29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Oxi napsal(a):
Feuria napsal(a):
Myslíš, že vy chlapi si nevybíráte a že jste chudáci a ženské moc náročné ?
Spíš ženská vezme za vděk i méně vzhledným partnerem než chlap.Ano, zeny dokazu ozeliet vzhlad, pokial je dost prachov
Prave dnes som niekde tu clanok o tom videl link ... pohladam
Tak já jsem asi blbá mám průměrně vyhlížejícího kluka - s průměrným IQ i platem a vše si stejně hradím sama - nic mi nekupuje - domácnost jedeme na půl. Byt je taky jen na něj .... takže jsem asi divná !
Ale samozřejmě, že takové jsou. Lidé jsou různí .....
Upravil(a) Feuria (7. 9. 2007 10:53)
Není tady
Oxi napsal(a):
Zephyr napsal(a):
A že volných ženských je mnohem méně než chlapů, v této věkové kategorii (tedy cca od 25 do 33) a zhruba v našich společenských vrstvách, to je prostě fakt a ten neodkecáte.
Kecas ty, to ze nepoznas ziadne zeny neznamena ze niesu. Poznam takych plnu pr... ... Aj celkom peknych, ani nie blbych ale skor inteligentnych ... ale v tomto veku a s nejakymi sklamaniami za sebou su uz narocnejsie ako bezne pubosky, ktore este veria ze sa nieco samo zmeni alebo to zmeni laska k nim ... takze tvoj fakt je blbost. Tie zeny zodpovedaju vsetkemu tomu, co by si chcel ty, akurat ako ich poznam tak som presvedceny, ze urcite by nechceli niekoho ako si ty.
Není tady
Jsem svobodná třicítka ! Co s tím ?
Není tady
Zephyr napsal(a):
Oxi napsal(a):
Zephyr napsal(a):
A že volných ženských je mnohem méně než chlapů, v této věkové kategorii (tedy cca od 25 do 33) a zhruba v našich společenských vrstvách, to je prostě fakt a ten neodkecáte.
Kecas ty, to ze nepoznas ziadne zeny neznamena ze niesu. Poznam takych plnu pr... ... Aj celkom peknych, ani nie blbych ale skor inteligentnych ... ale v tomto veku a s nejakymi sklamaniami za sebou su uz narocnejsie ako bezne pubosky, ktore este veria ze sa nieco samo zmeni alebo to zmeni laska k nim ... takze tvoj fakt je blbost. Tie zeny zodpovedaju vsetkemu tomu, co by si chcel ty, akurat ako ich poznam tak som presvedceny, ze urcite by nechceli niekoho ako si ty.
Náročnější než běžné puberťačky? Leda v tom smyslu, že jejich požadavky z dob puberty jsou ještě vystupňované. To se pak není co divit, že nikoho nemůžou najít.
Aha a z jakého důvodu se to tedy nedaří Tobě ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Oxi napsal(a):
Zephyr napsal(a):
Není tady
Zephyre - vždyť ty ženy nenávidíš - tak proč se divíš, že žádnou nemáš ! ty ani žádnou nechceš.
Není tady
Feuria napsal(a):
Zephyre - vždyť ty ženy nenávidíš - tak proč se divíš, že žádnou nemáš ! ty ani žádnou nechceš.
Není tady
Zephyr napsal(a):
Náročnější než běžné puberťačky? Leda v tom smyslu, že jejich požadavky z dob puberty jsou ještě vystupňované. To se pak není co divit, že nikoho nemůžou najít.
To, co si napisal sa da pouzit aj na teba, nie?
Narocnejsie v tom vyzname ze vedia co uz urcite nechcu (predtym, ked boli este mladsie a naivnejsie si mysleli ze sa to vo vztahu zmeni, z lasky a podobne, ale teraz uz vedia, ze to je len blud, ze idiot bude vzdy idiotom a nasilnik nasilnikom ...), maju pevnejsie stanovene poziadavky na partnera. A to, ze stretavas same nedospele pubosky alebo blbky, popripade zeny, ktore ta nechcu ako partnera bude skor v tebe ako v nich, nemyslis?
Upravil(a) Oxi (7. 9. 2007 11:09)
Není tady
Santala napsal(a):
S tym sa da toho velmi vela Ale pozor! Si tesne na pokraji vypadnutia z Zephyrovho riecista, za chvilu uz nesplnas zakladnu poziadavku
Není tady
Oxi napsal(a):
Santala napsal(a):
S tym sa da toho velmi vela
Ale pozor! Si tesne na pokraji vypadnutia z Zephyrovho riecista, za chvilu uz nesplnas zakladnu poziadavku
Jakou?
Není tady
No, kym sa on konecne rozhybe budes uz mat urcite minimalne 33
Není tady
Zephyr napsal(a):
Takže říkám znovu - deset let zkušeností je deset let zkušeností. Já vím, že je to začarovaný kruh, ale rozetnout ho prostě neumím. Leda by to přišlo zvenčí. Věř tomu, že mít aspoň jednu dobrou zkušenost, dotaženou aspoň někam dál, nemluvil bych takhle.
Holt v životě jsou i jiné věci než ženské a na ty se bude třeba zaměřit, ovšem až po důsledné ignoraci všech ženských. A fidelaci.
Ad Nicolas: Já si ji tu taky četl - a dělá na mě dojem zkrátka jiný. Čímž samozřejmě nevylučuju, že někdy názor změním. Mějme si každý svůj...
Zephyre, sorry, ale to že za 10 let nedáš ani jedinou kladnou zkušenost je opravdu dost podivné. Neni to náhodou tak, že ta zkušenost je zápo*ná jen proto že nevydržela dodnes?
A co se týče volných ženských, tak z čistě statistického hlediska - žen je více než mužů, tak by mělo být i více 30letých žen než 30letých mužů a tím pádem by jich mělo být i více volných, protože nejsme v Arábii kde má 1 muž 4 ženy. Je jasné že v dnešní době hledat neni jednoduché, jelikož každý chce dělat kariéru na prvním místě, spousta žen dává přednost nadité peněžence a příjemnému nakupování před dobrým partnerem. Prostě volných ženských je spousta stejně tak chlapů.
Není tady
Santala napsal(a):
Co s tím? Budeme hledat, kde je problém... :-)
Není tady
Oxi napsal(a):
Zephyr napsal(a):
To, co si napisal sa da pouzit aj na teba, nie?
Narocnejsie v tom vyzname ze vedia co uz urcite nechcu (predtym, ked boli este mladsie a naivnejsie si mysleli ze sa to vo vztahu zmeni, z lasky a podobne, ale teraz uz vedia, ze to je len blud, ze idiot bude vzdy idiotom a nasilnik nasilnikom ...), maju pevnejsie stanovene poziadavky na partnera. A to, ze stretavas same nedospele pubosky alebo blbky, popripade zeny, ktore ta nechcu ako partnera bude skor v tebe ako v nich, nemyslis?
ty dneska Oxi jedeš
Není tady
PetrHl napsal(a):
Zephyre, sorry, ale to že za 10 let nedáš ani jedinou kladnou zkušenost je opravdu dost podivné. Neni to náhodou tak, že ta zkušenost je zápo*ná jen proto že nevydržela dodnes?
A co se týče volných ženských, tak z čistě statistického hlediska - žen je více než mužů, tak by mělo být i více 30letých žen než 30letých mužů a tím pádem by jich mělo být i více volných, protože nejsme v Arábii kde má 1 muž 4 ženy. Je jasné že v dnešní době hledat neni jednoduché, jelikož každý chce dělat kariéru na prvním místě, spousta žen dává přednost nadité peněžence a příjemnému nakupování před dobrým partnerem. Prostě volných ženských je spousta stejně tak chlapů.
Ad první odstavec - žádný vztah nikdy nebyl. Jen neopětovaná vzplanutí.
Ano, žen je celkově na světě více než mužů. Ale ve vzdělanějších vrstvách je to naopak. Možná důsledek diskriminace žen v minulosti - ale je to tak.
Není tady
Feuria napsal(a):
To není pravda. Nenávist neobsahuju. Jinak bych to tu asi neřešil a nehledal. Ostatně - jinak bych Ti přece ani nepsal, ani mnoha jiným, jinak bych asi neměl víc kamarádek než kamarádů...
Není tady
Zephyr napsal(a):
Santala napsal(a):
Proč jsi vybral tenhle Nick ?
Není tady
Ahoj,
já teda nevím jestli spadám do kategorie svobodná 30-tka, když jsem těsně před rozvodem , ale "svobodná už jsem rok". Jestli budu "udatelná" po 10-ti letém vztahu nevím....
Nechci o tom momentálně přemýšlet
. Ale v mém okolí je více svobodných 30-tek než třicátníků..... Prostě nám nějak došli
. Až najdete líheň dejte vědět
.
Zephyre - nečtu Tě, ale mám z Tebe lehký pocit, že ten problém je v Tobě.... Ale mohu se pochopitelně mýlit.
Není tady
Santala napsal(a):
Zephyr napsal(a):
Santala napsal(a):
Nějak mi to přišlo do hlavy jako první. A na první pohled tak působím...
Není tady
Já myslím, že problém je v hlavě .
Být svobodnou 30tkou nevidím jako problém ... pokud to tak nevidí sám dotyčný. Když to jako problém vnímáš - stává se to problémem.
To, že máš 10let špatných zkušeností - je tvůj problém - nikoli problém slečen.
Asi je chyba někde v tobě - teď jí jen najít a začít makat na odstranění. Prostě si asi vybíráš špatně - to není ale chyba protějšku.
Není tady
ty si este nemal nikdy ziadny vztah? A fakt ta este nenapadlo, ze problem bude v tebe?
Teda musim povedat ze ani ja by som sa nebranil ak by som stretol nadhernu miliardarku s krasnymi dlhymi nohami a jemnou tvarickou, velmi inteligentnu a dravu ale pritom na pohlad bezbrannu ... ktora by bola v posteli ako chameleon (vzdy ina) a neustale by mala chut ... majucu slabost len pre mna
Ty wado ale kazde rano sa zobudim a vykrocim do realneho sveta
Není tady
Zephyr napsal(a):
Santala napsal(a):
Na prvy pohlad posobis ako vanok? Alebo ako niekto koho odfukne aj vanok?
Není tady
Oxi napsal(a):
Zephyr napsal(a):
žádný vztah nikdy nebyl. Jen neopětovaná vzplanutí.
Zephyr ty si este nemal nikdy ziadny vztah? A fakt ta este nenapadlo, ze problem bude v tebe?
Teda musim povedat ze ani ja by som sa nebranil ak by som stretol nadhernu miliardarku s krasnymi dlhymi nohami a jemnou tvarickou, velmi inteligentnu a dravu ale pritom na pohlad bezbrannu ... ktora by bola v posteli ako chameleon (vzdy ina) a neustale by mala chut... majucu slabost len pre mna
Ty wado ale kazde rano sa zobudim a vykrocim do realneho sveta
Ale že nebyl vztah, to není proto, že bych já nechtěl! Já potkal za život dost takových, s kterými bych do toho rád šel - ale ony už prostě měly a mají svoje partnery... Proč mi podsouváš nějakou miliardářku, o tomhle to vůbec není, o tom dalším taky ne - i když je pravda, že na nohy se podívám rád hned po tváři :-) Proč je mi podstrkováno nějaké hledání ideálu, probůh? Ty, do kterých jsem byl nejvíc zamilovaný, kolem sebe zrovna moc nápadníků neměly - nebyly to typy, po kterých by chlapi nějak moc slintali, žádné sexuální symboly...
Když jsem se tu někde zmínil, že jediné, co bych na vzhledu nepřekousl, je nějaká výrazná nadváha (ale i extrémní podváha), tak od té doby je mi předhazováno, že snad hledám nějakou modelku či co... Nehledě na to, že ženská by měla mít možnost se o chlapa opřít - a mě zrovna moc není... A tloušťka u lidí obecně na mě působí prostě odpudivě...
Není tady
Oxi napsal(a):
Zephyr napsal(a):
Santala napsal(a):
Na prvy pohlad posobis ako vanok? Alebo ako niekto koho odfukne aj vanok?
No možná obojí :-) Ale ne. Spíš tak nějak zjemněle.
Není tady
Pravda, před čtyřmi lety, když jsem půl roku s menšími přestávkami trávil na hematologii, jsem na svých 185 cm vážil 48 kg. Teď mám 77...
Není tady