Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 7. 9. 2007 7:58

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

svobodné třicítky ?

pro všechny - jeden "kolega" zde na babi mě inspiroval pro tuhle otázku....
Je tu některá od 25 - 35 let (není podmínka) dlouhodobějc nezadaná slečna ?
Je více nezadaných mužů nebo žen v tomhle věku ? Udělejme takový malý průzkum ....
Také, proč tomu asi tak je ? Znáte někoho třeba z okolí ????

Upravil(a) Feuria (7. 9. 2007 7:59)

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#2 7. 9. 2007 8:37

Nick3594
Host

Re: svobodné třicítky ?

Fe, spadá do kategorie "zadaná" i krátkodobé vztahy, vztahy se ženáčema a tak gloria?

#3 7. 9. 2007 8:41

host5522
Host

Taky jsem se chtěla zeptat, co to znamená to "dlouhodobě". Dlouhodobě nezadaná tu není asi žádná. :-)

#4 7. 9. 2007 8:47

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

To asi ani né - zajímalo mne - kolik je žen, které také touží po partnerovi a z nějakého důvodu se nedaří.
Myslím si, že jsou jak páni - tak dámy v situacích, kdy narážejí na ty zadané či nějak jinak nedosažitelné protějšky.

Tuhle debatu jsem chtěla založit pro Zephyra, který má za to, že sehnat volnou 30 je nemožné.
Prostě už zavrhl všechny možnosti a nechápe, že si tu cestu zavírá sám svou zahořklostí vůči ženám.
Že je spoustu holek, které mají stejný problém a nejde o to koho je víc - jestli chlapů nebo žen.
Zajímali mě názory žen, které jsou na tom jako Zephyr.
Prostě jejich zkušenosti s hledáním toho pravého ..... a nebo, proč zůstávají bez partnerů.

Yelou - ty neznáš ani jednu holku, co by měla pech na chlapy ? Jako tady "kolegy" na ženy ?

Upravil(a) Feuria (7. 9. 2007 8:55)

Není tady

#5 7. 9. 2007 9:59

Zephyr
♥♥♥----
Místo: Příšov
Web

Hm, tak to chci vidět. Ale ne že by tenhle "průzkum" byl první...

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!
Гopькой скорби слышны звуки,
гopькой жизни кoнчeн сон...

Není tady

#6 7. 9. 2007 10:02

Zephyr
♥♥♥----
Web

Já si tu povšiml jedné - říká si Hanka1 a je to podle mě přesně ten typ, který si o sobě přespříliš myslí a nezavděčí se jí nikdo.

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#7 7. 9. 2007 10:05

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Ježiš Marja Zephyre - a Tobě se někdo zavděčí ?
Myslíš, že vy chlapi si nevybíráte a že jste chudáci a ženské moc náročné ?

Spíš ženská vezme za vděk i méně vzhledným partnerem než chlap.

Není tady

#8 7. 9. 2007 10:09

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Ty si nemůžeš nikoho najít - ty už totiš víš, že to nejde a vo tom to je. Nemá cenu to tady rozebírat - tím, že ty vše nejlíp víš a víš jen to, že je to nemožné - tak se to pro tebe nemožným stává ! Kdo by někoho takového chtěl ??? Já tedy né.
Přítel vůbec není dokonalý a ani nemá naditou peněženku - slýchám názory - jak taková jako já - může být s ním - že mám na víc a podobně .... takže MY ženy nejsme všechny tak moc náročné.
Mě stačí, když je můj partner tzv. "normální" což se o tvém přístupu k ženám říct nedá !

A nikdo sem nejspíš nenapíše ... protože tě považuje za ztracený případ pro psychloga.

Není tady

#9 7. 9. 2007 10:15

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Moje favoritka je Venuše - ale tam je to složitější. I když....kdo to nemá složitý.
Címz zdravím Venusi!!!

PS: mě Hanka oslovila náramně a její zaliba ve sledování DVDček s por.nem mi přijde velmi sympatická. Čímž tě Hanko zdravím - nejsi už náhodou na výletě v Praze?
PS2: každá žena je označena jako náročná, když nechce zrovna Zephyra :-) (resp. každá žena je náročná, když nechce mě - to je klasický postoj, když mě někdo nebere - já to mám někdy taky tak hozené. Ale pak si řeknu, že je velmi nepravděpodobné, aby mě chtěly všechny ženy :-)), tak si z toho nedělám hlavu)

K tématu: znám ve svém okolí 2 nezadané (cca 2 roky bez vztahu jakéhokoli) slečny. Cca 33 let. Na první pohled pohledné. Možná trošku náročné, ale zase se pohybují v kruzích, kde muži splnují velmi vysoké materiálně-finanční standardy. Spíš bych ale řekl, že stále nevyrovnané z rozchodu a srovnávající všechny muže s tím bývalým.

Není tady

#10 7. 9. 2007 10:21

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Jo - také jsem to navrhla v jiné diskusi - že Venuše a Zephyr jsou na stejné vlnové délce :-)

Není tady

#11 7. 9. 2007 10:27

lina.m
♥♥♥----

.

Upravil(a) lina.m (7. 9. 2007 10:28)

Není tady

#12 7. 9. 2007 10:29

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Nevím - podle mě je pravý každý s kým je mi fajn. Myslím partnera .... pokud to není ten pravý - tak ať je klidně levej - hlavně, že se máme radi big_smile

Není tady

#13 7. 9. 2007 10:30

Zephyr
♥♥♥----
Web

Takže říkám znovu - deset let zkušeností je deset let zkušeností. Já vím, že je to začarovaný kruh, ale rozetnout ho prostě neumím. Leda by to přišlo zvenčí. Věř tomu, že mít aspoň jednu dobrou zkušenost, dotaženou aspoň někam dál, nemluvil bych takhle.
Holt v životě jsou i jiné věci než ženské a na ty se bude třeba zaměřit, ovšem až po důsledné ignoraci všech ženských. A fidelaci.

Ad Nicolas: Já si ji tu taky četl - a dělá na mě dojem zkrátka jiný. Čímž samozřejmě nevylučuju, že někdy názor změním. Mějme si každý svůj...

A že volných ženských je mnohem méně než chlapů, v této věkové kategorii (tedy cca od 25 do 33) a zhruba v našich společenských vrstvách, to je prostě fakt a ten neodkecáte.

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#14 7. 9. 2007 10:30

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Mohu se zeptat, proč jsi to smázla ? va

Není tady

#15 7. 9. 2007 10:33

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Tak asi jsou tedy chlapci moc nároční ... když je jich tolik nezadaných. Já znám v této věkové kategorii pouze muže ženaté nebo rozvedené.
Tak se Zepfire přestěhuj do jiného kraje ? Něco udělej a nechoď furt v tom kruhu.

Není tady

#16 7. 9. 2007 10:35

Zephyr
♥♥♥----
Web

Feuria napsal(a):

Tak asi jsou tedy chlapci moc nároční ... když je jich tolik nezadaných. Já znám v této věkové kategorii pouze muže ženaté nebo rozvedené.
Tak se Zepfire přestěhuj do jiného kraje ? Něco udělej a nechoď furt v tom kruhu.

To jsi jediná, co tohle tvrdí - zajímalo by mě, v jakém se to pohybuješ prostředí.
A stěhuju se pořád - napřed Česká Lípa, pak studium v Hradci a teď práce v Plzni.

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#17 7. 9. 2007 10:37

Nick3594
Host

Zephyre, člověče, tak ten problém asi bude v tobě, když ani v České Lípě, ani v Hradci a ani v Plzni se nenajde žádná normální holka dle tvých měřítek kapitulation

#18 7. 9. 2007 10:39

Zephyr
♥♥♥----
Web

lvice napsal(a):

Zephyre, člověče, tak ten problém asi bude v tobě, když ani v České Lípě, ani v Hradci a ani v Plzni se nenajde žádná normální holka dle tvých měřítek kapitulation

Našlo se jich dost - ale zadaných... Nebo věčných kamarádek, nebo extrémních případů, viz ta "typařka" z Rudolfina...

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#19 7. 9. 2007 10:39

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Feuria napsal(a):

Myslíš, že vy chlapi si nevybíráte a že jste chudáci a ženské moc náročné ?
Spíš ženská vezme za vděk i méně vzhledným partnerem než chlap.

Ano, zeny dokazu ozeliet vzhlad, pokial je dost prachov big_smile Prave dnes som niekde tu clanok o tom videl link ... pohladam

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#20 7. 9. 2007 10:42

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Zephyr napsal(a):

Takže říkám znovu - deset let zkušeností je deset let zkušeností. Já vím, že je to začarovaný kruh, ale rozetnout ho prostě neumím. Leda by to přišlo zvenčí. Věř tomu, že mít aspoň jednu dobrou zkušenost, dotaženou aspoň někam dál, nemluvil bych takhle.
Holt v životě jsou i jiné věci než ženské a na ty se bude třeba zaměřit, ovšem až po důsledné ignoraci všech ženských. A fidelaci.

Ad Nicolas: Já si ji tu taky četl - a dělá na mě dojem zkrátka jiný. Čímž samozřejmě nevylučuju, že někdy názor změním. Mějme si každý svůj...

A že volných ženských je mnohem méně než chlapů, v této věkové kategorii (tedy cca od 25 do 33) a zhruba v našich společenských vrstvách, to je prostě fakt a ten neodkecáte.

Jsem milovník statistik: z čeho cituješ? - tedy tvrdíš-li, že jde o fakt. Moje osobní zkušenost je opačná (tedy, že holek okolo třicítky - svobodných, bezdětných) je více. Manažerky, holky cestovatelky, holky co si chtěly dokázat, že to dokážou... Kdežto svobodných skvělých mládenců (nemyslím rozvedených s dětmi) je v tomto věku málo/méně než těch žen - jsou už prostě dávno rozebraní, protože jejich kvalit si už dávno některá slečna všimla a nenechala si takového mládence ujít.

Nicméně, pokud máš ty statistiky, sem s nimi!! Neberu jako důkaz převahu mužů v klasických a sexy seznamkách na internetu. To svědčí maximálně o tom, že muži mají více času na net a hledají více povyražení :-)

Není tady

#21 7. 9. 2007 10:44

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Zephyr napsal(a):

Kecas ty, to ze nepoznas ziadne zeny neznamena ze niesu. Poznam takych plnu pr... ... Aj celkom peknych, ani nie blbych ale skor inteligentnych ... ale v tomto veku a s nejakymi sklamaniami za sebou su uz narocnejsie ako bezne pubosky, ktore este veria ze sa nieco samo zmeni alebo to zmeni laska k nim ... takze tvoj fakt je blbost. Tie zeny zodpovedaju vsetkemu tomu, co by si chcel ty, akurat ako ich poznam tak som presvedceny, ze urcite by nechceli niekoho ako si ty. wink

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#22 7. 9. 2007 10:47

Zephyr
♥♥♥----
Web

Nicolas napsal(a):

Zephyr napsal(a):

Jsem milovník statistik: z čeho cituješ? - tedy tvrdíš-li, že jde o fakt. Moje osobní zkušenost je opačná (tedy, že holek okolo třicítky - svobodných, bezdětných) je více. Manažerky, holky cestovatelky, holky co si chtěly dokázat, že to dokážou... Kdežto svobodných skvělých mládenců (nemyslím rozvedených s dětmi) je v tomto věku málo/méně než těch žen - jsou už prostě dávno rozebraní, protože jejich kvalit si už dávno některá slečna všimla a nenechala si takového mládence ujít.

Nicméně, pokud máš ty statistiky, sem s nimi!! Neberu jako důkaz převahu mužů v klasických a sexy seznamkách na internetu. To svědčí maximálně o tom, že muži mají více času na net a hledají více povyražení :-)

Že mají muži více času na net? To jsi vzal kde? Myslím, že v tomhle jsou "síly" vyrovnané...
Jinak vycházím z dlouholetých zkušeností nejen svých, ale i svých přátel a známých.
Pak by mě tedy zajímalo, kde takové, o kterých píšeš, běhají. Sedí samy u stolků v kavárnách? Nebo pracují 18 hodin denně?

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#23 7. 9. 2007 10:47

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Nicolas napsal(a):

Moje favoritka je Venuše - ale tam je to složitější. I když....kdo to nemá složitý.
Címz zdravím Venusi!!!

Promin Nicolasi, ale ja nejsem zdaleka tak narocna jako Zephyr! Me staci chlap, kterej je Cech. Vic ke stesti nepotrebuju. Problem je ten, ze tu nejsou.
Pa

Není tady

#24 7. 9. 2007 10:48

majkafa
Host

Oxi tummenupp
Zephyr si prostě v tom svém nastavení rochní, přímo se v něm vyžívá. A dokud to nezmění, žádnou úžasnou ženskou, jakou hledá, k sobě nepřitáhne. big_smile

#25 7. 9. 2007 10:49

Zephyr
♥♥♥----
Web

Oxi napsal(a):

Zephyr napsal(a):

Kecas ty, to ze nepoznas ziadne zeny neznamena ze niesu. Poznam takych plnu pr... ... Aj celkom peknych, ani nie blbych ale skor inteligentnych ... ale v tomto veku a s nejakymi sklamaniami za sebou su uz narocnejsie ako bezne pubosky, ktore este veria ze sa nieco samo zmeni alebo to zmeni laska k nim ... takze tvoj fakt je blbost. Tie zeny zodpovedaju vsetkemu tomu, co by si chcel ty, akurat ako ich poznam tak som presvedceny, ze urcite by nechceli niekoho ako si ty. wink

Náročnější než běžné puberťačky? Leda v tom smyslu, že jejich požadavky z dob puberty jsou ještě vystupňované. To se pak není co divit, že nikoho nemůžou najít.

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí