Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 13. 9. 2007 11:18

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Re: Modrá alfa

Keito, neboj, Lvice si na tantre taky nejake ty emoce uzije. Haha (nejdou mi smajlici, tak musim psat haha):-)
Myslela jsem to tak, ze v prosinci uz budu doma, tak ze se dokutalim do tech Cernosic:-)
Jinak plany jsem nezmenila, letim domu za 286 hodin:-))

Vesmír je báječné místo pro život

Není tady

#27 13. 9. 2007 12:13

Nick3594
Host

O tom vůbec nepochybuju big_smile. Tak ještě 11 dní a Bublinka frčí zase domů tummenupp

#28 13. 9. 2007 17:51

keito
♥♥♥♥♥--
Místo: Unhošť
Web

bublinka napsal(a):

Keito, neboj, Lvice si na tantre taky nejake ty emoce uzije. Haha (nejdou mi smajlici, tak musim psat haha):-)
Myslela jsem to tak, ze v prosinci uz budu doma, tak ze se dokutalim do tech Cernosic:-)
Jinak plany jsem nezmenila, letim domu za 286 hodin:-))

No jo, ale asi bude rozdíl, jaké emoce budeme zpracovávat my dvě, a jaké Lvice. …I když člověk nikdy neví, když „zapracuje“  na spodních čakrách, jaké emoce s ním zacloumají, že?  To můžou být věci lol
Bubli, jsem tě nějak blbě pochopila, to víš to moje „rychločtení“. wink Já se lekla, že se ti tam tak zalíbilo, že sis to dobrovolně prodloužila až do prosince.

Není tady

#29 13. 9. 2007 18:01

keito
♥♥♥♥♥--
Web

lvice napsal(a):

Keito ahój big_smile. Ty jdeš taky lol? Doufám, že jedeš v zimě do Černošic a konečně tě uvidím, hm?

Lvice ahój reta Na Emoce se chystám. Pokud se něco nesemele, tak asi půjdu. S emocemi jsem zatím moc nehnula i když jsem toho podnikla spoustu. Prostě se pořád ne a ne podařit.  Třeba tady se konečně prolomí ledy dumbom  a bude líp……Někdy se to snad sakra musí zlomit, ne? lol

No a co se týká prosince a Černošic, tak ti holka nevím. Jela bych, jenže tohle setkání je v prosinci a je ještě spojené s vánocemi a dalším. A v tomhle směru mám „problém“. ...Takže řekla bych, že spíš ne než jo. Leda by bylo ještě nějaké jiné setkání, které by bylo jen tak……No, ještě uvidím, třeba se  ve  mně něco hne, kdoví?  wink

Není tady

#30 14. 9. 2007 8:06

Rybička
♥♥♥♥♥--

Modrá alfa je opravdu fajn. Byl to můj start "jinam". smile Petra Velechovského mám moc ráda.

Není tady

#31 14. 9. 2007 8:23

Nick3594
Host

Keito, jsem na tantru fakt zvědavá. Jedu si tam řešit to moje zpropadené ženství rock. Když jsem četla zážitky Čarodějky, tak jsem si říkala, no to zase bude sado maso big_smile. Ale co, to by bylo, aby nebylo rock. No jó, zpropadený emoce, na těch jsem makala intenzivně dva roky a zadařilo se tillfreds. A když se derou ven, tak se hezky z plných plic zanadávám a je líp lol. Už dlouho jsem neměla potřebu mlátit flaškou do polštáře lol.
Jasně že se to musí někdy zlomit, jen kdyby člověk věděl kdy vissla dumbom.

To je škoda, ale prolustrovala jsem tvoje webové stránky, tak aspoň vím, kdo je na druhém konci klávesnice lol. Třeba si to ještě rozmyslíš, tolika ženské energie a souznění by ti v bláznivém prosinci před Vánoci prospělo..... tillfreds.

Rybičko, neznám člověka, který by neměl Petra rád wink. Je to opravdu báječný člověk a pomohl spoustě lidí, i mně hjarta.

Upravil(a) lvice (14. 9. 2007 8:25)

#32 14. 9. 2007 15:48

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Jo lvice, tak to zenstvi bych taky jeste potrebovala dopilovat big_smile 
Na jaky seminar jedes? Ja byla na svetle zeny, ale zadne sado maso to nebylo, zadne tezke emoce a podobne. ..ale kazdy to ma jinak, ze.
Byla jsem naopak tak jeste mesic po semari neuveritelne v pohode, doma jsem neustale pobihala naha a tancila.  big_smile big_smile big_smile 

Keito, pojed do Cernosic se mnou, ja se tam sama budu bat jet  wink  smile

Není tady

#33 14. 9. 2007 19:54

ice
♥♥-----

Na alfu klusu pristi tyden, uz jsem to tu nekde hlasila, ale stejne... Jsem opravdu zvedava :-) Jsem jiz tak trochu nastartovana smerem ke zmenam.

Není tady

#34 16. 9. 2007 11:55

Rozmarýna
♥♥-----

ice napsal(a):

Na alfu klusu pristi tyden, uz jsem to tu nekde hlasila, ale stejne... Jsem opravdu zvedava :-) Jsem jiz tak trochu nastartovana smerem ke zmenam.

Ice,budu moc ráda,když dáš potom vědět.
já bych ráda šla až na listopadový kurz do Prahy. Díky a dobře pořiďsmile)

Není tady

#35 17. 9. 2007 15:09

Nick3594
Host

Keito a Bubli, a na emoce jdou taky dvě kočičky od nás z Kořenů od Petra. Ta jedna je moje usměvavé srdíčko, takže až tam uvidíte dlouhovlasou štíhlou blondýnkou s brýlemi, která si říká Vendi, tak to je ona big_smile. Je to takový smíšek. hjarta. Můžete ji ode mně pozdravovat lol. I když ona mě pod nickem lvice nezná.... smile. Svět je malý rock
Bubli, já si vybrala seminář http://www.tantraworld.com/clanek.php?p=274 . Tak uvidíme... smile. Ty se budeš bát va? I mě? grater

#36 17. 9. 2007 18:06

keito
♥♥♥♥♥--
Web

bublinka napsal(a):

Keito, pojed do Cernosic se mnou, ja se tam sama budu bat jet  wink  smile

Bubli, ale no tak, že by ses bála? wink ...No, uvidíme, uvidíme, prosinec je ještě daleko big_smile

Není tady

#37 17. 9. 2007 18:09

keito
♥♥♥♥♥--
Web

lvice napsal(a):

Keito a Bubli, a na emoce jdou taky dvě kočičky od nás z Kořenů od Petra. Ta jedna je moje usměvavé srdíčko, takže až tam uvidíte dlouhovlasou štíhlou blondýnkou s brýlemi, která si říká Vendi, tak to je ona big_smile. Je to takový smíšek. hjarta. Můžete ji ode mně pozdravovat lol. I když ona mě pod nickem lvice nezná.... smile. Svět je malý rock
Bubli, já si vybrala seminář http://www.tantraworld.com/clanek.php?p=274 . Tak uvidíme... smile. Ty se budeš bát va? I mě? grater

Lvice, budeme mít oči jako na stopkách a když ji "objevíme", vyřídíme pozdrav. ...Jen děvče nevím, jak jí vlastně od tebe budeme pozdravovat, když tě vlastně neznáme a ona nick Lvice taky nezná. ... Takže co?! big_smile

Není tady

#38 17. 9. 2007 18:33

keito
♥♥♥♥♥--
Web

Rozmarýna napsal(a):

....já bych ráda šla až na listopadový kurz do Prahy.

Rozmarýno, fakt se nemáš čeho bát. Takhle se ti to tu musí jevit jako nějaký fan klub Petra Velechovského, takže tě to třeba může odrazovat, jenže on je fakt dobrej  godlike a ty jeho semináře mají úroveň, jaká se hned tak nevidí. tummenupp

Není tady

#39 18. 9. 2007 8:09

Nick3594
Host

Keito lol. No jestli si to zapamatuješ, tak pozdravuj od Pindruše II. lol. Ona je Pindruše I. lol. Ale já jí to stejně napíšu taky big_smile. Stejně je legrace, jak je svět malý. Sakra, tak přemýšlím, že snad pojedu raději na ty emoce, abych Vás všecky poznala a zase viděla rock. A tantru nechám na později rock. Sakra ženský, vy mi v tom děláte hokej rock. Ono těch seminářů není nikdy dost, co lol?

Upravil(a) lvice (18. 9. 2007 8:09)

#40 18. 9. 2007 19:32

keito
♥♥♥♥♥--
Web

lvice napsal(a):

Keito lol. No jestli si to zapamatuješ, tak pozdravuj od Pindruše II. lol. Ona je Pindruše I. lol. Ale já jí to stejně napíšu taky big_smile. Stejně je legrace, jak je svět malý. Sakra, tak přemýšlím, že snad pojedu raději na ty emoce, abych Vás všecky poznala a zase viděla rock. A tantru nechám na později rock. Sakra ženský, vy mi v tom děláte hokej rock. Ono těch seminářů není nikdy dost, co lol?

Lvice, co se týká Pindruše - to se snad ani nedá zapomenout...I když nevím, jak  u mě pokračuje ta "transformace" lol   (jak jsem se někde na jiném vláknu dočetla) tak k ní patří i zapomětlivost. Tak ti holka nevím lollollol
Svět je opravdu malý, někdy až tak malý, že se tu nedá dejchat big_smile
CO se týká seminářů, máš to holka těžký s tím rozhodováním  big_smile POjeď na emoce, ty pro tebe budou hračka, když jsi na nich tolik "pracovala", ne? Společně se zasmějeme, společně si pobrečíme, prostě bude legrace lol

Není tady

#41 19. 9. 2007 9:44

Nick3594
Host

No dobře, ukecala jsi mě lol. Tak jdu psát Petrovi, budu sice vypadat jako blbec, protože už jsem to jednou zrušila rock ale stojí mi to za to se s Váma potkat. big_smile Chjo jo, jdu mu psát, to zase bude ostuda rodna. Petr si řekne, ta holka neví co chce dumbom.

Upravil(a) lvice (19. 9. 2007 9:44)

#42 19. 9. 2007 14:01

Rozmarýna
♥♥-----

keito napsal(a):

Rozmarýna napsal(a):

....já bych ráda šla až na listopadový kurz do Prahy.

Rozmarýno, fakt se nemáš čeho bát. Takhle se ti to tu musí jevit jako nějaký fan klub Petra Velechovského, takže tě to třeba může odrazovat, jenže on je fakt dobrej  godlike a ty jeho semináře mají úroveň, jaká se hned tak nevidí. tummenupp

Já se snad nebojím, jen si ráda vyžádám reference, ještě před tím, než do něčeho vejdu.
Stejně chci začít (na písemné doporučení p. Velechovského), seminářem ,,Poznej skryté možnosti". Pak se postupně dopracuji k Alfě.
Když už jsme u těch referencí...nemáte někdo zkušenosti s paní Marií Říhovou, která dělá rodinné terapie a regrese? Znám ji jen z časopisu Meduňka...
Díky Rz

Není tady

#43 19. 9. 2007 22:29

keito
♥♥♥♥♥--
Web

Rozmarýna napsal(a):

Já se snad nebojím, jen si ráda vyžádám reference, ještě před tím, než do něčeho vejdu.
Stejně chci začít (na písemné doporučení p. Velechovského), seminářem ,,Poznej skryté možnosti". Pak se postupně dopracuji k Alfě.

No, děvče, možná se mejlím, ale  řekla bych, že se trochu bojíš wink ...Chápu, že nechceš jít někam, o čem nic nevíš. Proto jsi vznesla svou otázku. A na ni ti přišlo několikero potvrzení, že Petr je dobrej a jeho semináře taky. Ale přesto čekáš na potvrzení ještě někoho dalšího ...No nic. To jen na okraj.  smile Ještě k té alfě. Píšeš, že nejdřív se chystáš jít na „Poznej skryté možnosti“ a pak že se dopracuješ k alfě. Jenže to je právě ta alfa, víš?  big_smile Na tomhle smináři se totiž naučíš, jak se dostat do „hladiny alfa“  - žádná zvláštní alchymie, jen jedna z mozkových frekvencí, které jsou nám vlastní, jen jsou pro nás většinou ukryté a tudíž nevyužívané wink, a pak se naučíš, jak v nich "pracovat". A krom toho se dozvíš hafo nových, užitečných, možná až šokujících informací, které ti rozšíří obzory a pokud  se tomu podvolíš lol , tak se ti změní vnímání světa, života a tebe samotné. Přeji hodně zdaru  smile

Není tady

#44 19. 9. 2007 22:33

keito
♥♥♥♥♥--
Web

lvice napsal(a):

No dobře, ukecala jsi mě lol. Tak jdu psát Petrovi, budu sice vypadat jako blbec, protože už jsem to jednou zrušila rock ale stojí mi to za to se s Váma potkat. big_smile Chjo jo, jdu mu psát, to zase bude ostuda rodna. Petr si řekne, ta holka neví co chce dumbom.

Super!  big_smile: Tak se tam potkáme a poznáme lol …..Ted jsem si ovšem uvědomila, že mu musím ten mail napsat taky. Já se totiž ještě nepřihlásila, chjo smile ...Doufám,že na mě nějaké to místečko ještě čeká. neutral

Není tady

#45 20. 9. 2007 13:17

Nick3594
Host

Tak Petr už mi napsal, že přijímá mojí přihlášku big_smile. Tak Keito, honem mu napiš, abychom se tam potkali !!!!! big_smile

#46 20. 9. 2007 16:59

keito
♥♥♥♥♥--
Web

lvice napsal(a):

Tak Petr už mi napsal, že přijímá mojí přihlášku big_smile. Tak Keito, honem mu napiš, abychom se tam potkali !!!!! big_smile

Lvice, mně taky napsal. Včera jsem poslala a dnes už je potvrzeno. To je fofr.  lol Jen doufám, že do té doby vydržím. Dneska mám pocit, že je to můj poslední den…a když ne poslední, tak předposlední.  wink  chjo  usch

Není tady

#47 20. 9. 2007 18:02

Rozmarýna
♥♥-----

keito napsal(a):

Rozmarýna napsal(a):

No, děvče, možná se mejlím, ale  řekla bych, že se trochu bojíš wink ...Chápu, že nechceš jít někam, o čem nic nevíš. Proto jsi vznesla svou otázku. A na ni ti přišlo několikero potvrzení, že Petr je dobrej a jeho semináře taky. Ale přesto čekáš na potvrzení ještě někoho dalšího ...No nic. To jen na okraj.  smile Ještě k té alfě. Píšeš, že nejdřív se chystáš jít na „Poznej skryté možnosti“ a pak že se dopracuješ k alfě. Jenže to je právě ta alfa, víš?  big_smile Na tomhle smináři se totiž naučíš, jak se dostat do „hladiny alfa“  - žádná zvláštní alchymie, jen jedna z mozkových frekvencí, které jsou nám vlastní, jen jsou pro nás většinou ukryté a tudíž nevyužívané wink, a pak se naučíš, jak v nich "pracovat". A krom toho se dozvíš hafo nových, užitečných, možná až šokujících informací, které ti rozšíří obzory a pokud  se tomu podvolíš lol , tak se ti změní vnímání světa, života a tebe samotné. Přeji hodně zdaru  smile

Nečekám už na potvrzení někoho dalšího, ale kdybych v této diskuzi nepokračovala, třeba bych se nedozvěděla to, cos mi napsala Ty. Mám ráda co nejvíc informací a Tobě za ně děkuji Keito.

Není tady

#48 20. 9. 2007 18:27

keito
♥♥♥♥♥--
Web

Rozmarýna napsal(a):

Nečekám už na potvrzení někoho dalšího, ale kdybych v této diskuzi nepokračovala, třeba bych se nedozvěděla to, cos mi napsala Ty.  a Tobě za ně děkuji Keito.

Souhlas stolt , mně jen přišlo, že možná čekáš na další potvzení:  "Ice,budu moc ráda,když dáš potom vědět." ....Pokud jsem to vnímala "nesprávně",  tak sorry smile

Co se týká info, ráda jsem je poskytla. Pokud bys chtěla vědět něco dalšího: wink "Mám ráda co nejvíc informací" ....ráda poskytnu další. lol

Není tady

#49 20. 9. 2007 20:04

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Holky, těším se na vás smile   Pojede ještě asi jedna holka, co jsem s ní byla na Kořenech, takže to tam bude samý ostřílaný veterán smile  Hmm, to už zavání nějakou sektou    big_smile  big_smile
Keito, vyrrrdddddžžžžž, určitě to není tvůj poslední den!!!!!!  Ještě máš tady spoustu věcí k vyřízení a já tě ráda zase uvidím   smile
And anyway, probably I´m moving to Prague in October.   smile

Není tady

#50 20. 9. 2007 20:12

keito
♥♥♥♥♥--
Web

bublinka napsal(a):

Holky, těším se na vás smile   Pojede ještě asi jedna holka, co jsem s ní byla na Kořenech, takže to tam bude samý ostřílaný veterán smile  Hmm, to už zavání nějakou sektou    big_smile  big_smile
Keito, vyrrrdddddžžžžž, určitě to není tvůj poslední den!!!!!!  Ještě máš tady spoustu věcí k vyřízení a já tě ráda zase uvidím   smile
And anyway, probably I´m moving to Prague in October.   smile

To teda bude sranda, samý "kořenářky". To bude nášup, až se to z nás začne valit ven....ty emoce big_smile
No, když mě o to tak pěkně prosíš, tak já to tady teda ještě - aspoň do těch emocí  - vydržím lollollol
Já tebe taky ráda uvidím. big_smile
I hope, you will write me something about it - haha, to bude sranda :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí