Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 5. 9. 2007 14:03

Natálie
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Čechy

Dobrá gynekoložka v Praze?

Ahoj holky,

nevíte o nějaké dobré gynekoložce? Chodím do soukromé ordinace "Jiří Hanzelka", konktrétně k paní doktorce Reinišové či jak se to píše:-).
Ale mám z ní smíšené pocity...je náladová(je to důchodkyně), moc toho nenamluví, minule mi říkala, že už mám děti, ale já jsem nikdy žádné děti neměla ani na potratu jsem nebyla???To by měla poznat, né??va Říkají si soukromá ordinace a mají tam jen základní vybavení ani ultrazvuk nedělají.mad
Když jsem chodila k paní doktorce Jörgové, která má ordinaci v Jablonci nad Nisou, tak se to nedá s touhle ordinací srovnat a přitom to je na malém městě...jak chování sestřiček a doktorů, tak vybavení.tummenupp

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#2 5. 9. 2007 15:32

estelle
♥♥♥♥♥--

Re: Dobrá gynekoložka v Praze?

Poslala jsem ti soukromou zprávu.

Není tady

#3 6. 9. 2007 20:05

Bublina
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

Tak k Hanzelkovi sem chodila 5 let taky:-)) a ted chodím na zámeček.Hanzelka se mi poslední dobou nezamlouval.NO,ale spíš to bude schoda jmen:-))

Upravil(a) Bublina (6. 9. 2007 20:07)

Není tady

#4 8. 9. 2007 19:32

barunka01
♥♥♥----

jee, ja k reinisove chodim uz roky a naprosta spokojenost :-) jinak pokud ti vadi, ze nema ultrazvuk, tak rekni sestre, aby te objednala k te co ma ordinaci vlevo od vchodu, ta ho ma a delala mi ho, kdyz byla reinisova na dovolene. ale k te chodi segra a moc spokojena nebyla. jinak jasne, reinisova je starsi babca, ale jinak mi prisla rozumna a nikdy jsem nemela zadne problemy, hlida mi ha, necpe mi nic draheho a pokecame vzdycky :-)

Není tady

#5 8. 9. 2007 19:33

barunka01
♥♥♥----

Bublina napsal(a):

Tak k Hanzelkovi sem chodila 5 let taky:-)) a ted chodím na zámeček.Hanzelka se mi poslední dobou nezamlouval.NO,ale spíš to bude schoda jmen:-))

k hanzelkovi jsem chodila drive, ale zacalo mi vadit, ze si vic hledi pacientek platicich nadstandard a na prohlidku mel cca 5 minut, hup na stul, hup dolu a zase za pul roku.

Není tady

#6 9. 9. 2007 15:27

kačer
♥------

přestěhovala jsem se minulý týden do prahy a taky sháníme se sestrou nějakého dobrého gynekologa...můžete nám někdo poradit? děkuji Katka:hjarta:

Není tady

#7 10. 9. 2007 9:11

Natálie
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Čechy

Díky holky:-)

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí