Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

• Diskuse
  •  » Psychologická
  •  » Jak se udělat chlapovi vzácnější a aby opět měl zájem o nás ženy

#51 11. 9. 2007 14:40

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jak se udělat chlapovi vzácnější a aby opět měl zájem o nás ženy

Celý den se neozve... No a co kdyby ses mu celý den neozvala ani ty a večer někam vyrazila a bavila se a neuráčila by ses mu oznámit kam jdeš, s kým jdeš a kdy se vrátíš... ?

Není tady

#52 11. 9. 2007 14:53

OTZI
♥♥♥♥♥--

Val, nevím detaily,ale musíš to ty sama cítit,jak to je,jestli jsi mu lhostejná,nebo jestli tě má opravdu rád. Vím,jak se cítíš,taky jsem občas něco očekávala a nesplnilo se mi to a pak jsem z toho byla špatná. Přesně jak píšeš.Čekáš,že zavolá a on nic. My ženský jsme jiný,když někam jedu mimo domov,tak když dorazím na místo,tak mu zavolám,že jsem v pořádku a už se mi i po něm stejská. No a on když někam jede ,tak čekám to samé a co myslíš , nezavolá hned,někdy to nevydržím a volám já ( ze strachu jestli třeba dobře dojel). Chlapi jsou fakt jiný. Ale už jsem se to taky naučila.
Když si četla tu knížku o potvorách ,tak tam je toho hodně pro tebe, nerýpat,neptat se-Nejsi jeho matka.
Ale spíš je to fakt i o těch očekáváních. Ty něco očekáváš,jenže on to neví. Ty očekáváš,že ho napadne,že by sis přála třeba prstýnek. Pokud mu to nenaznačíš,tak  on to neví. Ty jsi pak naštvaná,že se tvé očekávání nesplnilo.

Jsi mladá,zaměř se na sebe,vyraž někam a zkus zapomenout co on,jestli zavolá atd atd.Snaž se přijít na jiné myšlenky.Uvidíš,že ti bude líp,čas ti uteče,že se ani tím nebudeš mít čas zaqbývat a pak budeš i ty swpokojená doma. Zkus se od toho odprostit,dej tomu čas a sama uvidíš ,jestli to má smysl,jestli ty nejsi ta co do vztahu dává a on nemá zájem.

Není tady

#53 11. 9. 2007 14:57

OTZI
♥♥♥♥♥--

A ještě ta zamilovanost opravdu vyprchá u někoho dřív u někoho dýl. Pokus si najdeš novýho chlapa a budete oba zamilovaný,tak se zase dočkáš toho zájmu,vyznávání no prostě  tý nádhery,lochtání v podbřišku,ale počítej s tím,že  pak to taky přejde do další fáze...Vždycky. A ta je právě ta důležiá,to je ta pravá láska,ne to zaslepení.

Není tady

#54 11. 9. 2007 15:09

pecule
♥♥♥♥♥♥-

Ladie napsal(a):

Celý den se neozve... No a co kdyby ses mu celý den neozvala ani ty a večer někam vyrazila a bavila se a neuráčila by ses mu oznámit kam jdeš, s kým jdeš a kdy se vrátíš... ?

Takže si začít dělat naschvály nebo jako co tím myslíš? Pokud je cílem Val aby si každý vyrážel samostatně a začal si každý žít svůj život, tak jo, dobrý pokus, ale pokud by to měla být snaha vyprovokovat v něm to, že si přece podle toho musí uvědomit, že mu to taky vadí a začne se chovat jak chce Val, tak pochybuju, že je to správná cesta.

Není tady

#55 11. 9. 2007 15:12

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Pecule, vůbec tím nemyslím že by si měli začít dělat naschvály!! Jen si myslím, že by si přítel Val mohl uvědomit, jak se Val cítí, když neví kde on je atd.

Není tady

#56 11. 9. 2007 15:29

Val
♥♥♥♥♥♥-

Holky je to fakt složitý....ty mužský mozky.....před chvilkou jsem mu naspala, jestli je v pořádku nic víc a on hned , že ano a jede už domů....proč to sakra nemůže naspat sám od sebe

Není tady

#57 11. 9. 2007 15:29

pecule
♥♥♥♥♥♥-

Ale to je přece lepší si to říct. Když někomu řeknu, že mám strach, když nevím, jestli dojel v pořádku a jestli by bylo možný mi třeba jenom pípnout smsku že jsem dojel ok, tak, tak pokud to nepochopí, tak je to asi blb. stolt Ale pokud budu vyžadovat, aby mi protějšek volal i během večera, kdy je s klukama na pivku, tak asi i celkem rozumím tomu, že se zatvrdím a nebudu volat a psátvůbec a jen budu doufat, že doma nebude velkej proslov.. Člověk musí ve vztahu taky volně dejchat.. Já jsem v mém okolí něco podobného viděla (oplatit stejným) a nic to nevyřešilo, spíš to přilévalo olej do ohně.
Taky se tady někdo Val ptal, jestli cítí, že jí má přítel rád a není mu lhostejná. To je taky důležitý, protože pokud mu lhostejná je a on s ní je proto, že třeba jen nemá kam jít a čeká až se nějaká příležitost "vypadnout" naskytne, tak je to o ničem.

Není tady

#58 11. 9. 2007 15:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja mám len jeden otrepaný recept: Byť zaujímavá SAMA OSEBE, nie PRE NIEKOHO KONKRÉTNE. Byť dobrá spoločníčka a pútavá osobnosť... Pre všektých, hlavne sama pre seba. "Robiť sa vzácnejšou" - je blbosť, možno akurát tak "nevnucovať sa" a dať tomu druhému šancu, aby sa nadýchol a aby som mu mohla chýbať.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#59 11. 9. 2007 15:32

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Val napsal(a):

Holky je to fakt složitý....ty mužský mozky.....před chvilkou jsem mu naspala, jestli je v pořádku nic víc a on hned , že ano a jede už domů....proč to sakra nemůže naspat sám od sebe

No jo, když jemu asi nepřijde důležité ti psát, že už je na cestě domů, protože stejně ho za chvíli uvidíš... Ten můj je v tomhle úplně stejný.

Není tady

#60 11. 9. 2007 15:32

Val
♥♥♥♥♥♥-

Já nevím co si o tom mám myslet ......jestli je nějak naštvaný nebo co? Ale když se ho na to zeptám, tak mi řekne, že ne ať zase neřeším a nechám toho....ale proboha jak toho mám nechat....lidi přeci musí mluvit o problémech....co komu vadí a co ne....poradte jak na něj , jak ho přinutit aby mluvil  a mluvil hlavně pravdu a né výmysly

Není tady

#61 11. 9. 2007 15:34

Val
♥♥♥♥♥♥-

pecule: když jsem mu tohle minule řekla, jestli by mi mohl napsat , že je v pohodě....tak mi na to řekl, že se mi nebude pořád hlásit....ale mě nejde o to kde je, co dělá , ale co se děje, že se neozve a dřív to bral jako samozřejmost se mi ozývat

Není tady

#62 11. 9. 2007 15:35

Val
♥♥♥♥♥♥-

Myslíte, že si s ním o tom mám znovu promluvit nebo dělat že se nic neděje?

Není tady

#63 11. 9. 2007 15:37

pecule
♥♥♥♥♥♥-

Val napsal(a):

Proč proč?? A proč by měl? Proč se hlásit, že jedu domů? A psát v půl čtvrtý, že jsem v pořádku, tak to by mě taky nenapadlo.. Val a proč ho takhle vlastně přes den naháníš? va

Není tady

#64 11. 9. 2007 15:40

Val
♥♥♥♥♥♥-

Ale já ho nenaháním, jen mi volal, že jde za mnou do práce asi v půl 10 ráno , že chce něco okopírovat a pak mi volal jeho kamarád, že se pro to staví on, že ten můj nemá čas.....a od té doby se mi neozval.....stačila zpráva, promiň nestíhám , staví se pro to někdo jiný...OK to beru....ale takové jednání se mi nelíbí....on po mě něco chce a pak se ani neozve, že to ruší

Není tady

#65 11. 9. 2007 15:40

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Val napsal(a):

Natynka: ale já se snažím pracovat na sobě....už do něj nerýpu, nevyptávám se kam jde atak. Ale prostě když vidím, že se takhle snaží, tak bych ho nejraději poslala někam.....mají se snažit oba na tom vztahu pracovat a né jenom ten jeden....ty bys mu na to nic neříkala, že se ani nenamáhal mi to zavolat....když je s klukama nemá potřebu mi volat, když je sám,,,,tak to volá, snad asi z nudy....nebo já už vážně nevím. Nevím jak se k němu chovat....trochu jsem se v něm zklamala.....a on si snad ještě myslí, že už je to všechno v pohodě.....ale není. Jen nechci, aby si zase myslel, že to chci všechno dokola řešit  a že jsem z toho na prášky...co bys dělala ty? Snažím se víc chodit za holkama, snažím se , jsem veselá, ale pak zas něco udělá jak nemá a já zas mám ten ošklivý pocit v duši, že na mě kašle, proč vlastně se mnou je? Ze zvyku, ze strachu ze samoty, já tu lásku prostě potřebuju dávat najevo....nejen slovně, ale zrovna takovýma maličkostma jako že si na mě za celej den třeba vzpomene, ale zatím dělá pravý opak

Val, ale ty sa nesnažíš o vzťah, ale len o to, čo si TY predtým vnímala pekné na vzťahu... Tebe ide o to, že ti zredukovali každodennú porciu lásky, tak trucovito trieskaš lyžicou do stola a nevnímaš, že tam tá láska je, len je možno jemnejšia a má iné prejavy... hmm Trucovité decko, žiarliace na svojho súrodenca a na "ostatných, kamarátov" a tak... Žiaden človek sa nenarodil na to, aby celoživotne bol k dispozícii a žil LEN pre niekoho druhého. Ak ti chýba takáto láska, kúp si psa, pes nemá inú životnú náplň... Ľudia väčišnou áno.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#66 11. 9. 2007 15:42

Ellischka
♥♥♥----

Val napsal(a):

holky jsem už fakt zoufalá, co byste mu řekli v mé situaci???? Nechci se s ním zase o něco přít, ale když něco začnu i v klidu, tak mi zase řekne....už zase začínáš

Teda momentálně mám doma úplně to samé!A přesně jak tady píšou holky,jakmile začnu něco řešit,proč a jak atd.,tak se mnou okamžitě přestane komunikovat.Muži mají prostě nejraději klid a řešit nechtějí.Když jsem veselá a v pohodě,tak on taky.stolt Také o něj nechci přijít,ale přeci mu nemůžou být mé pocity úplně lhostejné,viď Val??

Není tady

#67 11. 9. 2007 15:45

Ellischka
♥♥♥----

Val a kolik je tvému příteli?

Není tady

#68 11. 9. 2007 15:49

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Val, je to celé o tvé závislosti na něm, a taky o tom, že on není bůh a neomylný. Až se začneš uznávat jako on uznává sebe, bude na tebe zase koukat jako na rovnocenného partnera, ne jako na doplněk domácnosti.
Jsi pro něj jistá=nezajímavá, i kdybys na hlavě poskakovala a odrážela se pádlem.
Jak to říká Selima, buď svá a hlavně ho nesvazuj svými doměnkami a řešeními, on to NECHCE řešit, tak se přizpůsob tím, že změníš současný dosavadní stereotyp. Víc choď pryč,na dýl, ne na pár hodin, měň víc šatník, a hlavně si nemysli, že ho máš navždycky, nevlastníš ho a on nevlastní tebe.

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#69 11. 9. 2007 15:50

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Sorry, Val, ale ja tiež nevidím, prečo niečo riešiť. Keby sa NIKTO neozval celý deň, tak rozumiem tej nervozite, ale keď sa dozvieš od kamoša, že NEMÁ ČAS, tak je asi jasné, že mu niečo do toho prišlo a že proste NEMÁ ČAS ani ti volať. Ja som sa vždy rehotala na stíhačke môjho bývalého šéfa, ktorá mu volala v najnevhodnejšej chvíli a keď jej to nesmelo povedal, bolo zle, že jej predsa MAL ZAVOLAŤ, ŽE NA ŇU NEMÁ ČAS. Blondínkovská logika týchto telefonátov ma vždy spoľahlivo dostala... big_smile
A to, že ti predtým volal...? No, zaľúbenosť, hormóny, možno menšie vyťaženie. Pre chlapov je práca hrozne dôležitá, niekedy až nepochopiteľne dôležitá.

Brita

Není tady

#70 11. 9. 2007 15:50

Val
♥♥♥♥♥♥-

Elischka: no je právě o 2 roky mladší....hrozně mě to mrzí, že mám pocit, že je už úplně bez citu, lhostejný , ale co s tím.....????

Není tady

#71 11. 9. 2007 15:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ty s tým nemôžeš urobiť nič, aspoň NIČ POZITÍVNE. Môžeš sa mu tak akurát zhnusiť, ak budeš prudiť.... Val, BUĎ SAMA SEBOU, SAMOSTATNÁ A S VLASTNOU ŽIVOTNOU NÁPLŇOU. To neznamená, že ho nemáš mať rada - ja som hrozne milovala môjho posledného ex, aj keď som pracovala 1000 km od neho a vídali sme sa raz za mesiac... ale volali sme si, mailovali - ale pekné, príjemné veci, neriešili sme problémy alebo to, či niekto žiarli, s kým sa kto stretáva a tak... Veľmi som ho ľúbila a tešila som sa naňho, ale vychutnávala som si aj prácu a život na opačnom konci Európy... Nevisela som na ňom ako balvan.

Upravil(a) Selima (11. 9. 2007 15:55)

Brita

Není tady

#72 11. 9. 2007 16:00

Jana22
♥♥-----

Val, nič v zlom, ale skús si po sebe prečítať celú túto tvoju diskusiu, či nebudeš sama zo seba unavená, že celý deň riešiš, že ti miesto neho zavolal kamarát.
Mám pocit, že mu nedáš dýchať.

Není tady

#73 11. 9. 2007 16:01

Val
♥♥♥♥♥♥-

Takže až přijede, tak mám dělat jako by nic jo??? Chtěla jsem mu jenom říct, že když mi mohl napsat jen sms,,,,,,nepřijdu, promiň

Není tady

#74 11. 9. 2007 16:02

Ellischka
♥♥♥----

Val napsal(a):

Elischka: no je právě o 2 roky mladší....hrozně mě to mrzí, že mám pocit, že je už úplně bez citu, lhostejný , ale co s tím.....????

Val já mám opravdu to samé a také jsem se tím trápila.Opravdu zaručeně zabírá přestat se na něj tak vázat.Já mu přestala přes den volat a když už jsem to udělala,tak jsem se ho do telefonu vesele zeptala jak se má,řekla mu,že se na něj těším a že pokud večer nic nemá,tak ho zvu na pivo(také spolu bydlíme).Máš nějaké koničky?Věnuj se jim,jsi příliš mladá na to se neustále trápit,také máš právo na to být veselá!!Vsadím se s tebou,že když dnes přijde domů a ty tam nebudeš(nemusíš jít zrovna na nějaké rande,ale třeba si jít zacvičit),tak si tak jistý už nebude.Pojď se mnou zítra na aerobik a chlapy necháme doma:D Zkus to a dej mi vědět,jak jsi dopadla!Zabírá to:supr: Držím moc moc palečky.

Není tady

#75 11. 9. 2007 16:02

Val
♥♥♥♥♥♥-

Ale to řeším tady s vámi a né s ním, nevím co už dál

Není tady

• Diskuse
  •  » Psychologická
  •  » Jak se udělat chlapovi vzácnější a aby opět měl zájem o nás ženy
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí