Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#226 13. 9. 2007 16:32

Zephyr
♥♥♥----
Místo: Příšov
Web

Re: svobodné třicítky ?

Račice dračice napsal(a):

No ze střední moravěnky je to hodně na západ, ne jen západněji:lol:

Popravdě, do čech jezdím jen velmi poskrovnu, a když tak do východních ( tak 1- 2x za rok).....ale pokud se v těch Tvých končinách budu pohybovat, srazík si nenechám ujítwink

....a co ty jezdíš východněji???
Jé, vlastně vzpomínám, že jsi psal Selimě (tuším), že max. jseš ochoten přijet do Prahy nebo Plzně. Tak jo... pamatuju teda na to:cool:

Tak jak pojedu do Prahy nebo Plzně, máš mě na mailu;)

No - tak teď máš o důvod víc se aspoň jednou na ten západ vypravit :-)

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!
Гopькой скорби слышны звуки,
гopькой жизни кoнчeн сон...

Není tady

#227 13. 9. 2007 16:33

Zephyr
♥♥♥----
Web

PS: Já zatím východněji nejezdím, neb nemám vlastní dopravní prostředek a jen tak mít nebudu, a navíc možnost přenocování mám jen v Praze - u několika kamarádů i kamarádek...

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#228 13. 9. 2007 17:04

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Hmmm, tak já sice vlastní dopravní prostředek mám, ale že by se mi chtělo řídit takovou štreku, tak to určitě ne:dumbom
Já nevím, ale já už objevila i železnici, ty ještě ne?tonguea představ si, i tímhle někam lze dojet.....tedy pokud zrovna nesedneš na porouchané Pendolino:lol:

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#229 13. 9. 2007 17:12

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Zephyr napsal(a):

PS: Já zatím východněji nejezdím, neb nemám vlastní dopravní prostředek a jen tak mít nebudu, a navíc možnost přenocování mám jen v Praze - u několika kamarádů i kamarádek...

výmluva, výmluva a 3x výmluva...ale jak jsem se dočetla na jiném vlákně....tak stejně jsem určitě zařazena do škatulky "dlouhodobě zadaná", která by Tě brala jako kamaráda,  tak co by ses namáhal žeyikes
No to máš vyjímečně pravdu;)....ikdyž poslední Tvé příspěvky mě začínají fakt bavit, baví mě Tvůj humor, zvlášť ta fota vrahůlol, odvolávám tedy, co jsem kdysi napsala:-)) Na to jednou sbaílš ženských, že je budeš přehazovat vidlema;)

Upravil(a) Račice dračice (13. 9. 2007 17:14)

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#230 14. 9. 2007 13:28

Zephyr
♥♥♥----
Web

Hmmm, tak já sice vlastní dopravní prostředek mám, ale že by se mi chtělo řídit takovou štreku, tak to určitě ne:dumbom
Já nevím, ale já už objevila i železnici, ty ještě ne?tonguea představ si, i tímhle někam lze dojet.....tedy pokud zrovna nesedneš na porouchané Pendolino:lol:

No dobře, dobře - já tedy dávám přednost autobusu, ale dobrá, ale kdo se mi postará o nocleh? :-) Zaúkoluju Tě asi zjistit nejlevnější hotel... :-)

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#231 14. 9. 2007 18:03

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Zephyr napsal(a):

No dobře, dobře - já tedy dávám přednost autobusu, ale dobrá, ale kdo se mi postará o nocleh? :-) Zaúkoluju Tě asi zjistit nejlevnější hotel... :-)

Zephyre, Zephyre,
to zní teda sucharsky:dumbom: promiň cool

Sakryš, v dnešní době internetu, si po zjištění místa dojezdu, je přeci snadné zjistit vhodný hotel či ubytování ne:lol: A proč nejlevnější, ty na sobě nějak rád šetříšlol....jo já zapoměla ty jsi chudý student s vysokoškolským vzděláním, tak lehce přivydělávajíc v lékarně.....rock
No v tomhle ohledu se já o velké kluky nestarámtongue ...... a úkolovat se nenechám. Kdo má občanku, je si snad schopný zajistit tyhle věci sámlol  Maminu nikomu dělat tedy neumímroll Nic ve zlémtongue

Jdu juknout na mail, jestli jsi mi odpovědělsmile

Upravil(a) Račice dračice (14. 9. 2007 18:04)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#232 16. 9. 2007 16:47

Zephyr
♥♥♥----
Web

Ale no tak, no tak... Reakci na tuhle tirádu máš v mailu.

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#233 16. 9. 2007 17:14

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

vava zdá se mi to vy dva, nebo to tady mezi vámi jiskří rolltonguelollollol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#234 16. 9. 2007 19:36

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

vava zdá se mi to vy dva, nebo to tady mezi vámi jiskří rolltonguelollollol

Ale Pavli, nemůžeš vždy druhé soudit podle sebe:reta:

Jsem šťastně zadaná, snažící se momentálně už delší dobu o potomka, tak nemám proč zde s nikým konkrétním, jiskřit:rock:   Ono vyjadřovat se k druhému - opačného pohlaví, nemusí být hned nic "bližšího", já s chlapama i jen konverzuji, byť jinak než s ženskýma.... ostatně samozřejmě, každá to máme jinak že......rock 

Takže ano, zdá se Ti to:P

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#235 18. 9. 2007 7:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dumbom lollollol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí