29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Račice dračice napsal(a):
No ze střední moravěnky je to hodně na západ, ne jen západněji:lol:
Popravdě, do čech jezdím jen velmi poskrovnu, a když tak do východních ( tak 1- 2x za rok).....ale pokud se v těch Tvých končinách budu pohybovat, srazík si nenechám ujít
....a co ty jezdíš východněji???
Jé, vlastně vzpomínám, že jsi psal Selimě (tuším), že max. jseš ochoten přijet do Prahy nebo Plzně. Tak jo... pamatuju teda na to:cool:
Tak jak pojedu do Prahy nebo Plzně, máš mě na mailu;)
No - tak teď máš o důvod víc se aspoň jednou na ten západ vypravit :-)
Není tady
PS: Já zatím východněji nejezdím, neb nemám vlastní dopravní prostředek a jen tak mít nebudu, a navíc možnost přenocování mám jen v Praze - u několika kamarádů i kamarádek...
Není tady
Hmmm, tak já sice vlastní dopravní prostředek mám, ale že by se mi chtělo řídit takovou štreku, tak to určitě ne:
Já nevím, ale já už objevila i železnici, ty ještě ne?a představ si, i tímhle někam lze dojet.....tedy pokud zrovna nesedneš na porouchané Pendolino:lol:
Není tady
Zephyr napsal(a):
PS: Já zatím východněji nejezdím, neb nemám vlastní dopravní prostředek a jen tak mít nebudu, a navíc možnost přenocování mám jen v Praze - u několika kamarádů i kamarádek...
výmluva, výmluva a 3x výmluva...ale jak jsem se dočetla na jiném vlákně....tak stejně jsem určitě zařazena do škatulky "dlouhodobě zadaná", která by Tě brala jako kamaráda, tak co by ses namáhal že
No to máš vyjímečně pravdu;)....ikdyž poslední Tvé příspěvky mě začínají fakt bavit, baví mě Tvůj humor, zvlášť ta fota vrahů, odvolávám tedy, co jsem kdysi napsala:-)) Na to jednou sbaílš ženských, že je budeš přehazovat vidlema;)
Upravil(a) Račice dračice (13. 9. 2007 17:14)
Není tady
Hmmm, tak já sice vlastní dopravní prostředek mám, ale že by se mi chtělo řídit takovou štreku, tak to určitě ne:
Já nevím, ale já už objevila i železnici, ty ještě ne?a představ si, i tímhle někam lze dojet.....tedy pokud zrovna nesedneš na porouchané Pendolino:lol:
No dobře, dobře - já tedy dávám přednost autobusu, ale dobrá, ale kdo se mi postará o nocleh? :-) Zaúkoluju Tě asi zjistit nejlevnější hotel... :-)
Není tady
Zephyr napsal(a):
No dobře, dobře - já tedy dávám přednost autobusu, ale dobrá, ale kdo se mi postará o nocleh? :-) Zaúkoluju Tě asi zjistit nejlevnější hotel... :-)
Zephyre, Zephyre,
to zní teda sucharsky:dumbom: promiň
Sakryš, v dnešní době internetu, si po zjištění místa dojezdu, je přeci snadné zjistit vhodný hotel či ubytování ne:lol: A proč nejlevnější, ty na sobě nějak rád šetříš....jo já zapoměla ty jsi chudý student s vysokoškolským vzděláním, tak lehce přivydělávajíc v lékarně.....
No v tomhle ohledu se já o velké kluky nestarám ...... a úkolovat se nenechám. Kdo má občanku, je si snad schopný zajistit tyhle věci sám
Maminu nikomu dělat tedy neumím
Nic ve zlém
Jdu juknout na mail, jestli jsi mi odpověděl
Upravil(a) Račice dračice (14. 9. 2007 18:04)
Není tady
zdá se mi to vy dva, nebo to tady mezi vámi jiskří
Není tady
PPavlaa napsal(a):
zdá se mi to vy dva, nebo to tady mezi vámi jiskří
Ale Pavli, nemůžeš vždy druhé soudit podle sebe:reta:
Jsem šťastně zadaná, snažící se momentálně už delší dobu o potomka, tak nemám proč zde s nikým konkrétním, jiskřit:rock: Ono vyjadřovat se k druhému - opačného pohlaví, nemusí být hned nic "bližšího", já s chlapama i jen konverzuji, byť jinak než s ženskýma.... ostatně samozřejmě, každá to máme jinak že......
Takže ano, zdá se Ti to:P
Není tady
Není tady