29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tuli, vse je preci energie, i my .
A proc uz si vlastne nelebedis ted hned,na co cekas?
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Když zaměřuji svoji pozrnost na vyléčení >nemoci< , nedávám tím naopak té nemoci více energie? ....
Tuli,
proniknout do podstaty tehle 'veci',plne pochopit jak to funguje ,neni nic snadnyho.
V tom vytucnenem +cela veta,ja osobne vnimam Tve zasadni nepochopeni 'veci'.
Zda se(ale zdani i muze klamat),kdyz ted ctu tuhle Tvoji vetu,ze jsi mozna ani nezachytila jine spojitosti.
Tuli,vis co me ted zajima? Rada bych vedela jestli odemne tyhle moje vstupy (viz. napr. to co pisu dnes,prijimas ci ne-prijimas. ),nebo jestli jdou uplne mimo Tebe,nebo je vnitrne odmitas (jakkoli jinak receno.)
Ptam se na to z mnoha duvodu. (jen pro vysvetleni)
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Mariposo,
vím, co myslíš s tím lebeděním. Někdo tomu taky říká přímá cesta
Pockej pockej, jakto ze vis co (ja) myslim tim lebedenim? Prima cesta, to me vubec nenapadlo, vzeslo to jen a jen z Tebe.
Ja se ptala na co cekas, co Ti brani v tom lebedit si (samo, ze zalezi na tom co si pod tim pojmem predstavujes) uz ted?
Není tady
Přímá cesta znamená chovat se tak, jako by byl člověk už osvícen. Usoudila jsem, že to lebedění je stejné, chovat se tak, jako že už jsem zdravá .
Ale tys asi myslela užívat si života. Já si života celkem užívám, podle možností a úrovně poznání
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Přímá cesta znamená chovat se tak, jako by byl člověk už osvícen. Usoudila jsem, že to lebedění je stejné, chovat se tak, jako že už jsem zdravá
.
Ale tys asi myslela užívat si života. Já si života celkem užívám, podle možností a úrovně poznání
Tuli, to vytucnene je z Tebe nebo jsi to nekde slysela, nebo jak jsi k tomuhle dosla? Ja tomu nerozumim. Mluvily jsme o zdravi a Tys ted pouzila slovo osviceni . Ty v tom mas jasno? To si myslim je zaklad pro to, aby clovek vedel kam vlastne jde.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Přímá cesta znamená chovat se tak, jako by byl člověk už osvícen. Usoudila jsem, že to lebedění je stejné, chovat se tak, jako že už jsem zdravá
.
Milá Tuli, jsi si jistá, že víme, že jdeme přímou cestou k osvícení? Cesty bývají většinou klikaté, složité a ještě nemusí být jisté, že jsme na cestě osvícení. Často se jedná o bloudění......,než najdeme správnou cestu.
Není tady
mariposa napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
.
Ale tys asi myslela užívat si života. Já si života celkem užívám, podle možností a úrovně poznáníTuli, to vytucnene je z Tebe nebo jsi to nekde slysela, nebo jak jsi k tomuhle dosla? Ja tomu nerozumim. Mluvily jsme o zdravi a Tys ted pouzila slovo osviceni
. Ty v tom mas jasno? To si myslim je zaklad pro to, aby clovek vedel kam vlastne jde.
Mariposo,
to není z mé hlavy, to mám odsud http://zivotni-energie.cz/ultrakratka-d … v-nas.html . Četla jsem o tom ještě jinde a říkali tomu myslím přímá cesta.
Cesta za zdravím je podle mě stejná s cestou za osvícením, nebo-li k dokonalosti, splynutí s Vesmírem (Bohem). Zdraví je jen jednou překážkou na cestě k osvícení.
Já vím, kam jdu, jen se mi to špatně popisuje
Danielo,
právě ta ultrakrátká cesta (přímá cesta) je popsáno ve výše uvedeném odkazu.
Není tady
Aha, takze to neni z Tve hlavy, je to z uplne jine hlavy. No a v tom je mozna cela ta potiz, Tulipanecko .
Pises, ze vis kam jdes. No super, jestli to opravdu vis, gratuluju. Tak co tu resime, v cem je problem, kdyz to nejdulezitejsi vis? Vis?
Není tady
No jo Tuli, ale kdyz Ty porad oddelujes cestu a cil. Podle me to oddelene nefunguje. Muj pohled na vec
A jestli nekdo tusi nebo ne. Vis co si ja osobne myslim? Ze pokud vis kam jdes, k cemu smerujes, nejdriv tusis a pak i vis, ze jdes presne tak jak mas jit a nejinak. Hm
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Zatím ještě nejsem v bodě, kdy vím, že ohledně nemoci jdu správně
No jo Tuli, a v jakem bode teda jsi?
Není tady
Hm hm. A proc kdyz se Ti libi, presto pokukujes po ostatnich, po jinych? Proc?
Není tady
Tuli, ta karta Kuan Jin... "pracujes" nejak na tomhle tematu?
Není tady
Mariposo,
pracuju na "té kartě" stále, ale je to jeden z mých největších problémů
Proč pokukuju po jiných? Asi proto, že jedna cesta správná být musí a já to chci zkoušet ze všech stran
Není tady
Omlouvám se za "špinění" vlákna a jako závdavek posílám info, že Petr už vypsal nové termíny Modré alfy na rok 2010 . Tak mrkněte na www.modraalfa.cz
Není tady
Jo Tuli, muzes to videt jako problem nebo naopak vyzvu pro Tebe. Muzes klesat pod tihou problemu nebo naopak radovat se, ze se ucis z vyzvy, ktera tu pro Tebe je a ktere sis vsimla.
Drzim palce, at se Ti podari co si prejes. Bud bdela a pozoruj
Není tady