Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 10. 9. 2007 19:34

Tinulasska
♥------

Mám Problémm..Helppííkk!!!

offtopicMám děsnej problém...Chodila jsem z hodně klukama,ale do žadnýho sem asi nebyla zamilovaná.Jakmile sem s ním chodila nějak se mi zprotivil a hned sem se s ním rozešla....Nevím co s tím!Poradte prosím!kapitulation

Není tady

#2 10. 9. 2007 21:14

nexxi
♥♥♥♥♥--

Re: Mám Problémm..Helppííkk!!!

a měla si s nima něco?

" Je lepší litovat, že jsme něco udělali, než toho co ne."

Není tady

#3 11. 9. 2007 10:34

Aknella
♥♥♥----

a kolik ti je? myslím, že to není žádná tragédie. Zřejmě ti ani nebylo 18, podle tvého dotazu typuju tak 14. A myslím, že je to v pořádku. Časem to určitě přijde..

Není tady

#4 13. 9. 2007 23:51

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Prostě jsi ještě nepotkala toho pravého - neboj, však on jednou přijde

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#5 16. 9. 2007 21:34

majdiq
♥♥-----

no ja mam asi celkem podobnej problem akotrát že já jsem s nikym ještě nechodila a to proto že sem se do těch kluků prostě nikdy nezamilovala já si rači počkam než abych chodila s někym koho bych nemilovala...a teď sem přišla i na to že je celkem fajn být sama a ani mi to nějak nevadí, ale doufam že někdy už potkam konečně toho praveho yikes)...tak Ti přeju abys našla někoho koho by jsi skutečně milovala

Není tady

#6 16. 9. 2007 21:40

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Tinulasska napsal(a):

offtopicMám děsnej problém...Chodila jsem z hodně klukama,ale do žadnýho sem asi nebyla zamilovaná.Jakmile sem s ním chodila nějak se mi zprotivil a hned sem se s ním rozešla....Nevím co s tím!Poradte prosím!kapitulation

Proč chodíš s klukama, které nemiluješ?
Co u nich hledáš?
Na to si upřímně odpověz a budeš vědět, proč se Ti zprotivili.

Není tady

#7 3. 10. 2007 19:37

sharek
♥♥♥♥---
Místo: praha
Web

a jak dlouho jsi s nima byla? až potkáš to pravého tak toho určitě jen tak neopustíš a taky je to i o toleranci, každej jsme nákej par

nikdo se mě neptal jestli se chci narodit, tak mi nikdo nebude říkat jak mám žít

Není tady

#8 1. 11. 2007 20:45

Tinulasska
♥------

nexxi napsal(a):

a měla si s nima něco?

Ne není mi ani 15.albert

Není tady

#9 16. 11. 2007 21:26

allyane
♥♥♥----

hele zalticko tohle vubec neres, je to naprosto normalni, me je 15 ale jsem stastne zamilovana ale pred tim jsem mela par kluku a nekteri z nich se mi jak rikas po chozeni zacali protivit citila jsem obrovskou tihu na srdci a v hrudnihu byla jsem vynervovana atd...........a jak jsem mu dala kopacka spadla mi ta tiha d srdce a vsechno slo razem lip..............ja jsem se pred jednim klukem schovavala kdysi ve skole na zachode , a to jsem s nim jakoze chodila ale vuubec jsem ho nechtela, zhnusil se mi starsne moc!!!!...........je to proste normalni az prijde ta prava laska tak to poznas budes uplne jina budou ti hret tvaricky, budes chtit byt porad s nim a hlavne to ucitis tam uvnitr , je to krasny..............

Není tady

#10 17. 11. 2007 0:10

TamtaOna
♥♥♥♥---

Ještě Ti není 15 a prohlašuješ, cituji ,,Chodila jsem z hodně klukama" ? ... big_smile Mno, mohu Ti jen říci, že by bylo značně nepravděpodobné, abys měla ve svém věku za sebou pravou lásku a milovala (ted myslím ,,milovala" jako milovala, nikoliv takové to ,,ách... já ho miluju"... /jestli víš, co tím myslím wink / ) ... Jak se hezky říká, dočkej času jako husa klasu... a něco z mého vínku, mě už táhne na druhou desítku a nemohu říci, že bych nějakého kluka doopravdy milovala- (zpětně řečeno...) ... A věz, že pokud nejsi ani zamilovaná, nemá cenu do toho chodit. Tedy- já to nikdy neuměla. Pokud se nezapalují lýtka, nemá to smysl wink

Není tady

#11 17. 11. 2007 7:12

allyane
♥♥♥----

proc myslis ze by tynulasska se nemohla vcca 15 zamilovat? ja myslim ze to jde.............

Není tady

#12 17. 11. 2007 14:11

TamtaOna
♥♥♥♥---

allyane: zamilovat se ano

Není tady

#13 17. 11. 2007 18:18

allyane
♥♥♥----

no ale chodit s hodne jlukama taky mohla..............nebo jich nemel az zas tolik ale zato nasbirala hodne zkusenosti....

Není tady

#14 17. 11. 2007 19:19

TamtaOna
♥♥♥♥---

allyane: Kolik je podle Tebe ,,hodně" ? (myslím tím teď kolik kluků je hodně na to, abys prohlásila ,,měla jsem jich hodně"? ) big_smile

Není tady

#15 17. 11. 2007 19:40

allyane
♥♥♥----

kazda to bere jjinak, ja jich moc nemusim staci mi jeden a opravdovej...................popravde nevim kolik zanmena hodne........je to slovo neomezenych moznasti kdyz se nad tim tak zamyslim,  kolik je to hodne tinulassko????  ja se priznavam ze neim hehe

Není tady

#16 17. 11. 2007 19:48

Tinulasska
♥------

allyane napsal(a):

kazda to bere jjinak, ja jich moc nemusim staci mi jeden a opravdovej...................popravde nevim kolik zanmena hodne........je to slovo neomezenych moznasti kdyz se nad tim tak zamyslim,  kolik je to hodne tinulassko????  ja se priznavam ze neim hehe

No..docela hodně na můj věk.Holky u nás ve třídě měli tak 5x víc kluků.Tím sem chtěla říct že jsem neměl 2 kluky.Měla jsem jich pět.rollrodna

Není tady

#17 17. 11. 2007 23:05

TamtaOna
♥♥♥♥---

Tinulasska: To jich měli v 15ti 25?big_smile Páni, ty se musely ohánět big_smile Další prosím...
Odpověď na tvou úvodní otázku je různá. Buď zkoušej stylem tvých spolužaček nebo zkoušej najít toho, se kterým si to zkusíš. Čili poznávej a pak choď...

Není tady

#18 18. 11. 2007 12:32

allyane
♥♥♥----

jo no to je rozumnej napad.......................s tim bych sohlasila!!!ale hlavne se nevybuduj povest devky, toje pak spatny!!!!!  tkz vseho s mirou

Není tady

#19 18. 11. 2007 13:45

TamtaOna
♥♥♥♥---

Já osobně praktikuju- poznat, pokud se ,,poblázním" chodit... Svým způsobem závidím některým svým známým, na které se někdo usměje, ony s ním začnou chodit, (prý co kdyby se do něj zamilovaly.) Hezké. Ale neumím to. A pak bych už byla běhna big_smile Některým to vyšlo..., ale třebas až na poxté...

Není tady

#20 18. 11. 2007 15:58

allyane
♥♥♥----

ja to mam taky vetsinou tak ze pokud se nezamiluju tak nejak napoprve, tak potom to uznejde, al ted se mi to stalo..............taky jsem byla taka ervni ze zacatku ale pak to ustal a ted je to fajne!!! ..........ale kdyz citis ze to fakt nepujde tak to kasli a zbytecny se netrap!!!!

Není tady

#21 31. 5. 2008 10:34

Kikuska.Kikuska
♥------

Mám stejnej problém jako ty big_smile

Není tady

#22 31. 5. 2008 14:10

TamtaOna
♥♥♥♥---

allyane: To jsem si taky myslela. A ouvej (jůůů), zamilovala jsem se do kluka, kterého znám (velmi dobře) už 3roky. On o mě moc stál, já o něj ani ne. Ač jsem si říkala, jak je úžasný a skvělý... ale chybělo ono vzplanutí. Ejhle... jsem v tom až po uši (společně s ním, takže paráda smile )

Hodně zdaru Kikuško a nelámej to přes koleno. Vím, že si třebas v kontextu svých ,,rozjívených" spolužaček můžeš připadat hloupě, ale není to tak. S odstupem času (mluvím jak nějaký kmenový stařešina, hm) to sama uvidíš. Já se zpětně dozvídám, že si vlastně některé spolužačky navymýšely hory doly a ono to bylo zcela jinak. On se na ně usmál a ony trousily, jak spolu chodí a kdovícoještě smile

Není tady

#23 30. 6. 2008 17:12

Tinulasska
♥------

Já jsem tak štastná xD Konečně už to tak není xD Našla jsem kluka asi tak před měsícem.Vůbec není jak ostatní kluci-je prostě jinej.Všichni šli radši na fotbal než s holkou do kina,ale on je vážně super xD A navíc rád nakupuje big_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí