Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 10. 9. 2007 14:47

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Astrologie

Mate nekdo zkusenosti s astrologii.Da se  verit predpovedi,kdyz tam udavate datum i hodinu narozeni?

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#2 10. 9. 2007 14:53

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Re: Astrologie

Jasně, že jo.
Jenže dnes si říká astrolog kdekdo, tak bacha na to. Dej raději na zkušenosti s astrology od druhých. (můžu přispět se svými zkušenostmi, ale nechce se mi hanět veřejně, tak snad můžu napsat ty, kterým bych se svěřila já)
Nicméně celkově prognózy nedoporučuji, mohly by tě ovlivnit.
Ovšem celkově to není levná záležitost.

Není tady

#3 10. 9. 2007 16:46

tygřík...
♥♥-----
Místo: Brno

ahoj, i já se tím pokouším zabývat, přečetla jsem už asi 5 knížek o astrologii, můj problém je, že si nemůžu dovolit chodit na nějakej kurz, nevíte někdo o nějakých astologických stránkách, kde by zájemce-začátečníky trochu vedli, třeba doporučovali literaturu a tak, knih pro úplný začátečníky je docela dost, ale něco jako astrologie pro mírně pokročilé?   kapitulation  díky moc...

Není tady

#4 10. 9. 2007 17:27

Damila
♥♥♥♥♥♥-

tygřík... napsal(a):

ahoj, i já se tím pokouším zabývat, přečetla jsem už asi 5 knížek o astrologii, můj problém je, že si nemůžu dovolit chodit na nějakej kurz, nevíte někdo o nějakých astologických stránkách, kde by zájemce-začátečníky trochu vedli, třeba doporučovali literaturu a tak, knih pro úplný začátečníky je docela dost, ale něco jako astrologie pro mírně pokročilé?   kapitulation  díky moc...

www.astroweb.cz
www.astrolab.cz
www.transformotor.cz
www.astrologie.cz
www.astrologie.mysteria.cz
www.ceskaastrologie.cz
a mnoho dalších.
Všude jsou diskuse, můžeš se ptát i jako laik.

Upravil(a) Damila (10. 9. 2007 17:27)

Není tady

#5 10. 9. 2007 21:25

Olympia
Host

.

Upravil(a) Olympia (14. 4. 2010 16:37)

#6 11. 9. 2007 7:54

Nick3594
Host

Olympie, můžeš mi prosím poslat odkaz na toho astrologa? Díky. smile

Upravil(a) lvice (11. 9. 2007 7:54)

#7 13. 9. 2007 14:44

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Olympia napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Mate nekdo zkusenosti s astrologii.Da se  verit predpovedi,kdyz tam udavate datum i hodinu narozeni?

Ja mam vyborne zkusenosti s jednim astrologem, ktery mi vypracoval vztahovy horoskop, pak horoskop pro deti a muj horoskop zivotni a predpoved na 1 rok.
Musim rict, ze vse sedelo presne.
Kdyz mi povidal napriklad o mem vtahu s BM, mela jsem misty az husi kuzi, protoze vedel veci, ktere jsem ani kamaradkam nerikala a mi pripadalo, ze s nami snad bydlel ??
Moc si pochvaluju horoskop obou deti, protoze mi vysvetlil, jak ktery syn funguje a co potrebuje a co je nejlepsi pro jejich vzajemne souziti, ptala jsem se na to, protoze jsou oba dva povahove dosti odlisni, jako by ani sourozenci nebyli. Jeho rad se drzim a jsem mu neskonale vdecna za rady, ktere mi dal.

Olympia tak to me zajima taky.To ti delal pred rokem?A sedlo to vsechno?To ti delal na dalku?

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#8 13. 9. 2007 14:46

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Koukala jsem,ze na www.CHYTRA ZENA odpovida tam taky astrolozka,ale da se tomu vubec verit?Mate s tim nekdo zkusenost?

Není tady

#9 13. 9. 2007 15:17

Olympia
Host

.

Upravil(a) Olympia (14. 4. 2010 16:33)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí