Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#101 7. 9. 2007 14:41

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Re: svobodné třicítky ?

Zephyr napsal(a):

Feuria napsal(a):

Jo - když pro mě přišel na zábavě můj tančit - tak jsem měla 10 cm podpadky a on mi hleděl přímo do očí (byl o půl hlavy menší) .... říkala jsem si - to je teda frajírek libovej ! Sebevědomí měl teda na rozdávání.... a ejhle - vymámil ze mě číslo - začli jsme si psát a zjistili, že si máme co psát, následně co říct a jsme spolu už 6 let. (mimo jiné - v tu dobu jsem chodila s klukem, kterého mi holky záviděly neb byl 185/80 krásnej modelovskej typ. Jen neměl IQ a EQ.
Takže Zaphyre - kdyby měl můj přítel půl tvého myšlení - ani si ho ani nevšimnu.
Jo bylo mu 28 a do té doby neměl vážnou známost wink nic nevydrželo déle než měsíc nebo to zkončilo dříve než začalo....
Pravdou je, že jsem si občas řekla, že se těm holkám nedivím - ale nějak jsme stále spolu.
Nevím zda spolu sestárnem, ale i kdyby né - tak vím, že toho našeho vztahu nebudeme nikdy litovat.

Měl kde to sebevědomí získat. Nebo spíš - neměl je kde ztratit... Resp. jeho zkušenosti nepřecažovaly ani jedním, ani druhým směrem...
A seznamování se na zábavách - no nevím, na tohle každý není, mě nějaké hlučné masové zábavy neberou, jsem spíš do komornějšího prostředí...

Byly to hody.... žádná diskárna.
A zkušenosti měl jenom špatné - dostával stále kopačky ! Jenže on si z toho na rozdíl od Tebe nic nedělal....prostě to zkoušel dál a dál.
Jo do 20byl nepolíben a na střední byl za otloukánka. Jenže se nedal - co tě nezabije tě posílí.... Teda, ale jak ty hned víš, že všichni ostatní nemají takové strašné zkušenosti co ty !!! Sama se divím a obdivuji přítele, že se životu nedal .... neměl to rozhodně ideální a problémy má s mezilidskými vztahy do dnes. Jen si z toho nic nedělá..... má přeci mě smile že.

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#102 7. 9. 2007 14:42

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

L_aura napsal(a):

Feuria napsal(a):

Zephyre - přítel měří 175 cm /65 kg a já vážím 65 kg a měřím 174 cm big_smile  (mám teď 5kg nadváhu) ve vzhledu to fakt nehledej. Jo a vždy jsem si říkala, že hubeňoura nikdy reta

Feuria, to je blbost, rozdil ma byt 110, takze mas tak o kilo vic, jestli spravne pocitam... a navic. O kilech to neni, svaly jsou prece tezsi nez sadlo big_smile

Jo, jo - nikdo mi takovou váhu netipuje - to bude tou posilovnou big_smile

Není tady

#103 7. 9. 2007 14:44

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Jo Zephyre - měl vlastně jednu známost, která mu utekla s kamarádem ... představ si, že i tuhle zradu překonal. dokonce jsme spolu všichni byli párkrát na kávě ... prostě nezahořkl. A vo tom to je.

Není tady

#104 7. 9. 2007 14:48

Zephyr
♥♥♥----
Místo: Příšov
Web

Feuria napsal(a):

Zephyr napsal(a):

Feuria napsal(a):

Jo - když pro mě přišel na zábavě můj tančit - tak jsem měla 10 cm podpadky a on mi hleděl přímo do očí (byl o půl hlavy menší) .... říkala jsem si - to je teda frajírek libovej ! Sebevědomí měl teda na rozdávání.... a ejhle - vymámil ze mě číslo - začli jsme si psát a zjistili, že si máme co psát, následně co říct a jsme spolu už 6 let. (mimo jiné - v tu dobu jsem chodila s klukem, kterého mi holky záviděly neb byl 185/80 krásnej modelovskej typ. Jen neměl IQ a EQ.
Takže Zaphyre - kdyby měl můj přítel půl tvého myšlení - ani si ho ani nevšimnu.
Jo bylo mu 28 a do té doby neměl vážnou známost wink nic nevydrželo déle než měsíc nebo to zkončilo dříve než začalo....
Pravdou je, že jsem si občas řekla, že se těm holkám nedivím - ale nějak jsme stále spolu.
Nevím zda spolu sestárnem, ale i kdyby né - tak vím, že toho našeho vztahu nebudeme nikdy litovat.

Měl kde to sebevědomí získat. Nebo spíš - neměl je kde ztratit... Resp. jeho zkušenosti nepřecažovaly ani jedním, ani druhým směrem...
A seznamování se na zábavách - no nevím, na tohle každý není, mě nějaké hlučné masové zábavy neberou, jsem spíš do komornějšího prostředí...

Byly to hody.... žádná diskárna.
A zkušenosti měl jenom špatné - dostával stále kopačky ! Jenže on si z toho na rozdíl od Tebe nic nedělal....prostě to zkoušel dál a dál.
Jo do 20byl nepolíben a na střední byl za otloukánka. Jenže se nedal - co tě nezabije tě posílí.... Teda, ale jak ty hned víš, že všichni ostatní nemají takové strašné zkušenosti co ty !!! Sama se divím a obdivuji přítele, že se životu nedal .... neměl to rozhodně ideální a problémy má s mezilidskými vztahy do dnes. Jen si z toho nic nedělá..... má přeci mě smile že.

Ježíšmarjá, do dvaceti je nepolíbená polovina kluků, tehdy mně to bylo fuk, a snad ještě před rokem dvěma taky... On si ale zažil i těch pár krátkodobých vztahů, což znamená, že pro něj nebyla ta první fáze - fáze zaujetí - zas takový problém. Dokázal zaujmout - a to beru jako dobrou zkušenost, která aspoň zčásti vyvažuje to, že ty vztahy nevydržely. Prostě se dostal mnohem dál než já. Problém byl jinde.
Hody - no to je něco jiného. To má tam u vás na Moravě tradici, v Čechách nic podobného moc nebývá, škoda...

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!
Гopькой скорби слышны звуки,
гopькой жизни кoнчeн сон...

Není tady

#105 7. 9. 2007 14:50

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Proč je pro tebe problém fáze zaujetí ?

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#106 7. 9. 2007 14:50

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Zephyre - ano o tom to je - umět zaujmout - tak na tom zapracuj a přestaň si stěžovat .....
Jinak na ty hody mě vytáhla kamarádka.... ani se mi nechtělo.

Není tady

#107 7. 9. 2007 14:53

Zephyr
♥♥♥----
Web

Santala napsal(a):

Tohle jsem tu k tomu napsal, tak to sem dávám ještě jednou, abys to nemusela hledat.
Stručně řečeno - kombinace věčně chlapeckého habitu s ručičkama jak víla, introvertovanosti a nezvyklých zálib (a tedy těžké hledání společných zálib s jinými), k tomu ještě sekundární nedostatek sebevědomí a prakticky bez bližších zkušeností se ženami, prostě moc šancí nedává.

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#108 7. 9. 2007 14:55

Zephyr
♥♥♥----
Web

Feuria napsal(a):

Zephyre - ano o tom to je - umět zaujmout - tak na tom zapracuj a přestaň si stěžovat .....

Viz to, co jsem odpověděl Santale. Co na tom změnit - netuším, takové ty kosmetické úpravy zevnějšku jsem samozřejmě vyzkoušel, ale tvář jinou mít nebudu a figuru taky ne. Jinak tohle je jako říct hladovému uprostřed pouště "tak si najdi něco k jídlu".

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#109 7. 9. 2007 14:58

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Zephyr napsal(a):

Santala napsal(a):

Tohle jsem tu k tomu napsal, tak to sem dávám ještě jednou, abys to nemusela hledat.
Stručně řečeno - kombinace věčně chlapeckého habitu s ručičkama jak víla, introvertovanosti a nezvyklých zálib (a tedy těžké hledání společných zálib s jinými), k tomu ještě sekundární nedostatek sebevědomí a prakticky bez bližších zkušeností se ženami, prostě moc šancí nedává.

Jaký jsou ty nezvyklý záliby ? smile

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#110 7. 9. 2007 15:01

Zephyr
♥♥♥----
Web

Santala napsal(a):

Zephyr napsal(a):

Santala napsal(a):

17 let zapisování přehledu počasí ve světě (z každého dne), poslech soudobých skladatelů a korespondence s nimi, v hospodě mezi lidmi popíjím místo piva limonádu (alkohol mi nechutná), po cigáru ve 4.třídě jsem omdlel jako špalek, odsuzuju požívání jakýchkoli nelegálních drog...

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#111 7. 9. 2007 15:01

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Zephyr napsal(a):

Feuria napsal(a):

Viz to, co jsem odpověděl Santale. Co na tom změnit - netuším, takové ty kosmetické úpravy zevnějšku jsem samozřejmě vyzkoušel, ale tvář jinou mít nebudu a figuru taky ne. Jinak tohle je jako říct hladovému uprostřed pouště "tak si najdi něco k jídlu".

Aha - no tak to zabal a běž rovnou do kláštera. Nikdo tě nepředělá a nikdo nebude milovat (mít rád) tebe, pokud se nebudeš mít sám rád.  O vzhledu to opravdu není - ty musíš změnit tvé myšlení a na tom se pracovat dá! Jen to musí vycházet z tebe a né, že si myslíš, že je to závislé na okolí.... je to jenom na tobě - na nikom jiném sad
Začla bych psychoterapií.

Není tady

#112 7. 9. 2007 15:02

ADRIANA 1
♥♥♥♥♥♥♥

ty kokso va a čo si štatisticky zistil?

Natália   * 12.06.2010 *  3100g / 48cm
http://www.tickerclub.com/cache/fc254e0664.png
    http://mareckinblog.blogspot.com/

Není tady

#113 7. 9. 2007 15:03

Zephyr
♥♥♥----
Web

Feuria napsal(a):

Zephyr napsal(a):

Feuria napsal(a):

Aha - no tak to zabal a běž rovnou do kláštera. Nikdo tě nepředělá a nikdo nebude milovat (mít rád) tebe, pokud se nebudeš mít sám rád.  O vzhledu to opravdu není - ty musíš změnit tvé myšlení a na tom se pracovat dá! Jen to musí vycházet z tebe a né, že si myslíš, že je to závislé na okolí.... je to jenom na tobě - na nikom jiném sad

Ad psychoterapie - už jsem o tom psal. Nebo ne Tobě?

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#114 7. 9. 2007 15:03

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Zephyr napsal(a):

Santala napsal(a):

Zephyr napsal(a):

17 let zapisování přehledu počasí ve světě (z každého dne), poslech soudobých skladatelů a korespondence s nimi, v hospodě mezi lidmi popíjím místo piva limonádu (alkohol mi nechutná), po cigáru ve 4.třídě jsem omdlel jako špalek, odsuzuju požívání jakýchkoli nelegálních drog...

Tomu říkáš nezvyklé záliby va - tak ty záliby mi zatím na tobě příjdou nejzajímavější.
Abstinentů nekuřáků znám spoustu a jsou fajn a nijak se nad tím nepozastavuji - sama nekouřím a piju pouze příležitostně - vínko.
Přítel také nekouří, nepije a drogám neholduje....

Není tady

#115 7. 9. 2007 15:03

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Feuria napsal(a):

Zephyr napsal(a):

Feuria napsal(a):

do kláštera. já to věděla, Fe. a ten habit je fakt mnišský šat. tak a je to.

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#116 7. 9. 2007 15:04

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Zephyr napsal(a):

Feuria napsal(a):

Zephyr napsal(a):

Ad psychoterapie - už jsem o tom psal. Nebo ne Tobě?

Bereš babinet, jako psychterapii - ale já mluvím o psychologovi - popř.psychiatrovi. Měl by jsi docházet přímo k němu.....

Není tady

#117 7. 9. 2007 15:05

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Fakt nechápu, co je za tak hroznou figuru mít 185cm a 77 kg. Můj přítel má 182 a vlastní pouhých 70, přes Vánoce maximálně 72, a nechápu proč by měl mít s tím nějaký problém. Nemá.tongue A já taky ne rodna

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#118 7. 9. 2007 15:05

Zephyr
♥♥♥----
Web

Feuria napsal(a):

Zephyr napsal(a):

Santala napsal(a):

Tomu říkáš nezvyklé záliby va - tak ty záliby mi zatím na tobě příjdou nejzajímavější.
Abstinentů nekuřáků znám spoustu a jsou fajn a nijak se nad tím nepozastavuji - sama nekouřím a piju pouze příležitostně - vínko.
Přítel také nekouří, nepije a drogám neholduje....

Hm, mně na sobě taky přijdou nejzajímavější :-) No jinak nepoznal jsem moc lidí, kteří by si neklepali přinejmenším zpočátku na čelo... Já v tomhle ale vyznávám zásadu, ať se každý zajímá, oč chce a dělá si, co chce, když tím neškodí sobě ani jiným - takže bych očekával totéž... I když je pravda, že moje sousedky na koleji si, jak mi pak prozradily, pořídily špunty do uší... :-)

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#119 7. 9. 2007 15:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Som nezadaná - momentálne - štyridsiatka(už týždeň)... Ráta sa to? Nezadaná som cca pol roka.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#120 7. 9. 2007 15:08

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Zephyre, o psychoterapii jsi psal mně.....Pro Fe, chodil na ni rok díky soc.fobii. Psal na jiném vlákně, tak snad neva, že jsem to tu uvedla za něj.

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#121 7. 9. 2007 15:09

Zephyr
♥♥♥----
Web

Račice dračice napsal(a):

Fakt nechápu, co je za tak hroznou figuru mít 185cm a 77 kg. Můj přítel má 182 a vlastní pouhých 70, přes Vánoce maximálně 72, a nechápu proč by měl mít s tím nějaký problém. Nemá.tongue A já taky ne rodna

No prostě nesouměrnou, nesvalnatou - nevím, čím tedy skládám to uhlí a čím ušlapu těch 100 km na kole, ale svaly na mně opravdu vidět nejsou... :-) Těch 77 kg mám tak zhruba poslední dva roky. předtím byla má obvyklá váha kolem těch 65, když nepočítám tu anabázi ve špitále...
Samozřejmě to není to jediné. Já vím, že větší sebevědomí (jehož nedostatkem jsem tehdy taky netrpěl, protože jsem neúspěchy dokázal nějak házet za hlavu a nechat to prostě plavat) a bližší záliby s lidmi kolem mě by mohly leccos vymazat - ale sebevědomé vystupování, zvláště při oslovování ženských (když už by se nějaká event. volná našla, což, jak si stále myslím, je prostě problém), to se prostě nedá jen tak zahrát, to se pak pozná, že je to hrané a křečovité...

Upravil(a) Zephyr (7. 9. 2007 23:58)

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#122 7. 9. 2007 15:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Zephyr napsal(a):

Já si tu povšiml jedné - říká si Hanka1 a je to podle mě přesně ten typ, který si o sobě přespříliš myslí a nezavděčí se jí nikdo.

Ahá, takže prieskum sa začína urážaním... hmm Keď už si vytváraš domnienky na základe bohviečoho, aspoň si ich nechaj pre seba...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#123 7. 9. 2007 15:14

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Zephyr napsal(a):

No prostě nesouměrnou, nesvalnatou - nevím, čím tedy skládám to uhlí a čím ušlaúu těch 100 km na kole, ale svaly na mně opravdu vidět nejsou... :-) Těch 77 kg mám tak zhruba poslední dva roky. předtím byla má obvyklá váha kolem těch 65, když nepočítám tu anabázi ve špitále...
Samozřejmě to není to jediné. Já vím, že větší sebevědomí (jehož nedostatkem jsem tehdy taky netrpěl, protože jsem neúspěchy dokázal nějak házet za hlavu a nechat to prostě plavat) a bližší záliby s lidmi kolem mě by mohly leccos vymazat - ale sebevědomé vystupování, zvláště při oslovování ženských (když už by se nějaká event. volná našla, což, jak si stále myslím, je prostě problém), to se prostě nedá jen tak zahrát, to se pak pozná, že je to hrané a křečovité...

No na mém příteli zrovna taky nehraje každý sval, já Ti snad pošlu jeho fotku:rock:   a proč jako by s tím měl mít někdo takový problém, někomu se líbí to, někomu zas ono.....hmhm s Tebou je to fakt těžkégrater

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#124 7. 9. 2007 15:15

Zephyr
♥♥♥----
Web

Selima napsal(a):

Som nezadaná - momentálne - štyridsiatka(už týždeň)... Ráta sa to? Nezadaná som cca pol roka.

I počítá - každá položka dobrá...lol

Jinak ohledně té osoby - už jsem ji tu četl a nebyl jsem to z nás dvou já, kdo na toho druhého první zaútočil... A nikoho nechci urážet - ale mně opravdu připadá tak, jak jsem popsal... A taky jsem napsal, že je možné, že názor změním, takže nikoho nezavrhuju předem zcela - ale to jsi sem už nezkopírovala, to by nemělo ten efekt, že?

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#125 7. 9. 2007 15:17

Zephyr
♥♥♥----
Web

No na mém příteli zrovna taky nehraje každý sval, já Ti snad pošlu jeho fotku:rock:   a proč jako by s tím měl mít někdo takový problém, někomu se líbí to, někomu zas ono.....hmhm s Tebou je to fakt těžkégrater

S vámi taky. A u sta rohatých, řekl jsem přece, že to není to jediné - jenže Ty jsi zase z toho, co jsem napsal, vytrhla jen jednu větu...
Jen žádné fotky šamstrů, prosím...

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí