Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

• Diskuse
  •  » Pavlač
  •  » Kratší dovolená u moře-prosím o vaše zkušenosti

#1 11. 9. 2007 17:36

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Kratší dovolená u moře-prosím o vaše zkušenosti

Příští rok by chtěly naše děti (nyní 8 a 10 let) jet k moři. Zřejmě poue proto, že tam "jezdí všichni", aby byli IN, nebo si to chtějí vyzkoušet, nebo já nevím vlastně proč.
Mně moře absolutně neláká, když vidím slunce, zalezu do stínu, ale co by člověk neudělal pro děti, že? smile

Z práce máme možnost jet na 14 dní do Chorvatska za výhodnou cenu. Jenže tam pojedem autobusem bez klimatizace (asi 16 hodin vč. noci). Budeme tam ubytováni v chatkách, široko daleko žádná hospoda, město, nic. Jenom pláž.
Takže to znamená denně vařit dovezené blivajzy a péci se na slunci. Tři dna bych to vydržela, ale dva týdny ne.
Pomoc, umřu!kapitulation

Prosím, nemáte někdo tip na kratší dovolenou s nějakou cestovkou (i bez), kam jet? Stačilo by úplně 5 dní i s cestou!
Chci mít dovolenou i já a nebýt pouze kuchtící služkou!
Ptám se takto dopředu, protože už v březnu  to budeme vybírat a platit. Chci přít za mužem s hotovou věcí. On je totiž 4. fototyp a jemu nepřijde, že by se někdo taky mohl pod těmi 40-ceti stupň. teplotami usmažit....sad
Děkuji za jakékoliv zkušenosti a rady.
( PS: Nikdy jsem u moře nebyla, a vůbec mi to nechybí.)

Není tady

#2 11. 9. 2007 18:42

nexxi
♥♥♥♥♥--

Re: Kratší dovolená u moře-prosím o vaše zkušenosti

mrkni na moje forum víkendové koupání.bylo to unavné ale super

" Je lepší litovat, že jsme něco udělali, než toho co ne."

Není tady

#3 11. 9. 2007 18:51

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Damilo, pokud máte auto, tak není co řešit. My jsme byli letos s přítelem autem v Chorvatsku. Ubytování jsme si zařídili cca týden předem přes internet, 60% jídel jsme SPOLU vařili (ale ono u moře stejně není hlad), zbytek jídla jsme si koupili (čerstvý chléb, sýr, občas do restaurace...) A hlavně jsme nebyli odkázáni na přesnou hodinu odjezdu, příjezdu, nemuseli jsme se mačkat v autobusu a stát spolu s ostatními autobus. cestujícími fronty na záchod na benzinkách...

Není tady

#4 11. 9. 2007 19:08

Helča2
♥♥♥♥♥--

My jezdíme od www.dalmacijatour.cz , supr.Navíc platíme pobyt až na místě.V ČR jen poplatek za zprostředkování.Majiteli můžeš napsat dotaz a on ti určitě poradí vhodný pobyt i lokalitu.

http://ticker.7910.org/as1cA1P0g410010Mzk0MTIxfDAwMDY3NDRkfCBadXphbmthIG3h.gif
nar. v úterý 15.5.2007 ve 23:55 hod v Motole, váha  3,60 kg a  49 cm *

Není tady

#5 12. 9. 2007 13:10

mimyy
♥♥♥----

poslední týden z prázdnin jsme jely s dcerkou samy dvě k moři..Pobyt jsem měla dohodnutý.
Přes net jsem si sehnala jízdenky přes www.tourbus.cz. Cesta tedy také trvala cca 15 hodin, ale byla hromada zastávek, autobus klimatizovaný, obsluha v pohodě. Jde si přímo dohodnout i cestu zpět, opravdu vřele doporučuji.

Vše bylo báječné..myslím, že jsme si s malou užily zaslouženou dovolenou naprosto neskutečně.

mimyy

Upravil(a) mimyy (12. 9. 2007 13:12)

Není tady

• Diskuse
  •  » Pavlač
  •  » Kratší dovolená u moře-prosím o vaše zkušenosti
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí