Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 11. 9. 2007 23:27

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Re: Společné koupání matky a syna

Dušičko, tak jak to mᚠdoma mi přijde super! Měli jsme to s našima podobně (já ještě děti nemám), ale to už je spousta let.

Není tady

#27 11. 9. 2007 23:29

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Ladie napsal(a):

Kiaro, proč by ses měla stydět před svým vlastním dítětem?! Vždy tě zná i zevnitř! Chápu, že se člověk stydí před cizím, ale před svou rodinou???

Ladie, tak nějak se hranice posunuly v době, kdy se z mého syna začínal stávat muž. Tak asi proto. S dcerou jako dvě ženský problémy nemáme, ale vůči synovi mám posunuté určité mantinely v chování.  Asi tak.

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#28 11. 9. 2007 23:36

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

To je jasné, že se časem začne stydět...

Není tady

#29 12. 9. 2007 6:57

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

dusička napsal(a):

a před klukama 14 a 11 let se nestydím. Jasně že se neproducíruju , ale klidně mi vlezou do koupelny, já ve vaně, starší si sedne na wc a kecáme. A opačně. Nepřijde mi to nijak úchylný.

Chvíli jsem váhala, jestli se mám připojit do debaty, než se do mě někdo pustí. Ale i nás to funguje tak nějak jako u tebe. Společné koupání jsme opustili asi před třemi lety(bylo mu asi osm). Ale záchod a koupelna + ranní převlékání v bytě o dvou místnostech a koupelně se prostě nedá zvládnout tak, aby nikdo neviděl kousek těla toho druhého. Kluci se nestydí před námi, my před nimi a ani mezi sebou nemají nijaký problém (16+11). Jenom jak jsem rozebírala někde jinde, starší má trochu problém se společnýma sprchama na fotbale. Ale to je jiné téma.

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#30 12. 9. 2007 7:07

Petuna
♥♥♥♥♥--

Damila napsal(a):

Santala napsal(a):

invisibleman napsal(a):

Díky za Vaše názory, už jsem myslel že jsem divnej já, když jsem jí na to upozornil. Ale co s tím? Ona nikde problém nevidí. Ten špatnej jsem já. Jako vždy.

Myslím, že na sebe budou hodně fixovaný.

Na druhou stranu, mě to zase až tak nepochopitelný nepřijde - každé dítě má trochu jinak načasované dospívání.Třeba je ještě hodně nevyzrálý vissla dudlik

PS: Nevychovává ho sama bez manžela ? Pak bych si ten scénář dokázala představit..
Netvrdím, že to shvaluju, ale umím si to představit - myslím tím, proč to tak je.

Mám téměř 11-ti letého syna a je mamánek od narození. Neumím si vlastně představit závislejší dítě.
Ale mentálně pokud je normální, tak rozhodně tak velké dítě netouží sdílet s matkou i ty nejintimnější záležitosti, jako je koupání.
To se jako máma kouká na to, jak si myje penis a stahuje předkožku? A on, jak si máma myje ...tu svoji?
Omlouvám se za upřímnost, ale předpokládám, že když se spolu KOUPOU, tak se i myjí.
Při tak intimní chvíli bych u sebe nesnesla ani manžela, natož syna.
Jsem zkrátka z minulého tisíciletí...

No to mi právě líčila moje kamarádka, že ji ukazuje jak si stahuje předkožku, když jsem byla v šoku tak mi řekla že to je snad normální že mu to nešlo. Tak jsem byla zahanbená že to nechápu...mám holky. Je mu 11 let a kámoška se naštvala

Upravil(a) Petuna (12. 9. 2007 7:10)

Není tady

#31 12. 9. 2007 7:14

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

S předkožkou jsme skončili v 9 letech na urologii, kde mu to nějaký MUDr. Idiot serval v ambulanci holou rukou. To bych nikomu nepřála. A dodneška tak 1-2x v týdnu, když se koupe, prohodím jestli to jde nebo ne. Vůbec mu to nepřijde divný. Někdy mi řekne, mamko já ti to ukážu, a má radost, že to jde a nebolí to. Nevím, jestli jsem tedy úchyl, když se dívám synovi na předkožku, ale myslím, že snad ne. Protože absolvovat ten zákrok ještě jednou, tak si snad hodím mašli.

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#32 12. 9. 2007 7:22

sisa
♥♥-----
Místo: brno

je to jako ve všem je to individuální je to prostě o lidech a v lidech. můj syn by ve 14 nejspíš se mnou vany nelezltak nějak kolem 15 let se začal přede mnou ukrývat nesnášel abych nu lezla do koupelny a ještě o nšco později se vůbec bránil aby mě viděl nějsk málo oděnou. přišlo mě, že mu vadí pohled na mě jako matku nahatou nebral mě jako ženu. smile

Není tady

#33 12. 9. 2007 7:56

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

My s manželem trávíme společně ve vaně poměrně dost času. Znamená to pro nás opravdový relax.  Povídáme si tam, řešíme různé problémy, čteme si tam, smějeme se, blbneme.

Děti jsou zvyklé za námi do koupelny chodit, z vany jim dáváme různé pokyny (třeba v sobotu ráno když připravují snídani zatímco rodiče se koupají). Když byly děti malé, často si k nám vlezly taky a relaxovaly s námi. Nejstaršímu je teď 13 a nepamatuju si, kdy naposledy vlezl za námi do vany, nikdy jsem se nad tím nezamýšlela, až teď a myslím, že to bude takové tři roky. Mladšímu synovi je deset a občas tam k nám ještě hupsne, zvl᚝ když tam už je třeba i naše nejmladší - 20ti měsíční dcera.

Protože se známe, jací jsme vodomilové, při rekonstrukci koupelny jsme si pořídili velkou vanu.

Až doteďka než jsem si přečetla tuhle diskusi mě nenapadlo se nad tím zamýšlet, brala jsem to jako úplně přirozenou a normální věc, vůbec to neberu jako něco úchylného, vana je jedním z našich míst k setkávání, stejně třeba jako jídelní stůl. Ba ne, to samozřejmě přeháním.

Ten nᚠ13ti letý syn se teď asi půl roku před námi tak stydí, že se pořád schovává pod ručníkem, neukázal by ani kousek své nahoty, přesto že mi doma se sice taky nahatí neproducírujeme, ale často nás děti vidí nahaté, na chalupě máme bazén a tam se nejradši koupeme nahatí, když tedy nemáme návštěvu. A ten nejstarší syn by se teď nahatý nevykoupal ani tam.

Spolu se děti doteď všechny tři děti ve vaně koupou, hrají si tam, z koupelny je pak slyšet smích.

Předkožku jsem u kluků stahovala do dvou let, pak už ne.

Píšu asi zmateně, nesouvisle a na přeskáčku ale přišlo mi zajímavé, že co člověk to názor. Každý si tu hranici, co je pro něho ještě přijtelné utváří sám.

Není tady

#34 12. 9. 2007 8:41

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Vanilka69 napsal(a):

My s manželem trávíme společně ve vaně poměrně dost času. Znamená to pro nás opravdový relax.  Povídáme si tam, řešíme různé problémy, čteme si tam, smějeme se, blbneme.

Děti jsou zvyklé za námi do koupelny chodit, z vany jim dáváme různé pokyny (třeba v sobotu ráno když připravují snídani zatímco rodiče se koupají). Když byly děti malé, často si k nám vlezly taky a relaxovaly s námi. Nejstaršímu je teď 13 a nepamatuju si, kdy naposledy vlezl za námi do vany, nikdy jsem se nad tím nezamýšlela, až teď a myslím, že to bude takové tři roky. Mladšímu synovi je deset a občas tam k nám ještě hupsne, zvl᚝ když tam už je třeba i naše nejmladší - 20ti měsíční dcera.

Protože se známe, jací jsme vodomilové, při rekonstrukci koupelny jsme si pořídili velkou vanu.

Až doteďka než jsem si přečetla tuhle diskusi mě nenapadlo se nad tím zamýšlet, brala jsem to jako úplně přirozenou a normální věc, vůbec to neberu jako něco úchylného, vana je jedním z našich míst k setkávání, stejně třeba jako jídelní stůl. Ba ne, to samozřejmě přeháním.

Ten nᚠ13ti letý syn se teď asi půl roku před námi tak stydí, že se pořád schovává pod ručníkem, neukázal by ani kousek své nahoty, přesto že mi doma se sice taky nahatí neproducírujeme, ale často nás děti vidí nahaté, na chalupě máme bazén a tam se nejradši koupeme nahatí, když tedy nemáme návštěvu. A ten nejstarší syn by se teď nahatý nevykoupal ani tam.

Spolu se děti doteď všechny tři děti ve vaně koupou, hrají si tam, z koupelny je pak slyšet smích.

Předkožku jsem u kluků stahovala do dvou let, pak už ne.

Píšu asi zmateně, nesouvisle a na přeskáčku ale přišlo mi zajímavé, že co člověk to názor. Každý si tu hranici, co je pro něho ještě přijtelné utváří sám.

Tahkle nějak jsem to myslela v mém příspěvku smile Vyrůstala jsem stejně.Nepřipadá mi to vůbec divné.Ale, jak psala Vanilka co člověk, to názor.

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#35 12. 9. 2007 8:50

Malin
♥------

Jedná se tu o mě a mého syna. Chtěla bych trochu přiblížit "problém", který má přítel s tím, že se koupu se svým synem. A vezmu to od začátku. Když bylo synovi 8 měsíců, odešel od nás manžel. Do 7,5 roku věku mého syna, jsme spolu žili sami. Teď je synovi 9,5 roku. Máme spolu úžasný vztah (alespoň si to myslím). Jsem ráda že mě nebere jen jako tu matku, která dává synovi příkazy, zeptá se ho, co bylo ve škole, šatí ho, živí ho a pod., ale že se přijde i pomazlit, že mi dává pusu na dobrou noc, že si se mnou povídá,.... . A k tomu koupání. Koupali jsem se spolu už od prvních měsíců života mého dítěte. A to tak, že od určitého věku, jsem se před tím, než ke mě syn přišel do koupelny umyla. Pak jsme si teprve napustili vanu. Já vylezla jako první a pak se myl syn. Ve vaně si hrajeme s autíčkem  (jezdíme okolo rantlu vany), s panáčky skáčeme šipky do vody, nebo jsme si posílali hroznový víno v mističce, nebo jen tak sedíme a povídáme si, zkouším ho z věcí do školy atd. Dříve jsme si napouštěli vanu často, v poslední době tak jednou za pár měsíců. Není to o tom, že já bych nutila syna, a se jde se mnou cachtat do vody. Přijde sám od sebe. Neproducíruji se před synem nahá a nevystavuji se mu. To, že se neschovávám za každou cenu celá do županu a projdu před ním nahá nepovažuji za nic špatného. Neschovávám se já před synem a on přede mnou. Zatím je ve věku, kdy se ještě před rodinnými příslušníky nestydí. Až se sám začne schovávat a uvědomovat si svou sexualitu, tak pochybuji, že ke mě přijde a bude mi chtít lézt do vany. A ještě k připomínce, jak se do té vany vejdeme. Já měřím 157 cm a vážím 46 kg a syn měří 132 cm. 
Neumím si představit, že budu celý život stále přemýšlet o tom, jestli je koupání se svým dítětem, mazlení se apod. divné nebo ne. Je to naprosto spontánní a přirozené.
Takhle bych se asi chovala, kdyby šlo o cizí dítě, ale proboha o moje vlastní????
Kdo nechce, a se nekoupe, ale já jsem naprosto normální matka, nikoli úchylná nebo divná.  Každý má hranici úchylnosti a divnosti někdy jinde. Řekla bych, že v každé rodině je něco, co může být pro jiné divné nebo úchylné a přitom pro tu rodinu je to naprosto přirozené a vůbec je ani v koutku duše nenapadne slovo úchylnost. To Vám přijdou úchylní i nudisté, kterých je na pláži desítky, dospělí si hrají se svými dětmi, leží vedle sebe na dece, koupou se spolu? Nebo jsou úchylní rodiče, kteří projdou okolo svých dětí nazí? Je nahota úchylnost? Já se spolu se svým dítětem ve vaně nedotýkám intimních míst ani na sebe nezíráme. Tím, že jsme oba malého vzrůstu se do vany v pohodě vejdeme a jediné místo, kde se dotkneme jsou konce našich krátkých nohou.
Každý má právo na svůj názor. Je to věc každého z nás. Lidi považující tuto záležitost za nepřirozenou, se spolu se svými dětmi koupat nikdy nebudou, a je dítěti 1,5 roku nebo 10. A ti, co to považující za přirozené, ti se budou se svými dětmi koupat do doby, než se dítě začne zajímat o své tělo a stydět se. Vždy záleží na pocitech  každého z nás. Podle toho jak cítíme, tak se také chováme.
Přesto díky za názory. Pro mne je důležité, že jsou i lidé považující tuto věc za naprosto normální. Teprve v případě, že by každý řekl, „je to úchylné“, tak bych se zamyslela, že na tom asi něco je. Ale i jeden jediný názor, který je stejný jako mám já, mě přesvědčuje, že úchylná fakt nejsem.

Není tady

#36 12. 9. 2007 9:10

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Vlaďka napsal(a):

dusička napsal(a):

a před klukama 14 a 11 let se nestydím. Jasně že se neproducíruju , ale klidně mi vlezou do koupelny, já ve vaně, starší si sedne na wc a kecáme. A opačně. Nepřijde mi to nijak úchylný.

Chvíli jsem váhala, jestli se mám připojit do debaty, než se do mě někdo pustí. Ale i nás to funguje tak nějak jako u tebe. Společné koupání jsme opustili asi před třemi lety(bylo mu asi osm). Ale záchod a koupelna + ranní převlékání v bytě o dvou místnostech a koupelně se prostě nedá zvládnout tak, aby nikdo neviděl kousek těla toho druhého. Kluci se nestydí před námi, my před nimi a ani mezi sebou nemají nijaký problém (16+11). Jenom jak jsem rozebírala někde jinde, starší má trochu problém se společnýma sprchama na fotbale. Ale to je jiné téma.

jSEM RÁDA ŽE V TOM NEJSME DOMA SAMI :d

Mája

Není tady

#37 12. 9. 2007 9:17

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

No já jsem se přistihla, že mě je tak nějak jedno, jak to mají jiní lidé. Je fajn, že máme na to s mým mužem stejný názor, to jo.

A taky, kdybych třeba vyměnila partnera a jemu by to vadilo, klidně bych tuto aktivitu vyměnila za něco jiného, pokud by mě tedy na partnerovi záleželo ...

Není tady

#38 12. 9. 2007 9:17

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Malin napsal(a):

Jedná se tu o mě a mého syna. Chtěla bych trochu přiblížit "problém", který má přítel s tím, že se koupu se svým synem. A vezmu to od začátku. Když bylo synovi 8 měsíců, odešel od nás manžel. Do 7,5 roku věku mého syna, jsme spolu žili sami. Teď je synovi 9,5 roku. Máme spolu úžasný vztah (alespoň si to myslím). Jsem ráda že mě nebere jen jako tu matku, která dává synovi příkazy, zeptá se ho, co bylo ve škole, šatí ho, živí ho a pod., ale že se přijde i pomazlit, že mi dává pusu na dobrou noc, že si se mnou povídá,.... . A k tomu koupání. Koupali jsem se spolu už od prvních měsíců života mého dítěte. A to tak, že od určitého věku, jsem se před tím, než ke mě syn přišel do koupelny umyla. Pak jsme si teprve napustili vanu. Já vylezla jako první a pak se myl syn. Ve vaně si hrajeme s autíčkem  (jezdíme okolo rantlu vany), s panáčky skáčeme šipky do vody, nebo jsme si posílali hroznový víno v mističce, nebo jen tak sedíme a povídáme si, zkouším ho z věcí do školy atd. Dříve jsme si napouštěli vanu často, v poslední době tak jednou za pár měsíců. Není to o tom, že já bych nutila syna, a se jde se mnou cachtat do vody. Přijde sám od sebe. Neproducíruji se před synem nahá a nevystavuji se mu. To, že se neschovávám za každou cenu celá do županu a projdu před ním nahá nepovažuji za nic špatného. Neschovávám se já před synem a on přede mnou. Zatím je ve věku, kdy se ještě před rodinnými příslušníky nestydí. Až se sám začne schovávat a uvědomovat si svou sexualitu, tak pochybuji, že ke mě přijde a bude mi chtít lézt do vany. A ještě k připomínce, jak se do té vany vejdeme. Já měřím 157 cm a vážím 46 kg a syn měří 132 cm. 
Neumím si představit, že budu celý život stále přemýšlet o tom, jestli je koupání se svým dítětem, mazlení se apod. divné nebo ne. Je to naprosto spontánní a přirozené.
Takhle bych se asi chovala, kdyby šlo o cizí dítě, ale proboha o moje vlastní????
Kdo nechce, a se nekoupe, ale já jsem naprosto normální matka, nikoli úchylná nebo divná.  Každý má hranici úchylnosti a divnosti někdy jinde. Řekla bych, že v každé rodině je něco, co může být pro jiné divné nebo úchylné a přitom pro tu rodinu je to naprosto přirozené a vůbec je ani v koutku duše nenapadne slovo úchylnost. To Vám přijdou úchylní i nudisté, kterých je na pláži desítky, dospělí si hrají se svými dětmi, leží vedle sebe na dece, koupou se spolu? Nebo jsou úchylní rodiče, kteří projdou okolo svých dětí nazí? Je nahota úchylnost? Já se spolu se svým dítětem ve vaně nedotýkám intimních míst ani na sebe nezíráme. Tím, že jsme oba malého vzrůstu se do vany v pohodě vejdeme a jediné místo, kde se dotkneme jsou konce našich krátkých nohou.
Každý má právo na svůj názor. Je to věc každého z nás. Lidi považující tuto záležitost za nepřirozenou, se spolu se svými dětmi koupat nikdy nebudou, a je dítěti 1,5 roku nebo 10. A ti, co to považující za přirozené, ti se budou se svými dětmi koupat do doby, než se dítě začne zajímat o své tělo a stydět se. Vždy záleží na pocitech  každého z nás. Podle toho jak cítíme, tak se také chováme.
Přesto díky za názory. Pro mne je důležité, že jsou i lidé považující tuto věc za naprosto normální. Teprve v případě, že by každý řekl, „je to úchylné“, tak bych se zamyslela, že na tom asi něco je. Ale i jeden jediný názor, který je stejný jako mám já, mě přesvědčuje, že úchylná fakt nejsem.

Trefila jsem to.Tak nějak jsem si myslela, že to bude:gloria:

Teď po názoru  zúčastněné,mi to nepřipadá vůbec nijak divné.

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#39 12. 9. 2007 10:44

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

přijde mi, že chlap prostě žárlí na syna partnerky, asi by v té vaně chtěl být on. No jo chlapi.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#40 12. 9. 2007 10:46

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

invisibleman napsal(a):

Moje přítelkyně se koupe ve vaně společně se svým cca 10 letým synem. Asi tak 1x za 14 dní. Tvrdí mi, že je to normální, že si spolu hrají. Že je to pro ní ještě malé dítě. Mě to přijde kapku zvláštní. Nemyslím si, že je to zase až tak malé dítě. To se spolu budou koupat až bude synovi 16 let taky? A kdybych měl 10 letou dceru, mohl bych s ní do vany a nikomu by to nepřipadalo podivné?
Díky za Vᚠnázor

jo a ještě jedna věc, 10letý kluk je ještě dítě, ještě se u něho neprojevuje puberta. A holky jsou o 2 roky napřed než kluci, začíná jim puberta dřív. Takže dle mého, kdyby sis vlezl do vany plné vody s 8letou holčinou, nevidím problém.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#41 12. 9. 2007 12:47

holka
♥♥♥♥---

Nechci přehánět, ale četla jsem že spousta žen je pedofilních, ale vybíjejí si své potřeby objímáním dětí, pusinkováním apod., což veřejnost nepobuřuje a tím pak nedochází tolik k extrémnímu zneužívání dětí jako u mužů pedofilů.

Není tady

#42 12. 9. 2007 14:28

Damila
♥♥♥♥♥♥-

No jo, ale vemte si to naopak.
Otec se chce koupat se svou 10-letou dcerou.
Koupat ve vaně, ne cachtat v bazénu.
Na to se podle mě kouká úplně jinak. Proč?

Není tady

#43 12. 9. 2007 15:01

Emma
♥♥♥♥♥--
Místo: Bratislava

Ja som tiež sama so svojou dcérkou. My sa tiež občas kúpeme spoločne. Ona má 8 rokov a keď vidí, že sa kúpem, tak chce by so mnou. Ok, je to dievča, ale si myslím, keby som mala chlapca, tak to nie je iné. My dve sa vežmi žúbime, dôverujeme si a hlavne máme len jedna druhú. A ešte niečo, keď sa cíti osamelá alebo ja sa cítim osamelá, tak aj spolu spíme v jednej posteli a vždy sa buď ručičkou alebo nožičkou dotýkame jedna druhej....ako keby nám to nahradzovalo tú našu pupočnú šnúru. Myslím si, že je to len a len o láske medzi rodičom a dieaom.

Ak chceš nájs poklad, musíš na tenký žad. rodna

Není tady

#44 12. 9. 2007 15:06

Emma
♥♥♥♥♥--

A ešte niečo....ja si vežmi dobre uvedomujem, že toto sú naše spoločné chvížky, ktoré určite raz pominú....a preto sa tomu nebránim a ani sa necítim úchylne. Raz mi moja vlastná mama povedala, že sa k nej moja dcérka šuchla do postele a prezradila jej, že my sa objímame. A moja mama sa ma na to zhrozene spytovala, či je to pravda. A ja som jej povedala, že my sa s dcérkou zbožňujeme, tak nemám zábrany ju pred a po spaní vyobjíma a vybozkáva a zažela jej dobrú noc alebo dobré ráno. Toto som ja u svojej mamy nikdy nezažila...

Není tady

#45 12. 9. 2007 15:13

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Emmo,
to vyznívá, jako kdyby ti rodiče, co se se svými dětmi nekoupou, je měli nějak míň rádi.
Já se taky mazlím se svým skoro 11-letým synem.To je přece  samozřejmé, ale chápu, že pokud jsi to nezažila ve své pův. rpdině, přijde Ti to jako vzácnost.
Je dobře, že to umíš, ikdyž jsi to sama nepoznala.

