29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý podvečer,
máte prosím někdo zkušenosti s Modrou alfou, nebo konkrétně se semináři p. Velechovského????
Ráda bych se tohoto zúčastnila, tak vítám Vaše názory.
Díky. R
Není tady
Na téma „Modré alfy“ tady bylo řečeno už hodně – můžeš nalistovat o několik stránek zpátky. Vřele doporučuji. A myslím, že se tu najde víc lidí, kteří "alfu" mají za sebou, a tak se mnou budou souhlasit. ...To, co se dozvíš na základním semináři „Objevování skrytých možností“ s Petrem Velechovským, je úplný základ všeho, co by měl vědět snad úplně každý. Výborné pro lidi, kteří netuší, jak „fungujeme“ my, nebo svět kolem nás. Ale taky pro ty, kteří by se sebou chtěli něco udělat, něco ve svém životě změnit, ale nutuší jak na to. Neboj se a jdi do toho.
Kromě tohohle semináře pořádá Petr V. ještě další, ale doporučují začít tímhle.
Není tady
Modrá alfa je v pohodě
Keito, ty žiješ? Dlouho jsem tě tu nezahlédla Jsem na tebe nedávno vzpomněla, skočily mi konečně po půl roce do ruky ty enneagramy, a když nad tím uvažuju, tak asi ve správnou dobu, dřív bych to asi nedokázala tolik využít
Není tady
Andromeda napsal(a):
Keito, ty žiješ? Dlouho jsem tě tu nezahlédla
Jsem na tebe nedávno vzpomněla, skočily mi konečně po půl roce do ruky ty enneagramy, a když nad tím uvažuju, tak asi ve správnou dobu, dřív bych to asi nedokázala tolik využít
Čau Andromedko
Ještě žiju i když – mezi námi – klidně bych to, čemu se říká život, vyměnila za „pohled z velké výšky“ – jestli mi rozumíš
…no já vím, ještě nenastal čas….to jen tak žertuju
Eneagramy - máš pocit, že ti něco daly, že jsi jich opravdu využila? Já ti holka nevím, já mám pocit, že jsem díky nim sice něco pochopila, ale tím to asi skončilo. Ach jo
Není tady
keito napsal(a):
Jo a ještě otázku - ty jsi na alfě byla?
To je otázka na mě?
Nebyla.
Ještě bych se chtěla zeptat, při kolika lidech tento seminář probíhá?
Díky
Není tady
Rozmarýna napsal(a):
To je otázka na mě?
Nebyla.
Ještě bych se chtěla zeptat, při kolika lidech tento seminář probíhá?
Díky
Né, to bylo na Andromedu. U tebe mi je jasné, že jsi na ní nebyla, to by ses asi neptala
Co se týká počtu lidí, tak v Praze se jich většinou sejde víc než mimo Prahu. Někdy i 40 i víc, sešlo se i 60, zatímco mimo Prahu třeba jen 20. Nevím odkud jsi, v Praze se to koná v jedné škole na Lužinách, místa je tam dost a počet lidí vůbec nevadí. I když dávám přednost menšímu mńožství lidí, tak u tohohle semináře to nevadí....Fakt se neboj a vyzkoušej. Jsem přesvědčená, že nebudeš litovat
Upravil(a) keito (8. 9. 2007 20:17)
Není tady
keito napsal(a):
Ještě žiju i když – mezi námi
– klidně bych to, čemu se říká život, vyměnila za „pohled z velké výšky“ – jestli mi rozumíš
…no já vím, ještě nenastal čas….to jen tak žertuju
Eneagramy - máš pocit, že ti něco daly, že jsi jich opravdu využila? Já ti holka nevím, já mám pocit, že jsem díky nim sice něco pochopila, ale tím to asi skončilo. Ach jo
Jo a ještě otázku - ty jsi na alfě byla?
Ahojky, no řekla bych, že rozumím A mám takový blbý pocit, že mi to v následující době přestane být dopřáno
Eneagramy mi něco daly, něco jsem si uvědomila ale zároveň i na informacích odjinud mi to poskládalo další náhled na sebe sama V těch mých knížkách je i něco málo jak s tím pracovat dál, ale taky nic moc extra. Takže jsem něco pochopila i sem tam jsem pochopila jak s tím naložit, ale přišlo mi to trochu jako hodně omezená informace, málo komplexní... Navíc, když čteš jen svůj typ, tak máš za večer načteno
Byla byla, někdy kolem května, června tohoto roku... Jinak v Brně tam chodí cca 30 lidí. A v létě jsem si i zakořenila
Není tady
Andromeda napsal(a):
Ahojky, no řekla bych, že rozumím
A mám takový blbý pocit, že mi to v následující době přestane být dopřáno
Tak to jsi neporozuměla Já totiž myslela z trochu větší výšky, ne z té pozemské
...Už víš, jak to myslím?
Andromeda napsal(a):
Byla byla, někdy kolem května, června tohoto roku... A v létě jsem si i zakořenila
Ty brďo, ty jsi to teda vzala hákem. To byl nášup, co? To se člověk dozví věci
Upravil(a) keito (9. 9. 2007 9:20)
Není tady
Andromeda napsal(a):
No, pravda je, že když se delší dobu “vznášíš” nebo jsi "v nadhledu", tak pak zákonitě musí přijít “prověrka”, jestli si ho udržíš i při “zátěži”. Takže buď připravená a bdělá. Ale neboj, když se nepovede,máš ještě tolik dalších příležitostí. Celý život máš před sebou.
Není tady
Andromeda napsal(a):
Keito, tyjo ani už mi to nepřijde z toho měsíčního pohledu jako nášup, nějak se kolem mě všechno v poslední době začlo nějak urychlovat, že se tak nějak průběžně nestíhám divit
Dyť to říkám furt
, že když se člověk rozhodne se sebou něco udělat – někdy, hlavně zkraje, postačí i jen nějaká kniha, případně seminář (později je to už náročnější
) - tak se všechno dá do takového fofru, že se mu od samého divení jen protáčejí očička
A když se nezalekne a nešprajcne se, tak ho to pak „sune=tlačí“ pořád dál. Od jednoho „úkolu“ k druhému. A takhle to jde celý život. Jen se tomu člověk musí podvolit a nebrzdit to
Není tady
Keito, spíš jsem zatím ještě jednou nohou v přípravné fázi , ale jo i tak se to sype
Hlavně mi chodí noví lidé a někteří toho hodně "přinášejí s sebou"
Druhou nohou našlápnuto na praxi
Nechystáš se zase na některé setkání..?
Upravil(a) Andromeda (9. 9. 2007 11:24)
Není tady
keito napsal(a):
Andromeda napsal(a):
No, pravda je, že když se delší dobu “vznášíš” nebo jsi "v nadhledu", tak pak zákonitě musí přijít “prověrka”, jestli si ho udržíš i při “zátěži”. Takže buď připravená a bdělá.
Ale neboj, když se nepovede,máš ještě tolik dalších příležitostí. Celý život máš před sebou.
Keito vchazim Vam do rozhovoru proto ze bych chtela vyjadrit ,ze s Tebou souhlasim.
Bdelost je jedna z nejdulezitejsich ze vseho na nasi ceste pri proverkach.
Není tady
Andromeda napsal(a):
Keito, spíš jsem zatím ještě jednou nohou v přípravné fázi
, ale jo i tak se to sype
Hlavně mi chodí noví lidé a někteří toho hodně "přinášejí s sebou"
Druhou nohou našlápnuto na praxi
Nechystáš se zase na některé setkání..?
Jakápak přípravná fáze?!!! Máš za sebou alfu, a hlavně kořeny. Díky nim se v tobě něco otevřelo, pospojovalo se, a tak podobně. Děvče, už jsi vykročila, takže v tom jedeš naplno.
No a že noví lidé? To je přesně ono, jak se vyladíš na “jinou frekvenci”, chodí ti do života lidé podobně vyladění. A “učíš” se . Souhlas?
A co se týká setkání, tak ono teď žádné není, ne? A to prosincové - to ještě nevím. Prosinec jako takový a hlavně kvůli tomu, co je s ním spojené, nemám ráda, takže spíš ne. Já vím, měla bych se nad to povznést, ale tohle se mi ne a ne podařit. Achjo
Není tady
hirondel napsal(a):
Keito vchazim Vam do rozhovoru proto ze bych chtela vyjadrit ,ze s Tebou souhlasim.
Bdelost je jedna z nejdulezitejsich ze vseho na nasi ceste pri proverkach.
Jj, svatá pravda ...to je totiž součástí "vědomého žití" Jinak to holt nejde
Není tady
Modrá alfa je super, doporučuju .
Holky, já chtěla jít v říjnu k Petrovi ještě na emoce, ale zjistila jsem, že už mě to nějak neoslovuje a sunu se dál ....
Lviceeee, tak ty nejedes? Jsem se tesila, ze se uvidime.
Keito, ahoooj
Není tady
Bubli, nejedu. Už mě to netahne a neoslovuje. Emoce jsem si zpracovávala hodně dlouho a ten seminář už mi nějak nic neříká . Spíš mě to tahne na tantru, takže se budu orientovat tímhle směrem.......
. Ale pojedu na zimní Černošice, tak snad tam?
Lvice, tak to je skoda, co se da delat. Cernosice? Presne nevim, co a kde to vlastne je. Setkani lidi z babinetu nebo ucastnic Pandoriny skoly? Na te jsem taky nebyla…
Jestli planujes tantru, tak jsem byla na tehle… http://www.tantraworld.com/ , tak muzu doporucit.
Není tady
bublinka napsal(a):
Lvice, tak to je skoda, co se da delat. Cernosice? Presne nevim, co a kde to vlastne je. Setkani lidi z babinetu nebo ucastnic Pandoriny skoly? Na te jsem taky nebyla…
Bubli, Černošice pořádá Pandorra už potřetí a je tam mnoho lidí se kterými tu komunikuješ. Budem moc rádi, když se k nám přidáš. Více informací bude časem na Život po nevěře, myslím že termín je nějak kolem 7.12.
Určitě přijeď.
Není tady
Tak v prosinci uz budu doma, tak to bych se snad mohla dokutalet. Jen budu mit tremu zajit do spolecnosti tolika moudrych lidicek.
Není tady
Bubli, neblázni a koukej přijet. Tak Denisu a Richarda mám přesně v plánu
. Už jsem na to myslela před rokem, ale ještě nebyl ten správný čas.....
.
bublinka napsal(a):
Lviceeee, tak ty nejedes? Jsem se tesila, ze se uvidime.
![]()
Keito, ahoooj
Bubli čauuuuu
No tak to vidíš, Lvice si jde klidně na tantru a na nás zbydou emoce
Hele a jak jsi to myslela, že do prosince se dokutálíš domů? Pokud vím, tak jsi tady měla být už v září.....Ty jsi změnila plány?
Není tady
Keito ahój . Ty jdeš taky
? Doufám, že jedeš v zimě do Černošic a konečně tě uvidím, hm?