Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 7. 9. 2007 18:20

Rozmarýna
♥♥-----

Modrá alfa

Dobrý podvečer,
máte prosím někdo zkušenosti s Modrou alfou, nebo konkrétně se semináři p. Velechovského????
Ráda bych se tohoto zúčastnila, tak vítám Vaše názory.
Díky. R

Není tady

#2 7. 9. 2007 21:32

keito
♥♥♥♥♥--
Místo: Unhošť
Web

Re: Modrá alfa

Na téma „Modré alfy“ tady bylo řečeno už hodně – můžeš nalistovat o několik stránek zpátky.  smile Vřele doporučuji. A myslím, že se tu najde víc lidí, kteří "alfu" mají za sebou, a tak se mnou budou souhlasit. ...To, co se dozvíš na základním semináři „Objevování skrytých možností“ s Petrem Velechovským, je úplný základ všeho, co by měl vědět snad úplně každý. Výborné pro lidi, kteří netuší, jak „fungujeme“ my,  nebo svět kolem nás. Ale taky pro ty, kteří by se sebou chtěli něco udělat, něco ve svém životě změnit, ale nutuší jak na to. Neboj se a jdi do toho.  godlike Kromě tohohle semináře pořádá Petr V. ještě další, ale doporučují začít tímhle. wink

Není tady

#3 8. 9. 2007 18:24

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Modrá alfa je v pohodě tummenupp

Keito, ty žiješ? Dlouho jsem tě tu nezahlédla smile Jsem na tebe nedávno vzpomněla, skočily mi konečně po půl roce do ruky ty enneagramy, a když nad tím uvažuju, tak asi ve správnou dobu, dřív bych to asi nedokázala tolik využít wink

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#4 8. 9. 2007 18:34

keito
♥♥♥♥♥--
Web

Andromeda napsal(a):

Keito, ty žiješ? Dlouho jsem tě tu nezahlédla smile Jsem na tebe nedávno vzpomněla, skočily mi konečně po půl roce do ruky ty enneagramy, a když nad tím uvažuju, tak asi ve správnou dobu, dřív bych to asi nedokázala tolik využít wink

Čau Andromedko rock
Ještě žiju i když – mezi námi  wink – klidně bych to, čemu se říká život,  vyměnila za „pohled z velké výšky“ – jestli mi rozumíš big_smile …no já vím, ještě nenastal čas….to jen tak žertuju reta
Eneagramy - máš pocit, že ti něco daly, že jsi jich opravdu využila? Já ti holka nevím, já mám pocit, že jsem díky nim sice něco pochopila, ale tím to asi skončilo.  Ach jo sad

Není tady

#5 8. 9. 2007 18:36

keito
♥♥♥♥♥--
Web

Jo a ještě otázku - ty jsi na alfě byla? smile

Není tady

#6 8. 9. 2007 19:54

Rozmarýna
♥♥-----

keito napsal(a):

Jo a ještě otázku - ty jsi na alfě byla? smile

To je otázka na mě?
Nebyla.
Ještě bych se chtěla zeptat, při kolika lidech tento seminář probíhá?
Díky

Není tady

#7 8. 9. 2007 20:13

keito
♥♥♥♥♥--
Web

Rozmarýna napsal(a):

To je otázka na mě?
Nebyla.
Ještě bych se chtěla zeptat, při kolika lidech tento seminář probíhá?
Díky

Né, to bylo na Andromedu. smile U tebe mi je jasné, že jsi na ní nebyla, to by ses asi neptala  wink
Co se týká počtu lidí, tak v Praze se jich většinou sejde víc než mimo Prahu. Někdy i 40 i víc,  sešlo se i 60, zatímco mimo Prahu třeba jen 20. Nevím odkud jsi, v Praze se to koná v jedné škole na Lužinách, místa je tam dost a počet lidí vůbec nevadí. I když dávám přednost menšímu mńožství lidí, tak u tohohle semináře to nevadí....Fakt se neboj a vyzkoušej.   Jsem přesvědčená, že nebudeš litovat godlike

Upravil(a) keito (8. 9. 2007 20:17)

Není tady

#8 9. 9. 2007 8:07

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

keito napsal(a):

Ještě žiju i když – mezi námi  wink – klidně bych to, čemu se říká život,  vyměnila za „pohled z velké výšky“ – jestli mi rozumíš big_smile …no já vím, ještě nenastal čas….to jen tak žertuju reta
Eneagramy - máš pocit, že ti něco daly, že jsi jich opravdu využila? Já ti holka nevím, já mám pocit, že jsem díky nim sice něco pochopila, ale tím to asi skončilo.  Ach jo sad

Jo a ještě otázku - ty jsi na alfě byla?

Ahojky, no řekla bych, že rozumím smile A mám takový blbý pocit, že mi to v následující době přestane být dopřáno lol

Eneagramy mi něco daly, něco jsem si uvědomila ale zároveň i na informacích odjinud mi to poskládalo další náhled na sebe sama smile V těch mých knížkách je i něco málo jak s tím pracovat dál, ale taky nic moc extra. Takže jsem něco pochopila i sem tam jsem pochopila jak s tím naložit, ale přišlo mi to trochu jako hodně omezená informace, málo komplexní... Navíc, když čteš jen svůj typ, tak máš za večer načteno smile

Byla byla, někdy kolem května, června tohoto roku... Jinak v Brně tam chodí cca 30 lidí. A v létě jsem si i zakořenila big_smile

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#9 9. 9. 2007 8:33

keito
♥♥♥♥♥--
Web

Andromeda napsal(a):

Ahojky, no řekla bych, že rozumím smile A mám takový blbý pocit, že mi to v následující době přestane být dopřáno

Tak to jsi neporozuměla wink Já totiž myslela z trochu větší výšky, ne z té pozemské big_smilebig_smilebig_smile ...Už víš, jak to myslím?wink

Andromeda napsal(a):

Byla byla, někdy kolem května, června tohoto roku...  A v létě jsem si i zakořenila big_smile

Ty brďo, ty jsi to teda vzala hákem. To byl nášup, co? dumbom To se člověk dozví věci roll

Upravil(a) keito (9. 9. 2007 9:20)

Není tady

#10 9. 9. 2007 8:50

keito
♥♥♥♥♥--
Web

Andromeda napsal(a):

A mám takový blbý pocit, že mi to v následující době přestane být dopřáno

No, pravda je, že když se delší dobu “vznášíš” nebo jsi "v nadhledu", tak pak zákonitě musí přijít “prověrka”,  jestli si ho udržíš i při “zátěži”. Takže buď připravená a bdělá. big_smile Ale neboj, když se nepovede,máš ještě tolik dalších příležitostí. Celý život máš před sebou. godlike

Není tady

#11 9. 9. 2007 9:26

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Keito, tyjo ani už mi to nepřijde z toho měsíčního pohledu jako nášup, nějak se kolem mě všechno v poslední době začlo nějak urychlovat, že se tak nějak průběžně nestíhám divit big_smile

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#12 9. 9. 2007 11:15

keito
♥♥♥♥♥--
Web

Andromeda napsal(a):

Keito, tyjo ani už mi to nepřijde z toho měsíčního pohledu jako nášup, nějak se kolem mě všechno v poslední době začlo nějak urychlovat, že se tak nějak průběžně nestíhám divit big_smile

Dyť to říkám furt stolt big_smile stolt , že když se člověk rozhodne se sebou něco udělat – někdy, hlavně zkraje, postačí i jen nějaká kniha, případně seminář (později je to už náročnější styrka ) - tak se všechno dá do takového fofru, že se mu od samého divení jen protáčejí očička  roll A když se nezalekne a nešprajcne se, tak ho to pak „sune=tlačí“ pořád dál. Od jednoho „úkolu“ k druhému. A takhle to jde celý život. Jen se tomu člověk musí podvolit a nebrzdit to wink

Není tady

#13 9. 9. 2007 11:21

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Keito, spíš jsem zatím ještě jednou nohou v přípravné fázi big_smile, ale jo i tak se to sype big_smile Hlavně mi chodí noví lidé a někteří toho hodně "přinášejí s sebou" big_smile Druhou nohou našlápnuto na praxi lol

Nechystáš se zase na některé setkání..? smile

Upravil(a) Andromeda (9. 9. 2007 11:24)

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#14 9. 9. 2007 11:30

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

keito napsal(a):

Andromeda napsal(a):

A mám takový blbý pocit, že mi to v následující době přestane být dopřáno

No, pravda je, že když se delší dobu “vznášíš” nebo jsi "v nadhledu", tak pak zákonitě musí přijít “prověrka”,  jestli si ho udržíš i při “zátěži”. Takže buď připravená a bdělá. big_smile Ale neboj, když se nepovede,máš ještě tolik dalších příležitostí. Celý život máš před sebou. godlike

Keito vchazim Vam do rozhovoru proto ze bych chtela vyjadrit ,ze s Tebou souhlasim.
Bdelost je jedna z nejdulezitejsich ze vseho na nasi ceste pri proverkach.  smile

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#15 9. 9. 2007 11:38

keito
♥♥♥♥♥--
Web

Andromeda napsal(a):

Keito, spíš jsem zatím ještě jednou nohou v přípravné fázi big_smile, ale jo i tak se to sype big_smile Hlavně mi chodí noví lidé a někteří toho hodně "přinášejí s sebou" big_smile Druhou nohou našlápnuto na praxi lol

Nechystáš se zase na některé setkání..? smile

Jakápak přípravná fáze?!!!  big_smile Máš za sebou alfu, a hlavně kořeny. Díky nim se v tobě něco otevřelo, pospojovalo se, a tak podobně. Děvče, už jsi vykročila, takže v tom jedeš naplno.  stolt No a že noví lidé? To je přesně ono, jak se vyladíš na “jinou frekvenci”, chodí ti do života lidé podobně vyladění. A “učíš” se . Souhlas? big_smile

A co se týká setkání, tak ono teď žádné není, ne? A to prosincové - to ještě nevím. Prosinec jako takový a hlavně kvůli tomu, co je s ním spojené, nemám ráda, takže spíš ne. Já vím, měla bych se nad to povznést, ale tohle se mi ne a ne podařit. Achjo neutral

Není tady

#16 9. 9. 2007 11:41

keito
♥♥♥♥♥--
Web

hirondel napsal(a):

Keito vchazim Vam do rozhovoru proto ze bych chtela vyjadrit ,ze s Tebou souhlasim.
Bdelost je jedna z nejdulezitejsich ze vseho na nasi ceste pri proverkach.  smile

Jj, svatá pravda stolt ...to je totiž součástí "vědomého žití" Jinak to holt nejde big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#17 11. 9. 2007 7:53

Nick3594
Host

Modrá alfa je super, doporučuju tillfreds.

Holky, já chtěla jít v říjnu k Petrovi ještě na emoce, ale zjistila jsem, že už mě to nějak neoslovuje a sunu se dál big_smile....

#18 11. 9. 2007 12:29

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Lviceeee, tak ty nejedes? Jsem se tesila, ze se uvidime. sad

Keito, ahoooj rock

Vesmír je báječné místo pro život

Není tady

#19 11. 9. 2007 13:46

Nick3594
Host

Bubli, nejedu. Už mě to netahne a neoslovuje. Emoce jsem si zpracovávala hodně dlouho a ten seminář už mi nějak nic neříká stolt. Spíš mě to tahne na tantru, takže se budu orientovat tímhle směrem....... tillfreds. Ale pojedu na zimní Černošice, tak snad tam? pussa

#20 12. 9. 2007 11:24

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Lvice, tak to je skoda, co se da delat. Cernosice? Presne nevim, co a kde to vlastne je. Setkani lidi z babinetu nebo ucastnic Pandoriny skoly? Na te jsem taky nebyla…

Jestli planujes tantru, tak jsem byla na tehle… http://www.tantraworld.com/ , tak muzu doporucit.

Není tady

#21 12. 9. 2007 11:35

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

bublinka napsal(a):

Lvice, tak to je skoda, co se da delat. Cernosice? Presne nevim, co a kde to vlastne je. Setkani lidi z babinetu nebo ucastnic Pandoriny skoly? Na te jsem taky nebyla…

Bubli, Černošice pořádá Pandorra už potřetí a je tam mnoho lidí se kterými tu komunikuješ. Budem moc rádi, když se k nám přidáš. Více informací bude časem na Život po nevěře, myslím že termín je nějak kolem 7.12.
Určitě přijeď.

Není tady

#22 12. 9. 2007 11:55

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Tak v prosinci uz budu doma, tak to bych se snad mohla dokutalet. Jen budu mit tremu zajit do spolecnosti tolika moudrych lidicek.

Není tady

#23 12. 9. 2007 12:29

Nick3594
Host

Bubli, neblázni dumbom a koukej přijet. Tak Denisu a Richarda mám přesně v plánu big_smile. Už jsem na to myslela před rokem, ale ještě nebyl ten správný čas..... stolt.

#24 12. 9. 2007 22:29

keito
♥♥♥♥♥--
Web

bublinka napsal(a):

Lviceeee, tak ty nejedes? Jsem se tesila, ze se uvidime. sad

Keito, ahoooj rock

Bubli čauuuuu reta
No tak to vidíš, Lvice si jde klidně na tantru a na nás zbydou emoce big_smile
Hele a jak jsi to myslela, že do prosince se dokutálíš domů? Pokud vím, tak jsi tady měla být už v září.....Ty jsi změnila plány? wink

Není tady

#25 13. 9. 2007 8:39

Nick3594
Host

Keito ahój big_smile. Ty jdeš taky lol? Doufám, že jedeš v zimě do Černošic a konečně tě uvidím, hm?

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí