Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 11. 9. 2007 10:37

Aknella
♥♥♥----

Libor Bouček

ahoj lidi, nevím, kam zařadit tohle téma. Nevíte jak zjistit, kde třeba bude mít Libor Bouček nějakou akci? Nebo kam chodí, či tak..chtěla bych s ním pokecat..no je mi 20 a připadám si jak pubertačka když píšu tenhle dotaz..tka se omlouvám:-)))

Není tady

#2 11. 9. 2007 12:08

armania
♥♥-----

Re: Libor Bouček

No...ja mam taky Libora rada ale bohuzel je na blondynky:-)
Zkus se podivat na evropu2,myslim,ze tam ma email tak mu zkus napsat a rovnou se ho sama zeptat na co chces,urcite ti odpovi.Ja jsem ten jeho email znala ale uz si ho nepamatuji ale zkus treba i poslouchat vyndej to,ten porad co moderuje na evrope2 kazdy den,myslim od 8 vecer,urcite se zmini o tom na jake akci se v nejblizsi dobe ukaze,co si pamatuji tak jezdival s Markem Gregrem kazdy patek po clubech a diskotekach po cele CR a vzdycky se o tom v prubehu tydne zminily,tak zkus poslouchat a treba budes mit stesti:-)papa

Není tady

#3 11. 9. 2007 13:55

Aknella
♥♥♥----

No já jsem blondýnka:-))nee ale jako nečekám, že by po mně hned skočil, ale tak prostě pokecat..jeho mail mám, ale proč by mi měl odepisovat..ale díky za reakcii:-))

Není tady

#4 11. 9. 2007 15:24

armania
♥♥-----

Jako proc by ti neodepsal,jestli jsi blondynka a navic pekna:-)))???ale myslim,ze jsi trochu zaspala uz ma jinou ale moc se mi nelibi,takova nic moc,Janicka se jmenuje ale tak hlavne at je konecne stastnej ne???
Jako divila by ses,on je prave takovej,ze by ti odepsal,fakt to zkus:-)

Není tady

#5 12. 9. 2007 8:58

Aknella
♥♥♥----

No nevím jestli s ní chodí...jen se něco psalo že spolu někde byli ale nevím..no tak jako podle mailu asi těžko pozná jestli jsem blondýna a pěkná:-) já  mu svoje míry psát nebudu..spíš bych ho někde ráda potkala..:-) no uvidím co se dá dělat:-) ale jinak díky

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí