29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zephyr napsal(a):
Račice dračice napsal(a):
Zephyr napsal(a):
S vámi taky. A u sta rohatých, řekl jsem přece, že to není to jediné - jenže Ty jsi zase z toho, co jsem napsal, vytrhla jen jednu větu...
Jen žádné fotky šamstrů, prosím...Ta fotka byl vtip:dumbom: Máš vůbec nějaký smysl pro humor:dumbom: Uf, mám asi problém s pesimisty, přiznám se......
Vybrala jsem to proto, že jsi na to kladl takový důraz....(ODVOZUJI Z TVÉHO NA 1.ZAUJETÍ - COŽ SE TI NEDAŘÍ, JAK JSI SÁM PSAL)
Ale víš co, vzdávám to, myslím, že vůbec nechápeš, co Ti tu chcem říct.....napadlo Tě vůbec, že je divný, že se tady většina opakuje a téměř ty jediný (nebo vlastně jediný!!!) jsi stále v postojové opozici.....proč to tak asi je,že......VZDÁVÁM TO, PŘESVĚDČIL JSI MĚ, ŽE MOMENTÁLNĚ JSI ZTRACENÝ PŘÍPAD. NEMÁŠ NA ŽÁDNOU ŽENSKOU.
ALE PŘEJU TI ŠTĚSTÍ.....TO BEZPOCHYBY. I DLE MÉHO SOUDU NA TO SÁM BEZ POMOCI NEPŘIJDEŠ A NEPOMŮŽEŠ SI. AHOJ.No a proč jsem asi v opozici - protože jak tady opakuju už n-krát, vy všichni jste v naprosto jiné situaci, nemáte nulové zkušenosti, nejste sami, aspoň někdy v minulosti se vám na tomto poli něco podařilo. Mně nic. Krom dvou vášnivých polibků a jedné "masáže nohou"... Načež se dotyčné stejně vrátily k příteli a jedné jsem tu její následnou nabídku "kamarádství" prvně v životě hrubým způsobem otřískal o hlavu a poslal ji ke všem čertům... Nenechám se zneužívat jako ta věčná vrba.
Já už to taky vzdávám. Nechápete nic, vůbec nic, vytrháváte věty z kontextu - nic nového jsem se tu nedověděl. Jen to, že tedy přece jen pár nezadaných třicítek existuje, nebylo by ale možná od věci udělat nějaký rozbor - třeba zálib, postojů, a koneckonců i průměr tělesných hmotností...
uf, uf, uf.....k té Tvé poslední větě..."nebylo by ale možná od věci udělat nějaký rozbor - třeba zálib, postojů, a koneckonců i průměr tělesných hmotností .
Nooooo zase z Tebe číší "tolerance" na druhou".
Všechny holky, co Ti tu napsali "do průzkumu", jsi téměř svou větou odsoudil - protože TY PŘECE ASI VÍŠ, ČI TUŠÍŠ - co to jsou asi zač..... ZASE JEN DOMĚNKY, PŘEDSUDKY A NETOLERANCE. A to Ti stačilo pouze pár řádek a předem "MÁŠ VE VŠEM JASNO" Zavíráš si k ženským vrátka, myslím,že ani netušíš, jak moc.
PŘESTO - Já se snad do té Prahy za Tebou taky přijedu podívat, protože by mě fakt zajímalo, jak by jsi na mě působil ve skutečnosti.... S nikým, tak negativně založeným,který nad sebou dobrovolně lomí hůl, jsem osobně snad neměla ani tu čest. A že znám lidi s daleko většími problémy, a přesto v sobě najdou i pozitivní přístup.....ke všemu....
Není tady
já bych taky přijela kefíre.....:-))))
Není tady
No já taky, proto jsem chtěla na tu kávu ! Zephyre, přestaň se tak litovat a stěžovat si . Věřím, že v konečném důsledku " nic se nejí tak horký, jak se to uvaří "
Není tady
Zephyr sa nam zameral na novy druh statistiky. Uz nie pocasie, teraz to budu zeny
A podla toho co neustale pise ani nehlada vztah, len potrebuje aby ste ho lutovali a zaujimali sa o neho, aby sa necitil chudacik tak sam
Ty wado a to ja mam niekedy pocit ze som magor
Není tady
Zephyre, sakra chlape, tolik ženských, co se chce s Tebou setkat, to se snad jen tak žádnému chlapovi nepoštěstí.....vzpomínám ještě snad Laura - ale tu jsi myslím zazdil....nebo lépe řečeno ignoroval, fakt nevím proč...??? Jsem zvědavá, co uděláš s těmi nabídkami na setkání???
Brání Ti snad Tvá submisivita, že je pro Tebe lepší, aby holka dělala první kroky?? Že chceš na to rande být sám pozván?? Máš rád, když ženská dá přesný termín?? Mě přijde, že jo....asi by to bylo pro Tebe tak snažší že....
Tedy, co se týče té částečné submisivity.... no třeba mě osobně tohle neva....proč mám asi za račicí dračice že Přestože na první pohled prý působím chladně a nedostupně.
Každopádně, třeba pro mě, je pro běžný život nutný rovnocenný partner. A myslím, že pro většinu. Ale
co se týče postele, tak já jsem z těch co ráda "velí" a určuje, dává impuls a směr.....a nemám vůbec žádnou zkušenost s tím, že by se pak role lehce dominantní a lehce submisivního, někdy zas třeba nepřehodila. Jak chlap cítí, že mu ženská věří, a ženská cítí, že se může před ním zcela uvolnit (ve všech směrech), pak se z něho stejně stává "dravec" a většinou ten aktivnější. Aspoň tak má zkušenost. Pokud to není ovšem chlap, který potřebuje dominua jeho submisivita je pro vzrušení jediná možná varianta..... Ale ani částečná submisivita není dle mého problém, taky to může být právě tím Tvým strachem a nesebevědomím a v normálním partnerském vztahu by pak mohlo být vše jinak..... Ale co já vím,spousta chlapů je ze začatku nejistá, chlapi jsou obecně citlivější na selhání, ne to, že pro tu svou "vyvolenou"nebudou dost dobří.....jasný, že Tvá frustrace z toho musí být větší,,,,,ale že by to byl takovej problém pro ženskou mi opravdu nepřijde!
Není tady
Adra nám Zephyra přejmenovala musím říct, že docela příznačně.
Se mi líbí Zephyre - jak se rozčiluješ nad tím, že ti někdo něco podsouvá a přitom děláš to samé. Nějaká žena, dívka, slečna něco napíše a ty hned víš, jaká je a že je to jasné a když nemá chlapa - tak je to tím, že je náročná.
Jsi opravdu strašně zahořklý .... možná, jak říkáš je to zkušenostmi, ale řekla bych, že člověk je jaký je a ač se postoje třeba časem mění - podstata zůstává. Ty jsi negativista jako hrom .... potřebuješ změnit svůj přístup k živodu. Jinak pochybuji, že se ti kdy podaří někoho získat, vždyť ta tvá nedůvěra hlavně sama k sobě je cítit na 100 honů.
Chápu tě, že jsi již otrávený - jo - máš to těžký .... beru, ale to ještě neznamená, že to nemůžeš změnit ? Jenom je potřeba začít u sebe a né jen odsuzovat a posuzovat okolí. Ony ani ty statistiky ti moc nepomohou....
Není tady
Oxi napsal(a):
Zephyr sa nam zameral na novy druh statistiky. Uz nie pocasie, teraz to budu zeny
![]()
A podla toho co neustale pise ani nehlada vztah, len potrebuje aby ste ho lutovali a zaujimali sa o neho, aby sa necitil chudacik tak sam
Ty wado a to ja mam niekedy pocit ze som magor
Oxi, každý má jinou balící metodu....já myslím,že to je nepřehlédnutelné, že Zephyr (byť nevědomky) dráždí u ženské populace zejména ty ochranitelské instinkty, které nám matička příroda dala do vínku. Ono se to u submisivních partnerů tak projevuje ne, jde o to, které to bude nakonec vyhovovat i pro ten partnerský vztah. Zephyre, jak Ti tu někdo radil, chce to starší zkušenou ženskou s mateřskými sklony, která Tě prostě povede.....
Myslím, že tam by sis mohl přijít na své.
Není tady
Oxi napsal(a):
![]()
Ty wado a to ja mam niekedy pocit ze som magorOxi, každý má jinou balící metodu....
já myslím,že to je nepřehlédnutelné, že Zephyr (byť nevědomky) dráždí u ženské populace zejména ty ochranitelské instinkty, které nám matička příroda dala do vínku. Ono se to u submisivních partnerů tak projevuje ne, jde o to, které to bude nakonec vyhovovat i pro ten partnerský vztah. Zephyre, jak Ti tu někdo radil, chce to starší zkušenou ženskou s mateřskými sklony, která Tě prostě povede.....
Není tady
Feuria napsal(a):
Oxi napsal(a):
![]()
Ty wado a to ja mam niekedy pocit ze som magorOxi, každý má jinou balící metodu....
já myslím,že to je nepřehlédnutelné, že Zephyr (byť nevědomky) dráždí u ženské populace zejména ty ochranitelské instinkty, které nám matička příroda dala do vínku. Ono se to u submisivních partnerů tak projevuje ne, jde o to, které to bude nakonec vyhovovat i pro ten partnerský vztah. Zephyre, jak Ti tu někdo radil, chce to starší zkušenou ženskou s mateřskými sklony, která Tě prostě povede.....
No - souhlasím, že je to jedna z možností a neříkám, že by se mi to nelíbilo, ale ono to pak vyvolává dojem člověka neschopného se o sebe postarat, který prostě potřebuje mít někoho "nad sebou"... A to bych nerad.
A není to jediná možnost... Jen zkrátka nejsem dostatečně dominantní, jak to velká část žen od chlapa vyžaduje... Třeba nevidím důvod dělit práce na mužské a ženské - uvařit zvládnu, vyprat taky, jen žehličky se bojím víc než cirkulárky, a smysl pro pořádek taky moc nemám... Spousta chlapů třeba nepřekousne, když má partnerka větší výdělek než on... Já bych to takhle nebral. Moje mužská ješitnost se promítá jinde...
A tak dále. Zkrátka uvidíme...
Jo a ohledně L_aury - nic jsem nezazdil, jen jsme v kontaktu přes mail a ne tady.
Není tady
Zephyr napsal(a):
Feuria napsal(a):
Oxi, každý má jinou balící metodu....já myslím,že to je nepřehlédnutelné, že Zephyr (byť nevědomky) dráždí u ženské populace zejména ty ochranitelské instinkty, které nám matička příroda dala do vínku. Ono se to u submisivních partnerů tak projevuje ne, jde o to, které to bude nakonec vyhovovat i pro ten partnerský vztah. Zephyre, jak Ti tu někdo radil, chce to starší zkušenou ženskou s mateřskými sklony, která Tě prostě povede.....
No - souhlasím, že je to jedna z možností a neříkám, že by se mi to nelíbilo, ale ono to pak vyvolává dojem člověka neschopného se o sebe postarat, který prostě potřebuje mít někoho "nad sebou"... A to bych nerad.
A není to jediná možnost... Jen zkrátka nejsem dostatečně dominantní, jak to velká část žen od chlapa vyžaduje... Třeba nevidím důvod dělit práce na mužské a ženské - uvařit zvládnu, vyprat taky, jen žehličky se bojím víc než cirkulárky, a smysl pro pořádek taky moc nemám... Spousta chlapů třeba nepřekousne, když má partnerka větší výdělek než on... Já bych to takhle nebral. Moje mužská ješitnost se promítá jinde...
Jo a ohledně L_aury - nic jsem nezazdil, jen jsme v kontaktu přes mail a ne tady.
No já myslela, že přímé nabídky takhle zazdíváš, tak to pak jo....
Nemyslím si, že by to zaručeně muselo vypadat, že máš někoho "nad sebou", ikdyž je to možný. Těžko říct. Jde o to, co chceš ty a v čem se cítíš dobře, ne jak to vypadá pro okolí... (ale vím, že to je těžké zkousnout, protože sama jsem v tom měla problém, ikdyž v trochu jiné oblasti než ty. Dnes ale vím, že na soudu okolí vůbec nezáleží)...
Není tady
Zephyr napsal(a):
Feuria napsal(a):
Jo a ohledně L_aury - nic jsem nezazdil, jen jsme v kontaktu přes mail a ne tady.No já myslela, že přímé nabídky takhle zazdíváš, tak to pak jo....
Nemyslím si, že by to zaručeně muselo vypadat, že máš někoho "nad sebou", ikdyž je to možný. Těžko říct. Jde o to, co chceš ty a v čem se cítíš dobře, ne jak to vypadá pro okolí... (ale vím, že to je těžké zkousnout, protože sama jsem v tom měla problém, ikdyž v trochu jiné oblasti než ty. Dnes ale vím, že na soudu okolí vůbec nezáleží)...
Počkat - to byly vše nabídky na setkání, od kterých těžko lze čekat více... Ostatně když člověk takto vyjeví svoje slabosti jako já tady, tak to prakticky možnost nějakého partnerství zazdívá - po případných partnerkách bych se radši díval jinde než tady... Protože tady je to za těchto podmínek bez šance.
Co si bude okolí myslet o mém potenciálním vztahu, pro mne není zas až tak směrodatné, zrovna tak jako pro mne nejsou směrodatné názory na moje záliby... Moje okolí mne přijalo. Já ale nejsem zas až tak submisivní povaha, tvrdohlavý jsem dost - jen někde prostě k té submisivitě inklinuju...
Není tady
Zephyr napsal(a):
Zephyr napsal(a):
Jo a ohledně L_aury - nic jsem nezazdil, jen jsme v kontaktu přes mail a ne tady.No já myslela, že přímé nabídky takhle zazdíváš, tak to pak jo....
Nemyslím si, že by to zaručeně muselo vypadat, že máš někoho "nad sebou", ikdyž je to možný. Těžko říct. Jde o to, co chceš ty a v čem se cítíš dobře, ne jak to vypadá pro okolí... (ale vím, že to je těžké zkousnout, protože sama jsem v tom měla problém, ikdyž v trochu jiné oblasti než ty. Dnes ale vím, že na soudu okolí vůbec nezáleží)...Počkat - to byly vše nabídky na setkání, od kterých těžko lze čekat více... Ostatně když člověk takto vyjeví svoje slabosti jako já tady, tak to prakticky možnost nějakého partnerství zazdívá - po případných partnerkách bych se radši díval jinde než tady... Protože tady je to za těchto podmínek bez šance.
Co si bude okolí myslet o mém potenciálním vztahu, pro mne není zas až tak směrodatné, zrovna tak jako pro
mne nejsou směrodatné názory na moje záliby... Moje okolí mne přijalo. Já ale nejsem zas až tak submisivní povaha, tvrdohlavý jsem dost - jen někde prostě k té submisivitě inklinuju...
Nevím, nemyslím si.....když někoho zaujmeš, že se chce s Tebou setkat (ať už již třeba ze zvědavosti, jaký vlastně jsi doopravdy), tak ho prostě něco na Tobě zaujalo, v jakémkoliv slova smyslu,svým způsobem....No třeba mě ten Tvůj negativismus, za kterým stejně "vidím" schopnost umět se radovat ze života, ikdyž jsi ještě bez vztahu. Nevím proč, ale přijde mi to tak. Jen ještě nevíš, jak k tomu dojít....jak se zbavit té frustrace ze svých problémů......
A naopak si myslím, že pokud ženské ukážeš, jaký doopravdy jsi, se všemi chybami, tak máš šanci největší.....a takový vztah má opravdovou cenu, myslím si. Ona pak bude vědět, kdo doopravdy jsi a ty si nemusíš na nic, nikoho hrát....A málokterý chlap obdaruje ženskou "návštěvou do své duše"....to si ženské cení, ikdyž nic se nemá přehánět...nesmí z toho být kňučení nad "nepřízní osudu" - co prozatím ještě "tak trochu" stále praktikuješ (a co teda fakt odrazuje:dumbom:)
Podle mého, pokud se tohodle zbavíš,věř, že to být sám sebou bude největší plus. Myslím to vážně.
Není tady
Račice dračice: souhlasím se vším
Jinak ukňouraný negativistický chlap neustále si stěžující na osud - takový mě odradí okamžitě a navždy
Taky mám v době pokleslé hormonální činnosti apod.sklony kňourat nad svým životem a litovat se, ale pak se vschopím, vrazím si abstraktní pohlavek a jdu rychle dělat něco užitečného, protože sama takovéto lidi nesnáším.
Není tady
Me napsal(a):
Račice dračice:
souhlasím se vším
Jinak ukňouraný negativistický chlap neustále si stěžující na osud - takový mě odradí okamžitě a navždy
Taky mám v době pokleslé hormonální činnosti apod.sklony kňourat nad svým životem a litovat se, ale pak se vschopím, vrazím si abstraktní pohlaveka jdu rychle dělat něco užitečného, protože sama takovéto lidi nesnáším.
Jdu si tedy dát pár facek a pokračovat v učení :-)
Není tady
Zephyr napsal(a):
Me napsal(a):
Račice dračice:
souhlasím se vším
Taky mám v době pokleslé hormonální činnosti apod.sklony kňourat nad svým životem a litovat se, ale pak se vschopím, vrazím si abstraktní pohlaveka jdu rychle dělat něco užitečného, protože sama takovéto lidi nesnáším.
Kefíre, máš dobrej základ - máš smysl pro humor ! To je u chlapa hrooooooooooooozně důležitý ! ( pro mě )
Není tady
Keď sa človek sám ľutuje, zbytočne sa oberá o silu a energiu. Ubližuje si sám! Ľutovanie sa, nikam neposúva, je to totálne zbytočné... Ako napísala Me, len všetkých naokolo irituješ a odplašuješ si ich od seba.
Pofúkaj si svoje rany, ale zdvihni potom hlavu a choď ďalej!
Ako som niekde čítala: Nie je hanba spadnúť, ale hanbou je nepostaviť sa!
Není tady
Santala napsal(a):
Zephyr napsal(a):
Me napsal(a):
Račice dračice:
souhlasím se vším
Kefíre, máš dobrej základ - máš smysl pro humor ! To je u chlapa hrooooooooooooozně důležitý ! ( pro mě
)
Super:supr: tak že bych pomalu začala přehodnocovat, že tam ten smysl pro humor je.....
Není tady
Mám za to, že pár lidí se tu už Kefíre popárovalo a to sem skoro každý příjde poprvé s problémem a dělá tu duševní striptýz....Prostě si konečně uvědom, že nejsi jedninný na světě. A taky to, že minulost je včerejšek - koukej se do předu.
Když ty stále jen hledáš výmluvy proč to nejde!
Upravil(a) Feuria (11. 9. 2007 7:19)
Není tady
Vás to tu ještě baví
?
Feuria napsal(a):
duševní striptýz
Feuri dobrý výraz
Není tady
Feuria napsal(a):
Mám za to, že pár lidí se tu už Kefíre popárovalo a to sem skoro každý příjde poprvé s problémem a dělá tu duševní striptýz....Prostě si konečně uvědom, že nejsi jedninný na světě. A taky to, že minulost je včerejšek - koukej se do předu.
Když ty stále jen hledáš výmluvy proč to nejde!
No asi budu muset změnit přezdívku, jak vidím... Erster Fall, Wasserfall...
Není tady
Zephyre, sakra chlape, tolik ženských, co se chce s Tebou setkat, to se snad jen tak žádnému chlapovi nepoštěstí.....vzpomínám ještě snad Laura - ale tu jsi myslím zazdil....nebo lépe řečeno ignoroval, fakt nevím proč...???
Jsem zvědavá, co uděláš s těmi nabídkami na setkání???
Brání Ti snad Tvá submisivita, že je pro Tebe lepší, aby holka dělala první kroky?? Že chceš na to rande být sám pozván?? Máš rád, když ženská dá přesný termín?? Mě přijde, že jo....asi by to bylo pro Tebe tak snažší že....
Tedy, co se týče té částečné submisivity.... no třeba mě osobně tohle neva....proč mám asi za račicí dračice žePřestože na první pohled prý působím chladně a nedostupně.
Každopádně, třeba pro mě, je pro běžný život nutný rovnocenný partner. A myslím, že pro většinu. Ale
co se týče postele, tak já jsem z těch co ráda "velí" a určuje, dává impuls a směr.....a nemám vůbec žádnou zkušenost s tím, že by se pak role lehce dominantní a lehce submisivního, někdy zas třeba nepřehodila. Jak chlap cítí, že mu ženská věří, a ženská cítí, že se může před ním zcela uvolnit (ve všech směrech), pak se z něho stejně stává "dravec" a většinou ten aktivnější. Aspoň tak má zkušenost. Pokud to není ovšem chlap, který potřebuje dominua jeho submisivita je pro vzrušení jediná možná varianta..... Ale ani částečná submisivita není dle mého problém, taky to může být právě tím Tvým strachem a nesebevědomím a v normálním partnerském vztahu by pak mohlo být vše jinak..... Ale co já vím,spousta chlapů je ze začatku nejistá, chlapi jsou obecně citlivější na selhání, ne to, že pro tu svou "vyvolenou"nebudou dost dobří.....jasný, že Tvá frustrace z toho musí být větší,,,,,ale že by to byl takovej problém pro ženskou mi opravdu nepřijde!
Srazy nezazdívám. Kdypak pojedeš trochu západněji?
Není tady
No ze střední moravěnky je to hodně na západ, ne jen západněji:lol:
Popravdě, do čech jezdím jen velmi poskrovnu, a když tak do východních ( tak 1- 2x za rok).....ale pokud se v těch Tvých končinách budu pohybovat, srazík si nenechám ujít
....a co ty jezdíš východněji???
Jé, vlastně vzpomínám, že jsi psal Selimě (tuším), že max. jseš ochoten přijet do Prahy nebo Plzně. Tak jo... pamatuju teda na to:cool:
Tak jak pojedu do Prahy nebo Plzně, máš mě na mailu;)
Není tady