6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Duičko, tak jak to má doma mi přijde super! Měli jsme to s naima podobně (já jetě děti nemám), ale to u je spousta let.
Není tady
Ladie napsal(a):
Kiaro, proč by ses měla stydět před svým vlastním dítětem?! Vdy tě zná i zevnitř! Chápu, e se člověk stydí před cizím, ale před svou rodinou???
Ladie, tak nějak se hranice posunuly v době, kdy se z mého syna začínal stávat mu. Tak asi proto. S dcerou jako dvě enský problémy nemáme, ale vůči synovi mám posunuté určité mantinely v chování. Asi tak.
Není tady
To je jasné, e se časem začne stydět...
Není tady
dusička napsal(a):
a před klukama 14 a 11 let se nestydím. Jasně e se neproducíruju , ale klidně mi vlezou do koupelny, já ve vaně, starí si sedne na wc a kecáme. A opačně. Nepřijde mi to nijak úchylný.
Chvíli jsem váhala, jestli se mám připojit do debaty, ne se do mě někdo pustí. Ale i nás to funguje tak nějak jako u tebe. Společné koupání jsme opustili asi před třemi lety(bylo mu asi osm). Ale záchod a koupelna + ranní převlékání v bytě o dvou místnostech a koupelně se prostě nedá zvládnout tak, aby nikdo neviděl kousek těla toho druhého. Kluci se nestydí před námi, my před nimi a ani mezi sebou nemají nijaký problém (16+11). Jenom jak jsem rozebírala někde jinde, starí má trochu problém se společnýma sprchama na fotbale. Ale to je jiné téma.
Není tady
Damila napsal(a):
Santala napsal(a):
invisibleman napsal(a):
Díky za Vae názory, u jsem myslel e jsem divnej já, kdy jsem jí na to upozornil. Ale co s tím? Ona nikde problém nevidí. Ten patnej jsem já. Jako vdy.
Myslím, e na sebe budou hodně fixovaný.
Na druhou stranu, mě to zase a tak nepochopitelný nepřijde - kadé dítě má trochu jinak načasované dospívání.Třeba je jetě hodně nevyzrálý
PS: Nevychovává ho sama bez manela ? Pak bych si ten scénář dokázala představit..
Netvrdím, e to shvaluju, ale umím si to představit - myslím tím, proč to tak je.Mám téměř 11-ti letého syna a je mamánek od narození. Neumím si vlastně představit závislejí dítě.
Ale mentálně pokud je normální, tak rozhodně tak velké dítě netouí sdílet s matkou i ty nejintimnějí záleitosti, jako je koupání.
To se jako máma kouká na to, jak si myje penis a stahuje předkoku? A on, jak si máma myje ...tu svoji?
Omlouvám se za upřímnost, ale předpokládám, e kdy se spolu KOUPOU, tak se i myjí.
Při tak intimní chvíli bych u sebe nesnesla ani manela, nato syna.
Jsem zkrátka z minulého tisíciletí...
No to mi právě líčila moje kamarádka, e ji ukazuje jak si stahuje předkoku, kdy jsem byla v oku tak mi řekla e to je snad normální e mu to nelo. Tak jsem byla zahanbená e to nechápu...mám holky. Je mu 11 let a kámoka se natvala
Upravil(a) Petuna (12. 9. 2007 7:10)
Není tady
S předkokou jsme skončili v 9 letech na urologii, kde mu to nějaký MUDr. Idiot serval v ambulanci holou rukou. To bych nikomu nepřála. A dodneka tak 1-2x v týdnu, kdy se koupe, prohodím jestli to jde nebo ne. Vůbec mu to nepřijde divný. Někdy mi řekne, mamko já ti to ukáu, a má radost, e to jde a nebolí to. Nevím, jestli jsem tedy úchyl, kdy se dívám synovi na předkoku, ale myslím, e snad ne. Protoe absolvovat ten zákrok jetě jednou, tak si snad hodím mali.
Není tady
je to jako ve vem je to individuální je to prostě o lidech a v lidech. můj syn by ve 14 nejspí se mnou vany nelezltak nějak kolem 15 let se začal přede mnou ukrývat nesnáel abych nu lezla do koupelny a jetě o nco později se vůbec bránil aby mě viděl nějsk málo oděnou. přilo mě, e mu vadí pohled na mě jako matku nahatou nebral mě jako enu.
