27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Po dětech se mi začaly sypat zuby. U zubaře jsem skoro u jak doma, ale ty ceny se mi zdají přehnané.
Zajímalo by mě, jak je to s cenami u Vás pro srovnání? Třeba za malou bílou plombu na přední zub zaplatím 605 kč.Ted mi bude dělat korunku, a dám za dvoukanálovou kořen. nástavbu 1500 kč + korunka napůl kov, půl bílá za 2100, take korunka vyjde na 3600.Zdá se mi to straně moc.
Můete někdo napsat, jak je to s cenami u Vás, kolik jste za tyto úkony platili Vy? Díky.
Není tady
ja jsem dělala na zubním-pred tehu a myslim,ze tvoje ceny jsou krásnýu nas stala korunka 5tisíc-to bylo loni...
Není tady
Taky bych to viděla jako odpovídající ceny. Já platím víc. K zubaři se nebojím, nikdy mě nic nebolí díky injekci. Strach mě pojme vdycky a po zákroku, kdy mi zubař vystavuje účet. To mě fakt jímá hrůza.
Není tady
Já byla teď aktuálně před pár týdny ale jen plombovat po x letech :-) Za amaglám jsem platila myslím Kč 390,- (dával mi dva) a jednu bílou plombu za Kč 590,-. Dneska u prý pojiovna neproplácí ani ty amalgámy. Dalí úkony nemůu posoudit.
Není tady
Já jsem byla u zubaře v pondělí.Opravil mi starou plombu na předním zubu a dal mi bílou stála 320,- tak se mi zdá,e jste ji měli nějakou předraenou.
Není tady
Já jsem jetě nikdy nic neplatila. Chodím dvakrát ročně k soukromé zubařce na odstranění kamene a naposledy mi vrtala zub před 4 lety.
Není tady
amalgam pojistovna proplaci. ovsem na kazdy zub jednu plombu. me hradila i cisteni ultrazvukem, nacvik cisteni kdejakym nesmyslem a tak, v ramci normalni prevence. chodim dvakrat rocne a platila jsme jenom jednou za bilou plombu cca 250.
Není tady
Uívejme si těhle cen, a je to 300 nebo 600, nebo 5000. A u nás bude zdravotnictví fungovat jako v zahraničí, necháme si zuby dobrovolně vytrhat aby nebolely........
Není tady
Včera mě zubařka dělala 3x plomby.,,čitění zubního kamene... a neplatila jsem nic!!!
Není tady
Čitění zubního kamene stálo manela 400,- mě "stříbrné" plomby / nějaké PRÝ lepí /prům. 210,-, pokud chci bílou, tak 400 a 600,-. Záleí na velikosti.
Na "stříbrné plomby mám 2 roky záruku ( pokud je bude převrtávat, tak dalí je zdarma ), na bílé 4 roky.
Obyč. amalgan zadarmo, ten proplácí pojiovna. Injekce zadarmo.
Analgeze 5000,- injekce při tomto zákroku zadarmo, jen se připlácí na plomby, viz. výe. Po zákroku v analgezi mi zubařka řekla, e mi na plomby garantuje 6 let. Tak nevím.
Není tady
Já chodím v Praze na Zelený pruh a zubařka si říká za bílou plombu 1 500,- a za amalgam asi 800,-.natěstí mi zatím nic nedělala.
Není tady
Za amalgam 800 Kč? Hezky předraená :-(
Není tady
Drahá je dost,ale hledej dneska nového zubaře.
Není tady
Tak jsem se tu včera tak upřímně svěřila, a mi z toho dneska vyletěla plomba.
Čerstvé ceny naí zubařky oznámím 15. listopadu.
Není tady
Chtěl jsem vám napsat, jak to se zubaři je, i kdy je to téma tady poměrně staré, ale kdyby jste se sem dostali, tak a víte jak to je.
Nedávno jsem řeila svýho zubaře. Mám ho dost drahého a navíc teď u zruil smlouvy s pojiovnami, take i kadou preventivní prohlídku bych platila 500 Kč. Mám pryč obě estky, tak jsem se s ním domluvila, e si nechám udělat náhradu. Kdy na mě ¨vyrukoval s tím, e implantát bude stát se vemi monými chyrurgickými zákroky 30 tisíc jeden, tak jsem se málem sloila. Za můstek kolem 30 tisíc taky.
Pak mi jetě při té příleitosti vyřezal u těch estek nějak dáseň, tvrdil mi, e to nebude a tak bolet, e mi to v klidu můe udělat na obou stranách a mě to pak bolelo jetě 14 dní. Nechal si za to zaplatit 6200 Kč a to mě omejvali.
S manelem jsem se domluvila, e s ním skončím a půjdu prostě k jeho zubaři.
(je pravda, e můj zubař má super vybavenou ordinaci, má tam i rentgen, monitor na kterým hned vidí snímek a nikam jsem nemusela, ale ty ceny snad za to pohodlí ani nestojí.)
Take jsem přela k manelovo zubaři a ten mi nabídl, e mi v pohodě udělá můstek za 10 tisíc, e mi implantát nedoporučuje. Taky mi vysvětloval ty ceny u drahých zubařů, prý kdy má zubař vybavenou ordinaci za 2,5 milionu, e se mu to někde musí vrátit a tak nasazuje ceny. Nikde nejsou uvedený ceníky kolik si za co zubař můe říct a tím je to daný. Prostě je to v pr...., kdy si můou dělat co chtěj.
Není tady
Teď chodím ke své zubařce a bílou plombu na stoličce mi dělala za 690kč,korunka celá bílá za 3500kč a domlouvala jsem se s ní na můstku,také celý v bílé u ni vyjde na 7000-7500kč.
Není tady