29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
boruvečka: já vím, ale když já o něj nechci přijít....pořád si říkám, snad má jen takové špatné období a zase se vrátí ten starý, hodný kluk....ale asi jsem trochu najivní, jaký máš ty názor, když si to tady přečteš
Není tady
Ivanka: a jakého zařízení? Jávím, že každý chlap a každá žena má svoje mouchy....a já ho miluju i s těma chybama...., ale když mě pořád připadá, že už jsem mu volná a s tím já nic neudělám, i kdybych se stavěla na hlavu......nesnáším ve vztahu, když ten druhý na něj prdí a dává mu to dost okatě najevo....a on mi pak tvrdí, že to tak vydím jen já, že mám pořád nějaký problém atd. tak co s tím
Není tady
Val - a nemá on tak trochu pravdu? Nemůžete být pořád jako dvě hrdličky, takový to ťuťuťu 24 hodin denně celý život prostě nejde. Asi ti tady i někdo další potvrdí, že když chlap musí odjet a dá ti to vědět (i když přes kámoše), tak mu záleží na tom, abys to věděla a neměla strach, že nevíš, kde je. On tyhle jemnosti neřeší jako ty.
Není tady
Val napsal(a):
Ivanka: a jakého zařízení? Jávím, že každý chlap a každá žena má svoje mouchy....a já ho miluju i s těma chybama...., ale když mě pořád připadá, že už jsem mu volná a s tím já nic neudělám, i kdybych se stavěla na hlavu......nesnáším ve vztahu, když ten druhý na něj prdí a dává mu to dost okatě najevo....a on mi pak tvrdí, že to tak vydím jen já, že mám pořád nějaký problém atd. tak co s tím
Aha, zařízení zvaného ..hospoda ..
Není tady
Helena: ale já po něm nechci, aby jsme spolu byli 24 hodin denně. Já mám taky své povinnosti, kamarádky....a on mi říkal, že jede pryč ráno, ale že se za mnou staví, že potřebuje něco ofotit...jak už jsem tu psala....a slušnost, je zavolat, že nepřijede, že si to tady místo něj vyzvedne někdo jiný.....od rána se mi neozval, jako by nic.....tady jde jen o to jak to dělal dřív a jak to dělá teď.....
Není tady
Hm...to ten můj zase do hospody nechodí, ale za kamarádama ven jo....teda teď v posledních 2 měsících začal
Není tady
Val napsal(a):
Natynka:Ale já jsem mu to řekla, a´t jde jestli chce, že to sama zvládnu. Ale to on obrátil....najednou....dokavaď jsem byla ufňukaná, tak byl rozhodnutej, že odejde. Ale když jsem změnila názor , tak najednou změna.
Nevím, plácám se v tom už 14 dní.....víš, jak je to nepříjemný pocit, když se najednou probudíš vedle člověka, kterého vůbec neznáš. Přesně ten pocit mám já, najednou se mi strašně odcizil.
Teď se snažíme oba, ale mě stejně připadá, že on se nesnaží tolik. Že mu to prostě tolik nejde a v tom cítím, že se odmilovává. Třeba dneska, mi volal, že přijde za mnou do práce, že chce něco okopírovat....no a co si myslíš, nepřišel a zavolal mi jeho kamarád, že přijde on , že ten můj musel narychlo odjet do Liberce.....a víš co mě na tom mrzí, že mi to ani nezavolal....hale lásko,nestíhám....vyzvedne ty papíry někdo jiný....prostě mi pořád dává najevo, že jsem mu lhostejná.....už jsem fakt bezradná, A to máme teď takovéto usmiřovací období po krizi, tak vidím jak se snaží....ono mu to snad ani nedochází ...jak se má chovat. Ale dřív to věděl.....tak co si o tom myslíš. Já jsem se mu taky samozřejmě neozvala......dala jsem to tomu kamarádovi a nic víc.
