|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
No - tak bude muset chodit ještě kvůli tomuhle ....
Není tady
Feuria napsal(a):
To se ale taky už stalo. Jenže mi bylo řečeno, že na tohle psychoterapie není... Na tohle je nejlepší "psychoterapií" aspoň jedna dobrá zkušenost. Zájem o mne jako o chlapa. Vědomí, že se aspoň někomu líbím. Ne jenom to, že jsem dobrá vrba a mám sklony k řešení problémů jiných...
Není tady
A včem pak je to těžké s náma - že nedovedeme pochopit tvé negativistické myšlení ? Tak to opravdu nedokážu pochopit - záliby máš zajímavé, jsi chytrý, průměrného vzhledu ... problém vidím pouze v psychice a to bohužel můžeš změnit jen ty, ale ty nechceš
nevím, co tedy poradit ?
Není tady
Račice dračice napsal(a):
Zephyre, o psychoterapii jsi psal mně.....Pro Fe, chodil na ni rok díky soc.fobii. Psal na jiném vlákně, tak snad neva, že jsem to tu uvedla za něj.
Klidně jí to zkopíruj, co jsem Ti napsal, já už to v mailu nemám. Ale prosím soukromě, ne sem.
Není tady
Feuria napsal(a):
A včem pak je to těžké s náma - že nedovedeme pochopit tvé negativistické myšlení ? Tak to opravdu nedokážu pochopit - záliby máš zajímavé, jsi chytrý, průměrného vzhledu ... problém vidím pouze v psychice a to bohužel můžeš změnit jen ty, ale ty nechceš
nevím, co tedy poradit ?
Poslal jsem Ti zde soukromou zprávu. Nebude lépe řídit se jí?
Není tady
Zephyr napsal(a):
Feuria napsal(a):
To se ale taky už stalo. Jenže mi bylo řečeno, že na tohle psychoterapie není... Na tohle je nejlepší "psychoterapií" aspoň jedna dobrá zkušenost. Zájem o mne jako o chlapa. Vědomí, že se aspoň někomu líbím. Ne jenom to, že jsem dobrá vrba a mám sklony k řešení problémů jiných...
Špatný psycholog ! ... vyměnit - zkusit znov - a pravidelně docházet.
Jasně, že by to pomohlo - ale s tvým myšlením je to naprosto nemožné - mít pozitivní zkušenost.
Není tady

já sice budu příští rok třicítka a nezadaná taky nejsem už 3,5 roku, ale mám jednoho kamaráda, kterému je 26,5 a je single.... A to už dlouho, asi 4 roky, kdy se po nevěře rozešel se slečnou.... Sice jak říká občas mu z toho pěkně hrabe, ale jinak je spokojený.... A co se partnerky týká, nikde speciálně neloví jako nějaký zoufalec, prostě zastává podle mne rouzmný přístup -- buďto ta pravá, kterou čekám přijde, nebo budu sám.... Žádné kompromisy už nepřipouští, jen proto, aby se skřípěním zubů toleroval Káju Goťáka na plné kule nebo heavy metal párty každý víkend......
Prostě a jednoduše, ví co chce a buď to přijde, nebo nic.... 
A divili byste se, není to žádný Quasimodo, je to nejhezčí chlap, co já osobně ve svém okolí znám

Není tady
Zephyr napsal(a):
Feuria napsal(a):
nevím, co tedy poradit ?
Nic mi nepřišlo - tak soráč !
Není tady

Zephyr napsal(a):
lvice napsal(a):
Zephyre, držím palce.....
, na státnice i na to kafe
Tohle není za účelem vztahu. To na 99% vylučuju. Viz níže - určitě na to přijdeš.
Kristepane, a čo, keď z toho nebude hneď svadba???? To odpíšeš každý príjemný zážitok, ktorý nepovedie k oltáru a ku krštinám... ????
preboha, nebuď taký kŕčovitý... Si horší ako ženy, ktorým začnú tikať hodiny a ony sú odhodlané počať hoci aj s poštárom a vziať si ho... Tak choď nezáväzne na kávu, porozprávaj sa so živou ženou z mäsa a kostí bez toho, aby ste si vymenili prstienky, a nechaj si vysvetliť, kde robíš chyby...
Není tady
Feuria napsal(a):
Zephyr napsal(a):
Feuria napsal(a):
nevím, co tedy poradit ?
Nic mi nepřišlo - tak soráč !
Takže nějaká chyba systému... Každopádně jsem Ti to psal i do mailu, tak Ti to tam napíšu ještě jednou.
Není tady
Zephyr napsal(a):
Račice dračice napsal(a):
No na mém příteli zrovna taky nehraje každý sval, já Ti snad pošlu jeho fotku:rock: a proč jako by s tím měl mít někdo takový problém, někomu se líbí to, někomu zas ono.....hmhm s Tebou je to fakt těžké
S vámi taky. A u sta rohatých, řekl jsem přece, že to není to jediné - jenže Ty jsi zase z toho, co jsem napsal, vytrhla jen jednu větu...
Jen žádné fotky šamstrů, prosím...
Ta fotka byl vtip:dumbom: Máš vůbec nějaký smysl pro humor:dumbom: Uf, mám asi problém s pesimisty, přiznám se......
Vybrala jsem to proto, že jsi na to kladl takový důraz....(ODVOZUJI Z TVÉHO NA 1.ZAUJETÍ - COŽ SE TI NEDAŘÍ, JAK JSI SÁM PSAL)
Ale víš co, vzdávám to, myslím, že vůbec nechápeš, co Ti tu chcem říct.....napadlo Tě vůbec, že je divný, že se tady většina opakuje a téměř ty jediný (nebo vlastně jediný!!!) jsi stále v postojové opozici.....proč to tak asi je,že......VZDÁVÁM TO, PŘESVĚDČIL JSI MĚ, ŽE MOMENTÁLNĚ JSI ZTRACENÝ PŘÍPAD. NEMÁŠ NA ŽÁDNOU ŽENSKOU.
ALE PŘEJU TI ŠTĚSTÍ.....TO BEZPOCHYBY. I DLE MÉHO SOUDU NA TO SÁM BEZ POMOCI NEPŘIJDEŠ A NEPOMŮŽEŠ SI. AHOJ.

Není tady
mala.popelka napsal(a):
já sice budu příští rok třicítka a nezadaná taky nejsem už 3,5 roku, ale mám jednoho kamaráda, kterému je 26,5 a je single.... A to už dlouho, asi 4 roky, kdy se po nevěře rozešel se slečnou.... Sice jak říká občas mu z toho pěkně hrabe, ale jinak je spokojený.... A co se partnerky týká, nikde speciálně neloví jako nějaký zoufalec, prostě zastává podle mne rouzmný přístup -- buďto ta pravá, kterou čekám přijde, nebo budu sám.... Žádné kompromisy už nepřipouští, jen proto, aby se skřípěním zubů toleroval Káju Goťáka na plné kule nebo heavy metal párty každý víkend......
Prostě a jednoduše, ví co chce a buď to přijde, nebo nic....
A divili byste se, není to žádný Quasimodo, je to nejhezčí chlap, co já osobně ve svém okolí znám![]()
Když mi bylo 26,5, "řešil" jsem to podobně jako on... Zlom přišel později. Teď je mi týden 29 a ten zlom přišel někdy před rokem, rokem a půl - tak nějak. A samotu taky lidé podle své povahy snáší jinak. Já ji dlouho snášel celkem dobře, ale teď už prostě... Mám potřebu jak citovou, tak sexuální, jak brát, tak dávat (jedno bez druhého by smysl nemělo).
Mimochodem - já kompromisy připouštím a stejně se tu do mě celá sestava pustila, jak jsem náročný :-) Přitom to není pravda.
Není tady

Ahojky všem, nevím tedy jestli ten váš průzkum ještě probíhá a jestli se můžu řadit mezi "dlouhodoběji" nezadané, ale zrovna je to rok od rozchodu s přítelem. Z počátku mi to připadalo dlouho (bylo to půl roku) :-) Teď mi to přijde jako tak akorát a vím, že už jsem zralá poznat a být s někým novým....ale nelovím, to přijde samo, hlavně že je člověk spokojen sám se sebou, tak to ten pravý protějšek ucítí... :-)))
Není tady
Rozárka* napsal(a):
Ahojky všem, nevím tedy jestli ten váš průzkum ještě probíhá a jestli se můžu řadit mezi "dlouhodoběji" nezadané, ale zrovna je to rok od rozchodu s přítelem. Z počátku mi to připadalo dlouho (bylo to půl roku) :-) Teď mi to přijde jako tak akorát a vím, že už jsem zralá poznat a být s někým novým....ale nelovím, to přijde samo, hlavně že je člověk spokojen sám se sebou, tak to ten pravý protějšek ucítí... :-)))
Takže zatím jsem jich, včetně Hanky1 a Venuše, které se, tuším, sem nepřihlásily napočítal pět. No není to mnoho, na to, že na tyto stránky chodí z 90% ženské...
Není tady

Zephyre, ani ja v podstate nemám úplne najbežnejšie koníčky(a názory z nich tak nejako vyplývajú), ale bývam v polmiliónovom meste a naučila som sa chodiť na miesta, kde sa vyskytujú podobne "postihnutí". A ešte som sa naučila aj byť sama; a dokonca rada sama. Som zaujímavý človek a zažívam sama so sebou sradnu... a potom sekundárne aj ostatní(dúfam): Principiálne je to tak, že keď so sebou nevydržíš sám, prečo by mali vydržať druhí? Alebo ešte inak: Ak sa TY SÁM nemáš rád, prečo by ťa mali mať radi druhí? Dúfaš, že na tebe objavia niečo milovaniahodné, čo si ty prehliadol? No, aj to je možné, ale na začiatok je asi lepšie objaviť to sám a naučiť sa tolerovať aj vlastné, aj cudzie nedostatky a žiť s nimi. Nedostatky sú súčasťou človeka,a ja som pár chlapov v živote milovala skôr pre ich nedostatky(boli to drobnosti, aby nedošlo k omylu) než pre ich "prednosti". A nepíš mi, že tie krehké blondínky, ktoré stretávaš, to tak nemajú nastavené...
Rozmýšľala som, prečo sa vôbec zaoberám tou tvojou pokazneou platňou, zadrhnutou na jendom mieste, a mám pocit, že mi pripomínaš mňa samu na vysokej škole. Prečila som si svoje mindráky, komunikačné trapasy i menšie drámy, a aj veľkú osamelosť a pocity krivdy... ale prekonala som to. Postupne, nie naraz. Mmch, chodila som na filozofickú fakultu, kde bol pomer diev a mládencov 10:1(z toho polovica boli homosexuáli a opilci), takže aj ja som mala pocit, že buď prestúpim na elektro, alebo sa dám znásilňovať bezmocných ožranov na internáte. Nakoniec som vyriešila, keď som sa pridala k partii trampov a objavila dovtedy neznámy, ale veľmi príjemný svet gitár, prírody a flákania sa. Nerozšíril by si si koníčky o nejaký, kde sa vyskytuje viac žien???
Není tady

Zephyr napsal(a):
Takže zatím jsem jich, včetně Hanky1 a Venuše, které se, tuším, sem nepřihlásily napočítal pět. No není to mnoho, na to, že na tyto stránky chodí z 90% ženské...
Tak muzes pridat dalsi. Jsem taky nezadana. A je mi 24:))
Není tady
Selima napsal(a):
Zephyre, ani ja v podstate nemám úplne najbežnejšie koníčky(a názory z nich tak nejako vyplývajú), ale bývam v polmiliónovom meste a naučila som sa chodiť na miesta, kde sa vyskytujú podobne "postihnutí". A ešte som sa naučila aj byť sama; a dokonca rada sama. Som zaujímavý človek a zažívam sama so sebou sradnu... a potom sekundárne aj ostatní(dúfam): Principiálne je to tak, že keď so sebou nevydržíš sám, prečo by mali vydržať druhí? Alebo ešte inak: Ak sa TY SÁM nemáš rád, prečo by ťa mali mať radi druhí? Dúfaš, že na tebe objavia niečo milovaniahodné, čo si ty prehliadol? No, aj to je možné, ale na začiatok je asi lepšie objaviť to sám a naučiť sa tolerovať aj vlastné, aj cudzie nedostatky a žiť s nimi. Nedostatky sú súčasťou človeka,a ja som pár chlapov v živote milovala skôr pre ich nedostatky(boli to drobnosti, aby nedošlo k omylu) než pre ich "prednosti". A nepíš mi, že tie krehké blondínky, ktoré stretávaš, to tak nemajú nastavené...
Rozmýšľala som, prečo sa vôbec zaoberám tou tvojou pokazneou platňou, zadrhnutou na jendom mieste, a mám pocit, že mi pripomínaš mňa samu na vysokej škole. Prečila som si svoje mindráky, komunikačné trapasy i menšie drámy, a aj veľkú osamelosť a pocity krivdy... ale prekonala som to. Postupne, nie naraz. Mmch, chodila som na filozofickú fakultu, kde bol pomer diev a mládencov 10:1(z toho polovica boli homosexuáli a opilci), takže aj ja som mala pocit, že buď prestúpim na elektro, alebo sa dám znásilňovať bezmocných ožranov na internáte. Nakoniec som vyriešila, keď som sa pridala k partii trampov a objavila dovtedy neznámy, ale veľmi príjemný svet gitár, prírody a flákania sa. Nerozšíril by si si koníčky o nejaký, kde sa vyskytuje viac žien???
Dřív jsem, jen tak abych poznal nové lidi, chodil na srazy rande.cz - na výlety, posezení, zatancování si, výlety do přírody mám rád, taky potom byla parta asi 30 lidí (+ 4 děti a ejden pes) u mě dma na víkend, všechno skvělé - pak se popárovali a rozpadlo se to; tehdy mi to nevadilo... Ale kam se teď dostat - nemám nápad... Přihlásil jsem se ke své staré lásce - k lezení po skalách, ale tam jsou skoro samí chlapi, šachy hrají taky většinou chlapi, tak nevím - mám se snad přihlásit do kurzů vyšívání?
Není tady
čauky,jsem 9 let po třicítce,2x rozvedená,2 děti z prvního manželství.Tak že jsem nebyla zvyklá být sama.Teď mám přítele,každý máme své.Přijde,kdy on chce,tak si v mezičase najdu nějakou zábavu.Ale někdy mi to vadí,že spolu nebydlíme,jindy je to lepší.Už jsme si to na rok zkusili a nešlo to.Ono,když je člověk dlouho sám/v jeho případě 10 let se synem/,těžko si zvyká.
Není tady

Zephyr napsal(a):
Rozárka* napsal(a):
Jo a ještě jsem zapomněla dodat, že mám 35 let. Možná že to, že jsem momentálně sama, si nepřipouštím z toho důvodu, že mám skoro 16 letou dceru a tak je doma pořád živo. A že je nás zatím jen pět? No možná že ne všichni to chtějí vytrubovat...ve svém okolí mám takových "případů" více. Kolegyně je úspěšná, krásná a přece sama a to má 29 let a náročná k protějškům taky není, jen má prostě smůlu :-(
Není tady
Zephyr napsal(a):
Rozárka* napsal(a):
Zephyre to bude asi tím, že těch 90% je rozptýleno všude po babi a každej nečte tuhle diskusi - statisticky je tu (na tomto vlákně)více těch nezadaných než zadaných asi tak....
Není tady
janine napsal(a):
čauky,jsem 9 let po třicítce,2x rozvedená,2 děti z prvního manželství.Tak že jsem nebyla zvyklá být sama.Teď mám přítele,každý máme své.Přijde,kdy on chce,tak si v mezičase najdu nějakou zábavu.Ale někdy mi to vadí,že spolu nebydlíme,jindy je to lepší.Už jsme si to na rok zkusili a nešlo to.Ono,když je člověk dlouho sám/v jeho případě 10 let se synem/,těžko si zvyká.
Tady je taky jedna věc, o které jsem se chtěl zmínit. A sice, že když někdo žije dlouho sám, že si na to zvykne a pak se nenaučí žít s někým jiným, nebo se to bude učit těžce... Toho se u sebe taky obávám. Že když to bude dlouho trvat a pak se třeba nějaká najde, že se mnou bude doma trpět, protože jsem si příliš zvykl si dělat, co chci a na nikoho se neohlížet... A tohle bych nikomu připravit nechtěl...
Jinak žena, která má zdravé dítě, NENÍ sama... Pravda, partner je partner, ale pořád je to lepší než nemít nic... Děti jsou naše budoucnost, naši nástupci...
Není tady
Zephyr napsal(a):
Selima napsal(a):
Rozmýšľala som, prečo sa vôbec zaoberám tou tvojou pokazneou platňou, zadrhnutou na jendom mieste, a mám pocit, že mi pripomínaš mňa samu na vysokej škole. Prečila som si svoje mindráky, komunikačné trapasy i menšie drámy, a aj veľkú osamelosť a pocity krivdy... ale prekonala som to. Postupne, nie naraz. Mmch, chodila som na filozofickú fakultu, kde bol pomer diev a mládencov 10:1(z toho polovica boli homosexuáli a opilci), takže aj ja som mala pocit, že buď prestúpim na elektro, alebo sa dám znásilňovať bezmocných ožranov na internáte. Nakoniec som vyriešila, keď som sa pridala k partii trampov a objavila dovtedy neznámy, ale veľmi príjemný svet gitár, prírody a flákania sa. Nerozšíril by si si koníčky o nejaký, kde sa vyskytuje viac žien???Dřív jsem, jen tak abych poznal nové lidi, chodil na srazy rande.cz - na výlety, posezení, zatancování si, výlety do přírody mám rád, taky potom byla parta asi 30 lidí (+ 4 děti a ejden pes) u mě dma na víkend, všechno skvělé - pak se popárovali a rozpadlo se to; tehdy mi to nevadilo... Ale kam se teď dostat - nemám nápad... Přihlásil jsem se ke své staré lásce - k lezení po skalách, ale tam jsou skoro samí chlapi, šachy hrají taky většinou chlapi, tak nevím - mám se snad přihlásit do kurzů vyšívání?

)Není tady

Inak, môj kamoš mal návrh na zlepšovák, ktorý nie je márny, ale nejako sa neujal: aby nezadaní, ktorí túžia po vzťahu, nosili na čele žiarovečku a rozoznali sa v dave...
On nakoniec tú svoju vysnenú našiel po niekoľkých debakloch, a je náramne šťastný - dokonca sa za ňou odsťahoval, čo mi spočiatku pripadalo ako nemožné. Ale láska je mocná čarodejka. Asi si hlavne v hlave upresnil, kde robil chybu, a zariadil sa pdoľa toho.... Páčili sa mu baby mladistvého vzhľadu, ale mal problém s ich správaním, boli údajne "detinské a nevyrovnané", no a keď dospeli a vyrovnali sa, zvyčajne odišli za iným. Potom si našiel dve, kde to vyzeralo sľubne, ale nedopadlo, a táto dievčinka je mladistvého výzoru, ale prakticky jeho veku, takže má softvér v poriadku a veľmi si rozumejú. Predtým si prerábal žienky "k obrazu svojmu", teraz našiel takú, s ktorou sú kompatibilní aj bez prerábania. Ale to prišlo až po tridsiatke, mmch.
Není tady

Zephyr napsal(a):
Dřív jsem, jen tak abych poznal nové lidi, chodil na srazy rande.cz - na výlety, posezení, zatancování si, výlety do přírody mám rád, taky potom byla parta asi 30 lidí (+ 4 děti a ejden pes) u mě dma na víkend, všechno skvělé - pak se popárovali a rozpadlo se to; tehdy mi to nevadilo... Ale kam se teď dostat - nemám nápad... Přihlásil jsem se ke své staré lásce - k lezení po skalách, ale tam jsou skoro samí chlapi, šachy hrají taky většinou chlapi, tak nevím - mám se snad přihlásit do kurzů vyšívání?
Do jazykových, už som ti to písala - tam chodia ženy "primeraného vzdelania a inteligencie" a početne sú v beznádejnej prevahe. Mmch, cudzí jazyk sa môže zísť v živote tak či onak.
Není tady

Zephyre, necetla jsem vsechna tvoje vlakna, tak nevim,jestli ti to uz nekdo neradil. Ale kdyz se chces seznamit, tak co to zkusit treba pres psa? Vim, ze jsi vytizeny, tak bys na nej nemel asi dost casu ale muzes si pujcovat psa z utulku a chodit ho vencit. Nerikam, ze se na tebe nalepi hejno zen ale za pokus to stoji.
Sama mam psa a komunikace se pak zahajuje mnohem snadneji, kdyz s ni vyrazim mezi lidi. A chlapik, ktery venci psa z utulku by na me proste udelal dojem.
Není tady