29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Přeju hezký den, chtěla bych poradit. Scházím se jedním klukem asi dva měsíce. Je to zatím takové to oťukávání a nějaká ta pusa, ale je to moc hezké.
Tento týden má narozeniny, tak bych chtěla poradit nějaký vhodný dárek, ktrerý by nebyl zatím moc zavazující, ale ani moc obyčejný nebo hloupý. Děkuju
Není tady
Zkus mrknout sem - občas mě něco inspiruje http://www.dobrydarek.cz/
Jinak můj přítel měl narozeniny necelý měsíc po tom, co jsme se seznámili a dostal ode mě stříbrný řetízek (takové větší očka, typ na kterém se nenosí přívěšky) no a dodnes ho nesundal - je to už pěkných pár let
Není tady
Můžeš mu dát čokoládu, knížku....
Není tady
myslím,že dobrá je knížka,ale pokud víš co rád čte.Jinak třeba nějaká sladkost,stříbro taky není špatné,nebo cd jeho oblíbené skupiny.No určitě už víš jaké má koníčky,tak třeba nějaký dárek související s nimi.
Není tady
Já rád nakupuji od Studia Domino, dělají originální fotodárky, z kterých jak známo mají radost zvláště babičky a dědečkové Objednávám je přes internet
Upravil(a) GituleHolmanova (24. 10. 2011 12:06)
Není tady