Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 11. 9. 2007 5:23

invisibleman
♥------

neměla nikdy orgasmus - prý

Moje 30 letá přítelkyně prý nikdy neměla orgasmus. A opravdu to tak při sexu vypadá. Je jí to prý příjemné - ten sex, a to je asi tak vše. Do poradny nechce, prý existuje nějaké procento žen, které ho nemají. Je s tím smířená, já se dlouho snažil nějak jí k orgasmu přivést, ale bez úspěchu. po*no je jí k smíchu, né ke vzrušení. Myslím, že má nějakej psychickej blok nebo co.
Díky za názor, dámy

Není tady

#2 11. 9. 2007 5:30

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Re: neměla nikdy orgasmus - prý

Nemusí mít psychický problém, opravdu existuje určité procento žen, které orgasmus nikdy neprožijí. Pokud je tvojí přítelkyni sex s tebou příjemný, pak v tom takový problém nevidím. Ale možná by měla zkusit navštívit sexuologa, ten by jí mohl pomoci tento "problém" vyřešit. Někdy chu na sex a prožitky z něj ovlivňuje i nevhodná antikoncepce.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#3 11. 9. 2007 7:03

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Já bych řekla, že to procento žen bez orgasmu není vůbec zanedbatelné. Je jich mnoho. Jen to žádná nekřičí do světa, tak se o tom neví, mnohdy o tom neví ani partner.
Myslím, že na orgasmus není nikdy pozdě. Může ještě přijít.

Není tady

#4 11. 9. 2007 7:19

Selene
♥♥♥----

Damila napsal(a):

Já bych řekla, že to procento žen bez orgasmu není vůbec zanedbatelné. Je jich mnoho. Jen to žádná nekřičí do světa, tak se o tom neví, mnohdy o tom neví ani partner.

Řekal bych, že partner o tom zpravidla ví, když ho to zajímá....
Já si totiž nedokážu představit, jak se dá zahrát orgasmus, když vlastně ani nevim co to je... kapitulation

Není tady

#5 11. 9. 2007 7:26

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Selene napsal(a):

Damila napsal(a):

Já si totiž nedokážu představit, jak se dá zahrát orgasmus, když vlastně ani nevim co to je... kapitulation

No já nevím, ještě jsem neměla důvod předstírat, buď to šlo, nebo ne.
Ale řekla bych, že jak ženy (co neměly orgasmus), tak muži jsou masírováni něčím, co vidí v TV nebo na "Péčku", jak to hrají herečky. Myslím, že někteří muži dokonce podobnou reakci očekávají, aby se cítili jako samci, co umí partnerku rozrajcovat.
Skutečnost je taková, že ani já třeba někdy u manžela nepoznám, že má orgasmus (až pak), bo u toho neřve jako zvíře.smile

Není tady

#6 11. 9. 2007 7:33

Selene
♥♥♥----

Damila napsal(a):

Selene napsal(a):

Damila napsal(a):

No já nevím, ještě jsem neměla důvod předstírat, buď to šlo, nebo ne.
Ale řekla bych, že jak ženy (co neměly orgasmus), tak muži jsou masírováni něčím, co vidí v TV nebo na "Péčku", jak to hrají herečky. Myslím, že někteří muži dokonce podobnou reakci očekávají, aby se cítili jako samci, co umí partnerku rozrajcovat.
Skutečnost je taková, že ani já třeba někdy u manžela nepoznám, že má orgasmus (až pak), bo u toho neřve jako zvíře.smile

Ty ale je to fakt...nynější partner mi to teda jako slušně oznámí s omluvou v hlase (co to z něj proboha ta jeho semetrika udělala??? yikes) jinak bych to ani nevěděla dumbom
Zato ex si to vysloveně užíval a chudáček kolikrát od toho "vzdychání" nemohl pak ani mluvit,ani dejchat tummenupp

Není tady

#7 11. 9. 2007 22:13

airgosh
♥♥♥♥---
Místo: Praha

invisibleman napsal(a):

Moje 30 letá přítelkyně prý nikdy neměla orgasmus. A opravdu to tak při sexu vypadá. Je jí to prý příjemné - ten sex, a to je asi tak vše. Do poradny nechce, prý existuje nějaké procento žen, které ho nemají. Je s tím smířená, já se dlouho snažil nějak jí k orgasmu přivést, ale bez úspěchu. po*no je jí k smíchu, né ke vzrušení. Myslím, že má nějakej psychickej blok nebo co.
Díky za názor, dámy

Otazkou je jestli nikdy nemela orgasmus s muzem nebo opravdu nikdy... mnoho zen ho pozna jen pri masturbaci, ktera je obecne doporucovana, ptz nejdriv ona a pak ty musis zjistit co se ji libi a co ne...
Pokud je skutecne smirena-to jde??- tak bych asi nechala na jeji volbe jestli se chce snazit nebo ne, kdyz ne o to vic bych ji pripravila jinych zazitku z milovani-PRIJEMNYCH wink

Co se ma stat stane se a vse je jak ma byt...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí