Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#176 7. 9. 2007 18:02

Zephyr
♥♥♥----
Místo: Příšov
Web

Re: svobodné třicítky ?

taurus napsal(a):

Zephyre, nebudes tomu verit ale naprosto ti rozumim. Rozumim tomu, ze nejsi schopen verit tomu, ze se nejaka opravdu najde, kdyz doposud zadna neprisla a rozumim tomu, ze proste jenom potrebujes slyset a vedet, ze o tebe nejaka stoji. Proste dukaz, ze je tam nekde na druhe strane zajem. Obcas to pekne ubiji videt, ze vsichni okolo jsou v paru a ty jsi jedinej sam a nikdo o tebe nestoji i kdyz se snazis (nebo si spis myslis, ze se snazis). 
Tvoje pocity chapu ale presto si budu tvrdohlave (stejne jako ty) stat na tom, ze jednou tu svoji  najdes. Budes ale nejdriv muset odhodit ty svoje masky, jak uz jsem rekla a zacit na sobe makat, protoze bez prace nejsou kolace. Najdes ji.  A neustopim z toho ani o pid.

PS. Prvni s cim bych zacala, tak bych zkusila vse, co ti tu na Babinetu doporucuji, bez vymluv, ze to nejde, protoze pak to fakt nepujde.

Co mi bylo tady na babinetu doporučováno, to jsem ale vše delší či kratší dobu praktikoval... Čili nejde o to začít - já už začal, pokračoval - a teď jsem tím unaven a musím přiznat, že to prostě nikam nevedlo. Hm, bez práce nejsou koláče - ale po práci leckdy taky ne...
Jaképak masky? To já se spíš snažím aspoň před svým okolím vypadat, že je vše v pořádku... Kdyby ze mě mělo být na sto honů cítit, co mám za problém, tak tuplem všichni utečou...

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!
Гopькой скорби слышны звуки,
гopькой жизни кoнчeн сон...

Není tady

#177 7. 9. 2007 18:20

bajaja
♥♥♥♥♥♥-

Svobodnych a nezadanych tricitek znam hodne... spis kde jsou ti svobodni a nezadani panove kolem triceti....

http://img524.imageshack.us/img524/9357/138io.jpg

Není tady

#178 7. 9. 2007 18:38

Zephyr
♥♥♥----
Web

bajaja napsal(a):

Svobodnych a nezadanych tricitek znam hodne... spis kde jsou ti svobodni a nezadani panove kolem triceti....

No kde by byli, brouzdají po netu... :-)

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#179 7. 9. 2007 18:40

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

... a ne a ne si vybrat ... lol lol lol

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#180 7. 9. 2007 19:25

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Zephyr napsal(a):

Co mi bylo tady na babinetu doporučováno, to jsem ale vše delší či kratší dobu praktikoval... Čili nejde o to začít - já už začal, pokračoval - a teď jsem tím unaven a musím přiznat, že to prostě nikam nevedlo. Hm, bez práce nejsou koláče - ale po práci leckdy taky ne...
Jaképak masky? To já se spíš snažím aspoň před svým okolím vypadat, že je vše v pořádku... Kdyby ze mě mělo být na sto honů cítit, co mám za problém, tak tuplem všichni utečou...

No, jo no, tak kdyz mas pocit, ze po praci leckdy nejsou kolace a vsechno uz jsi zkusil, tak s tim ja uz nic nenadelam.

Upravil(a) taurus (7. 9. 2007 19:25)

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#181 7. 9. 2007 19:46

faf
♥♥♥♥♥♥-

Ja sa hlasim do statistiky...

27 a skoro rok nezadana, ak neratame nejake karamboly.... lol

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#182 7. 9. 2007 20:22

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Když se někdo chce - opravdu CHCE - seznámit, tak by měl být především upřímný jednak sám k sobě a druhak k protějšku a po nezávazném oťukávání prostě postupně začít vykládat karty - tohleto chci, tohle se mi líbí a tohle naopak ne-e.
Zephyr - KAŽDÝ ČLOVĚK, seznamující se přes net má svoje problémy - nedostatek příležitosti seznámit se v místě bydliště u inzerenta, bydlícího v zakopané díře na straně jedné (třeba)  přes specifika jeho povahy na straně druhé. Mnohdy jdou bohužel tyto dva faktory ruku v ruce dohromady stolt
A nemysli si, že jsi na světě se svými problémy sám.
Já jsem se pokoušela taky najít sladký srdéčko na netu, bohužel ten poslední nick mě dosti zklamal. Nevím, proč, ale nabyla jsem dojmu, že si ze mě dělá tak akorát legraci. Blžší info aby z něj člověk pomalu vykřesával kamenem, zejména mi nebyl schopen odpovědět na zásadní otázku, ve které části Evropy se momentálně nachází, když teda uvedl, že momentálně nežije v České Republice.
Po týdnu holt korespondence skončila, panč jsen už dost velká holka na to, abych se nechávala vodit za nosánek stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#183 7. 9. 2007 21:00

ajka.m
♥♥♥♥♥--
Místo: Hampshire, UK
Web

Též se hlásím mezi svobodné třicátnice. big_smile

Myslím si, že je to o energii, kterou vyzařujeme, a ta se nám vrací zpět. Ať už v podobě vztahů, situací,... 
Velmi mě na dovolené zaujalo, jak jsem potkávala páry manželské nebo partnerské, jak moc si lidé byli vzájemně podobní nebo se doplňovali.

Láska je jako drahokam ukrytý hluboko v srdci
Pravda je ta nejzářivější perla na dně oceánu
http://sirmi.ic.cz/pes/51.gif

Není tady

#184 7. 9. 2007 21:29

Zephyr
♥♥♥----
Web

Vy jste se tu vyrojily... Kdo vás sem nasměroval...?sova

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#185 7. 9. 2007 21:31

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

A co vypadnout ze svého prostředí a zkusit to, čistě nezávazně a pro povzbuzení sebevědomí, někde, kde tě nikdo nezná a kde tě už nikdy neuvidí...? Já teda myslím, že jsou místa, kde sedlákoidní habitus není k seznámení podmínkou. Nějaká intelektuálská nebo umělecká kavárna v Praze... "Slečno, já si už sedmnáct let zapisuju počasí. Byla jste někdy v Klementinu?" A zkoušet to neměnně třeba ještě patnáctkrát. A v cizích jazycích na turistky. Jé, jak já se teď pobavila na služebce v Paříži. Sama v cizím městě, ale šla jsem do toho po hlavě a číšník z hotelu, jen co měl volný večer, mi přeochotně ukázal pamětihodnosti. Nic víc a navíc jsem měla jistotu, že další den odjedu, takže případné trapasy mě trápit nebudou.

P.S. Je mi 28 a jsem almaroidního habitu. Proto je vhodné plánovat schůzky po setmění!!! Bulváry mívají lichotivé osvětlení. To jen tak tip pro kolegyně...

Není tady

#186 7. 9. 2007 23:37

Doubravka
♥♥♥♥♥--

Zephyre, Zephyre...
já snesu hodně, ale poslední dvě stránky už jsem nedočetla...

Občas nějaký tvůj příspěvek přečtu a sama za sebe můžu říct, že naprosto chápu, že jsi sám a docela mám chuť poslat tě do... ale to bych byla jen další z mnoha, že? smile

Co ti tu bylo vtloukáno už tolikrát, že pokud neuděláš něco se sebou, budeš jen dál a dál obrůstat mechem a budeš čím dál víc zatrpklejší a cyničtější, všechno tohle je pravda.
Nejde o to jak vypadáš, jaké máš koníčky, kde bydlíš, kam chodíš, kam nechodíš a další bla bla bla... (připadá mi zbytečné tyhle body ještě rozebírat, ale pakliže po tom toužíš, můžu)
Jediné o co jde je tvoje vyzařování. Pokud nebudeš přesvědčen, že jsi lásky a uznání hoden, nikdy je nedostaneš (a pokud v nějaké formě ano, nebude to ve formě pro tebe uspokojivé a uspokojující). Jak se tohle naučit? Nejdříve musíš chtít. Chápat, že ten problém máš. A co víc - chápat, že ho můžeš změnit. A tedy chtít ho změnit. Jsou osobnosti "silné", jež to dokáží svépomocí, ale valná většina potřebuje pomoc někoho, něčeho, (nikoli pozitivní zkušenost; tu bys v tuto chvíli ani neuměl uchopit) jinak bude živořit do konce života s hořkým odevzdáním.

Nu ale dost plkání. K věci:
- vyjmenováváš "objektivní" důvody (vesnice, koníčky...)
- v podstatě jsi náročný a dost "soudíš"
- jsi už dopředu předpojatý a negativistický
- nedostatek sebevědomí, sebedůvěry
- "špatné" vyzařování pro ženy obecně
- další a další

Ono, tohle všechno vypadá jako příčina, viď? A víš, co já na to? Že to není příčina, ale následek. Problém shledávám úplně jinde. Tohle vidím jen jako zástupné problémy, které tak krásně odvádí pozornost. Zástupné problémy, které sis jaksi sám vytvořil, aby nebylo vidět ten hlavní a jediný opravdu skutečný...

STRACH

Strach ze vztahu. Strach z odmítnutí. Strach ze selhání.

Nechci ani abys na to reagoval, ale v klidu si to sám se sebou prober. A pokud jsem se aspoň trochu dotkla citlivého místa, věz, že s tímhle se dá v pohodě pracovat a zvládli to už překonat mnozí další - pokud chtěli.
A pokud budeš vztah SKUTEČNĚ chtít a budeš na něj vyladěn, i kdybys byl poustevník v lese a měl hrb, odpovídající vztah najdeš.

Není tady

#187 8. 9. 2007 0:06

Zephyr
♥♥♥----
Web

Račice dračice napsal(a):

Zephyr napsal(a):

Račice dračice napsal(a):

No na mém příteli zrovna taky nehraje každý sval, já Ti snad pošlu jeho fotku:rock:   a proč jako by s tím měl mít někdo takový problém, někomu se líbí to, někomu zas ono.....hmhm s Tebou je to fakt těžkégrater

S vámi taky. A u sta rohatých, řekl jsem přece, že to není to jediné - jenže Ty jsi zase z toho, co jsem napsal, vytrhla jen jednu větu...
Jen žádné fotky šamstrů, prosím...

Ta fotka byl vtip:dumbom:   Máš vůbec nějaký smysl pro humor:dumbom:   Uf, mám asi problém s pesimisty, přiznám se......hmm

Vybrala jsem to proto, že jsi na to kladl takový důraz....(ODVOZUJI Z TVÉHO NA 1.ZAUJETÍ - COŽ SE TI NEDAŘÍ, JAK JSI SÁM PSAL)
Ale víš co, vzdávám to, myslím, že vůbec nechápeš, co Ti tu chcem říct.....napadlo Tě vůbec, že je divný, že se tady většina opakuje a téměř ty jediný (nebo vlastně jediný!!!) jsi  stále v postojové opozici.....proč to tak asi je,že......VZDÁVÁM TO, PŘESVĚDČIL JSI MĚ, ŽE MOMENTÁLNĚ JSI ZTRACENÝ PŘÍPAD. NEMÁŠ NA ŽÁDNOU ŽENSKOU.
ALE PŘEJU TI ŠTĚSTÍ.....TO BEZPOCHYBY. I DLE MÉHO SOUDU NA TO SÁM BEZ POMOCI NEPŘIJDEŠ A NEPOMŮŽEŠ SI. AHOJ.

No a proč jsem asi v opozici - protože jak tady opakuju už n-krát, vy všichni jste v naprosto jiné situaci, nemáte nulové zkušenosti, nejste sami, aspoň někdy v minulosti se vám na tomto poli něco podařilo. Mně nic. Krom dvou vášnivých polibků a jedné "masáže nohou"... Načež se dotyčné stejně vrátily k příteli a jedné jsem tu její následnou nabídku "kamarádství" prvně v životě hrubým způsobem otřískal o hlavu a poslal ji ke všem čertům... Nenechám se zneužívat jako ta věčná vrba.
Já už to taky vzdávám. Nechápete nic, vůbec nic, vytrháváte věty z kontextu - nic nového jsem se tu nedověděl. Jen to, že tedy přece jen pár nezadaných třicítek existuje, nebylo by ale možná od věci udělat nějaký rozbor - třeba zálib, postojů, a koneckonců i průměr tělesných hmotností...

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#188 8. 9. 2007 0:11

Zephyr
♥♥♥----
Web

Doubravka napsal(a):

Zephyre, Zephyre...
já snesu hodně, ale poslední dvě stránky už jsem nedočetla...

Občas nějaký tvůj příspěvek přečtu a sama za sebe můžu říct, že naprosto chápu, že jsi sám a docela mám chuť poslat tě do... ale to bych byla jen další z mnoha, že? smile

Co ti tu bylo vtloukáno už tolikrát, že pokud neuděláš něco se sebou, budeš jen dál a dál obrůstat mechem a budeš čím dál víc zatrpklejší a cyničtější, všechno tohle je pravda.
Nejde o to jak vypadáš, jaké máš koníčky, kde bydlíš, kam chodíš, kam nechodíš a další bla bla bla... (připadá mi zbytečné tyhle body ještě rozebírat, ale pakliže po tom toužíš, můžu)
Jediné o co jde je tvoje vyzařování. Pokud nebudeš přesvědčen, že jsi lásky a uznání hoden, nikdy je nedostaneš (a pokud v nějaké formě ano, nebude to ve formě pro tebe uspokojivé a uspokojující). Jak se tohle naučit? Nejdříve musíš chtít. Chápat, že ten problém máš. A co víc - chápat, že ho můžeš změnit. A tedy chtít ho změnit. Jsou osobnosti "silné", jež to dokáží svépomocí, ale valná většina potřebuje pomoc někoho, něčeho, (nikoli pozitivní zkušenost; tu bys v tuto chvíli ani neuměl uchopit) jinak bude živořit do konce života s hořkým odevzdáním.

Nu ale dost plkání. K věci:
- vyjmenováváš "objektivní" důvody (vesnice, koníčky...)
- v podstatě jsi náročný a dost "soudíš"
- jsi už dopředu předpojatý a negativistický
- nedostatek sebevědomí, sebedůvěry
- "špatné" vyzařování pro ženy obecně
- další a další

Ono, tohle všechno vypadá jako příčina, viď? A víš, co já na to? Že to není příčina, ale následek. Problém shledávám úplně jinde. Tohle vidím jen jako zástupné problémy, které tak krásně odvádí pozornost. Zástupné problémy, které sis jaksi sám vytvořil, aby nebylo vidět ten hlavní a jediný opravdu skutečný...

STRACH

Strach ze vztahu. Strach z odmítnutí. Strach ze selhání.

Nechci ani abys na to reagoval, ale v klidu si to sám se sebou prober. A pokud jsem se aspoň trochu dotkla citlivého místa, věz, že s tímhle se dá v pohodě pracovat a zvládli to už překonat mnozí další - pokud chtěli.
A pokud budeš vztah SKUTEČNĚ chtít a budeš na něj vyladěn, i kdybys byl poustevník v lese a měl hrb, odpovídající vztah najdeš.

Jo, strach opravdu mám. Protože odmítnutí byly desítky a přijetí takřka nulové... Zas jenom kamarádi, kamarádi, kamarádi k vyblívání vlastních problémů - tedy až na výjimky, přece jen za některé kamarádky dám ruku do ohně, to abych nekřivdil. Já se snad jednu z nich navedu, aby napsala svůj názor...
Vcelku donedávna jsem si myslel, že uznání a lásky jsem hoden. Ale jak vidno, jen té "kamarádské"... "Chemii" prostě ošálit nelze.
A vůbec - tohle fakt nemá cenu... Chápete starou belu...
Docela rád bych vás ale viděl, vás všcehny, co mi tu píšete tyhle věci, a mluvil s vámi - jak by asi ten rozhovor vypadal pak... Ono soudit jen z písmenek taky tak zcela nejde... Ale je to jednoduché a pohodlné...

Upravil(a) Zephyr (8. 9. 2007 0:20)

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#189 8. 9. 2007 1:31

Iviček
♥------

Hlásím se do klubu.......z čistě statistických důvodů smile 26 let a poslední 2 roky single ...

Není tady

#190 8. 9. 2007 1:52

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Zephyr napsal(a):

Jo, strach opravdu mám. Protože odmítnutí byly desítky a přijetí takřka nulové... Zas jenom kamarádi, kamarádi, kamarádi k vyblívání vlastních problémů - tedy až na výjimky, přece jen za některé kamarádky dám ruku do ohně, to abych nekřivdil. Já se snad jednu z nich navedu, aby napsala svůj názor...
Vcelku donedávna jsem si myslel, že uznání a lásky jsem hoden. Ale jak vidno, jen té "kamarádské"... "Chemii" prostě ošálit nelze.
Docela rád bych vás ale viděl, vás všcehny, co mi tu píšete tyhle věci, a mluvil s vámi - jak by asi ten rozhovor vypadal pak... Ono soudit jen z písmenek taky tak zcela nejde... Ale je to jednoduché a pohodlné...

Zephyre, Doubravka se ti tu snazi pomoci a ty se nad tim ani nezamyslis. Rovnou vysypes z rukavu duvody proc to nejde nebo by to nemohlo fungovat. Nebo se nam tu vsem snazis namluvit, ze jsi jediny na svete, kdo ma tenhle problem a stavis se do pozice nepochopeneho.
Porad premyslim, co od Babinetu ocekavas? Pusobi to na me, ze jsi si sem prisel jen potvrdit, ze tvuj problem je vlastne neresitelny. Mozna se mylim...

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#191 8. 9. 2007 5:32

Doubravka
♥♥♥♥♥--

Ano, Zephyre, chápeme starou belu, protože tvou sebelítost považujeme za scestnou.
Skutečně nechápeme, co prožíváš, protože my jsme se už se svýma problémama dokázali poprat (a pereme se furt) a víme, že to jde, proto nás poraženecké kecy iritují. (Chceš vyprávět o muži, který díky ochrnutí ještě v 36 letech nezažil vztah, nedostal se ven, nedostal se z postele, neměl intenet a přece za ním jednoho dne přijela mladičká hezká holka a prožili nádherný vztah? Nevím, že by se kdy litoval...)

Často mluvíš o inteligenci, tak jsem se domnívala, že chceš komunikovat trochu o něčem…
To že v 29-ti letech za sebou ještě nemáš žádný vztah, to skutečně "normální" není. Ale jsi to ty, kdo ten vztah ještě neprožil, takže bych očekávala, že problém začneš a priori hledat tam, odkud se ozývá. Že by byl problém v okolí? Ale okolí se vesele páruje. Hlupáci, almary, krasavice i Lumeni... Na vesnicích žijí lidé v páru, podivíni žijí v páru, lidé co jezdí jen z/do práce mají také vztahy...  Muži ošklivější i hezčí, silnější i tenčí, pihatí, chlupatí, růžolící, uhrovití  - ti všichni mají partnerky, takže podle ksichtu to taky nebude, že? Chytřejší i hloupější, bohatší i chudší, s diplomem i se základkou... taky ne... A co koníčky? Závisláci počítačoví i automatoví, sběratelé známek i sběratelé vycpaných mrtvol, milovníci komixů, hub, nadšenci punkoví i folkaři... prostě cokoli tě napadne i nenapadne, tam taky asi nenajdeš dostatečné alibi.
Hm,hm, tak že by byl problém u tebe?
Asi jo, viď? Neříkám, že jsi špatný, ale máš problém. TY HO MÁŠ. Nějaký. (To my tu nezjistíme.)
Nemusíš ho hledat. Nemusíš ho řešit. Nemusíš žít. Jestli ti stačí přežívat. Jestli ti stačí živořit… Jestli tě tak naplňuje litovat se, že na další už nemáš čas a prostor… klidně. Pokračuj. Za sebe jsem ráda za podobné odstrašující případy, více si pak vážím své schopnosti sebereflexe.

A co by bylo jinak, kdybychom se např. my dva sešli osobně?
No, nejdříve bych ti řekla, že jsi vůl, když se svým životem nic neděláš a zřejmě ani nehodláš a pokud bys poté byl ochoten se se mnou bavit ne z pozice arogantního pitomce, co se má nejhůř, ale projevil jakoukoli snahu o to skutečně problému přijít na kloub, mohli bychom to rozebrat...
Tolik na imaginární úrovni. Setkání však nemusíš odmítat, neboť ti samozřejmě žádné nenabízím.

Jsem opravdu přesvědčená, že jde u tebe o strach (proto vztah skutečně nechceš), ale myslela jsem poněkud hlubší, ne takový jakože holka ti odmítne pozvání na rande. Škoda, žes to nepochopil.

Není tady

#192 8. 9. 2007 15:18

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Zephyr napsal(a):

Jistě, že ženská, která je ve 29 sama, nemusí být nutně extra vybíravá, ale pak už jí buď samota svým způsobem vyhovuje a snáší ji lépe než jiní (v tomhle jsme každý jiný), pak je šťastná povaha... Ale pokud jí samota nevyhovuje a nemůže najít, tak prostě podle mě vybíravá je... A na té převaze mužů trvám.
Na lásku bez poskvrny jako z filmu už by se dneska věřit nemělo...
Já bych zopakoval otázku - (ad hanka1), jaký nešvar bys dokázala partnerovi tolerovat...? Najde se něco takového? A dále - co kdyby se mu třeba něco stalo, vymlátil se v autě, zůstal na vozíku; co pak? Zůstala bys s ním? Nerad bych křivdil, ale tak nějak mezi řádky čtu, že asi ne...

Asi taká vyberavá ako 30-ročný nezadaný. Ľutujem, ale s výnimkou niektorých provincií Indie a Číny, kde kvôli rodinnej politike, venu a tradíciám zabíjajú dcéry, ak sa ich do rodín narodí viac, všade inde na svete prevažujú početne ženy. Štatistika a sčítanie obyvateľstva nepustí wink .

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#193 8. 9. 2007 15:21

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Zephyr napsal(a):

va Ako vyskúšal...? Máš psa? Chodíš na nejaké jazykové kurzy alebo kurzy šitia? dumbom A "delší dobu" si to nemohol praktikovať, lebo delší dobu na Babinete ani nie si....

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#194 8. 9. 2007 15:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Zephyr napsal(a):

A vieš, že ja som čoraz zvedavejšia? Až sa zasa raz ocitnem v Čechách, niečo vymyslíme; ja už ťa musím konečne vidieť a pokecať face-to-face.

Brita

Není tady

#195 9. 9. 2007 0:05

Zephyr
♥♥♥----
Web

taurus napsal(a):

Zephyr napsal(a):

Zephyre, Doubravka se ti tu snazi pomoci a ty se nad tim ani nezamyslis. Rovnou vysypes z rukavu duvody proc to nejde nebo by to nemohlo fungovat. Nebo se nam tu vsem snazis namluvit, ze jsi jediny na svete, kdo ma tenhle problem a stavis se do pozice nepochopeneho.
Porad premyslim, co od Babinetu ocekavas? Pusobi to na me, ze jsi si sem prisel jen potvrdit, ze tvuj problem je vlastne neresitelny. Mozna se mylim...

Upřímně - já nevím, co tu očekávám. Snad se sem jdu vypovídat, pročtu si i jiná témata, třeba tu i někoho poznám - co já vím. A že je můj problém asi neřešitelný, to už asi nezapřu... K té kombinaci vlastností, z nichž každá jednotlivá není neřešitelná, ale tvoří neřešitelný celek, jsem asi měl dodat ještě něco. Vlastně to vyplulo na povrch v mailové korespondenci s jednou osobou - jsem lehce, ale opravdu jen lehce, submisivní - tedy cítím to, v sexuální oblasti (jinak jsem tvrdohlavý dost a soběstačný taky, nepodřizuju se o mnoho více, než je vhodné). A ono se prý tohle dá taky odhadnout... To je jen další hřebíček do rakve z těch mnoha. Jeden hřebík rakev neudrží, ale když je jich víc...
Zatím jsou ještě mechanismy, které tu samotu aspoň na chvíli přebijí. Práce, příprava na státnice, a hlavně hudba - té kdyby nebylo, nejsem už asi ani já. A internet - po ukončení pobytu na koleji prakticky jediné spojení s mou generací...

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#196 9. 9. 2007 0:06

Zephyr
♥♥♥----
Web

Selima napsal(a):

A vieš, že ja som čoraz zvedavejšia? Až sa zasa raz ocitnem v Čechách, niečo vymyslíme; ja už ťa musím konečne vidieť a pokecať face-to-face.

To připouštím... Ale jen Praha nebo Plzeňbig_smile

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#197 9. 9. 2007 12:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

V Prahe som relatívne každú chvíľku... tak nabudúce... tummenupp

Brita

Není tady

#198 10. 9. 2007 10:45

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Doubravka napsal(a):

Ano, Zephyre, chápeme starou belu, protože tvou sebelítost považujeme za scestnou.
Skutečně nechápeme, co prožíváš, protože my jsme se už se svýma problémama dokázali poprat (a pereme se furt) a víme, že to jde, proto nás poraženecké kecy iritují. (Chceš vyprávět o muži, který díky ochrnutí ještě v 36 letech nezažil vztah, nedostal se ven, nedostal se z postele, neměl intenet a přece za ním jednoho dne přijela mladičká hezká holka a prožili nádherný vztah? Nevím, že by se kdy litoval...)

Často mluvíš o inteligenci, tak jsem se domnívala, že chceš komunikovat trochu o něčem…
To že v 29-ti letech za sebou ještě nemáš žádný vztah, to skutečně "normální" není. Ale jsi to ty, kdo ten vztah ještě neprožil, takže bych očekávala, že problém začneš a priori hledat tam, odkud se ozývá. Že by byl problém v okolí? Ale okolí se vesele páruje. Hlupáci, almary, krasavice i Lumeni... Na vesnicích žijí lidé v páru, podivíni žijí v páru, lidé co jezdí jen z/do práce mají také vztahy...  Muži ošklivější i hezčí, silnější i tenčí, pihatí, chlupatí, růžolící, uhrovití  - ti všichni mají partnerky, takže podle ksichtu to taky nebude, že? Chytřejší i hloupější, bohatší i chudší, s diplomem i se základkou... taky ne... A co koníčky? Závisláci počítačoví i automatoví, sběratelé známek i sběratelé vycpaných mrtvol, milovníci komixů, hub, nadšenci punkoví i folkaři... prostě cokoli tě napadne i nenapadne, tam taky asi nenajdeš dostatečné alibi.
Hm,hm, tak že by byl problém u tebe?
Asi jo, viď? Neříkám, že jsi špatný, ale máš problém. TY HO MÁŠ. Nějaký. (To my tu nezjistíme.)
Nemusíš ho hledat. Nemusíš ho řešit. Nemusíš žít. Jestli ti stačí přežívat. Jestli ti stačí živořit… Jestli tě tak naplňuje litovat se, že na další už nemáš čas a prostor… klidně. Pokračuj. Za sebe jsem ráda za podobné odstrašující případy, více si pak vážím své schopnosti sebereflexe.

A co by bylo jinak, kdybychom se např. my dva sešli osobně?
No, nejdříve bych ti řekla, že jsi vůl, když se svým životem nic neděláš a zřejmě ani nehodláš a pokud bys poté byl ochoten se se mnou bavit ne z pozice arogantního pitomce, co se má nejhůř, ale projevil jakoukoli snahu o to skutečně problému přijít na kloub, mohli bychom to rozebrat...
Tolik na imaginární úrovni. Setkání však nemusíš odmítat, neboť ti samozřejmě žádné nenabízím.

Jsem opravdu přesvědčená, že jde u tebe o strach (proto vztah skutečně nechceš), ale myslela jsem poněkud hlubší, ne takový jakože holka ti odmítne pozvání na rande. Škoda, žes to nepochopil.

Řekla bych, že z mého pohledu naprosto přesné a výstižné, bohužel pro Zephyra:/

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#199 10. 9. 2007 10:48

Zephyr
♥♥♥----
Web

Taknemůžu říct, že bych tím netrpěl, ale rozhodně není pravda, že bych živořil... Když člověku něco dost podstatně chybí, neznamená to ještě, že živoří...
Jinak jsem uvedl ještě jeden problémový faktor, i když možná je to s tou otevřeností už přehnané...

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#200 10. 9. 2007 10:53

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Zephyre...víš kam běž....reta tonguetonguetongue

Milá  Doubravko...to jsi napsala úplně přesně!!!  hjarta moc Tě zdravím!!!! pussa

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí