29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
bohuzel citim, jak se mi ten respekt vuci nemu rychle vytraci. Preci si nemuzu vazit cloveka, ktery si nevazi me. To da rozum, ze?
Není tady
Předpokládám, že to teda není jediné prosazování jeho sobectví... Tak to bych už brala napováženou Vzájemná tolerance a respekt je přece jedna z nejdůležitějších věcí (si myslím
)
Není tady
to teda neni, chtel po me, abych s nim o vikendu jela na projizdku na kolech ;-)))
rekla jsem mu, ze nemam na to vhodne teple obleceni a jeho odpoved znela: vem si teple ponozky!
ja z nej jednou umru ;-D
pro nej neexistuji problemy, na vsechno totiz ma pohotove odpovedi ;-)
Upravil(a) vlcice_samotarka (6. 1. 2008 22:01)
Není tady
Bych ho poslala na celkovou úpravu někam hodně daleko a šla bych hledat někoho jiného,kdo ocení Tvé kvality.
Není tady
Člověk neví jestli se nad ním smát nebo brečet... Pro krátkodobý vztah bych se asi skvěle pobavila, ale v dlouhodobější perspektivě...
Není tady
vikyrek napsal(a):
Člověk neví jestli se nad ním smát nebo brečet... Pro krátkodobý vztah bych se asi skvěle pobavila, ale v dlouhodobější perspektivě...
bohuzel me napada to same
Není tady
vlcice_samotarka napsal(a):
nebo ja uz jsem to fakticky pochopila: maji radi samostatnost, kdyz se jedna o placeni za sebe v restauraci, za zabavu.
blablabla ... nemas lovit v blbych vodach
Není tady
Oxi napsal(a):
nebo ja uz jsem to fakticky pochopila: maji radi samostatnost, kdyz se jedna o placeni za sebe v restauraci, za zabavu.
Oxi, mne to nevadi, ale ja, kdyz tak, preferuju samostatnost, dovedenou do vsech dusledku. Ja si totiz chci i samostatne rozhodovat, jak mam vypadat, co mam nosit. A ne delat to, co se mu zrovna hodi do kramu.
Není tady
Oxi napsal(a):
odkdy jsou linuxovy fora blby vody?? ;-))) ale vypada, ze jsem chytla ponekud defektivni exemplar.
Není tady
No vidíš,že má defekty,tak šup na reklamaci nebo recyklaci a hurá pro nový protikus.
Není tady
fakticky jeho agorance je jedina, ale zase dost podstatna vec, co mi na nem vadi. Blby ze?
Není tady
A za pár let už to nevydýcháš.
Není tady
Rena napsal(a):
No vidíš,že má defekty,tak šup na reklamaci nebo recyklaci a hurá pro nový protikus.
popremyslim o tom, ale on ma i dost dobrych stranek, jak na potvoru. Ale tahle jeho zadost me teda vytocila na maximum, mam dneska cely den spatnou naladu a porad to v hlave "resim"...
Není tady
Na dredy či něco jiného zapomeň,když to nechceš a neřeš to,ale spíš se zeptej sama sebe,zda je to parťák pro život nebo jen převozník?
Není tady
Rena napsal(a):
A za pár let už to nevydýcháš.
to je pravda. ale prozatim to radikalne resit nebudu. Deti nepotrebuju, manzela taky neshanim. Nikam nespecham.
Treba casem prijdu i na to, jak tuhle jeho vlastnost upravit.
Upravil(a) vlcice_samotarka (6. 1. 2008 22:19)
Není tady
Oxi napsal(a):
odkdy jsou linuxovy fora blby vody?? ;-))) ale vypada, ze jsem chytla ponekud defektivni exemplar.
nejaka prilis bugova verzia kernelu teda
Není tady
Oxi napsal(a):
neni nad samostatnou kompilaci ;-) akorat zdrojaky budou trochu problem
jinak jeho jmeno je ve wikipedii i v /usr/share/X11/ ;-))))
chytry to kluk
Upravil(a) vlcice_samotarka (6. 1. 2008 22:42)
Není tady
Oxi napsal(a):
neni nad samostatnou kompilaci ;-) akorat zdrojaky budou trochu problem
jinak jeho jmeno je ve wikipedii i v /usr/share/X11/ ;-))))
chytry to kluk
Tak to si ale zlaticko budes musiet vybrat, ktore moduly su pre teba dolezite priamo v core a tak skombajnovany kernelik si vyberat ... Co z toho ze ma niekde naprdene meno? Moje meno je v nejakych prirodopisnych filmoch o vzniku Zeme ... myslis ze sa z toho niekto poserie? Ani ja nie, mam to na haku. A mal by som na haku aj keby som robil na Xkach. Nic z toho nieje pre zivot podstatne ... Blbe priority pri kompilacii ... a zavadzane moduly potom stoja za ...
Není tady
ted jsou pro me dulezite moduly: prace, cestovani, sex, sport, zabava, pokec, prd3l, linux, Vera Pohlova. Vsak jsem mlada, neee? ;-D Ten to vsechno ma, pak se uvidi. Stejne ted v praci budu mit prilezitost k cestovani. Myslis, ze me nejaky vztah zastavi? Zapomen.
Upravil(a) vlcice_samotarka (6. 1. 2008 22:58)
Není tady
Nechapem o akom vztahu hovoris Ale ak by nejaky bol, verim, ze ta nezastavi
To medzi vami, tomu by som hovoril skor business, nie vztah
Preco ta potom stve ze je to namyslene sebastredne prasa, ked presne to chces? Neodporujes si?
Není tady
Oxi napsal(a):
Tak to si ale zlaticko budes musiet vybrat, ktore moduly su pre teba dolezite priamo v core a tak skombajnovany kernelik si vyberat ... Co z toho ze ma niekde naprdene meno? Moje meno je v nejakych prirodopisnych filmoch o vzniku Zeme ... myslis ze sa z toho niekto poserie? Ani ja nie, mam to na haku. A mal by som na haku aj keby som robil na Xkach. Nic z toho nieje pre zivot podstatne
... Blbe priority pri kompilacii ... a zavadzane moduly potom stoja za ...
to jeho jmeno jsem samozrejme myslela, jako srandu. Vim preci, ze vysoke iq neni vstupenkou ke stastnemu zivotu... ;-DD
Není tady
Oxi napsal(a):
Nechapem o akom vztahu hovoris
Ale ak by nejaky bol, verim, ze ta nezastavi
To medzi vami, tomu by som hovoril skor business, nie vztah
Preco ta potom stve ze je to namyslene sebastredne prasa, ked presne to chces? Neodporujes si?
tak vidis, ona pricina uz porodila i nejaky dusledek ;-) jinymi slovy akce a reakce ;-D
Není tady
pozri, os*ukaj jeho sefa a mas klud
\me is going to sleep mode ...
Není tady
ma sefovou ;-)
Není tady