|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Velmi ráda chodím bosa, začla jsem s tím i ve škole kde nenosím přezůvky a chodím v ponožkách. Učitelky mají občas připomínky jakto že nemám přezůvky, jak ty ponožky budou vypadt a podobně. Je pravda že někdy mám ponožky docela špinavé, zvlášť když mám bílé, ale není to moje věc? Může mi někdo nařizovat nosit ve škole přezůvky a zakazovat chodit v ponožkách?
Není tady
ty chodis bosa? na ja nevim je o fakt ujety...ja bych bosa nesla zvlast ne ne skolni hajzliky.....fuuuuuujjj
Není tady
Myslim,že může.Minimálně tvoje maminka,která chudák ty fusky musí prát. Nebo aspoň,když už musíš chodit bosa,tak nos černý!!!Co to je za nápad chodit ve škole,kde každej pátej chodí v botách z venku,v bílejch fuseklích 
Já když jsem zapomněla přezůvky,tak jsem ve fuskách nechodila,i když na základce to jinak nešlo-nemáš přezůvky,tak nám tu vytři ponožkama. Na gymplu už jsme se npřezouval nikdo i když uklízečky neměly radost a teď už žádný přezuvky neexistujou.
Jen si nepřej,aby ti někdo šlápl na nohu v gládách.
Není tady
Kamilko obávám se že může, protože je jen otázkou času, kdy si toho všimne člověk který zodpovídá na škole za dodržování bezpečnosti, a abych řekla pravdu, divím se že dosud nikdo nezasáhl, protože minimálně kdybys uklouzla kdekoliv a zranila se, tak z toho bude mít velké problémy třídní nebo dozor.
Není tady
Taky si myslím, že může - jak na základce tak na střední jsme měli položku přezůvky ve školním řádu včetně popisu, jaká by měla být a školní řád jak známo, nezbývá než dodržovat
Není tady
My jsme na střední nemohli jít do jídelny jen v ponožkách - to už raději normálně ve venkovních botách - z důvodu mykozy či co...takže asi ty ponožky jsou fakt nevhodný
Není tady
Díky za příspěvky, já zkusím na něco odpovědět. Co se týká bezpečnosti, myslím že je stejná šance že se na schodech přerazím ať jsem bosa nebo v pantoflích, to bych musela mít normální boty nebo bačkory. Mamce to nevadí, ale musím si sama prát ponožky. Špinavý jsou docela dost že ani moc vyprat nejdou, ale pak je zase vezmu do školy tak to nevadí. Doma jsem bosa a když jdu ven tak si vezmu čistý. Mamka nadávala jenom když jsem si občas k sukni vzala silonky, protože jsem je měla hned roztrhaný, tak teď nosím džíny a normální ponožky, to ji nevadí. Ponožky mi kupuje mamka. Ale některý holky utrácí peníze za cigarety, to myslím že je horší a za víc peněz než co stojí ponožky které rozdřístám.
Není tady
Kamilko ale pochop, že ta škola má nějaký školní řád a nějaké bezpečnostní předpisy a za jejich dodržování zodpovídají konkrétní lidé, bez ohledu na to, jestli máš větší šanci přerazit se na schodech obutá nebo bosá. To ONI za to budou zodpovídat, ne ty! Oni musí všichni absolvovat každý rok bezpečnostní školení s testem, za prověření a zpracování rizik platí škola každý rok nemalé peníze (vy žáci o tom nemáte ani tušení) a to oni budou popotahováni u soudu, když se prokáže kdo měl dozor když ty si způsobíš úraz - protože nedohlídl na to, abys byla vhodně obutá, ne vhodně vyzutá! Učitelům je srdečně jedno, jak špinavé ponožky si pereš, oni si prostě chrání vlastní kejhákl!!! Jinak by jim bylo srdečně jedno, i kdyby sis na nohy natáhla čepice.
Není tady
U nás na základce dávaj učitelky za nenošení přezůvek poznámky.Ještě před rokem jsme neměli v šk.ř. napsaný že musíme nosit přezůvky,ale minulej rok si tři kluci kvůli tomu že neměli přezůvky rozbili hlavy,vezli je do nemocnice sanitkou.Ale tento šk.rok už máme v řádě napsaný že je povinný nosit přezůvky,kvůli naší bezpečnosti....je to ale pravda,že takový blbý přezůvky můžou kolikrát zachránit život...
A navíc...mě se trochu ekluje chodit bosa ve škole..třeba v létě když jdu v žabkách a nemám ponožky...už mi ani není příjemný být v přezůvkách na boso.A navíc můžou nějaký úče rupnout nervy a může ti dát poznámku 
Není tady
Rozhodně je mnohonásobnější šance, že uklouzneš v ponožkách než v botech... ponožky kloužou. Dále si koleduješ o parádní nastydnutí. (nevím, jak vy, ale my měli vždycky ve škole dlažbu)... a bleble už jen ten humus, co se tam válí...
Mno, proti gustu žádnej dišputát, ale mě přijít dcérunka s takovýmhle vílím nápadem, rozhodně bych nebyla pro.
Není tady

Pokud chodíš někam, kde je nějaký řád, není to tvoje věc. Je pro tebe závazný - jediné, co je tvoje věc je, co si o tom myslíš.
Jinak, uvědom si jedno - spousta lidí chodí ve třídě přímo v botách, ve kterých šlapali venku na ulici - v prachu, špíně, občas někdo, s prominutím šlápne do oného......, to vše je nanošeno na podlaze školy a ty si to potom na těch ponožkách nanosíš až domů, do obýváku. Podle mě jsi čuně. Kdybych byla tvoje matka já, nedovolila bych ti něco takového. Neměla bych zájem, mít doma bordel z ulice
Není tady
Lidi jsou různí a netřeba je odsuzovat, že jsou jiní, ač je míněním většiny, že jsou tak nějak uhnutí. Ale myslím, že si Kamilka zbytečně komplikuje život. Kromě matky a učitelů, jejichž přístup k otázce přezůvek fakt chápu a jednala bych stejně, se tady ještě nemluvilo o poranění samotných nohou. Spousta mladých lidí díky nejrůznějším...i banálním a drobným poraněním...o část končetiny přišla. Bylas někdy třeba v Kladrubech? Zajeď si tam. O tom se moc nemluví. Ví se, že spousta lidí si pádem ze schodů přivodila smrtelný úraz, protože jsou tu častá zranění hlavy a páteře. Takže milá Kamilko, stačí, když si trochu víc odřeš do krve nohu, zlomíš kůstku na nějakém prstu, necháš nohu mezi dveřma, zakopneš o práh, strhneš si nehet a máš zaděláno na průšvih. Na průšvih, k němuž ses sama přivedla svou uminutou představou, jak je bez bot fajn. Pokud Ti nevadí, že chodíš ukoptěná a našlapaný svinčík si nanášíš ponožkama do všech bot, které používáš...bosa jistě domů nechodíš....pokud Ti nevadí, že k hezkému oblečení Ti chybí základní doplněk, jímž boty v módě bezesporu jsou...pak prosím Tě uvažuj aspoň trochu hlavou, dokud ji máš v pořádku a choď si bosa tam, kde se to většině lidí osvědčilo. Bazén, sauna, trávník s rosou, koberec v pokoji...Jsi snad inteligentní holka, která nemá zapotřebí odpovídat na dotazy druhých...proč je o berlích slovy...ALE, ZA KAŽDOU CENU JSEM CHTĚLA CHODIT BOSÁ A TAK TEĎ BUDU NADOSMRTI KULHAT.... Fakt o to stojíš? Mně tohle Tvoje za každou cenu se odlišit připomíná nazeleno nabarvené, do kohouta vystříhané pačesy některých věkově Ti blízkých jedinců. Každý je holt praštěný jinak. Někdo markantně. A teď mi rozumně zkus odpovědět...co tím chceš vlastně dokázat? Já třeba ráda bublinky. Ale nemusím se zpít do němoty každý den, abych to dala světu najevo. Jak ráda usrkávám ze sklínky.
Není tady