Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 7. 9. 2007 11:54

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: svobodné třicítky ?

Ad první odstavec - žádný vztah nikdy nebyl. Jen neopětovaná vzplanutí.
Ano, žen je celkově na světě více než mužů. Ale ve vzdělanějších vrstvách je to naopak. Možná důsledek diskriminace žen v minulosti - ale je to tak.

A v jakých kruzích tedy hledáš pokud tady uvádíš že ve vzdělanějších vrstvách? Měla by ONA rozumět jaderné fyzice? nebo být programátorka? Mě přijde že ty ženy rozsortuješ už předem takovým způsobem že ti nevyhovuje skoro žádná a máš na ně takové nároky, že každá raději hned zdrhne. Sorry

Není tady

#52 7. 9. 2007 11:55

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Zephyr napsal(a):

Pravda, před čtyřmi lety, když jsem půl roku s menšími přestávkami trávil na hematologii, jsem na svých 185 cm vážil 48 kg. Teď mám 77...

Tak to z toho nic nebude já jsem kulička yikes) vissla

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#53 7. 9. 2007 11:58

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Zephyr napsal(a):

Santala napsal(a):

Jsem svobodná třicítka ! Co s tím ?  lol

Co s tím? Budeme hledat, kde je problém... :-)

a proč si mysláš Zephyre, že je to problém? třeba Santala nemá vůbec žádný problém a je spokojená ... ale ty to jako problém vidíš....
a jak tak čtu, co tu píšeš, ani se tak nějak nedivím, že jsi sám.... tyhle  řeči asi jen tak nějaká ženská nekousne, myslím si, že místo stěžování na to jaké jsou ženy kolem 30 by ses měl zamyslet sám nad sebou, co ty děláš špatně, jestli chceš modelku, tak jestli tebe samotného by si žena modelka vybrala, prostě začít sám u sebe. a pak se posuneš někam dál.
jestli hledáš princeznu, staň se princem.... prostě buď takový, jaký protějšek chceš.

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#54 7. 9. 2007 12:01

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem to pochopila lol tummenupp

Není tady

#55 7. 9. 2007 12:05

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Zephyr mne furt hovoria ze hladam len nadherne zeny (presne ako pises, modelky big_smile ) Ale nieje to tak a OSTRO PROTI TOMU PROTESTUJEM aj ked je fakt, ze musim uznat ze moje baby (aj manzelka) su (boli) vzhladovo nadherne zeny (minimalne pre mna - a ako sa javia inym nieje moj problem). Neviem kolko merias, ale ak mas komplex z toho ze niesi Rambo (tiez som skor reklama na "kostru na draka" alebo ako hovorila moja BBM "hajzlovy pavucik") najdi si nejaku 150-160 cm vysoku a uvidis aky pri nej budes bouchac big_smile (Nerobim si pr..., uvidis najma v posteli big_smile )
Preco je ti "podstrkováno nějaké hledání ideálu"? Pretoze chlapce, kazdy hladame svoj ideal wink
Ako povedal Jeronym Klimes v "Uvolnete se prosim" (v archive CT este nieje ale tu je ukazka), chlapce, zle si vyberas ... takze problem je len na tvojej strane wink

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#56 7. 9. 2007 12:06

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Zephyr napsal(a):

Oxi napsal(a):

Zephyr napsal(a):

Nějak mi to přišlo do hlavy jako první. A na první pohled tak působím...

Na prvy pohlad posobis ako vanok? Alebo ako niekto koho odfukne aj vanok? va

No možná obojí :-) Ale ne. Spíš tak nějak zjemněle.

Zjemnele? Ako buzna?

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#57 7. 9. 2007 12:11

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

No tak potom je problem len v tvojej hlave wink

Není tady

#58 7. 9. 2007 12:11

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Zephyr napsal(a):

Pravda, před čtyřmi lety, když jsem půl roku s menšími přestávkami trávil na hematologii, jsem na svých 185 cm vážil 48 kg. Teď mám 77...

Mam 182 a 82 (pretoze som pribral big_smile ) Moja standardna vaha cca do 29 bola 72-74 wink

Upravil(a) Oxi (7. 9. 2007 12:12)

Není tady

#59 7. 9. 2007 12:12

Zephyr
♥♥♥----
Místo: Příšov
Web

Oxi napsal(a):

Zephyr mne furt hovoria ze hladam len nadherne zeny (presne ako pises, modelky big_smile ) Ale nieje to tak a OSTRO PROTI TOMU PROTESTUJEM aj ked je fakt, ze musim uznat ze moje baby (aj manzelka) su (boli) vzhladovo nadherne zeny (minimalne pre mna - a ako sa javia inym nieje moj problem). Neviem kolko merias, ale ak mas komplex z toho ze niesi Rambo (tiez som skor reklama na "kostru na draka" alebo ako hovorila moja BBM "hajzlovy pavucik") najdi si nejaku 150-160 cm vysoku a uvidis aky pri nej budes bouchac big_smile (Nerobim si pr..., uvidis najma v posteli big_smile )
Preco je ti "podstrkováno nějaké hledání ideálu"? Pretoze chlapce, kazdy hladame svoj ideal wink
Ako povedal Jeronym Klimes v "Uvolnete se prosim" (v archive CT este nieje ale tu je ukazka), chlapce, zle si vyberas ... takze problem je len na tvojej strane wink

No dobře, každý hledá SVŮJ ideál, to nezpochybňuju. Ale když potkají někoho, kdo je zaujme, dokážou slevit - a já snad taky.
Jinak 185 cm, 77 kg a výška pro mě nikdy při výběru nerozhodovala - tedy žádná z dotyčných nebyla vyšší než já... Taky se mi jevily jako nádherné a leckeré z nich ještě teď jeví...

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!
Гopькой скорби слышны звуки,
гopькой жизни кoнчeн сон...

Není tady

#60 7. 9. 2007 12:21

Nick3594
Host

Hele Zephyre, já ti něco povím. Zkus ty svoje nároky na slečny krapánek ubrat, přehoď v hlavě výhybku, že žádnou slečnu nenajdeš, neboť nejsou na trhu. Vždyť ty vysíláš do éteru: Stejně si žádnou babu nemůžu najít, a ty co za něco stojí jsou všechny zadané a vy svobodné stojíte za prd. Nediv se, že se ti pak do cesty žádná nepřiplete....... tillfreds. Udělej si v hlavě průvan, protože vše, co máš v hlavě je ŠPATNĚ. Vypusť staré myšlenky do kanálu a začni znovu. Například tím, že na světě je spousta báječných svobodných holek. A ještě něco: TY STARÉ VZORCE, KTERÉ SIS NASADIL DO HLAVY jsou zažrané pěkně hluboko, ale je na tobě, co s tím uděláš. Jestli budeš stále jen zoufat nebo s tím zatočíš...... tillfreds

#61 7. 9. 2007 12:23

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

lvice napsal(a):

Hele Zephyre, já ti něco povím. Zkus ty svoje nároky na slečny krapánek ubrat, přehoď v hlavě výhybku, že žádnou slečnu nenajdeš, neboť nejsou na trhu. Vždyť ty vysíláš do éteru: Stejně si žádnou babu nemůžu najít, a ty co za něco stojí jsou všechny zadané a vy svobodné stojíte za prd. Nediv se, že se ti pak do cesty žádná nepřiplete....... tillfreds. Udělej si v hlavě průvan, protože vše, co máš v hlavě je ŠPATNĚ. Vypusť staré myšlenky do kanálu a začni znovu. Například tím, že na světě je spousta báječných svobodných holek. A ještě něco: TY STARÉ VZORCE, KTERÉ SIS NASADIL DO HLAVY jsou zažrané pěkně hluboko, ale je na tobě, co s tím uděláš. Jestli budeš stále jen zoufat nebo s tím zatočíš...... tillfreds

Lvíčku pussa  pravdu díš......

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#62 7. 9. 2007 12:37

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Natynka napsal(a):

lvice napsal(a):

Prada pravda, lvice !

Zephyre ! Opusť starý vzorec o hubené slečně a půjdeme na kávu rodna tummenupp

Není tady

#63 7. 9. 2007 12:39

Nick3594
Host

Mluvím z vlastní zkušenosti....... smile

#64 7. 9. 2007 12:49

Zephyr
♥♥♥----
Web

Santala napsal(a):

Natynka napsal(a):

lvice napsal(a):

Prada pravda, lvice !

Neřídím se žádným vzorcem o hubené. Řekl jsem jen, že mi zkrátka vadí výraznější nadváha.
Na kafe jít samozřejmě můžeme, to není nic proti ničemu...

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#65 7. 9. 2007 12:50

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Zephyr napsal(a):

Nicolas napsal(a):

Zephyr napsal(a):

Takže říkám znovu - deset let zkušeností je deset let zkušeností. Já vím, že je to začarovaný kruh, ale rozetnout ho prostě neumím. Leda by to přišlo zvenčí. Věř tomu, že mít aspoň jednu dobrou zkušenost, dotaženou aspoň někam dál, nemluvil bych takhle.
Holt v životě jsou i jiné věci než ženské a na ty se bude třeba zaměřit, ovšem až po důsledné ignoraci všech ženských. A fidelaci.

Ad Nicolas: Já si ji tu taky četl - a dělá na mě dojem zkrátka jiný. Čímž samozřejmě nevylučuju, že někdy názor změním. Mějme si každý svůj...

A že volných ženských je mnohem méně než chlapů, v této věkové kategorii (tedy cca od 25 do 33) a zhruba v našich společenských vrstvách, to je prostě fakt a ten neodkecáte.

Jsem milovník statistik: z čeho cituješ? - tedy tvrdíš-li, že jde o fakt. Moje osobní zkušenost je opačná (tedy, že holek okolo třicítky - svobodných, bezdětných) je více. Manažerky, holky cestovatelky, holky co si chtěly dokázat, že to dokážou... Kdežto svobodných skvělých mládenců (nemyslím rozvedených s dětmi) je v tomto věku málo/méně než těch žen - jsou už prostě dávno rozebraní, protože jejich kvalit si už dávno některá slečna všimla a nenechala si takového mládence ujít.

Nicméně, pokud máš ty statistiky, sem s nimi!! Neberu jako důkaz převahu mužů v klasických a sexy seznamkách na internetu. To svědčí maximálně o tom, že muži mají více času na net a hledají více povyražení :-)

Že mají muži více času na net? To jsi vzal kde? Myslím, že v tomhle jsou "síly" vyrovnané...
Jinak vycházím z dlouholetých zkušeností nejen svých, ale i svých přátel a známých.
Pak by mě tedy zajímalo, kde takové, o kterých píšeš, běhají. Sedí samy u stolků v kavárnách? Nebo pracují 18 hodin denně?

Aha, tak nic. V tomhle jsem doufal ve větší argumentační kvalitu :-) - že tzv. FAKT něčím doložíš (byt "pouhou" statistikou či průzkumem). A ne osobními, velmi zkreslenými domněnkami tvými a tvých kamarádů (ovšem to je tu častý nedostatek, kterému podléháme všichni - naši osobní, přiznejme si veeeeeelmi omezenou zkušenost - co to je nejaka 10ti letá zkušenost oproti třeba 30 leté zkušenosti nebo co to je naše osobní zkušenost s pouhými 100 ženami apod.)

PS: Kde jsem to vzal? ženy chodí více než na internet ke kadeřníkovi, do kaváren, na nákupy (mnohem více než muži) a hledají komunikaci s kamarádkami - to je fakt (nemám to ze své hlavy, ale díky mé práci, kdy potřebujeme statistiky v oblasti využívání internetu. Takže z nějakého průzkumu chování žen a pak z posledních průzkumů STEM a ČSÚ pro ČR vyplývá, že muži využívají internet více než ženy a tráví na něm více času :-). Zatímco žen, které použijí internet od 1 do 5hod je více, tak mužů, kteří tráví na internetu 6-20h a více (tzn. velmi mnoho), je více než žen :-)

Podle posledního výzkumu realizovaného v září 2005 společností STEM používá internet v České republice 50% obyvatel dvanácti let a starších, přičemž mužů na internetu najdeme 54% a žen 46%.
Poslední výzkum ze ukázal, že internet využívá 54,1% české populace, přičemž na internetu najdeme 57,5% mužů a 49,1% žen. Výzkumu proběhl v září 2006

Cas strávený na internetu během 1 týdne v posledních 3 měsících (zdroj ČSÚ - 2005 a část 2006)
Celkem 15+ / Total 15+   
Pohlaví/ Gender    1hod    6- 20hod        20+ hod

Udaje uvádí v tis a v %   
Muži/ Males        366,1     24,7%    86,9     5,9%
Ženy/ Females                227,3     17,4%    33,3     2,5%

Ženy tráví nejvíce času domácími aktivitami: přípravou jídla a uklízením a také nákupy pro sebe a pro domácnost. V průměru déle než hodinu a čtvrt denně.  Muži se zabývají touto činností deset až dvacet pět minut. Celkový čas strávený domácími aktivitami u mužů zřídkakde překročí dvě a půl hodiny, zatímco u žen ve většině zemí zabere více než čtyři hodiny (průměr za zaměstnané i nezaměstnané). Zhruba v polovině zemí zabere mužům nejdelší dobu nakupování a uklízení, avšak ženy stráví těmito aktivitami času mnohem více. Ve třetině zemí tráví muži nejvíce času různými opravami, ale průměrná doba je maximálně půl hodiny denně.

A tohle me zaujalo nejvíce :-)
"Muži tráví více času než ženy zejména uvedenými činnostmi – hledáním cestovních informací, hraním her, koníčky, čtením zpráv a zábavou. Zarážející je obrovský rozdíl u „běžného surfování po síti“, což byla poslední kategorie ze všech činností na internetu uvedených ve výzkumu. Osobně mi není přesně jasné, co tato kategorie znamená, otázka byla převzata dle metodologie „World Internet Project“. Zkusím-li však hádat – je možné, že by muži trávili skoro o 2h týdně více času než ženy oním „bezcílným“ brouzdáním po síti, kdy člověk prostě jen kliká na odkazy, jež ho zaujmou a nechá se „nést“ (či vést) internetem bez určitého cíle?"
Studie  MŠMT "Světový projekt o internetu - Česká republika"

Čímž se vracíme ke kultovní větě Vaška - ženy, reálné ženy, nejdeš v obchodech!!!!! :-)) (bez ohledu na to, že každá statistika lze zpochybnit)

Není tady

#66 7. 9. 2007 12:51

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Zephyr napsal(a):

Santala napsal(a):

Natynka napsal(a):

Prada pravda, lvice !

Neřídím se žádným vzorcem o hubené. Řekl jsem jen, že mi zkrátka vadí výraznější nadváha.
Na kafe jít samozřejmě můžeme, to není nic proti ničemu...

Výrazná nadváha mi vadí taky tummenupp

Není tady

#67 7. 9. 2007 12:55

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Nicolas napsal(a):

Čímž se vracíme ke kultovní větě Vaška - ženy, reálné ženy, nejdeš v obchodech!!!!! :-)) (bez ohledu na to, že každá statistika lze zpochybnit)

Jj Zephyre, chodievam s dcerou po obchodoch a poviem ti ze je tam zien a zien big_smile

Není tady

#68 7. 9. 2007 12:57

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Santala napsal(a):

A comu teda hovoris kulicka?

Není tady

#69 7. 9. 2007 12:59

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

Santala napsal(a):

A comu teda hovoris kulicka?

15kg nadváha big_smile

Není tady

#70 7. 9. 2007 13:00

Zephyr
♥♥♥----
Web

Oxi napsal(a):

Nicolas napsal(a):

Jj Zephyre, chodievam s dcerou po obchodoch a poviem ti ze je tam zien a zien big_smile

Jistě - nakupujících pro rodinu...

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#71 7. 9. 2007 13:01

Zephyr
♥♥♥----
Web

Nicolas napsal(a):

Zephyr napsal(a):

Nicolas napsal(a):

Jsem milovník statistik: z čeho cituješ? - tedy tvrdíš-li, že jde o fakt. Moje osobní zkušenost je opačná (tedy, že holek okolo třicítky - svobodných, bezdětných) je více. Manažerky, holky cestovatelky, holky co si chtěly dokázat, že to dokážou... Kdežto svobodných skvělých mládenců (nemyslím rozvedených s dětmi) je v tomto věku málo/méně než těch žen - jsou už prostě dávno rozebraní, protože jejich kvalit si už dávno některá slečna všimla a nenechala si takového mládence ujít.

Nicméně, pokud máš ty statistiky, sem s nimi!! Neberu jako důkaz převahu mužů v klasických a sexy seznamkách na internetu. To svědčí maximálně o tom, že muži mají více času na net a hledají více povyražení :-)

Že mají muži více času na net? To jsi vzal kde? Myslím, že v tomhle jsou "síly" vyrovnané...
Jinak vycházím z dlouholetých zkušeností nejen svých, ale i svých přátel a známých.
Pak by mě tedy zajímalo, kde takové, o kterých píšeš, běhají. Sedí samy u stolků v kavárnách? Nebo pracují 18 hodin denně?

Aha, tak nic. V tomhle jsem doufal ve větší argumentační kvalitu :-) - že tzv. FAKT něčím doložíš (byt "pouhou" statistikou či průzkumem). A ne osobními, velmi zkreslenými domněnkami tvými a tvých kamarádů (ovšem to je tu častý nedostatek, kterému podléháme všichni - naši osobní, přiznejme si veeeeeelmi omezenou zkušenost - co to je nejaka 10ti letá zkušenost oproti třeba 30 leté zkušenosti nebo co to je naše osobní zkušenost s pouhými 100 ženami apod.)

PS: Kde jsem to vzal? ženy chodí více než na internet ke kadeřníkovi, do kaváren, na nákupy (mnohem více než muži) a hledají komunikaci s kamarádkami - to je fakt (nemám to ze své hlavy, ale díky mé práci, kdy potřebujeme statistiky v oblasti využívání internetu. Takže z nějakého průzkumu chování žen a pak z posledních průzkumů STEM a ČSÚ pro ČR vyplývá, že muži využívají internet více než ženy a tráví na něm více času :-). Zatímco žen, které použijí internet od 1 do 5hod je více, tak mužů, kteří tráví na internetu 6-20h a více (tzn. velmi mnoho), je více než žen :-)

Podle posledního výzkumu realizovaného v září 2005 společností STEM používá internet v České republice 50% obyvatel dvanácti let a starších, přičemž mužů na internetu najdeme 54% a žen 46%.
Poslední výzkum ze ukázal, že internet využívá 54,1% české populace, přičemž na internetu najdeme 57,5% mužů a 49,1% žen. Výzkumu proběhl v září 2006

Cas strávený na internetu během 1 týdne v posledních 3 měsících (zdroj ČSÚ - 2005 a část 2006)
Celkem 15+ / Total 15+   

Udaje uvádí v tis a v %   

Ženy tráví nejvíce času domácími aktivitami: přípravou jídla a uklízením a také nákupy pro sebe a pro domácnost. V průměru déle než hodinu a čtvrt denně.  Muži se zabývají touto činností deset až dvacet pět minut. Celkový čas strávený domácími aktivitami u mužů zřídkakde překročí dvě a půl hodiny, zatímco u žen ve většině zemí zabere více než čtyři hodiny (průměr za zaměstnané i nezaměstnané). Zhruba v polovině zemí zabere mužům nejdelší dobu nakupování a uklízení, avšak ženy stráví těmito aktivitami času mnohem více. Ve třetině zemí tráví muži nejvíce času různými opravami, ale průměrná doba je maximálně půl hodiny denně.

"Muži tráví více času než ženy zejména uvedenými činnostmi – hledáním cestovních informací, hraním her, koníčky, čtením zpráv a zábavou. Zarážející je obrovský rozdíl u „běžného surfování po síti“, což byla poslední kategorie ze všech činností na internetu uvedených ve výzkumu. Osobně mi není přesně jasné, co tato kategorie znamená, otázka byla převzata dle metodologie „World Internet Project“. Zkusím-li však hádat – je možné, že by muži trávili skoro o 2h týdně více času než ženy oním „bezcílným“ brouzdáním po síti, kdy člověk prostě jen kliká na odkazy, jež ho zaujmou a nechá se „nést“ (či vést) internetem bez určitého cíle?"

Zajímavé čtení - ale statistiky nutno brát s rezervou... Víš zajisté, jak se stupňuje slovo "lež", že?

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#72 7. 9. 2007 13:04

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Zephyr napsal(a):

Oxi napsal(a):

Nicolas napsal(a):

Jistě - nakupujících pro rodinu...

Hahaha, zeny v napr. Yves Rocher kam chodim s dcerou urcite nakupuju pre rodinu big_smile

Není tady

#73 7. 9. 2007 13:12

Nick3594
Host

Zephyre, a svobodné ženy si chodí nakupovat kam va? Tuhle debatu považuji za zbytečnou, stejně jen hledáš důvody, proč to nejde, místo abys hledal metody, jak to změnit. Balím kufry gloria

Upravil(a) lvice (7. 9. 2007 13:14)

#74 7. 9. 2007 13:18

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Zephyr napsal(a):

Nicolas napsal(a):

Zephyr napsal(a):

Celkem 15+ / Total 15+   

Udaje uvádí v tis a v %   

Zajímavé čtení - ale statistiky nutno brát s rezervou... Víš zajisté, jak se stupňuje slovo "lež", že?

To jsem čekal :-)))) Berme tedy statistiky s rezervou a také s hodně veeeeelkou rezervou tvoje tvrzeni, které není nic jiného, než soukromá statistika. V tom případě ty zajisté víš, ze můžeme jen velmi obtížně pokládat za všeobecný fakt, že vsechny zeny....(cokoliv...si dosad sám, co tak často říkáš), protože to je tvoje zkušenost. Tím bychom to mohli ukončit. Statistiky jsou opakovaná lež a tvoje zkušenost je neprokázané tvrzení (zdráhám se říct lež), které sice chápu, ale nelze to brát jako argument pro všeobecný fakt.

Není tady

#75 7. 9. 2007 13:19

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

lvice napsal(a):

Zephyre, a svobodné ženy si chodí nakupovat kam va? Tuhle debatu považuji za zbytečnou, stejně jen hledáš důvody, proč to nejde, místo abys hledal metody, jak to změnit. Balím kufry gloria

Ja taky, doopravdy (kromě balení holek :-))
Kam se chystáš?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí