6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Damila napsal(a):
No jo, ale vemte si to naopak.
Otec se chce koupat se svou 10-letou dcerou.
Koupat ve vaně, ne cachtat v bazénu.
Na to se podle mě kouká úplně jinak. Proč?
On je hlavně rozdíl, jestli se chce koupat otec se svou dcerou nebo ona s ním.
Není tady
Selima napsal(a):
Emma napsal(a):
Petuno, ja Ti neviem.... Nechcem sa vyjadrova za alebo proti....lebo ja syna nemám... Keď ho budem ma, tak potom by som mohla hovori zo svojej skúsenosti.
Podža mňa je najdôleitejí ten vzah medzi rodičom a dieaom.
Ja osobne, ako matka by som prikladala dôraz na to, aby som svojho syna vychovávala slune, aby si ma váil, aby sa vedel správa, aby mi pomáhal, aby proste raz z neho vyrástol dobrý mu, z ktorého dievčatá a eny budú namäkko...A aby sa raz od teba dokázal napr. odpúta?
Ale silné pouto, mazlení, tulení je něco odliného nezávislost.
POdle bajky je dobrá a nejvíce milující matka ta, která nenechá dítě roztrhnout, tak moc ho miluje. To je ale otázka která nastane a za dalích pár let, já osobně nemám vůbec potíe se synovou nezávislostí. Spíe mně napadlo, e to e za mnou chodí do koupelny je i v tom, e cítí e odtud mu neuteču a e tam nebudeme řeit problémy, e je to v příjemné, klidné a uvolněné atmosféře. Zpravidla tam se mnou chodí rozebírat motory, auta, psy nebo planety
Není tady
mashanka napsal(a):
Damila napsal(a):
No jo, ale vemte si to naopak.
Otec se chce koupat se svou 10-letou dcerou.
Koupat ve vaně, ne cachtat v bazénu.
Na to se podle mě kouká úplně jinak. Proč?On je hlavně rozdíl, jestli se chce koupat otec se svou dcerou nebo ona s ním.
Naprostý souhlas, pokud nikdo nikoho nenutí, pokud si o to dcera řekne, tak nevidím důvod proč by to byl problém. Moná bych začala řeit pokud by o to stála 13-14 letá dcera, to ale souvisí u s dospíváním.
Před pár lety jsme byli se známými na dovolené na oputěné chalupě a protoe tam nebyl nikdo jiný ne my tak jsme se domluvili e se budeme opalovat bez plavek. Dětem to ani moc nedolo, sundali plavky automaticky také. Jejich dceři mohlo být právě mezi 11-12 rokem, synovi o rok míň.. Jediná poznámka kterou na toto téma pronesli byla ta, e musím být podstatně chytřejí ne jejich maminka, kdy mám o tolik větí prsa. Od tě doby jsem na velikost hrudníku váně pyná Jejich děti neutrpěly ádnou psychickou újmu a letos se mně na to ptaly, jestli si pamatuju jak to říkaly a brali to jako vtip:D
Jo a v té době se jetě tyhle dvě děti na sobě tak závislé jako dvojčata spolu nejen koupali , ale čekali se navzájem na záchodě, čemu jsem sie sice divila, ale kdy jim to tak pasovalo......
No te'd jeden před druhým prchá za závěs a jem po sobě pokřikují sexistické poznámky .D
Není tady
Já se se synem sice nekoupu, ani jsem to nedělala a asi bych měla zábrany, i kdy názor Malin chápu a nevidím na tom vůbec nic patného Ale zase svého u 15letého synka občas hladím, pusinkuju a je mi milé, kdy si opře, třeba při sledování TV, hlavu o mé rameno, čechrám mu vlasy a předu Přítel je ale z toho na mrtvici a tvrdí, e u je na to velký a e bych tak maximálně měla (byve unavena) si opřít hlavu o jeho muné rámě. Nemyslím si, e bych z něj vychovala mámina mazánka, neposluhuju mu a vedu ho (aspoň si myslím) k samostatnosti....prostě beru to jeho opření si hlavy o mé rameno jako projev citu , které zase tak moc neprojevuje (jako jiní synci v jeho věku aspoň slovně či nonverbálně jinak). Je to trochu , ale moná to sem trochu patří. Kadý má hranici projevu citů jinde a nelze dělat hned dělat z někoho pedofila jen kvůli tomu, e se nehalí jako arabky do árí, či jak se ty hadry, do kterých jsou nuceni se kuklit, jmenují.
Není tady
A co koupání otce a dcery a otce?
mé dceři je 6 let a koupu se s ní vdy v neděli, kdy myjeme hlavu. Nevím, do kdy je vhodné se s dcerou koupat, aby to nebylo divné, nebo ji to neohroovalo na jejím vývoji:-)
Děkuji,
M.S.
Není tady
Myslím si, e je nevhodné, aby se otec koupal se estiletou dcerou.
Není tady
Také si myslím, e v tomto věku je to u nevhodné.
Není tady
Proč? Nae holka se taky občas koupe s tátou, dělaj ve vaně blbosti. (drbou si záda, sprchujou si vlasy, říkaj hádanky, a tak prostě ) Je jí 7 let. a nepřijde mi to nevhodné.
Upravil(a) dusička (28. 12. 2014 23:36)
Není tady
dusičko, tvůj manel je doma jen velmi málo. A sama píe - občas se koupe. To chápu, kdy přijede domů jednou za několik týdnů, e si chce holku uít, vyblbnout se.
Kdy půjdu do plavecké haly s malým synem, nebo otec s malou dcerou, pokládám za běné, e se budou spolu sprchovat nazí. Nebo kdy si syn zajde pro něco do koupelny, kdy se koupu, nemám s tím problém.
Ale nechápu otce, který má potřebu se kadou neděli koupat se svou estiletou dcerou. Proč takovou potřebu má. Cpát se ve vaně. Neučit dítě, e jisté věci jsou záleitostí soukromí. Ve své vaně při svém koupání mám ráda soukromí a dost místa, to mi přijde normální. A estiletá slečna u by chvilku soukromí ve vaně mít měla, ne ji maminka nebo táta přijde vykoupat a umýt jí vlasy.
Upravil(a) Eva. (29. 12. 2014 7:45)
Není tady
Tak me to prijde hodne zvracene,aby se nazi rodice koupali s tak velkym ditetem.
Není tady
saty78 napsal(a):
mé dceři je 6 let a koupu se s ní vdy v neděli, kdy myjeme hlavu. Nevím, do kdy je vhodné se s dcerou koupat, aby to nebylo divné, nebo ji to neohroovalo na jejím vývoji:-)
Děkuji,
M.S.
Já myslím, e koupání dospělého s dětmi ve vaně není vhodné v ádném věku.
Není tady
Nepovaujem to za nevhodné, ale ak nejde o ojedinelé vyblbnutie, tak celkom asi nechápem ZMYSEL toho tlači sa s deckom vo vani... Potlačená pedofília? Prehnaná láska a neotcovská túba? Ja som nemala ani s nevlastným synom takýto problém, brala som ho rodičovsky, ale v istej chvíli som s ním nejako samovožne prestala spáva v jednom spacáku, na jednej posteli (na dovolenkách, doma to nebolo nutné)...
Za starých čias, keď vetci spávali v jednom dome, mono aj v jednej izbe, existovalo niečo ako "zalíhací poriadok" a NIJAKOVSKY sa nemohlo sta, aby otec spal vedža svojej dcéry (ak len nebola bábätko, ale aj to bola skôr u matky...).
Upravil(a) Selima (29. 12. 2014 12:22)
Není tady
Barča napsal(a):
saty78 napsal(a):
Děkuji,
M.S.Já myslím, e koupání dospělého s dětmi ve vaně není vhodné v ádném věku.
Upravil(a) aprill (29. 12. 2014 18:00)
Není tady
dusička napsal(a):
Proč? Nae holka se taky občas koupe s tátou, dělaj ve vaně blbosti. (drbou si záda, sprchujou si vlasy, říkaj hádanky, a tak prostě ) Je jí 7 let. a nepřijde mi to nevhodné.
dui a kdy to u bude nevhodné? kdy táta či ty řekne a dost?
Není tady
Zajímalo by mě, proč saty78 má potřebu koupat se se svou estiletou dcerou ve vaně.
Není tady
Eva. napsal(a):
Zajímalo by mě, proč saty78 má potřebu koupat se se svou estiletou dcerou ve vaně.
nemám ádnou potřebu, dcera chce pořád, protoe tam děláme blbosti. Netuil jsem co přijde za reakce, včetně pedofílie, kdy se s ní 1 za týden, někdy 1 za 14 dní vykoupu. Bude jí 6 za měsíc. Nehledal jsem v tom ádnou vědu...
Není tady
saty78 napsal(a):
Eva. napsal(a):
nemám ádnou potřebu, dcera chce pořád, protoe tam děláme blbosti. Netuil jsem co přijde za reakce, včetně pedofílie, kdy se s ní 1 za týden, někdy 1 za 14 dní vykoupu. Bude jí 6 za měsíc. Nehledal jsem v tom ádnou vědu...
a proč si nezajdete na bazén, tam se teprve vyblbnete....
společná vana je fakt úchylárna.
Není tady
saty78, blbosti lze dělat jenom ve vaně, kdy jsi s dcerou nahý? Jinde je dělat nelze?
Není tady
Blbnout ve vodě jsme s dětma chodili na plovárnu, kdy byly malé. A teď zase s vnoučaty. Ale cpát se nazí ve vaně, tomu nerozumím. Jedině e byste měli velikou rohovou. A i tam mi to od určitého věku přijde nevhodné.
Upravil(a) Eva. (29. 12. 2014 19:04)
Není tady
Eva. napsal(a):
Blbnout ve vodě jsme s dětma chodili na plovárnu, kdy byly malé. A teď zase s vnoučaty. Ale cpát se nazí ve vaně, tomu nerozumím. Jedině e byste měli velikou rohovou.
bazén je lepí !
Není tady
To je jasné, e bazén je lepí.
Není tady
Děkuji za názory. Své počínání přehodnotím. Jediné co mi vadí je, e vichni myslí hned na to jedno, na to nejhorí. Nějaká zvrhlost je to poslední co by mě kdy mohlo napadnout... A asi bych sem ani nepsal... Myslím, e jsem dobrý otec, dceři se hodně věnuji a samozřejmě spolu blbneme i doma, venku, u bazénu, na horách... vude moně.
Nepsal jsem sem proto, e spol. koupel je to co mě nejvíc zajímá.
Vae názory jsem chtěl a děkuji za ně. To ve.
Mějte se...
Není tady
saty78 napsal(a):
Eva. napsal(a):
Ani to ádná věda není.
Neexistuje ádná norma, tu má kadý dospělák v hlavě.
Pokud ty jim tam nemá, kali na normy těch ostatních, protoe tvá dcera to povauje za normální. Dokud ONA to tak bude vnímat, neviděla bych v tom problém. A se její vnímání změní, pozná to a nejspí i bude respektovat. Pak je to v pohodě.
Není tady
aprill napsal(a):
dusička napsal(a):
Jak nevhodné? pro koho nevhodné? Pro tebe a Majku u je to nevhodné ted. Tohle neřeím, dokavad bude chtít holka s tátou do vanu, tak půjde. Nevidím na tom nic nevhodného . A holka povyroste prostě do té vany u nepůjde s tátou. A chodí někdy i se mnou. Větinou tam trénujeme příklady, povídáme si a tak.
A chodila jsem takhle občas do vany i se synama. četla jsem tohle vlákno, které u je hodně staré a píu tam,e jsem byla ve vaně i se synem,kdy mu bylo devět. A najednou to tak nějak ustalo, a u jsme se nekoupali. A ne pro to,e u by to bylo nevhodné, ale prostě kadý člověk se vyvíjí a nadeel čas zase na jiné věci.
Není tady
dusička napsal(a):
aprill napsal(a):
dusička napsal(a):
Jak nevhodné? pro koho nevhodné? Pro tebe a Majku u je to nevhodné ted. Tohle neřeím, dokavad bude chtít holka s tátou do vanu, tak půjde. Nevidím na tom nic nevhodného . A holka povyroste prostě do té vany u nepůjde s tátou. A chodí někdy i se mnou. Větinou tam trénujeme příklady, povídáme si a tak.
A chodila jsem takhle občas do vany i se synama. četla jsem tohle vlákno, které u je hodně staré a píu tam,e jsem byla ve vaně i se synem,kdy mu bylo devět. A najednou to tak nějak ustalo, a u jsme se nekoupali. A ne pro to,e u by to bylo nevhodné, ale prostě kadý člověk se vyvíjí a nadeel čas zase na jiné věci.
třeba kdy dceři bude 14 a víc a bude chtít? je to stále v normě?
Není tady