Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#151 26. 11. 2009 22:26

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Re: Modrá alfa

Tuli, vse je preci energie, i my smile.

A proc uz si vlastne nelebedis ted hned,na co cekas? dudlik

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#152 27. 11. 2009 8:50

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Mariposo,
vím, co myslíš s tím lebeděním. Někdo tomu taky říká přímá cesta smile

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#153 27. 11. 2009 9:43

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Tulipánka napsal(a):

Když zaměřuji svoji pozrnost na   vyléčení >nemoci< , nedávám tím naopak té nemoci více energie? .... roll

Tuli,
proniknout do podstaty tehle 'veci',plne pochopit jak to funguje ,neni nic snadnyho. smile
V tom vytucnenem +cela veta,ja osobne vnimam Tve zasadni nepochopeni 'veci'.
Zda se(ale zdani i muze klamat),kdyz ted ctu tuhle Tvoji vetu,ze jsi mozna ani nezachytila jine spojitosti.

Tuli,vis co me ted zajima? Rada bych vedela jestli odemne tyhle moje vstupy (viz. napr. to co pisu dnes,prijimas ci ne-prijimas. ),nebo jestli jdou uplne mimo Tebe,nebo je vnitrne odmitas (jakkoli jinak receno.)  smile
Ptam se na to z mnoha duvodu. (jen pro vysvetleni)  smile

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#154 27. 11. 2009 15:46

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Tulipánka napsal(a):

Mariposo,
vím, co myslíš s tím lebeděním. Někdo tomu taky říká přímá cesta smile

Pockej pockej, jakto ze vis co (ja) myslim tim lebedenim? Prima cesta, to me vubec nenapadlo, vzeslo to jen a jen z Tebe. smile
Ja se ptala na co cekas, co Ti brani v tom lebedit si (samo, ze zalezi na tom co si pod tim pojmem predstavujes) uz ted?

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#155 27. 11. 2009 16:31

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Přímá cesta znamená chovat se tak, jako by byl člověk už osvícen. Usoudila jsem, že to lebedění je stejné, chovat se tak, jako že už jsem zdravá smile .
Ale tys asi myslela užívat si života. Já si života celkem užívám, podle možností a úrovně poznání smile

Není tady

#156 27. 11. 2009 16:44

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Tulipánka napsal(a):

Přímá cesta znamená chovat se tak, jako by byl člověk už osvícen. Usoudila jsem, že to lebedění je stejné, chovat se tak, jako že už jsem zdravá smile .
Ale tys asi myslela užívat si života. Já si života celkem užívám, podle možností a úrovně poznání smile

Tuli, to vytucnene je z Tebe nebo jsi to nekde slysela, nebo jak jsi k tomuhle dosla? Ja tomu nerozumim. Mluvily jsme o zdravi a Tys ted pouzila slovo osviceni va. Ty v tom mas jasno? To si myslim je zaklad pro to, aby clovek vedel kam vlastne jde. smile

Není tady

#157 27. 11. 2009 17:52

Daniela M
♥♥♥----

Tulipánka napsal(a):

Milá Tuli, jsi si jistá, že víme, že jdeme přímou cestou k osvícení? Cesty bývají většinou klikaté, složité a ještě nemusí být jisté, že jsme na cestě osvícení. Často se jedná o bloudění......,než najdeme správnou cestu.

Není tady

#158 27. 11. 2009 18:54

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

mariposa napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

Tuli, to vytucnene je z Tebe nebo jsi to nekde slysela, nebo jak jsi k tomuhle dosla? Ja tomu nerozumim. Mluvily jsme o zdravi a Tys ted pouzila slovo osviceni va. Ty v tom mas jasno? To si myslim je zaklad pro to, aby clovek vedel kam vlastne jde. smile

Mariposo,
to není z mé hlavy, to mám odsud http://zivotni-energie.cz/ultrakratka-d … v-nas.html . Četla jsem o tom ještě jinde a říkali tomu myslím přímá cesta.
Cesta za zdravím je podle mě stejná s cestou za osvícením, nebo-li k dokonalosti, splynutí s Vesmírem (Bohem). Zdraví je jen jednou překážkou na cestě k osvícení.
Já vím, kam jdu, jen se mi to špatně popisuje smile

Danielo,
právě ta ultrakrátká cesta (přímá cesta) je popsáno ve výše uvedeném odkazu.

Není tady

#159 28. 11. 2009 13:12

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Aha, takze to neni z Tve hlavy, je to z uplne jine hlavy. No a v tom je mozna cela ta potiz, Tulipanecko dudlik.

Pises, ze vis kam jdes. No super, jestli to opravdu vis, gratuluju. Tak co tu resime, v cem je problem, kdyz to nejdulezitejsi vis? Vis?

Není tady

#160 28. 11. 2009 15:18

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mariposo,
já vím, kam jdu, ale jestli je můj cíl právě na téhle cestě, to netuším. Ale kdo to tuší, co? wink

Není tady

#161 28. 11. 2009 15:31

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

No jo Tuli, ale kdyz Ty porad oddelujes cestu a cil. Podle me to oddelene nefunguje. Muj pohled na vec smile

A jestli nekdo tusi nebo ne. Vis co si ja osobne myslim? Ze pokud vis kam jdes, k cemu smerujes, nejdriv tusis a pak i vis, ze jdes presne tak jak mas jit a nejinak. Hm

Není tady

#162 28. 11. 2009 17:16

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mari,
rozumím spojení "cesta je cíl".
Zatím ještě nejsem v bodě, kdy vím, že ohledně nemoci jdu správně smile

Není tady

#163 29. 11. 2009 9:06

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Hir, máš plnou schránku smile

Není tady

#164 29. 11. 2009 15:07

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Tulipánka napsal(a):

Zatím ještě nejsem v bodě, kdy vím, že ohledně nemoci jdu správně smile

No jo Tuli, a v jakem bode teda jsi? smile

Není tady

#165 29. 11. 2009 17:47

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mariposo,
já teď stojím na křitovatce cest. Jedna se mi líbí, tak jsem se vydala pár krůčků jejím směrem. Ale zároveň pokukuju po ostatních cestách smile

Není tady

#166 30. 11. 2009 12:23

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Hm hm. A proc kdyz se Ti libi, presto pokukujes po ostatnich, po jinych? Proc?

Není tady

#167 30. 11. 2009 12:26

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Tuli, ta karta Kuan Jin... "pracujes" nejak na tomhle tematu?

Není tady

#168 30. 11. 2009 18:49

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mariposo,
pracuju na "té kartě" stále, ale je to jeden z mých největších problémů smile
Proč pokukuju po jiných? Asi proto, že jedna cesta správná být musí a já to chci zkoušet ze všech stran big_smile

Není tady

#169 30. 11. 2009 18:51

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Omlouvám se za "špinění" vlákna a jako závdavek posílám info, že Petr už vypsal nové termíny Modré alfy na rok 2010 smile . Tak mrkněte na www.modraalfa.cz

Není tady

#170 30. 11. 2009 21:27

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Jo Tuli, muzes to videt jako problem nebo naopak vyzvu pro Tebe. Muzes klesat pod tihou problemu nebo naopak radovat se, ze se ucis z vyzvy, ktera tu pro Tebe je a ktere sis vsimla.
Drzim palce, at se Ti podari co si prejes. Bud bdela a pozoruj smile par

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí