Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#151 7. 9. 2007 16:12

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Re: svobodné třicítky ?

taurus napsal(a):

A chlapik, ktery venci psa z utulku by na me proste udelal dojem.

A ako prides na to ze ho ma z utulku? smile

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#152 7. 9. 2007 16:13

Zephyr
♥♥♥----
Místo: Příšov
Web

taurus napsal(a):

Zephyre, necetla jsem vsechna tvoje vlakna, tak nevim,jestli ti to uz nekdo neradil. Ale kdyz se chces seznamit, tak co to zkusit treba pres psa? Vim, ze jsi vytizeny, tak bys na nej nemel asi dost casu ale muzes si pujcovat  psa z utulku a chodit ho vencit. Nerikam, ze se na tebe nalepi hejno zen ale za pokus to stoji.
Sama mam psa a komunikace se pak zahajuje mnohem snadneji, kdyz s ni vyrazim mezi lidi. A chlapik, ktery venci psa z utulku by na me proste udelal dojem.

No myšlenka je to zajímavá, to rozhodně ano :-) Psa si časem plánuju pořídit, protože v domku je prostě hlídacího psa třeba... Nicméně bydlím na vesnici, takže s tím venčením nevím...

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!
Гopькой скорби слышны звуки,
гopькой жизни кoнчeн сон...

Není tady

#153 7. 9. 2007 16:14

Zephyr
♥♥♥----
Web

Oxi napsal(a):

taurus napsal(a):

No když se trochu odrbe, nedá se mu pořádně nažrat... :-)

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#154 7. 9. 2007 16:18

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

lol Má zmysel pre humor...! tummenupp

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#155 7. 9. 2007 16:22

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Oxi napsal(a):

taurus napsal(a):

Ja uz tady pro Zephyra maluju hotovy scenare. Myslela jsem, ze po zapredeni konverzace (coz kdyz se potkaji dva pejskari, se stava docela casto) bych se dozvedela, ze ho ma z utulku a tim by me naprosto ohromil:)). Staci na vysvetlenou, nebo jeste potrebujes nejake detaily z meho scenare:)).

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#156 7. 9. 2007 16:26

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

taurus napsal(a):

...coz kdyz se potkaji dva pejskari, se stava docela casto

u mna nie big_smile

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#157 7. 9. 2007 16:30

taurus
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

taurus napsal(a):

...coz kdyz se potkaji dva pejskari, se stava docela casto

u mna nie big_smile

Ty taky ale nepatris do myho scenare:)). Do scenare patri Zephyr, pes z utulku a nejak sexy chytra nezadana slecna s hafanem. A ti by spolu urcite zapredli konverzaci. smile)
Hele a nechytej me za slovo, se tu snazim pomoc Zephyrovi:)).

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#158 7. 9. 2007 16:30

Zephyr
♥♥♥----
Web

taurus napsal(a):

Oxi napsal(a):

taurus napsal(a):

Ja uz tady pro Zephyra maluju hotovy scenare. Myslela jsem, ze po zapredeni konverzace (coz kdyz se potkaji dva pejskari, se stava docela casto) bych se dozvedela, ze ho ma z utulku a tim by me naprosto ohromil:)). Staci na vysvetlenou, nebo jeste potrebujes nejake detaily z meho scenare:)).

No já se takhle občas dával do řeči pod různou záminkou v autobuse, obvykle se studentkami - leč prakticky všude pak na nádraží čekal přítel...

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#159 7. 9. 2007 16:35

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

taurus loltummenupp

Není tady

#160 7. 9. 2007 16:36

janine
♥------

U nás v domě byl jeden manžel hezké manželky a fajn holky.Měly 2.letou holčičku.on už byl jednou ženat.Oba uspěšné podnikání.No a taky venčil psa se sousedkou.I víc.Prasklo to.Dnes už není s druhou ženou,ani se slečnou venčitelkou.má jinou s děckem.Asi to má jako koníčka,ty ženské.Ale venčení zabralo,tak že něco na tom je.Ale vždy to příjde,když to vypustíš z hlavy.Nic nejde násilím.To ten protějšek vycítí.

Není tady

#161 7. 9. 2007 16:36

taurus
♥♥♥♥♥♥-

Zephyr napsal(a):

No já se takhle občas dával do řeči pod různou záminkou v autobuse, obvykle se studentkami - leč prakticky všude pak na nádraží čekal přítel...

Ale rozumim Zephyre. Hledani pritelkyne neni zadna sranda. Jedna ma pritele, druha je divna, treti je hloupa, ctvrat je oskliva...To se proste stava. Nekdo narazi na protejsek hned nekomu to trva dyl. Tak to ale kurnik zkousej dal. Tim, ze nam tu vsem budes dokazovat, ze to nejde, tak to opravdu nepujde.
Btw. Kolikrat jsi takhle zapredl se studentkou konverzaci v autobuse? Jednou, dvakrat?

Není tady

#162 7. 9. 2007 16:49

Zephyr
♥♥♥----
Web

janine napsal(a):

U nás v domě byl jeden manžel hezké manželky a fajn holky.Měly 2.letou holčičku.on už byl jednou ženat.Oba uspěšné podnikání.No a taky venčil psa se sousedkou.I víc.Prasklo to.Dnes už není s druhou ženou,ani se slečnou venčitelkou.má jinou s děckem.Asi to má jako koníčka,ty ženské.Ale venčení zabralo,tak že něco na tom je.Ale vždy to příjde,když to vypustíš z hlavy.Nic nejde násilím.To ten protějšek vycítí.

Ale, vypuštěné z hlavy jsem to s přestávkami měl do svých 27 pořád... To taky není cesta.

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#163 7. 9. 2007 16:50

Zephyr
♥♥♥----
Web

taurus napsal(a):

Zephyr napsal(a):

Ale rozumim Zephyre. Hledani pritelkyne neni zadna sranda. Jedna ma pritele, druha je divna, treti je hloupa, ctvrat je oskliva...To se proste stava. Nekdo narazi na protejsek hned nekomu to trva dyl. Tak to ale kurnik zkousej dal. Tim, ze nam tu vsem budes dokazovat, ze to nejde, tak to opravdu nepujde.
Btw. Kolikrat jsi takhle zapredl se studentkou konverzaci v autobuse? Jednou, dvakrat?

Odhadem tak 15x... Za nějakých 6 let... Číslo na mne dost vysoké.
No, někomu to trvá déle, ale neznám nikoho, kdo by za 10 let v ženském kolektivu nepoznal, jak vypadá ženská zblízka...

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#164 7. 9. 2007 16:56

L_aura
♥♥♥♥♥--

Zephyre, tak proc, sakra, nekdy nejake nezkusis dat pusu? Treba to ta holka ceka, ceka a ceka.. a kdyz to neprichazi, tak si rika - no jo, asi je na chlapy lol

Není tady

#165 7. 9. 2007 17:03

taurus
♥♥♥♥♥♥-

Zephyr napsal(a):

taurus napsal(a):

Zephyr napsal(a):

No, někomu to trvá déle, ale neznám nikoho, kdo by za 10 let v ženském kolektivu nepoznal, jak vypadá ženská zblízka...

Zephyre, stejne si nemyslim, ze bys byl ztraceny pripad. Jen z toho, co jsem cetla, mam dojem (mozna mylny), ze mas proste jen strach a ze jsi uz z toho hledani otraveny a demotivovany a snazis se vsem okolo dokazat, ze to proste nejde.
Jsem ale presvedcena o tom, ze jednou tu zenskou, kterou chces a ktera bude chtit tebe,  proste najdes. Kdyz odhodis tu masku az prehnane pesimistickyho a protivnyho chlapka, jakou obcas predvadis na jinych vlaknech, tak nemam pochyb o tom, ze se nejaka najde. Fakt tomu verim a to se taky radim mezi pesimisty.

Není tady

#166 7. 9. 2007 17:05

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

L_aura napsal(a):

Zephyre, tak proc, sakra, nekdy nejake nezkusis dat pusu? Treba to ta holka ceka, ceka a ceka.. a kdyz to neprichazi, tak si rika - no jo, asi je na chlapy lol

No jasně, proč to nezkusíš vava

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#167 7. 9. 2007 17:07

Zephyr
♥♥♥----
Web

PPavlaa napsal(a):

L_aura napsal(a):

No jasně, proč to nezkusíš vava

To jsem zkusil - ovem dostal jsem ji vlastně jen od dvou... Jiné (s těmi jsem se seznámi přes net) se odtáhly a ty, které jsem poznal "normálně", se taky buď odtáhly, nebo prostě pozvání na schůzku zamítly...

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#168 7. 9. 2007 17:10

Zephyr
♥♥♥----
Web

taurus napsal(a):

Zephyr napsal(a):

taurus napsal(a):

Zephyre, stejne si nemyslim, ze bys byl ztraceny pripad. Jen z toho, co jsem cetla, mam dojem (mozna mylny), ze mas proste jen strach a ze jsi uz z toho hledani otraveny a demotivovany a snazis se vsem okolo dokazat, ze to proste nejde.
Jsem ale presvedcena o tom, ze jednou tu zenskou, kterou chces a ktera bude chtit tebe,  proste najdes. Kdyz odhodis tu masku az prehnane pesimistickyho a protivnyho chlapka, jakou obcas predvadis na jinych vlaknech, tak nemam pochyb o tom, ze se nejaka najde. Fakt tomu verim a to se taky radim mezi pesimisty.

To je pravda, otrávený a demotivovaný jsem dost, prostě invence už došla a prakticky vše vedlo k debaklu.
Jinak variace na téma "určitě tu svou najdeš" mi nápadně připomínají větu "naděje umírá poslední" tak často pronášenou v terminální fázi nádorových onemocnění - a že ti, jimž jsou tato slova určena, skončí brzy ve skořápce, netřeba asi zdůrazňovat.
Mně by pomohlo, kdybych se nějaké prostě líbil, a měl možnost to poznat. Třeba i na něco krátkodobějšího. Když nic jiného, aspoň by to zvedlo sebevědomí, tím jsem si jist... Jenže bohužel...

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#169 7. 9. 2007 17:11

Hanka1
♥♥♥----
Místo: Brno

Zephyr napsal(a):

Já si tu povšiml jedné - říká si Hanka1 a je to podle mě přesně ten typ, který si o sobě přespříliš myslí a nezavděčí se jí nikdo.

Ano, zde jsem, prosím... kde je Zephyr, tak tam jsem i já a naopak smile
Přiznávám se ke svému věku 29 a ke své svobodě, přiznávám se k tomu, že mám nějaké nároky a přiznávám se k tomu, že se za ně ani v nejmenším nestydím.

Ke všemu, co v tomto vláknu bylo napsáno, o mně a o svobodných třicítkách, kopíruji můj příspěvek z  vlákna "Biologické versus sociální hodiny":

"Tím, co jsem tu napsala, chci jenom poukázat na skutečnost, že holka, která je ve 29ti letech svobodná, ještě nemusí být nutně vybíravá. Za to číslo 29 je možné dosadit si prakticky jakýkoliv věk. Prostě taková žena třeba zatím potkala X mužů, ale ten, který je pro ni, jak říká Selima, kompatibilní, má číslo  X + 150. Podotýkám, že číslo 150 je náhodně zvolené a neznačí počet sexuálních partnerů, ale počet náhodných mužů, se kterými měla tu čest hovořit a také podotýkám, že nestuduji matematiku, ale tak nějak se na ni začínám poslední dobou spoléhat."

Svobodné třicítky jsou vlastně hrdinky. stolt
Nenechaly se zatím zviklat okolím a stále věří...
Navíc to nejsou žádné chudinky, které by svou existenci musely spojovat s nějakým chlapem. Jsou to silné ženy, které ví, co chtějí a které si to mohou dovolit. A mohou si dovolit také čekat, i když je to čekání někdy trápí...
A já mám to štěstí, že pokud mi nepřihraje paní Náhoda pana Očekávaného, tak že mezi ně budu za rok patřit taky. Jupííí cool

Není tady

#170 7. 9. 2007 17:18

Zephyr
♥♥♥----
Web

Jistě, že ženská, která je ve 29 sama, nemusí být nutně extra vybíravá, ale pak už jí buď samota svým způsobem vyhovuje a snáší ji lépe než jiní (v tomhle jsme každý jiný), pak je šťastná povaha... Ale pokud jí samota nevyhovuje a nemůže najít, tak prostě podle mě vybíravá je... A na té převaze mužů trvám.
Na lásku bez poskvrny jako z filmu už by se dneska věřit nemělo...
Já bych zopakoval otázku - (ad hanka1), jaký nešvar bys dokázala partnerovi tolerovat...? Najde se něco takového? A dále - co kdyby se mu třeba něco stalo, vymlátil se v autě, zůstal na vozíku; co pak? Zůstala bys s ním? Nerad bych křivdil, ale tak nějak mezi řádky čtu, že asi ne...

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#171 7. 9. 2007 17:33

Hanka1
♥♥♥----

Zephyr napsal(a):

Jistě, že ženská, která je ve 29 sama, nemusí být nutně extra vybíravá, ale pak už jí buď samota svým způsobem vyhovuje a snáší ji lépe než jiní (v tomhle jsme každý jiný), pak je šťastná povaha... Ale pokud jí samota nevyhovuje a nemůže najít, tak prostě podle mě vybíravá je... A na té převaze mužů trvám.
Já bych zopakoval otázku - (ad hanka1), jaký nešvar bys dokázala partnerovi tolerovat...? Najde se něco takového? A dále - co kdyby se mu třeba něco stalo, vymlátil se v autě, zůstal na vozíku; co pak? Zůstala bys s ním? Nerad bych křivdil, ale tak nějak mezi řádky čtu, že asi ne...

Nešvar ... nešvarů je spousta. Netoleruji hulvátství, absenci slušného chování, nafoukanost a snobismus, egoismus, chorobné lhaní. Nevím, jestli to jsou nešvary, ale tohle prostě netoleruji.

Toleruji špinavé ponožky, košile, po*no, sportovní aktivity, kamarády ... to všechno samozřejmě s určitou mírou. Mírou, která nezastiňuje mě samotnou. U těch špinavých ponožek by to ale bylo asi hodně obtížné... smile

A Zephyre,  promiň, ale neumíš číst mezi řádky... hmm
Kdyby byla moje strategie hledat chlapa kvůli penězům, společenskému postavení, fyzické kráse, tak bych ho po nehodě nechala, protože by to odporovalo mé strategii.

Má strategie je ale jiná!!!!!!!!!
Proto čekám a hledám. Hledám člověka, kterého bych neopustila jenom proto, že se vymlátil v autě... neutral

Není tady

#172 7. 9. 2007 17:37

taurus
♥♥♥♥♥♥-

Zephyr napsal(a):

To je pravda, otrávený a demotivovaný jsem dost, prostě invence už došla a prakticky vše vedlo k debaklu.
Jinak variace na téma "určitě tu svou najdeš" mi nápadně připomínají větu "naděje umírá poslední" tak často pronášenou v terminální fázi nádorových onemocnění - a že ti, jimž jsou tato slova určena, skončí brzy ve skořápce, netřeba asi zdůrazňovat.
Mně by pomohlo, kdybych se nějaké prostě líbil, a měl možnost to poznat. Třeba i na něco krátkodobějšího. Když nic jiného, aspoň by to zvedlo sebevědomí, tím jsem si jist... Jenže bohužel...

Zephyre, nebudes tomu verit ale naprosto ti rozumim. Rozumim tomu, ze nejsi schopen verit tomu, ze se nejaka opravdu najde, kdyz doposud zadna neprisla a rozumim tomu, ze proste jenom potrebujes slyset a vedet, ze o tebe nejaka stoji. Proste dukaz, ze je tam nekde na druhe strane zajem. Obcas to pekne ubiji videt, ze vsichni okolo jsou v paru a ty jsi jedinej sam a nikdo o tebe nestoji i kdyz se snazis (nebo si spis myslis, ze se snazis). 
Tvoje pocity chapu ale presto si budu tvrdohlave (stejne jako ty) stat na tom, ze jednou tu svoji  najdes. Budes ale nejdriv muset odhodit ty svoje masky, jak uz jsem rekla a zacit na sobe makat, protoze bez prace nejsou kolace. Najdes ji.  A neustopim z toho ani o pid.

PS. Prvni s cim bych zacala, tak bych zkusila vse, co ti tu na Babinetu doporucuji, bez vymluv, ze to nejde, protoze pak to fakt nepujde.

Není tady

#173 7. 9. 2007 17:39

Zephyr
♥♥♥----
Web

Hanka1 napsal(a):

Zephyr napsal(a):

Nešvar ... nešvarů je spousta. Netoleruji hulvátství, absenci slušného chování, nafoukanost a snobismus, egoismus, chorobné lhaní. Nevím, jestli to jsou nešvary, ale tohle prostě netoleruji.

Toleruji špinavé ponožky, košile, po*no, sportovní aktivity, kamarády ... to všechno samozřejmě s určitou mírou. Mírou, která nezastiňuje mě samotnou. U těch špinavých ponožek by to ale bylo asi hodně obtížné... smile

Kdyby byla moje strategie hledat chlapa kvůli penězům, společenskému postavení, fyzické kráse, tak bych ho po nehodě nechala, protože by to odporovalo mé strategii.

Proto čekám a hledám. Hledám člověka, kterého bych neopustila jenom proto, že se vymlátil v autě... neutral

No dobrá, odpověď pokládám za uspokojivou :-)
Jinak špinavé ponožky netoleruju ani sobě :-)

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#174 7. 9. 2007 17:57

Hanka1
♥♥♥----

Zephyr napsal(a):

Hanka1 napsal(a):

Zephyr napsal(a):

No dobrá, odpověď pokládám za uspokojivou :-)
Jinak špinavé ponožky netoleruju ani sobě :-)

Každá čistá ponožka se časem stává špinavou a je třeba s ní něco udělat.
Třeba vyprat nebo vyhodit... wink

Není tady

#175 7. 9. 2007 18:00

Hanka1
♥♥♥----

Osobně si Zephyre myslím, že by jsi se nejdříve měl dát psychicky do pořádku, respektive trochu poopravit Tvůj vztah k ženám obecně.
Protože dokud se tak nestane, tak z Tebe i na dálku vyzařuje něco, co většinu případných potencionálních zájemkyň zaručeně odradí.
Neber to však prosím jako útok na Tvou osobu, jinak dumbom

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí