díky.
Není tady
ja jsem dělala na zubním-pred tehu a myslim,ze tvoje ceny jsou krásnýu nas stala korunka 5tisíc-to bylo loni...
Není tady
Taky bych to viděla jako odpovídající ceny. Já platím víc. K zubaři se nebojím, nikdy mě nic nebolí díky injekci. Strach mě pojme vždycky až po zákroku, když mi zubař vystavuje účet. To mě fakt jímá hrůza.
Není tady
Já byla teď aktuálně před pár týdny ale jen plombovat po x letech :-) Za amaglám jsem platila myslím Kč 390,- (dával mi dva) a jednu bílou plombu za Kč 590,-. Dneska už prý pojišťovna neproplácí ani ty amalgámy. Další úkony nemůžu posoudit.
Není tady
Já jsem byla u zubaře v pondělí.Opravil mi starou plombu na předním zubu a dal mi bílou stála 320,- tak se mi zdá,že jste ji měli nějakou předraženou.
Není tady
Já jsem ještě nikdy nic neplatila. Chodím dvakrát ročně k soukromé zubařce na odstranění kamene a naposledy mi vrtala zub před 4 lety.
Není tady
amalgam pojistovna proplaci. ovsem na kazdy zub jednu plombu. me hradila i cisteni ultrazvukem, nacvik cisteni kdejakym nesmyslem a tak, v ramci normalni prevence. chodim dvakrat rocne a platila jsme jenom jednou za bilou plombu cca 250.
Není tady
Užívejme si těhle cen, ať je to 300 nebo 600, nebo 5000. Až u nás bude zdravotnictví fungovat jako v zahraničí, necháme si zuby dobrovolně vytrhat aby nebolely........
Není tady
Včera mě zubařka dělala 3x plomby.,,čištění zubního kamene... a neplatila jsem nic!!!
Není tady
Čištění zubního kamene stálo manžela 400,- mě "stříbrné" plomby / nějaké PRÝ lepší /prům. 210,-, pokud chci bílou, tak 400 až 600,-. Záleží na velikosti.
Na "stříbrné plomby mám 2 roky záruku ( pokud je bude převrtávat, tak další je zdarma ), na bílé 4 roky.
Obyč. amalgan zadarmo, ten proplácí pojišťovna. Injekce zadarmo.
Analgeze 5000,- injekce při tomto zákroku zadarmo, jen se připlácí na plomby, viz. výše. Po zákroku v analgezi mi zubařka řekla, že mi na plomby garantuje 6 let. Tak nevím.
Není tady
Já chodím v Praze na Zelený pruh a zubařka si říká za bílou plombu 1 500,- a za amalgam asi 800,-.naštěstí mi zatím nic nedělala.
Není tady
Za amalgam 800 Kč? Hezky předražená :-(
Není tady
Drahá je dost,ale hledej dneska nového zubaře.
Není tady
Tak jsem se tu včera tak upřímně svěřila, až mi z toho dneska vyletěla plomba.
Čerstvé ceny naší zubařky oznámím 15. listopadu.
Není tady
Chtěl jsem vám napsat, jak to se zubaři je, i když je to téma tady poměrně staré, ale kdyby jste se sem dostali, tak ať víte jak to je.
Nedávno jsem řešila svýho zubaře. Mám ho dost drahého a navíc teď už zrušil smlouvy s pojišťovnami, takže i každou preventivní prohlídku bych platila 500 Kč. Mám pryč obě šestky, tak jsem se s ním domluvila, že si nechám udělat náhradu. Když na mě ¨vyrukoval s tím, že implantát bude stát se všemi možnými chyrurgickými zákroky 30 tisíc jeden, tak jsem se málem složila. Za můstek kolem 30 tisíc taky.
Pak mi ještě při té příležitosti vyřezal u těch šestek nějak dáseň, tvrdil mi, že to nebude až tak bolet, že mi to v klidu může udělat na obou stranách a mě to pak bolelo ještě 14 dní. Nechal si za to zaplatit 6200 Kč a to mě omejvali.
S manželem jsem se domluvila, že s ním skončím a půjdu prostě k jeho zubaři.
(je pravda, že můj zubař má super vybavenou ordinaci, má tam i rentgen, monitor na kterým hned vidí snímek a nikam jsem nemusela, ale ty ceny snad za to pohodlí ani nestojí.)
Takže jsem přešla k manželovo zubaři a ten mi nabídl, že mi v pohodě udělá můstek za 10 tisíc, že mi implantát nedoporučuje. Taky mi vysvětloval ty ceny u drahých zubařů, prý když má zubař vybavenou ordinaci za 2,5 milionu, že se mu to někde musí vrátit a tak nasazuje ceny. Nikde nejsou uvedený ceníky kolik si za co zubař může říct a tím je to daný. Prostě je to v pr...., když si můžou dělat co chtěj.
Není tady
Teď chodím ke své zubařce a bílou plombu na stoličce mi dělala za 690kč,korunka celá bílá za 3500kč a domlouvala jsem se s ní na můstku,také celý v bílé u ni vyjde na 7000-7500kč.
Není tady