|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ma velkej probůlem chodim do prvaku na gympl....a mame ve tride kĺuka vubec se mi nelibi nepritahuje nic ale znervoznuje me jeho pritomnost a im padem cervenam ale strasne moccccc.......a silene me o stve ale me se ten kluk ani nelibi kdyz ej tam a ja neco rikam sem silene nervozni protoze vim ze se n me neustale uprene diva a sleduje me.....proste se mu asi libim porad na me civi! a ja dycyk zrudnu co mmaaaaamm delat poomoooct nechcu se cervenbat pred nikym.........driv sem nerudla
Není tady
No tak zkus používat makeup a pudr..:-) to by to mohlo zakrýt...jinak asi nevím možná navázat s tím klukem kontakt, zeptat se, proč na tebe kouká a nějak se seznámit...to by ti mohlo pomoci...
Není tady
Make-up ti nepomůže - to bys to tam musela plácat lopatou:-) Znám tohle - možná v sobě podvědomě zakrýváš to, že se ti líbí, aniž by sis to uvědomovala. Nedávno mi to jeden můj známý, který studuje psychologii vysvětloval - souvisí to s feromony. Něco jako že tvoje tělo podvědomě cítí, že je to geneticky správný partner. Teď asi koukáš a klepeš si na čelo, co to melu, ale je to tak. Náš mozek a podvědomí je stále nákodován tak, aby si vybíral vhodné jedince k plození zdravých dětí, přestože dítě ještě dlouho neplánuješ. Je to prostě instinkt. Neumím ti to vysvětlit úplně dobře - není to jednoduchá záležitost. Taky se mi to u jednoho kluka stalo - chce to se s tím člověkem seznámit, trochu ho poznat a "srovnat" si to v hlavě.
Není tady

jj je to tak jak jessie říká.... nedávno to bylo aji v TV a nějakém dokumentu... každý člověk vydává určitý pach který nods necítí, je to vylučování feromonů a v nose nebo tam nkde je takový malý orgán který je dokáže zachytit a pošle signál mozku.... atd.. atd....je to prostě o feromonecha genech, tak jako u zvířart... tady pracuje něco jiného než naše vzhledové podmínky 
Není tady
joo holky nevim jesi je to zpravna partner , a taky se omlouvam za pozdni odepsani mela sem pokazeny pc..........uz se moc necervenam......a necervenam se vubec kdyz tak neni ten kluk coz je fajn.............a tim klukem jsem chodla ven chtel po me neco vic ale naprosto se mi zhnusil tak jsem mu rekla ne po tydnu za mnou prisel jesi mu dam druhou sanci nacez jsem rekla ne..........nema na nej vubec naladu je nechutnej.........ted se s nim nebavim.......
Není tady