Není tady
My s manelem trávíme společně ve vaně poměrně dost času. Znamená to pro nás opravdový relax. Povídáme si tam, řeíme různé problémy, čteme si tam, smějeme se, blbneme.
Děti jsou zvyklé za námi do koupelny chodit, z vany jim dáváme různé pokyny (třeba v sobotu ráno kdy připravují snídani zatímco rodiče se koupají). Kdy byly děti malé, často si k nám vlezly taky a relaxovaly s námi. Nejstarímu je teď 13 a nepamatuju si, kdy naposledy vlezl za námi do vany, nikdy jsem se nad tím nezamýlela, a teď a myslím, e to bude takové tři roky. Mladímu synovi je deset a občas tam k nám jetě hupsne, zvlá kdy tam u je třeba i nae nejmladí - 20ti měsíční dcera.
Protoe se známe, jací jsme vodomilové, při rekonstrukci koupelny jsme si pořídili velkou vanu.
A doteďka ne jsem si přečetla tuhle diskusi mě nenapadlo se nad tím zamýlet, brala jsem to jako úplně přirozenou a normální věc, vůbec to neberu jako něco úchylného, vana je jedním z naich míst k setkávání, stejně třeba jako jídelní stůl. Ba ne, to samozřejmě přeháním.
Ten ná 13ti letý syn se teď asi půl roku před námi tak stydí, e se pořád schovává pod ručníkem, neukázal by ani kousek své nahoty, přesto e mi doma se sice taky nahatí neproducírujeme, ale často nás děti vidí nahaté, na chalupě máme bazén a tam se nejradi koupeme nahatí, kdy tedy nemáme návtěvu. A ten nejstarí syn by se teď nahatý nevykoupal ani tam.
Spolu se děti doteď vechny tři děti ve vaně koupou, hrají si tam, z koupelny je pak slyet smích.
Předkoku jsem u kluků stahovala do dvou let, pak u ne.
Píu asi zmateně, nesouvisle a na přeskáčku ale přilo mi zajímavé, e co člověk to názor. Kadý si tu hranici, co je pro něho jetě přijtelné utváří sám.
Není tady
Vanilka69 napsal(a):
My s manelem trávíme společně ve vaně poměrně dost času. Znamená to pro nás opravdový relax. Povídáme si tam, řeíme různé problémy, čteme si tam, smějeme se, blbneme.
Děti jsou zvyklé za námi do koupelny chodit, z vany jim dáváme různé pokyny (třeba v sobotu ráno kdy připravují snídani zatímco rodiče se koupají). Kdy byly děti malé, často si k nám vlezly taky a relaxovaly s námi. Nejstarímu je teď 13 a nepamatuju si, kdy naposledy vlezl za námi do vany, nikdy jsem se nad tím nezamýlela, a teď a myslím, e to bude takové tři roky. Mladímu synovi je deset a občas tam k nám jetě hupsne, zvlá kdy tam u je třeba i nae nejmladí - 20ti měsíční dcera.
Protoe se známe, jací jsme vodomilové, při rekonstrukci koupelny jsme si pořídili velkou vanu.
A doteďka ne jsem si přečetla tuhle diskusi mě nenapadlo se nad tím zamýlet, brala jsem to jako úplně přirozenou a normální věc, vůbec to neberu jako něco úchylného, vana je jedním z naich míst k setkávání, stejně třeba jako jídelní stůl. Ba ne, to samozřejmě přeháním.
Ten ná 13ti letý syn se teď asi půl roku před námi tak stydí, e se pořád schovává pod ručníkem, neukázal by ani kousek své nahoty, přesto e mi doma se sice taky nahatí neproducírujeme, ale často nás děti vidí nahaté, na chalupě máme bazén a tam se nejradi koupeme nahatí, kdy tedy nemáme návtěvu. A ten nejstarí syn by se teď nahatý nevykoupal ani tam.
Spolu se děti doteď vechny tři děti ve vaně koupou, hrají si tam, z koupelny je pak slyet smích.
Předkoku jsem u kluků stahovala do dvou let, pak u ne.
Píu asi zmateně, nesouvisle a na přeskáčku ale přilo mi zajímavé, e co člověk to názor. Kadý si tu hranici, co je pro něho jetě přijtelné utváří sám.
Tahkle nějak jsem to myslela v mém příspěvku Vyrůstala jsem stejně.Nepřipadá mi to vůbec divné.Ale, jak psala Vanilka co člověk, to názor.
Není tady
Jedná se tu o mě a mého syna. Chtěla bych trochu přiblíit "problém", který má přítel s tím, e se koupu se svým synem. A vezmu to od začátku. Kdy bylo synovi 8 měsíců, odeel od nás manel. Do 7,5 roku věku mého syna, jsme spolu ili sami. Teď je synovi 9,5 roku. Máme spolu úasný vztah (alespoň si to myslím). Jsem ráda e mě nebere jen jako tu matku, která dává synovi příkazy, zeptá se ho, co bylo ve kole, atí ho, iví ho a pod., ale e se přijde i pomazlit, e mi dává pusu na dobrou noc, e si se mnou povídá,.... . A k tomu koupání. Koupali jsem se spolu u od prvních měsíců ivota mého dítěte. A to tak, e od určitého věku, jsem se před tím, ne ke mě syn přiel do koupelny umyla. Pak jsme si teprve napustili vanu. Já vylezla jako první a pak se myl syn. Ve vaně si hrajeme s autíčkem (jezdíme okolo rantlu vany), s panáčky skáčeme ipky do vody, nebo jsme si posílali hroznový víno v mističce, nebo jen tak sedíme a povídáme si, zkouím ho z věcí do koly atd. Dříve jsme si napoutěli vanu často, v poslední době tak jednou za pár měsíců. Není to o tom, e já bych nutila syna, a se jde se mnou cachtat do vody. Přijde sám od sebe. Neproducíruji se před synem nahá a nevystavuji se mu. To, e se neschovávám za kadou cenu celá do upanu a projdu před ním nahá nepovauji za nic patného. Neschovávám se já před synem a on přede mnou. Zatím je ve věku, kdy se jetě před rodinnými přísluníky nestydí. A se sám začne schovávat a uvědomovat si svou sexualitu, tak pochybuji, e ke mě přijde a bude mi chtít lézt do vany. A jetě k připomínce, jak se do té vany vejdeme. Já měřím 157 cm a váím 46 kg a syn měří 132 cm.
Neumím si představit, e budu celý ivot stále přemýlet o tom, jestli je koupání se svým dítětem, mazlení se apod. divné nebo ne. Je to naprosto spontánní a přirozené.
Takhle bych se asi chovala, kdyby lo o cizí dítě, ale proboha o moje vlastní????
Kdo nechce, a se nekoupe, ale já jsem naprosto normální matka, nikoli úchylná nebo divná. Kadý má hranici úchylnosti a divnosti někdy jinde. Řekla bych, e v kadé rodině je něco, co můe být pro jiné divné nebo úchylné a přitom pro tu rodinu je to naprosto přirozené a vůbec je ani v koutku due nenapadne slovo úchylnost. To Vám přijdou úchylní i nudisté, kterých je na plái desítky, dospělí si hrají se svými dětmi, leí vedle sebe na dece, koupou se spolu? Nebo jsou úchylní rodiče, kteří projdou okolo svých dětí nazí? Je nahota úchylnost? Já se spolu se svým dítětem ve vaně nedotýkám intimních míst ani na sebe nezíráme. Tím, e jsme oba malého vzrůstu se do vany v pohodě vejdeme a jediné místo, kde se dotkneme jsou konce naich krátkých nohou.
Kadý má právo na svůj názor. Je to věc kadého z nás. Lidi povaující tuto záleitost za nepřirozenou, se spolu se svými dětmi koupat nikdy nebudou, a je dítěti 1,5 roku nebo 10. A ti, co to povaující za přirozené, ti se budou se svými dětmi koupat do doby, ne se dítě začne zajímat o své tělo a stydět se. Vdy záleí na pocitech kadého z nás. Podle toho jak cítíme, tak se také chováme.
Přesto díky za názory. Pro mne je důleité, e jsou i lidé povaující tuto věc za naprosto normální. Teprve v případě, e by kadý řekl, je to úchylné, tak bych se zamyslela, e na tom asi něco je. Ale i jeden jediný názor, který je stejný jako mám já, mě přesvědčuje, e úchylná fakt nejsem.
Není tady
Vlaďka napsal(a):
dusička napsal(a):
a před klukama 14 a 11 let se nestydím. Jasně e se neproducíruju , ale klidně mi vlezou do koupelny, já ve vaně, starí si sedne na wc a kecáme. A opačně. Nepřijde mi to nijak úchylný.
Chvíli jsem váhala, jestli se mám připojit do debaty, ne se do mě někdo pustí. Ale i nás to funguje tak nějak jako u tebe. Společné koupání jsme opustili asi před třemi lety(bylo mu asi osm). Ale záchod a koupelna + ranní převlékání v bytě o dvou místnostech a koupelně se prostě nedá zvládnout tak, aby nikdo neviděl kousek těla toho druhého. Kluci se nestydí před námi, my před nimi a ani mezi sebou nemají nijaký problém (16+11). Jenom jak jsem rozebírala někde jinde, starí má trochu problém se společnýma sprchama na fotbale. Ale to je jiné téma.
jSEM RÁDA E V TOM NEJSME DOMA SAMI :d
Není tady
No já jsem se přistihla, e mě je tak nějak jedno, jak to mají jiní lidé. Je fajn, e máme na to s mým muem stejný názor, to jo.
A taky, kdybych třeba vyměnila partnera a jemu by to vadilo, klidně bych tuto aktivitu vyměnila za něco jiného, pokud by mě tedy na partnerovi záleelo ...
Není tady
Malin napsal(a):
Jedná se tu o mě a mého syna. Chtěla bych trochu přiblíit "problém", který má přítel s tím, e se koupu se svým synem. A vezmu to od začátku. Kdy bylo synovi 8 měsíců, odeel od nás manel. Do 7,5 roku věku mého syna, jsme spolu ili sami. Teď je synovi 9,5 roku. Máme spolu úasný vztah (alespoň si to myslím). Jsem ráda e mě nebere jen jako tu matku, která dává synovi příkazy, zeptá se ho, co bylo ve kole, atí ho, iví ho a pod., ale e se přijde i pomazlit, e mi dává pusu na dobrou noc, e si se mnou povídá,.... . A k tomu koupání. Koupali jsem se spolu u od prvních měsíců ivota mého dítěte. A to tak, e od určitého věku, jsem se před tím, ne ke mě syn přiel do koupelny umyla. Pak jsme si teprve napustili vanu. Já vylezla jako první a pak se myl syn. Ve vaně si hrajeme s autíčkem (jezdíme okolo rantlu vany), s panáčky skáčeme ipky do vody, nebo jsme si posílali hroznový víno v mističce, nebo jen tak sedíme a povídáme si, zkouím ho z věcí do koly atd. Dříve jsme si napoutěli vanu často, v poslední době tak jednou za pár měsíců. Není to o tom, e já bych nutila syna, a se jde se mnou cachtat do vody. Přijde sám od sebe. Neproducíruji se před synem nahá a nevystavuji se mu. To, e se neschovávám za kadou cenu celá do upanu a projdu před ním nahá nepovauji za nic patného. Neschovávám se já před synem a on přede mnou. Zatím je ve věku, kdy se jetě před rodinnými přísluníky nestydí. A se sám začne schovávat a uvědomovat si svou sexualitu, tak pochybuji, e ke mě přijde a bude mi chtít lézt do vany. A jetě k připomínce, jak se do té vany vejdeme. Já měřím 157 cm a váím 46 kg a syn měří 132 cm.
Neumím si představit, e budu celý ivot stále přemýlet o tom, jestli je koupání se svým dítětem, mazlení se apod. divné nebo ne. Je to naprosto spontánní a přirozené.
Takhle bych se asi chovala, kdyby lo o cizí dítě, ale proboha o moje vlastní????
Kdo nechce, a se nekoupe, ale já jsem naprosto normální matka, nikoli úchylná nebo divná. Kadý má hranici úchylnosti a divnosti někdy jinde. Řekla bych, e v kadé rodině je něco, co můe být pro jiné divné nebo úchylné a přitom pro tu rodinu je to naprosto přirozené a vůbec je ani v koutku due nenapadne slovo úchylnost. To Vám přijdou úchylní i nudisté, kterých je na plái desítky, dospělí si hrají se svými dětmi, leí vedle sebe na dece, koupou se spolu? Nebo jsou úchylní rodiče, kteří projdou okolo svých dětí nazí? Je nahota úchylnost? Já se spolu se svým dítětem ve vaně nedotýkám intimních míst ani na sebe nezíráme. Tím, e jsme oba malého vzrůstu se do vany v pohodě vejdeme a jediné místo, kde se dotkneme jsou konce naich krátkých nohou.
Kadý má právo na svůj názor. Je to věc kadého z nás. Lidi povaující tuto záleitost za nepřirozenou, se spolu se svými dětmi koupat nikdy nebudou, a je dítěti 1,5 roku nebo 10. A ti, co to povaující za přirozené, ti se budou se svými dětmi koupat do doby, ne se dítě začne zajímat o své tělo a stydět se. Vdy záleí na pocitech kadého z nás. Podle toho jak cítíme, tak se také chováme.
Přesto díky za názory. Pro mne je důleité, e jsou i lidé povaující tuto věc za naprosto normální. Teprve v případě, e by kadý řekl, je to úchylné, tak bych se zamyslela, e na tom asi něco je. Ale i jeden jediný názor, který je stejný jako mám já, mě přesvědčuje, e úchylná fakt nejsem.
Trefila jsem to.Tak nějak jsem si myslela, e to bude:gloria:
Teď po názoru zúčastněné,mi to nepřipadá vůbec nijak divné.
Není tady
přijde mi, e chlap prostě árlí na syna partnerky, asi by v té vaně chtěl být on. No jo chlapi.
Není tady
invisibleman napsal(a):
Moje přítelkyně se koupe ve vaně společně se svým cca 10 letým synem. Asi tak 1x za 14 dní. Tvrdí mi, e je to normální, e si spolu hrají. e je to pro ní jetě malé dítě. Mě to přijde kapku zvlátní. Nemyslím si, e je to zase a tak malé dítě. To se spolu budou koupat a bude synovi 16 let taky? A kdybych měl 10 letou dceru, mohl bych s ní do vany a nikomu by to nepřipadalo podivné?
Díky za Vá názor
jo a jetě jedna věc, 10letý kluk je jetě dítě, jetě se u něho neprojevuje puberta. A holky jsou o 2 roky napřed ne kluci, začíná jim puberta dřív. Take dle mého, kdyby sis vlezl do vany plné vody s 8letou holčinou, nevidím problém.
Není tady
Nechci přehánět, ale četla jsem e spousta en je pedofilních, ale vybíjejí si své potřeby objímáním dětí, pusinkováním apod., co veřejnost nepobuřuje a tím pak nedochází tolik k extrémnímu zneuívání dětí jako u muů pedofilů.
Není tady
No jo, ale vemte si to naopak.
Otec se chce koupat se svou 10-letou dcerou.
Koupat ve vaně, ne cachtat v bazénu.
Na to se podle mě kouká úplně jinak. Proč?
Není tady
Ja som tie sama so svojou dcérkou. My sa tie občas kúpeme spoločne. Ona má 8 rokov a keď vidí, e sa kúpem, tak chce by so mnou. Ok, je to dievča, ale si myslím, keby som mala chlapca, tak to nie je iné. My dve sa vežmi žúbime, dôverujeme si a hlavne máme len jedna druhú. A ete niečo, keď sa cíti osamelá alebo ja sa cítim osamelá, tak aj spolu spíme v jednej posteli a vdy sa buď ručičkou alebo noičkou dotýkame jedna druhej....ako keby nám to nahradzovalo tú nau pupočnú núru. Myslím si, e je to len a len o láske medzi rodičom a dieaom.
Není tady
A ete niečo....ja si vežmi dobre uvedomujem, e toto sú nae spoločné chvížky, ktoré určite raz pominú....a preto sa tomu nebránim a ani sa necítim úchylne. Raz mi moja vlastná mama povedala, e sa k nej moja dcérka uchla do postele a prezradila jej, e my sa objímame. A moja mama sa ma na to zhrozene spytovala, či je to pravda. A ja som jej povedala, e my sa s dcérkou zboňujeme, tak nemám zábrany ju pred a po spaní vyobjíma a vybozkáva a zaela jej dobrú noc alebo dobré ráno. Toto som ja u svojej mamy nikdy nezaila...
Není tady
Emmo,
to vyznívá, jako kdyby ti rodiče, co se se svými dětmi nekoupou, je měli nějak míň rádi.
Já se taky mazlím se svým skoro 11-letým synem.To je přece samozřejmé, ale chápu, e pokud jsi to nezaila ve své pův. rpdině, přijde Ti to jako vzácnost.
Je dobře, e to umí, ikdy jsi to sama nepoznala.
Není tady
Emma napsal(a):
A ete niečo....ja si vežmi dobre uvedomujem, e toto sú nae spoločné chvížky, ktoré určite raz pominú....a preto sa tomu nebránim a ani sa necítim úchylne. Raz mi moja vlastná mama povedala, e sa k nej moja dcérka uchla do postele a prezradila jej, e my sa objímame. A moja mama sa ma na to zhrozene spytovala, či je to pravda. A ja som jej povedala, e my sa s dcérkou zboňujeme, tak nemám zábrany ju pred a po spaní vyobjíma a vybozkáva a zaela jej dobrú noc alebo dobré ráno. Toto som ja u svojej mamy nikdy nezaila...
Já si taky myslím e je to super se pomazlit se svým dítětem, nahota takté je naprosto normální atd. to ano a koupání ve vaně se synem ano proč ne? Ale snad do určitého věku ne? Koupat se s 11 letým synem..není na to u troku velký? No nevím
Není tady
Petuna napsal(a):
Emma napsal(a):
Já si taky myslím e je to super se pomazlit se svým dítětem, nahota takté je naprosto normální atd. to ano a koupání ve vaně se synem ano proč ne? Ale snad do určitého věku ne? Koupat se s 11 letým synem..není na to u troku velký? No nevím
Petuno, ja Ti neviem.... Nechcem sa vyjadrova za alebo proti....lebo ja syna nemám... Keď ho budem ma, tak potom by som mohla hovori zo svojej skúsenosti.
Podža mňa je najdôleitejí ten vzah medzi rodičom a dieaom.
Ja osobne, ako matka by som prikladala dôraz na to, aby som svojho syna vychovávala slune, aby si ma váil, aby sa vedel správa, aby mi pomáhal, aby proste raz z neho vyrástol dobrý mu, z ktorého dievčatá a eny budú namäkko...
Není tady
Damila napsal(a):
No jo, ale vemte si to naopak.
Otec se chce koupat se svou 10-letou dcerou.
Koupat ve vaně, ne cachtat v bazénu.
Na to se podle mě kouká úplně jinak. Proč?
Ale to není o tom, e otec se chce koupat se svojí dcerou. To je přeci o tom, e dcera se chce koupat se svým otcem. Pokud ona chce, tak je to normální ..
Petuna napsal(a):
zase, to samé - pokud po tom touí ten syn, tak proč ne?
Kdo má právo určit zda 2letý syn ano, 6ti letý moná ano, 9ti letý u asi ne, no moná naposledy a 11ti letý u v ádném případě?
Není tady
Mé sestře je dvanáct, a porád chodí dávat pusu mamce na dbrou noc i tatkovi..a kdyz tatka není doma, je treba pryc, tak segra spí s mamkouv posteli, a a vidim ju,jak se k mamce tulí. ono toti záleí hodně na tom dítěti,jestli chce. a klidně se mue ze srandy pomazlit i ve 14.. a nahota?přiznávám,taky sedím na záchodě, a bavím se s naima,kteří jsou v kuchyni, a já má otevřené dveře. a tak je to normálně, nikdo se nezamyký ani v koupelně ani na záchodě
Není tady
Emma napsal(a):
Petuno, ja Ti neviem.... Nechcem sa vyjadrova za alebo proti....lebo ja syna nemám... Keď ho budem ma, tak potom by som mohla hovori zo svojej skúsenosti.
Podža mňa je najdôleitejí ten vzah medzi rodičom a dieaom.
Ja osobne, ako matka by som prikladala dôraz na to, aby som svojho syna vychovávala slune, aby si ma váil, aby sa vedel správa, aby mi pomáhal, aby proste raz z neho vyrástol dobrý mu, z ktorého dievčatá a eny budú namäkko...
A aby sa raz od teba dokázal napr. odpúta?
Není tady