Val,
napitvej každé jeho slovo, nerozebírej co by udělal dřív a co teď, ty taky určitě spoustu věcí děláš jinak než tehdy, a většinou je to tak, že chlapi se bojí jakéhokoliv rozebírání čehokoliv .... nech ho být, dej mu čas, dej mu prostor, jestli tam láska je, neumře jen tak, láska si totiž cestu vždycky najde, i když třeba někdy klikatě.... zajdi do knihkupectví a kup si nějaké knížky, zkus třeba Čtyři dohody - to se dá stáhnout i na netu, ale už nevím kde, prostě pracuj na sobě a uvidíš, že to půjde....
Není tady
Natynka: ale já se snažím pracovat na sobě....už do něj nerýpu, nevyptávám se kam jde atak. Ale prostě když vidím, že se takhle snaží, tak bych ho nejraději poslala někam.....mají se snažit oba na tom vztahu pracovat a né jenom ten jeden....ty bys mu na to nic neříkala, že se ani nenamáhal mi to zavolat....když je s klukama nemá potřebu mi volat, když je sám,,,,tak to volá, snad asi z nudy....nebo já už vážně nevím. Nevím jak se k němu chovat....trochu jsem se v něm zklamala.....a on si snad ještě myslí, že už je to všechno v pohodě.....ale není. Jen nechci, aby si zase myslel, že to chci všechno dokola řešit a že jsem z toho na prášky...co bys dělala ty? Snažím se víc chodit za holkama, snažím se , jsem veselá, ale pak zas něco udělá jak nemá a já zas mám ten ošklivý pocit v duši, že na mě kašle, proč vlastně se mnou je? Ze zvyku, ze strachu ze samoty, já tu lásku prostě potřebuju dávat najevo....nejen slovně, ale zrovna takovýma maličkostma jako že si na mě za celej den třeba vzpomene, ale zatím dělá pravý opak
Není tady
Natynka: a od jakého autora je tato kniha....už jsem četla knihu: Proč muži milují potvory a hodným holkách zůstanou oči pro pláč....docela je to pravdivé
Není tady
Ahoj Val, co třeba děláte v týdnu, co o víkendu? Jestli třeba jste nezapadli do nějakého stereotypu? P.
Není tady
Já jsem ochotna měnit, měnit a změnit se,ale když vidím tu snahu jen u sebe....tak to prostě nejde
Není tady
když je s klukama nemá potřebu mi volat, když je sám,tak to volá, snad asi z nudy
A proč by ti měl volat, když je s klukama? Aby ti dokázal, že bez tebe nemůže být, že tě miluje? Přej mu taky "jeho" čas.
ale pak zas něco udělá jak nemá
Ale to, co "nemá dělat" určuješ ty, viď?
Není tady
počkej Val jak jako jsem ochotná měnit a změnit se? O tom to přece není. Jo - pracovat na sobě i na vztahu, fajn, ale změnit se? To je podle mě blbost. To se teda jako podle někoho představ "změníš" a budeš dělat co on chce a to tě bude fakt bavit?? A co to znamená, že snahu vidíš jen u sebe. Ono jestli náhodou moc netlačíš na pilu a nemá to spíš opačný účinek.. Co myslíš konkrétně tím, že ty máš snahu?
Není tady
No tak třeba jsem ho až moc hlídala, pořád se ho vyptávala atak. teď už to nedělám a on mi i říká sám co řešil atak. Ale to prostě vycítíš, když na tebe chlap kašle. Nechci se nijak měnit, ale jen trošku udržovat na uzdě svoje chování.....a na pilu netlačím, do ničeho ho neženu.....nechávám tomu volný průběh, sama jsem mu řekla, že ukáže až čas jestli spolu budeme dál,že slova nestačí ale činy,,,,,a on mi ty činy nedokazuje
Není tady
Helena: no něco udělá, že zase přestanu pochybovat o jeho lásce ke mě. Ono slovama se toho dá nakecat hodně, ale činy a skutky jak se k tobě ten druhý chová a zachová v určitých situacích - tím to asi poznáš nejlíp
Není tady
Já prostě potřebuju cítit, že mě miluje a ne , že pořád o mě pochybuje....to přeci nejde, já ho taky nechci měnit...chci jen, aby mi dával skutkama a činama na jevo, že mu nejsem lhostejná....tak jako to dělal dřív.
Chápete mě....ono se to strašně těžko popisuje....jsou to jen střípky, co jsem píšu a hlavně těžko se soudí, když ho neznáte to chápu
Není tady
Val napsal(a):
Natynka: a od jakého autora je tato kniha....už jsem četla knihu: Proč muži milují potvory a hodným holkách zůstanou oči pro pláč....docela je to pravdivé
Neco jsem o te knizce slysela.. "proc muzi miluji potvory..." O cem ta kniha je zhruba???
Není tady
Martina: je pojatá fakt humorně....o tom jak by se měla chovat žena, aby si ji muž vážil a nedělal si z ní jen koště....je to fakt srandovní, najdeš tam v té knize třeba i sama sebe
Není tady
a co teda děláte v týdnu a o těch víkendech? jestli to není jenom z práce, najíst, televize a tak, to pak člověka asi domů moc netáhne, aspoń pro mě by to byla nuda. V týdnu toho moc vymyslet nejde, když přijdeš domů pozdě,a le i tak sem tam nějaká večeře při svíčkách (a nemusíš jí chystat jenom ty), občas skočit vedele do baru na vínko a tak. A seberete se o víkendu a jedete třeba nějam pod stan nebo někam na celý víkend? Já jsem v manželství véíkendy trávila skoro pravidelkně jenom buď u manželových rodičů nebo o mé mámy nebo s manželem doma - časem to byl stereotyp jako blázen. Manželství nevydrželo (i když neje kvůli topmu, ale taky to přidalo) a teď díky tomu, že s přítelem to máme nstavené jinak už od začátku, takl je to fajn. A hlavně spolu mluvte. Ale ne ve stylu, kde jsi byl a s kým a kdy se vrátíš nebo jak to, že jsi mi nezavolal, když jsi byl celý večer venku s klukama, ale prostě se bavte o tom co děláte, co chcete dělat a tak. Asi píšu tak nějak na přeskáčku, ale snad je z toho jasný jak to myslím
Není tady
Val napsal(a):
tak je to: Miguel Don Ruiz: Čtyři dohody
Proč muži milují potvory... jsem nečetla, nějak mě to neláká .... a jedna věc je, jaké ženy muži milují a druhá věc, s jakými žijí, jaké obdivují, jakou společnost vyhledávájí v jaké konkrétní situaci ... a víš co je zajímavé, tenhle citát...
Podle ženy, jakou si muž vybral, se dá soudit o něm samém ... jaký je a zná-li svou cenu...
a divila by ses, kolik chlapů svojí cenu nezná.....
(jasně že se to dá použít i na ženy)
Mám raději :
Hodné holky se dostanou do nebe ... a ty zlobivé .. úplně všude
Není tady
holky jsem už fakt zoufalá, co byste mu řekli v mé situaci???? Nechci se s ním zase o něco přít, ale když něco začnu i v klidu, tak mi zase řekne....už zase začínáš
Není tady
Val napsal(a):
holky jsem už fakt zoufalá, co byste mu řekli v mé situaci???? Nechci se s ním zase o něco přít, ale když něco začnu i v klidu, tak mi zase řekne....už zase začínáš
víš co dělám, když nevím co mám říkat?? neříkám vůbec nic .... takže zkus to zahrát do neutrálna, nevím, nevím, možná , asi, nevím ....
Není tady
Natynka: hm, tak to si bude myslet , že se nic neděje....že mu to zase všechno prošlo,,,,tak proč by to nemohl udělat příště....vykašlat se na mě celý den a neozvat se
Není tady
Val, podle mě bys to měla spíš zkusit rozebrat s nějakám psychologem, protože já bse nedivím chalpovi, když pořád chceš rozebírat něco ve stylu - dřív to bylo hezký, proč ses taklhle změnit, ty už mě nemáš snad rád? Psycholog by tě mohl nasměrovat někam jinam. Jinak to že se ti někdo celý den neozve - a co má jako být? Co v tom vidíš za problém?
Není tady