|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Moje 30 letá přítelkyně prý nikdy neměla orgasmus. A opravdu to tak při sexu vypadá. Je jí to prý příjemné - ten sex, a to je asi tak vše. Do poradny nechce, prý existuje nějaké procento žen, které ho nemají. Je s tím smířená, já se dlouho snažil nějak jí k orgasmu přivést, ale bez úspěchu. po*no je jí k smíchu, né ke vzrušení. Myslím, že má nějakej psychickej blok nebo co.
Díky za názor, dámy
Není tady

Nemusí mít psychický problém, opravdu existuje určité procento žen, které orgasmus nikdy neprožijí. Pokud je tvojí přítelkyni sex s tebou příjemný, pak v tom takový problém nevidím. Ale možná by měla zkusit navštívit sexuologa, ten by jí mohl pomoci tento "problém" vyřešit. Někdy chuť na sex a prožitky z něj ovlivňuje i nevhodná antikoncepce.
Není tady

Já bych řekla, že to procento žen bez orgasmu není vůbec zanedbatelné. Je jich mnoho. Jen to žádná nekřičí do světa, tak se o tom neví, mnohdy o tom neví ani partner.
Myslím, že na orgasmus není nikdy pozdě. Může ještě přijít.
Není tady
Damila napsal(a):
Já bych řekla, že to procento žen bez orgasmu není vůbec zanedbatelné. Je jich mnoho. Jen to žádná nekřičí do světa, tak se o tom neví, mnohdy o tom neví ani partner.
Myslím, že na orgasmus není nikdy pozdě. Může ještě přijít.
Řekal bych, že partner o tom zpravidla ví, když ho to zajímá....
Já si totiž nedokážu představit, jak se dá zahrát orgasmus, když vlastně ani nevim co to je... 
Není tady

Selene napsal(a):
Damila napsal(a):
Myslím, že na orgasmus není nikdy pozdě. Může ještě přijít.Řekal bych, že partner o tom zpravidla ví, když ho to zajímá....
Já si totiž nedokážu představit, jak se dá zahrát orgasmus, když vlastně ani nevim co to je...
No já nevím, ještě jsem neměla důvod předstírat, buď to šlo, nebo ne.
Ale řekla bych, že jak ženy (co neměly orgasmus), tak muži jsou masírováni něčím, co vidí v TV nebo na "Péčku", jak to hrají herečky. Myslím, že někteří muži dokonce podobnou reakci očekávají, aby se cítili jako samci, co umí partnerku rozrajcovat.
Skutečnost je taková, že ani já třeba někdy u manžela nepoznám, že má orgasmus (až pak), bo u toho neřve jako zvíře.
Není tady
Damila napsal(a):
Selene napsal(a):
Damila napsal(a):
Myslím, že na orgasmus není nikdy pozdě. Může ještě přijít.Řekal bych, že partner o tom zpravidla ví, když ho to zajímá....
Já si totiž nedokážu představit, jak se dá zahrát orgasmus, když vlastně ani nevim co to je...No já nevím, ještě jsem neměla důvod předstírat, buď to šlo, nebo ne.
Ale řekla bych, že jak ženy (co neměly orgasmus), tak muži jsou masírováni něčím, co vidí v TV nebo na "Péčku", jak to hrají herečky. Myslím, že někteří muži dokonce podobnou reakci očekávají, aby se cítili jako samci, co umí partnerku rozrajcovat.
Skutečnost je taková, že ani já třeba někdy u manžela nepoznám, že má orgasmus (až pak), bo u toho neřve jako zvíře.
Ty ale je to fakt...nynější partner mi to teda jako slušně oznámí s omluvou v hlase (co to z něj proboha ta jeho semetrika udělala???
) jinak bych to ani nevěděla 
Zato ex si to vysloveně užíval a chudáček kolikrát od toho "vzdychání" nemohl pak ani mluvit,ani dejchat 
Není tady
invisibleman napsal(a):
Moje 30 letá přítelkyně prý nikdy neměla orgasmus. A opravdu to tak při sexu vypadá. Je jí to prý příjemné - ten sex, a to je asi tak vše. Do poradny nechce, prý existuje nějaké procento žen, které ho nemají. Je s tím smířená, já se dlouho snažil nějak jí k orgasmu přivést, ale bez úspěchu. po*no je jí k smíchu, né ke vzrušení. Myslím, že má nějakej psychickej blok nebo co.
Díky za názor, dámy
Otazkou je jestli nikdy nemela orgasmus s muzem nebo opravdu nikdy... mnoho zen ho pozna jen pri masturbaci, ktera je obecne doporucovana, ptz nejdriv ona a pak ty musis zjistit co se ji libi a co ne...
Pokud je skutecne smirena-to jde??- tak bych asi nechala na jeji volbe jestli se chce snazit nebo ne, kdyz ne o to vic bych ji pripravila jinych zazitku z milovani-PRIJEMNYCH 
Není tady