6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moje 30 letá přítelkyně prý nikdy neměla orgasmus. A opravdu to tak při sexu vypadá. Je jí to prý příjemné - ten sex, a to je asi tak ve. Do poradny nechce, prý existuje nějaké procento en, které ho nemají. Je s tím smířená, já se dlouho snail nějak jí k orgasmu přivést, ale bez úspěchu. po*no je jí k smíchu, né ke vzruení. Myslím, e má nějakej psychickej blok nebo co.
Díky za názor, dámy
Není tady
Nemusí mít psychický problém, opravdu existuje určité procento en, které orgasmus nikdy neproijí. Pokud je tvojí přítelkyni sex s tebou příjemný, pak v tom takový problém nevidím. Ale moná by měla zkusit navtívit sexuologa, ten by jí mohl pomoci tento "problém" vyřeit. Někdy chu na sex a proitky z něj ovlivňuje i nevhodná antikoncepce.
Není tady
Já bych řekla, e to procento en bez orgasmu není vůbec zanedbatelné. Je jich mnoho. Jen to ádná nekřičí do světa, tak se o tom neví, mnohdy o tom neví ani partner.
Myslím, e na orgasmus není nikdy pozdě. Můe jetě přijít.
Není tady
Damila napsal(a):
Já bych řekla, e to procento en bez orgasmu není vůbec zanedbatelné. Je jich mnoho. Jen to ádná nekřičí do světa, tak se o tom neví, mnohdy o tom neví ani partner.
Myslím, e na orgasmus není nikdy pozdě. Můe jetě přijít.
Řekal bych, e partner o tom zpravidla ví, kdy ho to zajímá....
Já si toti nedokáu představit, jak se dá zahrát orgasmus, kdy vlastně ani nevim co to je...
Není tady
Selene napsal(a):
Damila napsal(a):
Myslím, e na orgasmus není nikdy pozdě. Můe jetě přijít.Řekal bych, e partner o tom zpravidla ví, kdy ho to zajímá....
Já si toti nedokáu představit, jak se dá zahrát orgasmus, kdy vlastně ani nevim co to je...
No já nevím, jetě jsem neměla důvod předstírat, buď to lo, nebo ne.
Ale řekla bych, e jak eny (co neměly orgasmus), tak mui jsou masírováni něčím, co vidí v TV nebo na "Péčku", jak to hrají herečky. Myslím, e někteří mui dokonce podobnou reakci očekávají, aby se cítili jako samci, co umí partnerku rozrajcovat.
Skutečnost je taková, e ani já třeba někdy u manela nepoznám, e má orgasmus (a pak), bo u toho neřve jako zvíře.
Není tady
Damila napsal(a):
Selene napsal(a):
Damila napsal(a):
Myslím, e na orgasmus není nikdy pozdě. Můe jetě přijít.Řekal bych, e partner o tom zpravidla ví, kdy ho to zajímá....
Já si toti nedokáu představit, jak se dá zahrát orgasmus, kdy vlastně ani nevim co to je...No já nevím, jetě jsem neměla důvod předstírat, buď to lo, nebo ne.
Ale řekla bych, e jak eny (co neměly orgasmus), tak mui jsou masírováni něčím, co vidí v TV nebo na "Péčku", jak to hrají herečky. Myslím, e někteří mui dokonce podobnou reakci očekávají, aby se cítili jako samci, co umí partnerku rozrajcovat.
Skutečnost je taková, e ani já třeba někdy u manela nepoznám, e má orgasmus (a pak), bo u toho neřve jako zvíře.
Ty ale je to fakt...nynějí partner mi to teda jako sluně oznámí s omluvou v hlase (co to z něj proboha ta jeho semetrika udělala??? ) jinak bych to ani nevěděla
Zato ex si to vysloveně uíval a chudáček kolikrát od toho "vzdychání" nemohl pak ani mluvit,ani dejchat
Není tady
invisibleman napsal(a):
Moje 30 letá přítelkyně prý nikdy neměla orgasmus. A opravdu to tak při sexu vypadá. Je jí to prý příjemné - ten sex, a to je asi tak ve. Do poradny nechce, prý existuje nějaké procento en, které ho nemají. Je s tím smířená, já se dlouho snail nějak jí k orgasmu přivést, ale bez úspěchu. po*no je jí k smíchu, né ke vzruení. Myslím, e má nějakej psychickej blok nebo co.
Díky za názor, dámy
Otazkou je jestli nikdy nemela orgasmus s muzem nebo opravdu nikdy... mnoho zen ho pozna jen pri masturbaci, ktera je obecne doporucovana, ptz nejdriv ona a pak ty musis zjistit co se ji libi a co ne...
Pokud je skutecne smirena-to jde??- tak bych asi nechala na jeji volbe jestli se chce snazit nebo ne, kdyz ne o to vic bych ji pripravila jinych zazitku z milovani-PRIJEMNYCH
Není tady