Není tady

#46 12. 9. 2007 15:13

Petuna
♥♥♥♥♥--

Emma napsal(a):

A ešte niečo....ja si vežmi dobre uvedomujem, že toto sú naše spoločné chvížky, ktoré určite raz pominú....a preto sa tomu nebránim a ani sa necítim úchylne. Raz mi moja vlastná mama povedala, že sa k nej moja dcérka šuchla do postele a prezradila jej, že my sa objímame. A moja mama sa ma na to zhrozene spytovala, či je to pravda. A ja som jej povedala, že my sa s dcérkou zbožňujeme, tak nemám zábrany ju pred a po spaní vyobjíma a vybozkáva a zažela jej dobrú noc alebo dobré ráno. Toto som ja u svojej mamy nikdy nezažila...

Já si taky myslím že je to super se pomazlit se svým dítětem, nahota taktéž je naprosto normální atd. to ano a koupání ve vaně se synem ano proč ne? Ale snad do určitého věku ne? Koupat se s 11 letým synem..není na to už trošku velký? No nevím

Není tady

#47 12. 9. 2007 15:29

Emma
♥♥♥♥♥--

Petuna napsal(a):

Emma napsal(a):

Já si taky myslím že je to super se pomazlit se svým dítětem, nahota taktéž je naprosto normální atd. to ano a koupání ve vaně se synem ano proč ne? Ale snad do určitého věku ne? Koupat se s 11 letým synem..není na to už trošku velký? No nevím

Petuno, ja Ti neviem.... Nechcem sa vyjadrova za alebo proti....lebo ja syna nemám... Keď ho budem ma, tak potom by som mohla hovori zo svojej skúsenosti.
Podža mňa je najdôležitejší ten vzah medzi rodičom a dieaom.
Ja osobne, ako matka by som prikladala dôraz na to, aby som svojho syna vychovávala slušne, aby si ma vážil, aby sa vedel správa, aby mi pomáhal, aby proste raz z neho vyrástol dobrý muž, z ktorého dievčatá a ženy budú namäkko... hjarta

Není tady

#48 12. 9. 2007 15:35

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Damila napsal(a):

No jo, ale vemte si to naopak.
Otec se chce koupat se svou 10-letou dcerou.
Koupat ve vaně, ne cachtat v bazénu.
Na to se podle mě kouká úplně jinak. Proč?

Ale to není o tom, že otec se chce koupat se svojí dcerou. To je přeci o tom, že dcera se chce koupat se svým otcem. Pokud ona chce, tak je to normální ..

Petuna napsal(a):

zase, to samé - pokud po tom touží ten syn, tak proč ne?
Kdo má právo určit zda 2letý syn ano, 6ti letý možná ano, 9ti letý už asi ne, no možná naposledy a 11ti letý už v žádném případě?

Není tady

#49 12. 9. 2007 16:20

flower
♥♥♥----

Mé sestře je dvanáct, a porád chodí dávat pusu mamce na dbrou noc i tatkovi..a kdyz tatka není doma, je treba pryc, tak segra spí s mamkouv posteli, a a vidim ju,jak se k mamce tulí. ono totiž záleží hodně na tom dítěti,jestli chce. a klidně se muže ze srandy pomazlit i ve 14.. a nahota?přiznávám,taky sedím na záchodě, a bavím se s našima,kteří jsou v kuchyni, a já má otevřené dveře. a tak je to normálně, nikdo se nezamyký ani v koupelně ani na záchodě

Není tady

#50 12. 9. 2007 16:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Emma napsal(a):

Petuno, ja Ti neviem.... Nechcem sa vyjadrova za alebo proti....lebo ja syna nemám... Keď ho budem ma, tak potom by som mohla hovori zo svojej skúsenosti.
Podža mňa je najdôležitejší ten vzah medzi rodičom a dieaom.
Ja osobne, ako matka by som prikladala dôraz na to, aby som svojho syna vychovávala slušne, aby si ma vážil, aby sa vedel správa, aby mi pomáhal, aby proste raz z neho vyrástol dobrý muž, z ktorého dievčatá a ženy budú namäkko... hjarta

A aby sa raz od teba dokázal napr. odpúta? wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí