|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
teďka sem v oktávě, ale zatim nějak moc netušim, kam bych se po maturitě měl dát na vejšku 
co mi teda vůbec nejde je matika a fyzika taky nic moc (ale matika teda nejvíc)
de mi a baví mě zeměpis, zsv, docela literatura, děják(ale tam mám mezery, kde nevim skoro nic)
tak co byste mi doporučili?? 
předem dík
Není tady
To je dost individuální. Já doporučuju práva. Studium je teda občas řehole, ale stojí to zato. Myslim si, že málokterá škola dává šanci na slušné uplatnění, které je navíc dobře ohodnoceno. Držím place při výběru!
Není tady
jo práva jsou dobrý, ale teda je hoodně těžký se tam dostat, kamarádka co děják fakt uměla makala celej čtvrták aby se tam dostala, chodila na přípravku, ale nevyšlo to..no nebo zkus peďák - třeba ten zeměpis a děják..hodně štěstí
Není tady
A co nějaká VŠ , která se zaměřuje na diplomacii a mezinárodní vztahy. Nějaká soukromá VŠ v tomto duchu je v Praze http://www.vip-vs.cz/vscz/firstpage.php
Není tady
Já bych doporučila nejdříve dopilovat češtinu .... :-)
Není tady
no tak češtinu docela zvládám 
ale jo, ty mezinárodní vztahy by možná nebyl špatnej nápad 
práva nevim no, tam bych se as nedostal, to je na mě moc težký...
Není tady
A co ekonomka? Dle meho nejlepsi volba pokud nevis kam!
S Ekonomkou muzes delat prakticky cokoliv a taky je tu vetsi pravdepodobnost, ze si najdes dobre placenou praci (na rozdil treba od pedaku, jak ti tu nekdo doporucoval - pokud teda nemas obor treba anglictina-francouzstina
A Vubec pro kluka je ekonomka jedna z nejlepsich voleb.....ani ta matika neni tak hrozna, kdyz sem to zvladla ja, tak kazdy....
Není tady
jj já právě o tá ekonomce taky uvažuju, teďka sem si koupil nějakou učebnici, abych to probral, co tam berou a docela vpohodě 
jen právě nevim ta matiky?? je tam težká?? jako zvládám jí, ale nějaký věci fakt nee
Není tady
Speedster napsal(a):
jj já právě o tá ekonomce taky uvažuju, teďka sem si koupil nějakou učebnici, abych to probral, co tam berou a docela vpohodě
jen právě nevim ta matiky?? je tam težká?? jako zvládám jí, ale nějaký věci fakt nee
No neni to tak hrozny a hlavne matika je jen v prvaku a druhaku, nekde jen v prvaku, pak je to v pohode....teda krom statistiky ve tretaku
.
Ja taky nejsem zrovna matematik, ale clovek se to nasroti, vyplivne a zapomene.... Zalezi taky na jakou skolu pujdes, na VŠE je asi matika nejhorsi, na jinych skolach (vcetne tech soukromych) je jednodussi!
Tak hodne stesti 
Není tady
teďka sem v oktávě, ale zatim nějak moc netušim, kam bych se po maturitě měl dát na vejšku 
co mi teda vůbec nejde je matika a fyzika taky nic moc (ale matika teda nejvíc)
de mi a baví mě zeměpis, zsv, docela literatura, děják(ale tam mám mezery, kde nevim skoro nic)
tak co byste mi doporučili?? 
předem dík
já bych teda navrhovala technické služby ve městě kde bydlíš.budeš dělat užitečnou práci,evidentně na učení tě moc neužije a tak ani nebudeš zabírat místo na VŠ potřebnějším.No a určitě ti vyjde občas možná i časík na nějakou tu literaturu,opíraje se přitom třeba o hrábě či lopatu.No ni?
Upravil(a) Kuty (7. 5. 2008 9:54)
Není tady
Ahoj,nebyla by lepší nějaká nástavba? Zkus uhádnout,jak asi dopadne matura a od toho se odraž. Jinak těch co nemají stále jasno je spousta,takže se netrap. Nejlépe je to probrat s rodiči a ve škole. Třeba tě zaujme nějaký obor, na který jde spolužák.
Není tady