Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

• Diskuse
  •  » Psychologická
  •  » Jak se udělat chlapovi vzácnější a aby opět měl zájem o nás ženy

#1 11. 9. 2007 9:38

Val
♥♥♥♥♥♥-

Jak se udělat chlapovi vzácnější a aby opět měl zájem o nás ženy

Tak piště, piště......jak se té naší druhé polovičce udělat vzácnejší, no prostě, aby si námi nebyli tak jistí.....a jak se chovat po krizi, aby si uvědomil, že vy jste ta pravá???????

Není tady

#2 11. 9. 2007 9:49

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jak se udělat chlapovi vzácnější a aby opět měl zájem o nás ženy

Val napsal(a):

Tak piště, piště......jak se té naší druhé polovičce udělat vzácnejší, no prostě, aby si námi nebyli tak jistí.....a jak se chovat po krizi, aby si uvědomil, že vy jste ta pravá???????

podle mě jediná cesta je být sama sebou a hlavně, nehledat zaručený recept na úspěch, protože každý je individuální a jakákoliv snaha stylizovat se do nějaké role působí křečovitě a to už je špatný začátek cesty.....

a hlavně, pokud ten chlap neví, že TY jsi ta pravá ... počkej si na toho, který to vědět bude ...

Miluj muže, který ti neříká,že jsi "sexy", ale že jsi "krásná".
Toho, který ti zavolá zpátky, když jsi ty položila.
Toho, který zůstane vzhůru jen proto, aby te viděl spát.
Toho, který líbá tvé čelo.
Toho, který tě chce ukázat celému světu, i když nejsi zrovna miss.
Toho, kterému je úplně jedno, jestli jsi časem ztloustla nebo zhubla.
Toho, který říká: "Co si das, broučku? Já vařím."
Toho, který tě před svými přáteli vezme za ruku.
Čekej na toho, který ti řekne, co pro něj znamenáš a že je šťastný, protože má právě tebe.....
A který tě představí svým přátelům se slovy: "Tak to je ona."

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#3 11. 9. 2007 9:53

boruvecka
♥♥♥----

Natynko, svatá slova......

Není tady

#4 11. 9. 2007 9:55

Val
♥♥♥♥♥♥-

Mám teď s přítelem krizi, ale o tom jsem už psala v sekci: tichá domácnost.....jak jsem totiž otočila a přestala jsem dělat ufňukanou, tak najednou otočil.....předtím jsem se mohla stavět na hlavu a nevnímal mě....teď když to neřeším a jsem veselá, tak se najednou stará...nechápu ty chlapy

Není tady

#5 11. 9. 2007 9:56

Val
♥♥♥♥♥♥-

Ale krásně si ty věty napsala, tak tyhle věty můj přítel přesně dělal,ale jen na začátku, než jsem ho omrzela....

Není tady

#6 11. 9. 2007 9:57

Val
♥♥♥♥♥♥-

četla jsi ten můj příběh v té tiché domácnosti....chtěla bych vědět jaký máš na to názor?

Není tady

#7 11. 9. 2007 10:04

Ráček
♥♥♥♥♥--

Val já si myslím, že je to relativní ! Na každého platí něco jiného, ale obecně v chlapech jsou zakódovaní ti lovci, tak když děláš naoko otočenou a jakoby se o něho nezajímáš, tak chtějí dobývat a zajímají se. Aji u mě to tak funguje;) Funguje to mnohem líp než prosby , slzy apod. Být v pohodě a nezajímat se, to na ně působí jak magnet rodna

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20081120/k/ab7c/preg.png
Bude to kluk :-)
KO 16.7
4.7 velký UTZ ve 20.tt

Není tady

#8 11. 9. 2007 10:08

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

No to je přece to  nejjednodušší, prostě s ním fyzicky nebýt! reta
Když se vídáte jednou za měsíc, ó to jste si vzácní!

Není tady

#9 11. 9. 2007 10:34

Val
♥♥♥♥♥♥-

Daniela: to jo ale když spolu bydlíme, tak je to rozdíl....to si moc vzácní být nemůžeme

Není tady

#10 11. 9. 2007 10:41

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Myslím, že žena by se neměla hlavně obětovat pro rodinu. Tzn. má si najít svoje zájmy, kam muž patřit nebude, žít si taky svůj život. Pokud máte společné děti, přenechat mu část péče o ně a jít si za svým koníčkem. Zároveň je podle mě potřeba trávit společný čas s partnerem a s dětmi a taky někdy s partnerem jen o samotě a děti někam na víkend "prodat". Těžké je najít v tom rovnováhu, chce to dost komunikace (hlavně, když mám pocit, že něco vázne, což žena zjistí většinou intiutivně dříve než muž).

Val, muži budeš vzácná, když budeš sama sebou. Když budeš osobností. Pak je už podružné, zda máš velikost XXL nebo neumíš tancovat. Když jsi osobností, víš, že umíš spoustu jiných věcí a velkou hlavu si říliš z toho, co nemůžeš změnit, neděláš. Těžké je ovšem v takovou osobnost vyzrát, je pohodlnější převzít třeba model vlastní maminky, která od rána do večera pána tvorstva obskakuje, podstrojuje, protože "tak se to má" nebo naopak model matky, jejíž nejoblíbenější činností je plkání u sousedů a je jí povětšinou jedno, jestli je čas večeře a že by (jakožto strážkyně krbu) měla sezvat rodinu dohromady, aby se vůbec za celý den aspoň jednou sešli a utužovali vztahy....

Není tady

#11 11. 9. 2007 10:49

Val
♥♥♥♥♥♥-

Děti spolu nemáme....je mi 24 let, takže ještě ne. Přečti si moje příspěvky.....sekce:tichá domácnost a pak mi napiš svůj názor....díky moc

Není tady

#12 11. 9. 2007 11:11

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Já nesouhlasím. Společně bydlet neznamená trávit spolu veškerý čas. Tak se třikrát týdně věnujte každý svým aktivitám a netravte společně polovinu víkendů. A je to. Obzvlášť jestli nemáte děti.

Není tady

#13 11. 9. 2007 11:35

Val
♥♥♥♥♥♥-

Daniela: já vím, ale když dřív kamarády nepotřeboval,,,,byla jsem na prvním místě já a najednou obrat....už mě nestaví do první řady....už si připadám,že se mnou ani není rád.... i když jsem razantně změnila svoje chování....u něj žádné změny nevidím....přeci se musí snažit oba a né jednom jeden ...přeci nemůžu ustupovat pořád já...vím, že to nejde ze dne na den...., ale musím vidět snahu a né, že mu je to všechno jedno. víš, v něm se vyznat , co chce atak,. je dost těžký...je introvert a nepustí k sobě nikoho. Vše si řeší sám a navenek je v pohodě...asi už mě fakt nemiluje...i když mi sám řekl, že mě miluje, ale prý né jako dřív.....i já vidím, ty změny co dřív všechno pro mě dělal,,,,,jak se snažil, jaký byl....a teď nic

Není tady

#14 11. 9. 2007 11:37

Val
♥♥♥♥♥♥-

Tak jak se v něm mám vyznat....je to fakt dost těžký a já se akorát tak pořád trápím....otázkama...PROČ se to stalo, co jsem udělala špatně.....????

Není tady

#15 11. 9. 2007 11:45

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Tak jsem si tě Val našla....

Jednak si myslím, že jednou za čas bouchnout, udělat scénku, není vůbec na škodu, jasně že ne 3x v týdnu, ale když je něčeho moc, je toho příliš .... a je dobré zavčas řešit, dokud není úplně pozdě. a jako ženská máš na trochu hysterie od přírody prostě nárok. a ne čekat na dobu, kdy místo toho aby si vyslechl tvé řeči, scénky, radši práskne dveřma a půjde za kamarádama, do hospody, nebo já nevím kam se uklidnit.
Pak není dobré říkat věci když se hádáte, myslím tím závažné věci, urážet se slovně a tak. protože to co je řečeno v afektu, i když ty bys na to nejraději zapomněla, ten druhý si to pamatuje.... takže  pouč se do budoucnosti z toho.
jestli tě má  na háku, jak říkáš, nech ho jít .... je to to nejlepší, co můžeš udělat pro něho a hlavně PRO SEBE! 
chceš si vynucovat lásku, cit, jen proto, aby sis dokázala, že na to máš? nedělej to, jasně že na to máš...
víš čím na něj zapůsobit, pravděpodobně stačí kývnout prstíčkem a skončíte spolu v posteli, ale jak dlouho tě to bude bavit? bude to jen hra, která něco prodlouží, ale definitivně neodvrátí....  znám to, proto to říkám.... a ještě nedávno jsem si taky hrála ... a víš jak dlouho mě to bavilo poté, co jsem dosáhla svého - svým trucovitým výrazem, nosánkem nahoru a odtažitým chladem?? asi dvě hodiny po tom, co jsem dostala to, co jsem chtěla....... vždycky si můžeš vybrat. říká se, že jsou dvě záklaní emoce, které ovlivňují život člověka. láska nebo strach. pokud necháš osud řídit tvou cestu láskou, budeš spokojená a šťastná se vším, protože ti bude připadat dobré cokoliv se stane. ze všeho si vezmeš nějaké ponaučení. když není jeden chlap bude jinej a jestli lepší, to záleží na tobě. tak to prostě v životě je. jen tomu musíš věřit, protože vždycky jsi to, v co věříš že jsi. podvědomí má neskutečně obrovskou moc. a je jen na tobě, zda toho využiješ ve svůj prospěch. Vždycky máš možnost volby....

A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#16 11. 9. 2007 11:48

OTZI
♥♥♥♥♥--

Čekej na toho, který ti řekne, co pro něj znamenáš a že je šťastný, protože má právě tebe.....

Netynko,kopíruju,to je krásný.SUPER SUPER.

Taky myslím,že nejlepší je být sama sebou,být osobnost. Taky mě tahle otázka jak být vzácnější už kolikrát napadla.Taky jsem se pokoušela něco pro to udělat,protože jsem typ,který by rád pořád poslouchal hezký slova,byl obdivován jako v době zamilovanosti a blbě se mi smiřuje s tím,že takové to už fakt nikdy nebude.Ale ta zamilovanost to jsou ty růžový brejle a pak přijde ta opravsdová láska,kdy  to cítíš,anii ti to ten druhý nemusí říkat,že tě miluje. Ráno udělá kafíčko.Umíme spolu i krásně mlčet,smějeme se a tak. Zrovna včera mi řekl,že mi to sluší,koupila jsem si nový sáčko.
Jsme spolu už 17 let z toho 15 let manželé. Taky jsem byla ta ochránkyně krbu a obětovala rodině všechno,všechen svůj čas. No a ještě k tomu spolu pracujeme,takže další moje objetování je firmě.Taky to není lehký,kolikrát si říkám,že by bylo lepší pracovat jinde,aby jsme si byli vzácnější a měli si víc co povídat. Ale pak je to zase v pohodě.Takhle bych potřebovala být vzácnější.Jsme spolu v práci a pak doma. Ale děti jsou větší,takže už budu moc myslet víc na sebe a začít se víc věnovat sobě.

Ale piště pistě ráda si počtu všechny tipy a fígle,jak  být zase víc obdivována apod. Přece nám to dělá tak dobře a je to příjemný. Po tolika letech se stává,že se lidi znaj do detailu,všechno skoro bylo řečeno. Taky se s tím nechci ve svých 34 letech smířit.

Není tady

#17 11. 9. 2007 11:49

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

No tak přeces nečekala, že budete zamilovaní a nadšení z trávení veškerého času spolu navěky. On je to normální proces. Po jednom až dvou letech prostě zamilování přejde. A jeho asi přešlo dřív než tebe.

Není tady

#18 11. 9. 2007 11:51

boruvecka
♥♥♥----

Val napsal(a):

Daniela: já vím, ale když dřív kamarády nepotřeboval,,,,byla jsem na prvním místě já a najednou obrat....už mě nestaví do první řady....už si připadám,že se mnou ani není rád.... i když jsem razantně změnila svoje chování....u něj žádné změny nevidím....přeci se musí snažit oba a né jednom jeden ...přeci nemůžu ustupovat pořád já...vím, že to nejde ze dne na den...., ale musím vidět snahu a né, že mu je to všechno jedno. víš, v něm se vyznat , co chce atak,. je dost těžký...je introvert a nepustí k sobě nikoho. Vše si řeší sám a navenek je v pohodě...asi už mě fakt nemiluje...i když mi sám řekl, že mě miluje, ale prý né jako dřív.....i já vidím, ty změny co dřív všechno pro mě dělal,,,,,jak se snažil, jaký byl....a teď nic

Val, laska je pro dva a take o dvou. A jakou hodnotu ma laska ve ktere pochybujes a trapis se?

Není tady

#19 11. 9. 2007 11:53

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

OTZI - děkuji smile
krásných slov není nikdy dost...

Není tady

#20 11. 9. 2007 12:25

Val
♥♥♥♥♥♥-

Natynka:Ale já jsem mu to řekla, a´t jde jestli chce, že to sama zvládnu. Ale to on obrátil....najednou....dokavaď jsem byla ufňukaná, tak byl rozhodnutej, že odejde. Ale když jsem změnila názor , tak najednou změna.
Nevím, plácám se v tom už 14 dní.....víš, jak je to nepříjemný pocit, když se najednou probudíš vedle člověka, kterého vůbec neznáš. Přesně ten pocit mám já, najednou se mi strašně odcizil.
Teď se snažíme oba, ale mě stejně připadá, že on se nesnaží tolik. Že mu to prostě tolik nejde a v tom cítím, že se odmilovává. Třeba dneska, mi volal, že přijde za mnou do práce, že chce něco okopírovat....no a co si myslíš, nepřišel a zavolal mi jeho kamarád, že přijde on , že ten můj musel narychlo odjet do Liberce.....a víš co mě na tom mrzí, že mi to ani nezavolal....hale lásko,nestíhám....vyzvedne ty papíry někdo jiný....prostě mi pořád dává najevo, že jsem mu lhostejná.....už jsem fakt bezradná, A to máme teď takovéto usmiřovací období po krizi, tak vidím jak se snaží....ono mu to snad ani nedochází ...jak se má chovat. Ale dřív to věděl.....tak co si o tom myslíš. Já jsem se mu taky samozřejmě neozvala......dala jsem to tomu kamarádovi a nic víc.

Není tady

#21 11. 9. 2007 12:31

helena
♥♥♥♥♥♥♥

hele, lásko... a co když opravdu nestíhal... http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Možná bys z něj lámala odpovědi na otázky proč jede, kdy se vrátí, proč posílá kamaráda, proč si mu lhostejná... a jestli spěchal, byl telefonát od kámoše nejjednodušší řešení.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#22 11. 9. 2007 12:36

Val
♥♥♥♥♥♥-

Helena: Víš, kdyby chtěl tak si tu minutku přeci najde....když to dělal dřív, tak je mi divné , že teď né a to víc věcí, které teď dělá jinak a jak se v tom mám vyznat.....když o tom nikdy nechce mluvitm podotýkám, že dřív byl v citech otevřený,,,,,,

Není tady

#23 11. 9. 2007 12:37

Val
♥♥♥♥♥♥-

Helena: a určitě bych ho nebombardovala otázkami: proč a jak, jen mi šlo o to , že se prostě nenamáhal, proč taky vid??? KDyž už jsem mu asi volná

Není tady

#24 11. 9. 2007 12:42

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Natynka napsal(a):

Val napsal(a):

podle mě jediná cesta je být sama sebou a hlavně, nehledat zaručený recept na úspěch, protože každý je individuální a jakákoliv snaha stylizovat se do nějaké role působí křečovitě a to už je špatný začátek cesty.....

a hlavně, pokud ten chlap neví, že TY jsi ta pravá ... počkej si na toho, který to vědět bude ...

kromě toho vaření, to můj m. splnuje,ale má zase jiné mouchy.

Není tady

#25 11. 9. 2007 12:43

Val
♥♥♥♥♥♥-

Ivana: tak to máš štěstí....to já říct nemohu

Není tady

• Diskuse
  •  » Psychologická
  •  » Jak se udělat chlapovi vzácnější a aby opět měl zájem o nás ženy
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí