Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 22. 9. 2007 19:23

diana1
♥------

Re: Po odhalení "nevěry"

Hani vím jak ti je, sama jsem to zažila. Věř jednomu, pokud on to nebude chtít dát dopořádku
tak ty s tim nic nenaděláš. M§žu ti jen poradit mysly na sebe a syna. Staň se vůči němu sobcem. Ať uděláš cokoliv tak to stejně neocení. Začneš prožívat to co většina žen tady na babinetu. Jenom samé lži ze strany tvého muže. Mysly jen na sebe a syna. U nás to žačlo podobně.

Není tady

#27 30. 9. 2007 0:44

Lenďák
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Hani, obdivuji tvůj střízlivý pohled na situaci ve které jsi se ocitla..asi Tě v tuhle chvíli čeká ještě dlouhá cesta ke stěští, ale přeji Ti, aby jsi se rozhodla správně a byla zase štastná..a rozhodně není divné, že jsis za ty roky nevšimla nebo neviděla sobeckost tvého partnera, ta se právě v člověku ukáže přesně v takových situacích..držím Ti palečky..

http://www.ticker.7910.org/as1cCDj-O7-0010Nzc3NDlkenwwMDc1NmR8TGF1cmlua2EgLSA.gif

Není tady

#28 30. 9. 2007 11:48

HanB
♥♥-----

Ahoj holky, tak od posledního příspěvku se přihodilo: (už nás vidím jako případ, jakoby zvenčí...)
Přestala jsem prudit a dělat dusno hned po rozhovoru 22.9., jak jsem našla její fotku v počítači. Řekl, že to skončilo, ale neé. Každý den si volají a sms-kují. Vím to, před chvílí, když byl na terase a myslel si, že ho nevidím, mačkal písmenka ostošest. Tak nevím, poraďte - mám zase po týdnu udělat dusno, když mi vlastně lhal, nebo se mám obrnit a čekat? Jinak je fajn, komunikujeme, spíme spolu, plánuje společnou dovolenou a práce na domečku, jakoby nic. Bože, oni to maj tak jednoduché.... Vůbec nevím, co si od toho slibuje - opakuji, že ona žije 200 km odtud, je asi vdaná a má dítě a obchod - třeba jí také slíbil, že to se smnou ukončí, pochybuji, že by normální ženské tohle stačilo. Za ní určitě nejezdí, je pořád doma.
Bože..........

Není tady

#29 30. 9. 2007 22:15

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nerieš to, aj tak nič nevyriešiš... Musí si to vyriešiť on sám, je to JEHO prúser, alebo jeho úlet, podľa toho, ako to vezmeš.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#30 2. 10. 2007 15:35

Koi
♥♥♥♥---

Hani nevím jestli nežijeme s jedním chlapem.Já doufám, že ten můj již ten fyz. vztah vyloženě s ní nemá, ale to psaní a scházení  pokračuje, píšu o tom v jiném vlakně.

Asi ani nemůžu tvrdit, že je dobré to tak přehlížet a vůbec neřešit. Já to taky nevydržela dělat rok jen pohodu, ono to snad ani nejde. Taky vidí, že když něco moc vyhrotí, nespím a trápím se. A stejně ji pak napíše, že to nejde přehlédnout.

Moc ti přeju, aby ten tvůj dokazal vyřešit svůj vztah rychle a ty mohla postupně zapudit smutné myšlenky. 

Radit ti nemohu, protože před víkendem mě manžel zase dostal  a včera jsem si ještě o samotě bulila.Mě obvyle trvá 3 - 4 dny než se vyhrabu ze smutné nálady. Ale pak se snažím fungovat a být nad věcí. Z tvého popisu situace bude tvůj m. snad rozhodnější a pomůže mu v rozhodnutí vzdálenost. Moc ti to přeju.

Pane, daruj mi klid, abych přijal věci, které nemohu změnit, odvahu změnit to, co mohu změnit, a moudrost, abych dokázal rozeznat jedno od druhého.

Není tady

#31 5. 10. 2007 12:30

HanB
♥♥-----

Ahoj Koi a ostatní,
u nás se to trochu zamotává. Tento týden jsem si dovolila pár dvojznačných poznámek, do toho mluvil se svou sestrou a měl dojem, že jsem jí něco řekla (NEŘEKLA!!!!), pak jsme včera měli menší konflikt ohledně špatně domluveného vyzvednutí mé osoby, což způsobilo, že jsem uraženě vypnula telefon a šla 3 km v dešti a potmě domů, načež jsem odmítla večeři. No, a pak to nebyl veselý večer. Prý cokoliv dělá, dělá špatně, já všechno obrátím, neumíme se domluvit=už nemluvíme stejným jazykem, píšu si s někým cizím na internetu (babinet), nevěřím mu, zkrátka a dobře, rozhodl se prý, že si najde bydlení a po návratu ze zahraničí příští týden se odstěhuje. Rána jako z kanonu.
Za půl hodiny to bylo lepší, normálně se mnou mluvil a smáli jsme se u filmu. Dnes ráno se mnou nechal svést, ale byl divný, tak jsem se zeptala, jestli se zlobí. No a dostala jsem, oč jsem si řekla: prý se nezlobí, ale cítí se divně, nic není černobílé, neví, jak se má chovat, co má dělat. Zeptala jsem se ho, jestli chce odejít, rozejít se - to prý ne, ale neví, jestli můžeme mít zase fajn vztah mezi sebou, apod. Se mnou to prý nemá nic společného, ani s nikým jiným, pořád mně má rád, má problém sám se sebou. Po cestě do práce se mi omluvil za to večerní nedorozumění s vyzvednutím. Před chvílí se urazil, když jsem projevila názor na jednu pracovní záležitost.
Tak mám dojem - a ptám se, co vy na to - jestli nejde o nějakou osobní krizi, kterou ten případ s "nevěrou" jen odstartoval? Problém je, že fakt nevím, jak se mám chovat, teď mám já pocit, že cokoliv udělám, bude špatně: budu-li milá = vnucuji se, budu-li odměřená = dělám dusno, atakdále.
On mi neporadí, protože se mnou to prý nesouvisí. Třeba budete mít nějaký nápad vy?

Není tady

#32 5. 10. 2007 15:56

Koi
♥♥♥♥---

Hani, fakt stejné, stejné vysvětlení(s tebou to nemá nic společného, atd.). Také mi navrhl, že se odstěhuje, aby mě netrápil, ale byla to jen slova, která se rozplynula a to je dobře."Moje blondýna" je naštěstí také vdaná, takže se to chce obrnit trpělivostí, fakt neprudit a pokud je vše ostatní v pořádku(domácnost, volný čas a i postel) tak vyčkat do vyšumění.

Já nezvládla situaci za rok 5x. Dvakrát na začátku a nyní 3x (od poloviny srpna - minulý víkend), kdy jsem byla bláhově přesvědčená, že je vztah ukončen. Postelově chci věřit, že M mluví pravdu, ale SMS a scházení se nikoliv. Prostě jsem to od práznin 3x nevydržela a odbulila si to. Dnes jsem na tom podstatně lépe než v pondělí. Byl za tu dobu na mě milý a pozorný, tak si říkám, že už mu snad dojde, že mě to  bolí a časem vše ukočíruje.

Nejde to se stále tvářit jako ta chápající, když muž  ujíždí. Každý má své city a emoce, tak v tom rozjitřeném stavu si myslím, že není od věci dát to své polovičce také trochu sežrat.  Nesmí se to ale přehnat. Ono by to pak  působilo opačně. Já se mám sama sebe po 2 - 3 dnech také plné zuby, protože na nic jiného nemyslím. Pak mi stačí si přečíst, když ty pokročilejší někde někomu vynadají, nebo i mě a ono to člověku docvakne.

Musíš si ale vybrat co pro svůj vztah platí. On ten můj se nechce rozvádět, ale momentálně má strašnou potřebu si sní psát (nebo se sejít)pro mě absolutně v nepochopitelnou dobu a na nepochopitelných místech. A nejsem bláhová, že ji píše jak mu je se mnou fajn na dovolený.

Je to doufám krize pánů okolo 50, dobře vypadajících, upravených, rozvážných a zajímavých ne jen pro nás manželky. Moje blondýna je údajně také vdaná, takže se mi velmi ulevilo. Muž mi také není schopný vysvětlit co mu chybí a co hledá. Já to vidím jako jakousi mopmentální  vyšuměnost duše, náročného zaměstnání, asi potřeba jakého si vzrůša, které jako  vyrovnaná manželka nikdy nedocílíš, asi i stále stejné manželka ,můžeš být modelka, ale po 24 letech jsi trochu okoukaná a těžko budeš šokovat - tedy alespoň já ,sám mi řekne, že mu kámoši mě zavídějí  a on, že mu nic neschází.  Tak vidíš a stejně se to stane.

Buď si smutná a řekni mu co cítíš, ale přemož se a buď zase vlídná. To zabezpečí komunikaci a jeho vstřícnost k tobě a časem si uvědomí sám, že to tak nejde. Moje touha je a snažím se pro to vše dělat, aby když bude s ní myslel na mě. Zpočátku strachy abych to nevěděla  a doufám  že časem až s ní bude si řekne "proč ji to vlastně dělám"(jako mě). To bude pro mě vítězství, snad se ho už brzo dočkám.  Já jsem sem začala psát nedávno, protože jsem měla už hroznou potřebu to někomu říci a to pomohlo, měla jsem to udělat již dříve. Zase napiš.

Pane, daruj mi klid, abych přijal věci, které nemohu změnit, odvahu změnit to, co mohu změnit, a moudrost, abych dokázal rozeznat jedno od druhého.

Není tady

#33 5. 10. 2007 22:59

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Holky (Hani a Koi), moc vás zdravím a držím palce. Napadlo mě - nechcete si zajít pro radu k nějaké dobré psycholožce nebo do manželské poradny? Rozebrat prostě situaci? Třeba do jiného města než kde bydlíte? Ono přece jenom - jsou situace, které člověk sám bez porady zvládá těžko, třeba by ta návštěva k něčemu byla.
Držte se!!!

Není tady

#34 7. 10. 2007 16:21

adnad
♥♥-----
Místo: plzeň
Web

Ahoj HanB, přijde mi, že si tvůj manžel připravuje půdu pro to, aby se to mezi Vámi porouchalo, a aby měl důvod, proč Váš vztah ukončit.Možná, aby mohl bez ýčitek svědomí jít za tou druhou a sám to ani neví, že si to takhle připravuje. Ňěco mu ve Vašem vztahu nejspíš schází, a možná  neumí říct co, možná tvoje vyznání lásky.Myslí si, že s jinou to bude lepší.  A to může být to, co údajně nemá s tebou a s nikým nic společného jeho pocit prázdnoty. Nepřijde mi ve Vašem případě dobré, že jsi se přeorientovala jen na sebe.Spíš by jste si měli zase hledat cestu k sobě a nacházet společné zájmy a radovánky a ty hlavně a relativní svobodu. Samozřejmě dělej to co Ti říká tvé srdce a rozum.Máš ho ráda? Tak mu to řekni.A přes to mu dej ultimátum- buď ty, nebo ona. Prostě  o tebe přijde, jestli to s ní neskonč í ( smazat její telefon, vyměnit simkartu , napsat jí do meilu ať už nepíše ,že nemá zájem,) bezkompromisů.Jinak to Nemá  cenu být s někým, kdo by tě neměl rád.A možná právě mu pomůžeš zjistit, že tě vlastně má rád.Jaký by to pro něho bylo, kdyby jsi od něho odešla a našla si jiného? A bude si muset udělat jasno a ty taky.

V oblastech poznání o rození miminek už "svítá", ale v přístupu k dalšímu rozvoji a výchově dětí je stále "zhasnuto". Neznamená to ale, že by se do toho mělo montovat náboženství.

Není tady

#35 8. 10. 2007 9:31

Koi
♥♥♥♥---

Milá Tercilo, byla jsem jsem v obojím i když vždy jen jednou. Psycholožka mi vysvětlila, že jsem takový ten hodný a chápající vůl  , co  udělá (blízkým) co jim na očích vidí. Je to tak z větší části pravda. Mám se naučit si říci o nějaké věci jen jako pro sebe, prý muži rádi plní jakésy úkoly.
V manželské poradně jsme také byli jednou. Sehnala jsem i chlapa doktory, aby si M nepřipadal jako v převaze ženských. Ani doktorovi nedokázal říci co vlastně hledá a co mu chybí. Muž s doktorem chtěl  2.schůzku sam, ale doktor mu to ropzmluvil, že je to o nás dvou. Dal manželovi kontakt, ale od té doby  tam už asi nezavolal, myslím si - neptala jsem se. Nevím, zda mám na to tlačit  a chtít, abysme tam šli. Já  bych šla,  tak nevím zda mám muže optat, jestli tam volal. Poraď
Na závěr sezení doktor řekl, že mi tím muž ubližuje a několik dalších výstižných bodů (důvěra, atd.) Mě řekl, že mám přávo žádat muže, aby to ukončil. No žádat můžu, ale on musí hlavně chtít, což si myslím, že se mu v hlavě mele.
Možná by si další návštěvou  urovnal myšlenky, co vlastně chce, ale nezdá se mi vhodně ho vyloženě nutit a vynucovat si to. Nerada bych, aby to mělo opačný efekt.  Asi až příjde vhodná chvíle optám se, zda tam volal.

Není tady

#36 8. 10. 2007 10:40

Zrovna tady
♥♥♥♥---

Hmmmmmmm
někdy člověka prostě pálí dobré bydlo.

Nechybí ,nýbrž přebývá.
No uvidíme třeba po reformě se věci jinak semelou a
mnoho lidí si začně považovat toho co má.

Kdoví jak to bude s materiálnem tak za 5-6 let.
Ale nemá cenu předbíhat.

Bylo dobře - bude dobře. :-) Pokud člověk ví, co tato věta znamená :-)

Upravil(a) Zrovna tady (8. 10. 2007 10:41)

Není tady

#37 8. 10. 2007 10:43

Zrovna tady
♥♥♥♥---

Koi

Zkus si přečíst příspěvky Pandorry, Blanch, Kukačky a Axiho.
Projeď si to všechno.

A hlavně žij svůj život. Mysli na sebe, psychiku.
Muži prostě ten jeho přelud dovol - stejně asi není jiná cesta.

pa

Není tady

#38 8. 10. 2007 10:56

HanB
♥♥-----

Ahoj Adnad, trochu jsem ten čtvrtek přehodnotila - byla jsem fakt naštvaná a neviděla jsem to ostatní: uvařil, vypral dvě pračky, pověsil prádlo (to nikdy nedělá). Pak jsem přišla já a nic z toho neviděla a byla jen naštvaná a uražená.
Od soboty noci zase všechno OK, jen je teď v zahraničí, tak spolu mluvíme jen po telefonu - ale aspoň třikrát denně. Možná se zbytečně trápím něčím, co za to nestojí, a mám potřebu analyzovat sebemenší reakce od něj - slova, chování, atd.
Zkusím se odteď zaměřit na něco jiného, tento týden, kdy nejsme spolu, nám oběma možná pomůže.

Není tady

#39 8. 10. 2007 15:34

Koi
♥♥♥♥---

HanB: poslala jsem ti odpověď, moc dík za dopis.

Věř, že po krátkém odloučení vykrystalizuje to podstatné a člověk to pak vidí trochu s nadhledem, dovede si vybrat to důleživé pro vztah a za méně podstatné se někdy i stydí - tedy já. Vy spolu i pracujete, nebo jsem to pomotala? Pokud jsou ty 3 tel. denně jen soukromé, tak klobouk dolů, to bude dobré. pa

Není tady

#40 10. 10. 2007 13:21

adnad
♥♥-----
Web

Ahoj HanB.Je normální, že se člověk i zadaný do někoho vášnivě zamiluje, může se to stát každému.Hlavně, když spolu tráví více času. Teď se to nejspíš tak trochu stalo tvýmu manžílkovi a jindy se to může stát tobě. Otázka je, jak se ten dotyčný zachová , kde má své priority, jestli vše zhodnotí a uvědomí si, že může zničit důvěru ve svém vztahu,o koho může přijít a jestli mu to fakt za to stojí.Vypadá to, že tvůj manžílek je jeden z těch co do toho neskáčou po hlavě a přemýšlí, jestli se tím něco  vyřeší,jakou by to mělo perspektivu,  co mu chybí v tomto vztahu, co by na měm chtěl vylepšit a co ty  a tak.Většinou  lidem chybí nedostatek zájmu o ně samotné a radostný přirozený( častýsmile) pohlavní život, prostě dobré citové zázemí, ale i svoboda.Vypadá to, že se rozhodl pro tebe, máš to dobrý v tom, že s ní nejspíš nespal, bude se Ti líp odpouštět. Každopádně bych potom trvala na zrušení kontaktů s  ní.Rozhodně tě nejspíš citově pěkně rozhodil, takže budeš potřebovat nějaký ten čas na zotavenou. Tak doufám, že si ten byt nenašel a popeláší ze služebky za tebou:)

V oblastech poznání o rození miminek už "svítá", ale v přístupu k dalšímu rozvoji a výchově dětí je stále "zhasnuto". Neznamená to ale, že by se do toho mělo montovat náboženství.

Není tady

#41 12. 10. 2007 14:04

Francesca
♥♥-----
Místo: Severní Čechy

Ahoj Adnad, trochu jsem ten čtvrtek přehodnotila - byla jsem fakt naštvaná a neviděla jsem to ostatní: uvařil, vypral dvě pračky, pověsil prádlo (to nikdy nedělá). Pak jsem přišla já a nic z toho neviděla a byla jen naštvaná a uražená.

Uvařil, vypral dvě pračky, pověsil prádlo? No já nevim, u nás doma se takový zázrak ještě nikdy nestal, ani když mi přítel dva dny před odletem oznámil, že letí s kamarádem na dva týdny na druhý konec světa a bylo to na rozchod... A to se pak ještě ke všemu vrátil až za týdny 3...
Snažil se, ale aby vypral a pověsil prádlo?
Myslím, že ten Tvůj se snaží, seč může. Psala jsi, že jste dřív byli hodně spolu, pořád jste o sobě věděli... Třeba mu jen lichotí, že by o něj mohl mít ještě někdo zájem (která z nás to občas nepotřebuje vědět), i když s Tebou může být opravdu naprosto spokojený. A ona je z velké dálky - tak to pro něj může být o to přijatelnější, protože z toho pro něj ani žádný vážný vztah nehrozí.
Je dobře, žes to jen tak nenechala být a ozvala ses. Musí vědět, že Ti ta druhá vadí, určitě mu tím dáváš i najevo, že o něj stojíš. Třeba zrovna to taky potřeboval.
Dej vědět, jak to u vás vypadá a drž se. Určitě bude zase líp.stolt

Není tady

#42 13. 10. 2007 11:11

HanB
♥♥-----

Milé přítelkyně, ani nevíte, jak mi vléváte optimismu do žil!!!!
Vrátil se po týdnu v zahraničí, zatím všechno OK, i když mi chybí takový ten mužský zájem (dnes ti to sluší a tak), ale on se vlastně chová jako vždy, takže co bych chtěla. Teď seká zahradu, za chvíli pojedeme navštívit moji maminku, ráno pracoval na nové koupelně, všechno jako by se nic nestalo. Je veselý, dobře naladěný. Já se musím hlídat, abych ho pořád nesledovala, co a jak říká a proč. Musím to v té mé hlavě prostě potlačit, a jen tak si užívat přítomnosti. Nevím, jestli s ní pořád komunikuje ale chci to NEŘEŠIT.
Držte nám palce, zase se ozvu.
Všem přeji hezkou slunečnou sobotu a pohodu v duši i na těle. H.

Není tady

#43 13. 10. 2007 23:09

PetraP
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Čechy

Milá Hanb, četla jsem celé tohle vlákno a vždycky, když jsem měla pocit, že můžu přispět, zjistila jsem , že mojí myšlenku už někdo napsal. Jsi úžasná, že to takhle zvládáš. Prošla jsem úpně stejným obdobím, ale s tou nevýhodou, že u nás to byla kolegyně v jeho práci - stále tam pracují spolu. Vím, jak ti je.  Myslím, že tvůj manžel je v tzv. mužském přechodu a hledá. Držím ti palce,ať se vám to podaří vyřešit. A pořád sem ten vývoj piš. Může to dodat odvahu někomu dalšímu. Jsi statečná.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lf3dz62ty.png

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/r/rhmcv1xd8.png

Není tady

#44 15. 10. 2007 14:30

Francesca
♥♥-----
Místo: Severní Čechy

Ahoj HanB,
nemám nic nového do diskuse, jen Tě chci podpořit, zajímá mě, jak se to u vás vyvíjí a jak se máš. Zase dej vědět.

Není tady

#45 16. 10. 2007 11:39

HanB
♥♥-----

Ahoj Francesco a ostatní,
zatím to vypadá OK, po eskalaci (to zní jak ze zpráv CNN) 5.10. byl M. týden v zahraničí, teď je pár dní doma - no, jak bych to stručně vyjádřila: panuje u nás z mé strany příměří (nezkoumám, nerozebírám, nezjišťuju), z jeho strany aktivní přístup k rodinnému a partnerskému životu, skoro bych řekla, že to u nás vypadá jako krátce po svatbě - ne, líbánky to nejsou, ale fungujeme dobře, nálada je fajn, nevedeme spory, řešíme věci budoucí - nová koupelna, Vánoce, hory příští rok. Vypadá to, že, zatím, má o budoucnosti jasno a v ní jsem tedy i já. Jestli tam je i ona, to neřeším, jak jsem tu psala. Ono nakonec to nejvíc ublížilo mě - to sledování, jestli jí nevolá, jestli ona nevolá jemu, proč řekl tohle a jak to myslel, apod.  Ještě mě čeká  kritický příští týden, kdy jede na jednu výstavu, chce tam být tři dny a zamluvil si pokoj v penzionu, na jehož jméno si nějak "nemůže vzpomenout". Samozřejmě už mě napadlo, že tam nebude sám, ale pak jsem si řekla, co s tím zmůžu - nic. Tak prostě se asi budu snažit na to nemyslet, ať se děje vůle boží. Pak se uvidí, jak budeme/nebo nebudeme pokračovat. Od onoho týdne, kdy se seznámili - koncem srpna, se viděli jen jednou, 15.9., odpoledne, a od té doby zase ne (technicky nemožné).
Ona se tedy rozvádí, má dvě děti - myslím, že to ztrácí nádech romantiky a možná mu došlo, že tu jde o něco jiného. Jsem si naprosto jistá, že žena v její situaci určitě nehledá eroticko/romantické dobrodružství. Proč to jen nevidí ti chlapi!!!

Není tady

#46 18. 10. 2007 7:31

HanB
♥♥-----

Ahoj všichni, od mého posledního příspěvku uběhly dva dny a já v tom zase lítám - mám intenzivní pocit, že u M to ještě nepominulo. Ve dne je to OK, v noci - mám pocit, že se mi vyhýbá, ale nechci se vnucovat, riskovat odmítnutí, takže jen čekám a on nepřichází. Ach jo, asi jsem zralá na toho psychologa, začnu někoho hledat. Myslíte, že bych o tom s M měla mluvit - nebo raději ne? Bojím se, abych něco nezvorala.

Není tady

#47 18. 10. 2007 21:56

adnad
♥♥-----
Web

Myslím si, že by jsi s ním o tom měla mluvit.Ať  víš na čem jsi.Každopádně, že nezačal s milováním, nikomu se nechce začínat furt. Mohla jsi přebrat iniciativu ty. Ve vztazích je každá rada drahá. No, je to  prekérka.

Není tady

#48 18. 10. 2007 22:00

adnad
♥♥-----
Web

Jestli výš název té výstavy, stálo by mi za to tam jet šmírovat, což by asi kde kdo odsoudil. Je to nějaký podezřelý. Co tam budou vystavovat? A proč tě neveme sebou?

Není tady

#49 24. 10. 2007 12:50

HanB
♥♥-----

Tak se nám to vyvíjí..... Od mého posledního příspěvku byla pozitivní změna v tom intimním a v tom, že jsme se oba chovali k sobě hezky, komunikovali, a tak. Jako kdysi......
On tedy dnes ráno balil na tu cestu na výstavu, které jsem se tak trochu bála ale rozhodla se to nedat najevo. No a co na mne nevykoukne při tom nepořádku - účet z klenotnictví za náhrdelník, který koupil 17.10. ale ne pro mně. Tak jsem udělala dusno, mimo jiné jsem mu řekla, že si myslím, že se s ní chce sejít, a že to podle mne neskončilo. Nejdřív mne obvinil, že ho špehuju a řekl, že se odstěhuje. Tak jsem řekla, že dobře, ať to udělá. Pak tvrdil že to skončilo a že se s ní setkat neměl, řekl, že se vrátí o den dříve domů, teď mi už třikrát volal.....
Koupi náhrdelníku nijak nekomentoval.
Co mám teď dělat? Cítím se úplně prázdná a bez motivace. Kdyby se zítra odstěhoval, ani by mi to asi nevadilo. Když volá, mluvím jak bez duše, neumím být milá a dobře naladěná. Jako kdyby překročil určitou hranici, za kterou už nic moc necítím - asi sebeobrana. Přece nekupujeme dárky někomu, kdo nám nic neříká.
Jak se k němu mám teď chovat?

Není tady

#50 24. 10. 2007 13:18

algidda
♥♥♥----

Vyhoď ho.

Algidda

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí